26
maj
Seneste opdatering: 26/5-07 kl. 2333
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

The growing portrayal of western culture as fixated with Europe is a travesty. Unlike Islam, we have always reached out.
One of the strangest of recent movements in the world of education has been that promoting “multiculturalism” and attacking the traditional humanities for their “ethnocentricity”. Multiculturalists argue that our curriculum has focused on the works of “dead white European males”, with the tacit or conscious intention of excluding the achievements of people regarded, on account of their race, sex, culture or locality, as “other”.
The thesis, argued with exemplary carelessness by Edward Said in his bestselling book Orientalism, has had an impact not only in European and American academies but also on intellectuals in those incendiary areas like the Middle East where grievances against the “West” gain an easy hearing.

Times Online

Behind Bars and Missing Sweden

Hvad jeg husker Manilla for, er vÄbnene, stanken af rÄddenskab og de stÞrste rotter jeg nogensinde har set. NÄ, men nu har hun jo heldigvis sin Profet at ty til. Jeg foretrak sÞmandsklubben

Scandasia News

“We pray that Israel will come back and rule us”

via Hodja: Det er jþdernes og USA’s skyld

Stökigt i SkÄne Àven i natt

KĂžbenhavn er en fredelig, begivenhedslĂžs flĂŠkke sammenlignet. StorkĂžbenhavn har nogle hundredetusinde flere indbyggere end SkĂ„ne. Forestil jer et lignende antal alarmer og anholdelser…………………………..

Helgen har varit ovanligt stökig i SkÄne. Mellan klockan sex pÄ fredagsmorgonen och klockan sex pÄ söndagsmorgonen har polisen totalt fÄtt 1575 larm, 111 personer har gripits och 78 personer har omhÀndertagits.

Sydsvenskan.se

Tyrkisk afpresning
Fjernintimidering – smagsprĂžve pĂ„ tab af suverĂŠnitet i praksis. 42 meter hĂžj, 18 mio euros, ellers………

Tyrkiske muslimer i Holland truer med demonstrationer og protester fra hele den muslimske verden, hvis politikere blokerer byggeri af stormoské med 42 meter hÞj minaret i Amsterdam. (JP)

If Amsterdam city council bars construction of the Westermoskee mosque, a great demonstration of Turks from throughout Europe will be held. The possibility of this degenerating into violence cannot be ruled out, the Turkish organisation Milli Gorus warns.
The controversial Westermoskee in Amsterdam will be built come what may, said Fatih Dag of the Turkish mosque organisation in Trouw newspaper. If the government blocks its building, Milli Gorus will call on Turks throughout the whole of Europe to demonstrate. Dag hopes this would be a peaceful procession, but fears it could get out of hand. “Our people are emotional and someone crazy can just be walking among them,” he said in the newspaper…………….

Turkish Mosque’s Chief Threatens Violent Revolt in Amsterdam

Blackmailing Europe

“The biggest threat to civil order in Europe comes not from outside, but from within. At least 20 million Muslims now live in Europe, almost all concentrated in a handful of large cities in the richer, western countries. Hopes that they would gradually integrate into these ultra-tolerant societies, economies, and cultures have not become a reality. Muslims have chosen segregation instead. So the host countries are beginning to abandon multiculturalism in favor of integration.”

DANIEL JOHNSON, N.Y.Sun

“Jeg var politisk hjemlĂžs”
siger en vis Malou Aamund i Berlingske , der mÄ vÊre datter af den mere end almindeligt fornuftige Asger. Jeg synes det er skÞnt som folk strÞmmer til et spritnyt parti, hvis indhold ikke engang partistifterne rigtig kender endnu. Det minder mig lidt om udsalget i Magasin, hvor folk myldrer og kÞber, ligegyldigt hvad, bare det er til halv pris.
I Weekendavisen konstaterer Anne Libak (“RadiKhader”) at Jelved heller ikke kender sin Machiavelli, nemlig at man ikke udnĂŠvner sin efterfĂžger mens man endnu vil regere. Hvorfor stifter Khader sĂ„ et parti, i stedet for bare at skifte ligesom f.eks. Karen Jespersen ? Ganz einfach – gĂŠt selv. Malou Aamund er altsĂ„ stadig politisk hjemlĂžs, hun ved det bare ikke. Det parti hun har “fundet hjem” i , hedder indtil videre blot “det gode selskab”, men godt selskab er vel bedre end intet selskab.

