14
aug
Seneste opdatering: 14/8-05 kl. 0559
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

hvis man slutter ud fra social kapital forskningens konklusion: “Jo mindre folk ligner hinanden etnisk, religiĂžst og kulturelt, desto mindre tillid har de til hinanden.”
Den store fejltagelse i europĂŠisk tankegang, er at europĂŠere er vĂŠrre racister end alle andre. De der slutter sĂ„dan , kender ikke japanernes behandling af andre syĂžstasiatiske folkeslag – eller af englĂŠndere under Malaya krigen, for den sags skyld. De kender ikke kineseres racisme overfor malayer i Singapore.De kender ikke muslimers racisme overfor afrikanere i Sudan.
De kender stort set bare deres egen, som de tamper sig selv og alle landsmĂŠnd i hovedet med.
Min teori er dog, at oplyste og veluddannede befolkninger som de nordiske, er langt mindre racistiske end de 150 folkeslag de har gjort til medborgere. Hvormed dog ikke skal siges at det er spor let at komme ind i et lukket samfund som det svenske, hvor tolerancen og det kosmopolitiske er ren overflade. Hvilket bare gĂžr tvangsindfĂžrelsen af “mĂ„ngkultur” sĂ„ meget desto dummere og mere katastrofal.
Og sÄ mÄ jeg tilfÞje, at det ikke er nogen prÊcedens for, at det vellyket kan lade sig gÞre at give 22% af et land bort til andre folkeslag.
Skribenten her fuldstÊndig galt afmarcheret, indskrÊnket, uvidende og fuld af klicheer.SÄdan kommer man i svenske aviser og scorer billige points. At fornuftige mennesker har sÄ svÊrt ved at fÄ adgang til svenske medier, har gjort at den kommende svenske katastrofe og tragedie overhovedet bliver mulig.
I Sverige accepteras rasismen
Mikael Trolin: Svenskar saknar en medvetenhet om vad som Àr diskriminerande Vari bestÄr skillnaden i den diskriminering som sker i Sverige och resten av vÀrlden?
Arrogansen och det i det hĂ€r fallet medvetna trotset av lagen Ă€r det allra mest skrĂ€mmande. Förövare som inte ens försöker hitta förmildrande omstĂ€ndigheter, Ă€n mindre ta pĂ„ sig skulden, utan som med berĂ„tt mod framhĂ€rdar och inte tycker att de gör fel. Förövare som inte ens bryr sig om att försöka bortförklara det skedda med klassikern att de ”inget visste”. Förnekelsen Ă€r total!
http://www.aftonbladet.se/vss/debatt/story/0,2789,684157,00.html

“Michael Trolin Ă€r inte andragenerationens invandrare. Hans far invandrade aldrig till Sverige. Michael Trolin tillkom i England nĂ€r hans afrikanske far trrĂ€ffade hans svenska mor dĂ€r. Fadern Ă„tervĂ€nde sedan till Afrika och modern till sitt hemland Sverige, dĂ€r Trolin vĂ€xte upp som barn till en ensamstĂ„ende mamma, vilket mĂ„nga barn gör, med en svensk mamma, svenska som modersmĂ„l, svensk skolgĂ„ng, svenska kamrater, svensk slĂ€kt. Först i 30-Ă„rsĂ„ldern fick han överhuvudtaget kontakt med sin afrikanske far.Trolin Ă€r en av de rasistiska invandrarprofitörer som anvĂ€nder sin hudfĂ€rg som karriĂ€rvĂ€g. Om den afrikanske fadern hade varit av vit brittisk hĂ€rkomst (t ex frĂ„n Sydafrika, Kenya eller Zimbabwe) hade ingen sett Trolin som “invandrare”.
RĂ€knenissen


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.