17
jul
Seneste opdatering: 17/7-05 kl. 0131
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

i Afrika, Balkan og Mellemøsten som det vil tage tid at ændre:
Half of those refused asylum stay in Sweden
In the last four years, 50% of those who have been refused asylum in Sweden have gone underground and have simply vanished from the Board of Migration’s statistics. And of the half who have actually been sent home, a full 20% have come straight back to Sweden to try their luck again………………………………………………
http://www.thelocal.se/article.php?ID=1745&date=20050715
Dagens Nyheters interviju teknik

Det er sandelig ikke altid man fĂĄr redet den dag man sadler. Jo, DN har faktisk “interviewet” Pia Kjærsgaard, det var i juni 2002. Lige siden jeg sĂĄ det omhyggeligt regisserede “interview”, har jeg lovet mig selv at jeg en dag ville smide det over i Word, og tælle hvor mange ord Pia Kjærsgaard faktisk fĂĄr indført.
Idag fik jeg det gjort. I direkte tale fĂĄr hun lov at ytre 506 af interviewets 1795 ord. Pænt under 1/3 del af teksten. Kan man kalde det for et interview, eller skulle man hellere sige en artikel af DN´s betroede medarbejder Ewa Svensson ? Er det en teknik man lærer pĂĄ Journalisthögskolan ? Men nu kan DN dog sige at de har gjort det, ligesom da SVT for nylig alibi-interviewde SD´s ny leder Jimmy Ă…kesson – kl. 02 om natten i SVT 24. Godt at kunne henvise til, hvis nogen skulle brokke sig over svensk ytringsfrihed og alsidighed.
Læs det særprægede resultat her:
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=31498
Det top styrede Sverige
det er allerede et par ĂĄr siden kommuner og län brokkede sig over bare at skulle agere pengeindkradsere for staten – uden indflydelse pĂĄ anvendelsen. Nu synes EuroparĂĄdet heller ikke om Stockholms magtfuldkommenhed:

Stoppa centralstyrningen

EuroparĂĄdet kritiserar svenska statens centralstyrning av kommunerna. Nu vill intresseorganisationen Sveriges kommuner och landsting (SKL) tala allvar med regeringen. “Den lokalt valda politikern är insnärjd i ett finmaskigt nät av nationellt beslutade uppgifter, som leder till allt mindre möjligheter att pĂĄverka den egna kommunens verksamhet.” Det konstaterade i gĂĄr HĂĄkan Sörman, vd för SKL i en skarpt formulerad debattartikel (UNT 14/7).Sörman tar avstamp i EuroparĂĄdets granskning av den kommunala självstyrelsen i Sverige. Han konstaterar att det finns anledning till förändringar pĂĄ ett antal omrĂĄden. EuroparĂĄdet har en lĂĄng rad rekommendationer, bland annat följande:

http://www.svd.se/dynamiskt/ledare/did_10130170.asp


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.