“Men hvis det ikke skyldes nogen af de tre politiske grundpiller, der udgĂžr det forelĂžbige stillads for partiets politik, hvad er det sĂ„? En plausibel forklaring finder man i SF’eren Aage Frandsens bog Politik i Praksis fra 2006, hvor han under afsnittet »SĂŠrlig adfĂŠrd af Naser Khader« i kapitlet »Politisk-parlamentariske fĂŠnomener« lakonisk konstaterer: »Det er Ă„benbart, at Naser Khader gerne vil have politisk indflydelse bĂ„de i og gennem Det Radikale Venstre.« (foto© Snaphanen)
Det giver mening. Som bekendt kan man blive noget rigtig stort i politik pÄ tre mÄder: enten kan man blive skyggeminister (ordfÞrer i et parti, der er parlamentarisk grundlag for regeringen), rigtig minister, eller ogsÄ kan man blive partileder.Og Naser Khader forsÞgte at fÄ magt pÄ alle tre mÄder inden for sit eget parti, fÞr han forlod det.
FÞrst gik han solo i forÄret 2006 og forsÞgte at kÞre sit parti i stilling som parlamentarisk grundlag til den siddende regering ved offentligt at argumentere for, at De Radikale skulle bryde skÊbnefÊllesskabet med Socialdemokraterne og samarbejde med de borgerlige. Det fik den modsatte effekt: Marianne Jelved erklÊrede, at hun var De Radikales statsministerkandidat, og i Þvrigt ikke kunne drÞmme om at samarbejde med de borgerlige. Med andre ord: Khaders forsÞg pÄ at maksimere De Radikales indflydelse fÞrte til, at hans partileder minimerede den til begge sider i tinget.Farvel til drÞmmen om posten som skyggeminister.Nu kunne Khader kun hÄbe pÄ, at Socialdemokraterne og De Radikale ville fÄ et kanonvalg nÊste gang, sÄ Marianne Jelved ville Êde sine egne ord og gÄ med i en SR-regering.Men ak og ve: med SÞvndals erklÊring om, at SF skam var et regeringsdueligt og forhandlingsvilligt parti blev det pludselig klart, at en S-SF regering var mindst lige sÄ sandsynlig, sÄ meget mere som tilslutningen til De Radikale blev ved med at falde pÄ grund af Jelveds ultimative krav. Ja, sÄ meget faldt den, at det slet ikke var sandsynligt, at den rÞde blok kunne fÄ flertal under alle omstÊndigheder, og sÄ er vi tilbage ved udgangspunktet: farvel ministerpost.Men hvad sÄ med radikal partileder? Selv ikke det hÄb, fik Khader lov at nÊre sig ved. Det er Machiavelli for burhÞns, at fyrsten aldrig pÄ forhÄnd skal udpege sin efterfÞlger. Ved at holde alle hen i uvished, sikrer fyrsten, at hans udvalgte kronprins ikke fÞr tid bliver kvalt i dampene fra misundelsens grÞnne syre, samtidig med at han lader alle de Þvrige selvindbildte kronprinser slÄs for at vise deres politiske talenter og dybe hengivenhed lige til den dag, hvor de er blevet for gamle til at kunne gÞre lykke andetsteds.
Men Marianne kendte ikke sin Machiavelli. I P1 Sommer i juni mÄned sidste Är erklÊrede hun frejdigt, at Margrethe Vestager var hendes bud pÄ en aflÞser, og for Khader stod det nu smerteligt klart: som Margrethe ville efterfÞlge Marianne, ville de syv magre Är i Folketinget blive efterfulgt af endnu syv nye magre Är. I desperation foreslog Khader, at den radikale leder i fremtiden skulle vÊlges ved en urafstemning og ikke af folketingsgruppen, men hans bÞnner blev ikke hÞrt.
Et godt bud lyder, at Khader fra cirka det tidspunkt endegyldigt indsÄ, at han ikke havde en stor fremtid hos De Radikale. Han ville vÊk, men én ting er at ville, noget helt andet er at kunne. Kunne han? Svaret kom med Gallup-mÄlingen i oktober 2006, der viste, at Centrumdemokraterne ville fÄ 20 mandater, hvis Khader var deres formand. (Den viste ikke, hvor mange Khader kunne fÄ, hvis han slap for Centrumdemokraterne.)
SÄ her fÞlger en gÄde: vi har en ambitiÞs og folkelig politiker ved navn Khader i et parti med marginal indflydelse, hvis partileder Jelved er en kompromislÞs idealist og allerede har udpeget sin efterfÞlger. Khader betragtes som problembarn, alt imens meningsmÄlinger viser, at han kunne fÄ 20 mandater, hvis han skiftede parti. Hvorfor gÞr han det sÄ?
A. Han ville have magt og indflydelse
B. Elsebeth Gerner tog tÞrklÊde pÄ
C. Han syntes, at DF trĂŠngte til et modspil”


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.