2
jul
Seneste opdatering: 2/7-05 kl. 1954
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

dette er uoverlagt mord, intet andet. De skal vĂŠk fra vejen i mange Ă„r, og de skal dĂžmmes for mord. Man kan jo gisne hvem der er sindssyg nok til at kĂžre over 100, hvor grĂŠnsen er 30. Jeg tĂžr godt gĂŠtte, men venter. TilfĂŠldene hober sig op, og statistikken taler sit sprog.Om nĂždvendigt mĂ„ mĂŠnd i byer under 25 – hvor de i realiteten ikke behĂžver bil, forhindres i at fĂ„ kĂžrekort

Dödsolycka i Eskilstuna – ung flicka avled
En 15-Ă„rig flicka dog nĂ€r hon blev pĂ„körd av en bilist i centrala Eskilstuna pĂ„ lördagseftermiddagen.Även flickans kamrat skadades i krocken och vĂ„rdas nu pĂ„ sjukhus. – Jag hörde en kraftig smĂ€ll och sĂ„g hur flickan flög i luften, sĂ€ger ett vittne till Expressen.se
http://www.expressen.se/index.jsp?a=310124
.
vi har just haft et liknande fall – dommen blev 3 Ă„rs fĂ€ngsel & 10 Ă„r utan körkort. En aldeles för mild dom, mente de flesta.
vehicular manslaughter. the crime of causing the death of a human being due to illegal driving of an automobile, including gross negligence, drunk driving, reckless driving or speeding. Vehicular manslaughter can be charged as a misdemeanor (minor crime with a maximum punishment of a year in county jail or only a fine) or a felony (punishable by a term in state prison) depending on the circumstances. Gross negligence or driving a few miles over the speed limit might be charged as a misdemeanor, but drunk driving resulting in a fatality is most likely treated as a felony. Death of a passenger, including a loved one or friend, can be vehicular manslaughter if due to illegal driving.See also: gross negligence manslaughter reckless driving
Ett minuts protest
det skal fett hjÀlpa
Kollektivtrafiken stod stilla i protest
Under en diskret minut stannade bussar, spĂ„rvagnar, tĂ„g och tunnelbanor klockan tolv pĂ„ fredagen över hela landet som en manifestation mot vĂ„ldet mot kollektivtrafikens personal. Fackets undersökningar visar bland annat att mer Ă€n var fjĂ€rde bussförare och 70 procent av tunnelbanevĂ€rdarna har hotats med vĂ„ld i tjĂ€nsten. – Det skulle ha varit fem minuter, men det fick vi inte, sĂ€ger Fredrik Wihlborg frĂ„n Kommunals sektion 64 som delade ut flygblad om aktionen vid Centralen i Malmö.
http://sydsvenskan.se/malmo/article110658.ece
Berufsverbot igen, igen, igen, igen ?
Fick sparken för sina politiska Äsikter
ESKILSTUNA Kan man bli uppsagd frÄn ett jobb pÄ grund av sina politiska Äsikter? Det tror i alla fall Adam Marttinen i Eskilstuna.
Adam Àr sverigedemokrat och Àr just nu anstÀlld av bemanningsföretaget Arena i Eskilstuna. Tillsammans med ett par andra anstÀllda hos Arena har Adam jobbat pÄ avfallsstationen Lilla Nyby i Eskilstuna. Men hÀromdagen fick han veta att han inte behövdes dÀr lÀngre. Adam Àr övertygad om att det har att göra med hans politiska tillhörighet.

http://www.ekuriren.se/link.php?id=370885


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.