29
aug
Seneste opdatering: 29/8-05 kl. 0150
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

til Hirsi Ali. Skribenten ved ikke at hun forl√¶ngst var ude af landet, inden b√•de Agenda og den f√łrste artikel dukkede op. S√§po har ikke ville tage nogen chancer med 4-500.000 tilvandrede muslimers letbev√¶gelige gemytter:

Bismillah As-Salamu alaykom we rahmetullahi we berekatuhu
Svt har valt att sin program ” Agenda ” b√∂rjar med henne som g√§st !!! Hon som f√∂rs√∂ker pga sin tr√•kiga uppv√§xt kasta smuts p√• Islam . Hon har s√§kerhets vakter runt omkring sig men n√§r Allah Subhanehu we Te¬īala skickar d√∂ds √§nglar , ingen kommer att kunna skydda henne !!! Och varf√∂r svennar h√§mtar henne
i stället att försoka sprida en bild av sann Islam . Jag säger som de : som man bäddar får man ligga ! Program går ikväll på etta 21.20:
http://www.sindbad.se/phpBB2/viewforum.php?f=6

Hot mot svenska journalister

det er åbenbart ikke bare Hirsi Ali der skal forhindres i at ytre sig. Reporters sans Frontières:

26 August 2005

Bomb threat against provincial daily
Reporters Without Borders voiced shock today that the Norrköpings Tidningar (a daily based in Norrköping, southwest of Stockholm) received an anonymous letter on 23 August warning that four bombs would be set off in the town, one of them next to the newspaper, if it did not stop carrying reports about organised crime and did not apologise for the reports already published.
“We are outraged by this attempt to silence journalists by such methods,” the press freedom organisation said. “We call on the Swedish authorities to take these threats seriously and to do everything necessary to track down those responsible.”
Reporters Without Borders added : “A threat like this should be a wake-up call in a country such as Sweden, where press freedom is taken for granted.”

This is the second time the newspaper has been the target of threats of this nature in a month. An anonymous letter received on 8 August contained death threats against one of its reporters who had written a story about organised crime rings.
Editor Karl-√Öke Bredenberg said : “This is very serious, this is our possibility of working in a free society that is being threatened. But we won’t be silenced.”
Founded in 1758, the Norrk√∂pings Tidningar is Sweden’s oldest newspaper.

http://www.rsf.org/article.php3?id_article=14789

Sverigedemokraterna och demoniseringen

Nedenst√•ende helt rimelige og fornuftige indl√¶g, stod p√• Norrk√∂pings tidendes debat sider i g√•r aftes . Idag er det v√¶k. Synes man m√•ske de hykler og piver lige lovligt meget med deres “ytringsfrihed”. Hvad med andres ? – De vil ikke l√¶ngere have deres land p√• udsalg (“rea”), men de skal med dj√¶velens vold og magt. Enhver kan sige sig selv at det ender galt. Undtagen svenske politikere og journalister.

Her er en af grundene til at journalisterne ikke just er elskede af deres befolkning. For nu at sige det mildt:

(Till redaktionen: För det fria ordet hoppas jag att ni NT är demokrater och släpper igenom den här debattartikeln, lögnerna mot Sverigdemokraterna är kompakt och vi måste få svara om det nu är en demokrati vi lever i.)

Genom en medveten demoniseringsstrategi har massmedia skapat en bild av Sverigedemokraterna som är en kraftigt förljugen bild av verkligheten. Detta är massmedia mycket medvetna om, men massmedian fortsätter demoniseringen eftersom Sverigedemokraterna har fräckheten att i det politiskt korrekta Sverige säga sanningen om den totalhavererade asylpolitiken. Vi vet idag av riksdagspolitikernas handlande att Sverige måste bli mångkulturellt, till vilket pris som helst, och vad som än krävs. word dok:

http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload2/sddemon.doc


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.