30
jun
Seneste opdatering: 30/6-05 kl. 2030
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

hvad koster systematisk gruppevoldtægt af et 13 årigt barn?
Peanuts + en pytteliten notits i avisen. – men nu er vi ogs√• i feminismens h√łjborg, Schwedistan. Hvordan mon det barn har det efter en s√•dan seksualdebut ? At selvt√¶gt endnu ikke forekommer, er et mirakel. Er landet allerede flygtningeproducerende ? J√łder, kvinder og b√łsser ? Ja, det er sv√¶rt at bevare den diplomatiske tone, n√•r man har set dette vanvid accelerere i √•revis.En dag m√• det vel v√¶re nok ?
Fyra män dömda för sexbrott 13-åring
Fyra män Р19 och 20 år gamla Рdömdes i dag av Södertälje tingsrätt för att ha sexuellt utnyttjat och våldtagit en 13-årig flicka.Under tio månader mellan 2002 och 2003 utsattes hon för regelbundna övergrepp på olika platser i Södertälje.
De nu d√∂mda m√§nnen hade kommit i kontakt med henne p√• en ungdomsg√•rd.Straffen f√∂r tre av m√§nnen blev fortsatt skyddstillsyn och f√§ngelse i tv√• respektive tre m√•nader. Den fj√§rde d√∂mdes till villkorlig dom och samh√§llstj√§nst motsvarande tv√• m√•naders f√§ngelse. M√§nnen ska dessutom betala skadest√•nd till flickan p√• sammanlagt 435 000 kronor.STOCKHOLM TT”http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_10042505.asp
I grunden kan man kopge dette helt ind til: Svenske politikere og medier ofrer fuldt bevidst kvinders og b√łrns liv og helbred, for at skjule deres imposante fejtagelse: “M√•ngkulturalismen”. Herregud, hvor der handles der spildes.
Kysketsbälta förhindrade våldtäkt
et lille lyspunkt i mörket, det kan blive småt for enhver:
Skelleftespänne förhindrade våldtäkt
TT har tidigare berättat att två våldtäkter inträffade under årets Hultfredsfestival. Nu berättar Skellefteås förstahjälpengrupp som fanns på plats att det kunde blivit ytterligare en om det inte varit för en uppfinning från Skellefteå.
Louise Lindgren var på plats på Hultfredsfestivalen och fick hjälpa till med både stort och litet.
NV har tidigare skrivit om sp√§nnet som s√§tts √∂ver det vanliga sk√§rpsp√§nnet. Po√§ngen med sp√§nnet √§r att det kr√§vs en dubbelhandsfattning f√∂r att lirka upp det. P√• s√• s√§tt kan det hj√§lpa till att f√∂rhindra v√•ldt√§kt. S√• var det p√• Hultfredsfestivalen. – Vi √§r det f√∂rsta omh√§ndertagandet och hinner prata n√•gra minuter innan de slussas vidare, i det h√§r fallet till en kurator. Tjejen ber√§ttade d√• att hon haft p√• sig ett s√•dant h√§r sp√§nne och att killen inte f√•tt upp det, s√§ger Louise Lindgren, f√∂rstahj√§lpengruppen i Skellefte√•. Hon var en av fyra som var ner p√• √•rets Hultfredsfestival, totalt fanns mellan 70 och 75 r√∂da korsare fr√•n hela Sverige p√• plats. Vad tjejen i fr√•ga i detalj r√•kade ut f√∂r vet inte Louise Lindgren, och √§ven om hon visste kan hon inte ber√§tta det p√• grund av sekretessk√§l. Men hon tror att det kunde slutat v√§rre om tjejen inte burit sp√§nnet. – Det √§r en otroligt bra grej och det h√§r visar att den tyv√§rr beh√∂vs………………………………. http://www.norran.se/sektion_c.php?id=525906&avdelning_1=102&avdelning_2=0


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.