7
aug
Seneste opdatering: 7/8-05 kl. 0745
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

I DK udgÞr de op til 80 % pÄ krisecentrene, noget der mildt sagt ikke altid fremgÄr tydeligt af svenske avisreporter:
5. august 2005 10:16 English
English
Violence, murder threats and arranged marriages are making more and more immigrant women move from Denmark to Sweden where they can hide from the families. It is estimated that several hundred immigrant women have fled to Sweden in recent years.
Here, they may be offered to live under a false name, and normally the Swedish authorities also help the women find accommodation and work.
http://www.dr.dk/nyheder/fremmedsprog/English/article.jhtml?articleID=267696
Expressens kunstige Ă„ndedrĂŠt
til en halvgammel, halvtynd historie – her serveret som dagens nyhed:
SĂ„ hotar islamistgrupp Sverige
TerrornÀtverket al-Qaida Àr starkare Àn nÄgonsin pÄ internet.Islamistgrupper hotar att sprÀnga Stockholms tunnelbana och lÀgger ut bloddrypande Sverigekartor pÄ nÀtet.- al-Qaida skulle inte kunna existera i dag utan internet, sÀger en terrorexpert.
http://www.expressen.se/index.jsp?a=415996
ULF NILSON: Sverige sitter fast i fusk
Medelsvensson har fundet sin egen vej rundt den om ekspropriation man kalder “verdens hĂžjeste skat”
Utan svartjobb stannar Sverige!

Det kanske stannar ÀndÄ, en dag, men utan svartjobb skulle det redan ha varit körDet jag menar Àr att vi har fÄtt en ny moral i Sverige, en moral som smugit sig pÄ oss med början 6870 eller sÄ. NÄgra exempel:Ett parti, mp, vurmar för medborgarlön sÄ att man ska slippa ta trÄkiga jobb , ungefÀr som nÀr gamle
Kalle Marx fantiserade om att man skulle vara snickare pÄ förmiddagen, sportfiskare pÄ eftermiddan och konsertpianist pÄ kvÀllen.
En insĂ€ndare i Dagens Nyheter ansĂ„g, pĂ„ fullt allvar, att staten borde upprĂ€tta en fond för semesterresor (Mallorca och sĂ„) för lĂ„ngtidsarbetslösa. Varför skulle inte en som Ă€r arbetslös eller lĂ„ngsjuk vara b e r Ă€ t t i g a d (!) till statssubventionerad lyx?…………………..
http://expressen.se/index.jsp?a=416001

Svend Olof modin mener ogsÄ smertegrÊnsen er nÄet forlÊngst:

“Marginalskatterna pĂ„ aktivt arbete mĂ„ste sĂ€nkas omedelbart”
FörĂ€ndringar av skattesystemet Ă€r nödvĂ€ndiga för att lösa Sveriges akuta problem, skriver Sven-Olof Lodin. Förutom marginalskatten mĂ„ste fastighetsskatten och förmögenhetsskatten göras om. Förmögenhetsskatten Ă€r konstruktionsmĂ€ssigt och i rĂ€ttvisehĂ€nseende en katastrof, skriver Sven-Olof Lodin……………….

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=447159&previousRenderType=2


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.