17
jun
Seneste opdatering: 17/6-05 kl. 0738
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

har svĂŠre problemer med den akademiske trovĂŠrdighed, med tanke ogsĂ„ pĂ„ ROKS professor Lundgren og hendes satanist forskning. Tobias HĂŒbinette er en adopteret, koreanske vaneforbryder, der lever op til de stolteste traditioner for Ăžstasiatisk herrefolksmentalitet.
Forskare anklagas för omvÀnd rasism
En strid om vad som rĂ€knas som rasism pĂ„gĂ„r vid Stockholms universitet. Tobias HĂŒbinette, doktorand i koreanska, granskas för sina texter om vita mĂ€n. Starka pĂ„tryckningar utifrĂ„n fick hans chefer att agera.
-“HĂ€r passar jag aldrig in. Jag valde inte att hĂ€mtas hit. NĂ€r jag kliver pĂ„ bussen tror de flesta att det Ă€r nĂ„gon kines som kommer hĂ€r. Ingen frĂ„gar mig nĂ„gonsin exempelvis var S:t Eriksplan ligger, trots att jag bor i Vasastan.”
http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_9958636.asp
Vem Àr rasist?
“Att kĂ€nna eller t.o.m. tycka att den vita rasen Ă€r underlĂ€gsen pĂ„ alla upptĂ€nkliga plan Ă€r naturligt med tanke pĂ„ dess historia och nuvarande handlingar. LĂ„t den vita rasens vĂ€sterland gĂ„ under i blod och lidande. Leve det mĂ„ngkulturella, rasblandade och klasslösa ekologiska samhĂ€llet! Leve anarkin!”
SĂ„ skrev Tobias HĂŒbinette sĂ„ sent som 1996, i tidskriften Creol.
Till detta kan fogas ett citat ur tidskriften “Fri Information”, nr 3/97:
“…den autonoma brottsligheten i Uppsala lĂ€n sjönk frĂ„n 15 anmĂ€lningar till en enda mellan 1994 och 1995. Det visade sig bero pĂ„ att EXPO-journalisten Tobias HĂŒbinette flyttade frĂ„n Uppsala till Stockholm.”

http://www.bgf.nu/expo/ej.html
han prĂŠsenterer sig selv her:
http://www.tobiashubinette.se/


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.