2
jul
Seneste opdatering: 2/7-05 kl. 1954
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

dette er uoverlagt mord, intet andet. De skal v√¶k fra vejen i mange √•r, og de skal d√łmmes for mord. Man kan jo gisne hvem der er sindssyg nok til at k√łre over 100, hvor gr√¶nsen er 30. Jeg t√łr godt g√¶tte, men venter. Tilf√¶ldene hober sig op, og statistikken taler sit sprog.Om n√łdvendigt m√• m√¶nd i byer under 25 – hvor de i realiteten ikke beh√łver bil, forhindres i at f√• k√łrekort

Dödsolycka i Eskilstuna Рung flicka avled
En 15-√•rig flicka dog n√§r hon blev p√•k√∂rd av en bilist i centrala Eskilstuna p√• l√∂rdagseftermiddagen.√Ąven flickans kamrat skadades i krocken och v√•rdas nu p√• sjukhus. – Jag h√∂rde en kraftig sm√§ll och s√•g hur flickan fl√∂g i luften, s√§ger ett vittne till Expressen.se
http://www.expressen.se/index.jsp?a=310124
.
vi har just haft et liknande fall Рdommen blev 3 års fängsel & 10 år utan körkort. En aldeles för mild dom, mente de flesta.
vehicular manslaughter. the crime of causing the death of a human being due to illegal driving of an automobile, including gross negligence, drunk driving, reckless driving or speeding. Vehicular manslaughter can be charged as a misdemeanor (minor crime with a maximum punishment of a year in county jail or only a fine) or a felony (punishable by a term in state prison) depending on the circumstances. Gross negligence or driving a few miles over the speed limit might be charged as a misdemeanor, but drunk driving resulting in a fatality is most likely treated as a felony. Death of a passenger, including a loved one or friend, can be vehicular manslaughter if due to illegal driving.See also: gross negligence manslaughter reckless driving
Ett minuts protest
det skal fett hjälpa
Kollektivtrafiken stod stilla i protest
Under en diskret minut stannade bussar, sp√•rvagnar, t√•g och tunnelbanor klockan tolv p√• fredagen √∂ver hela landet som en manifestation mot v√•ldet mot kollektivtrafikens personal. Fackets unders√∂kningar visar bland annat att mer √§n var fj√§rde bussf√∂rare och 70 procent av tunnelbanev√§rdarna har hotats med v√•ld i tj√§nsten. ‚Äď Det skulle ha varit fem minuter, men det fick vi inte, s√§ger Fredrik Wihlborg fr√•n Kommunals sektion 64 som delade ut flygblad om aktionen vid Centralen i Malm√∂.
http://sydsvenskan.se/malmo/article110658.ece
Berufsverbot igen, igen, igen, igen ?
Fick sparken för sina politiska åsikter
ESKILSTUNA Kan man bli uppsagd från ett jobb på grund av sina politiska åsikter? Det tror i alla fall Adam Marttinen i Eskilstuna.
Adam är sverigedemokrat och är just nu anställd av bemanningsföretaget Arena i Eskilstuna. Tillsammans med ett par andra anställda hos Arena har Adam jobbat på avfallsstationen Lilla Nyby i Eskilstuna. Men häromdagen fick han veta att han inte behövdes där längre. Adam är övertygad om att det har att göra med hans politiska tillhörighet.

http://www.ekuriren.se/link.php?id=370885


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.