2
jun
Seneste opdatering: 2/6-07 kl. 0201
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

en modig ex-islamist med et intressant livsforløb, men nu bor også han i Vesten. Ellers ville han nok redde sig en akut fobi:
The latest survey of American Muslims won’t reassure their fellow citizens.
by TAWFIK HAMID, Wall Street Journal

Helgardering

man kan aldrig være for omhyggelig med ikke at komme ud i noget snavs. Hædersmanden Jan Milld er ikke noget for “ordentlige mennesker”. Kommentar pĂĄ svensk blog

Exit Folkhemsssverige

Til overvejelse
bøsserne havde som bekendt stor succes med strategien:
“PĂĄ Uriasposten underskriver jeg mig konsekvent (islamofob), for sĂĄ er andre fri for at kalde mig det. Den vane har dannet mode, og nu er der ikke mere nogen, der skælder os ud for at være islamofobe. Luften er gĂĄet af ballonen, og det gjorde aldrig ondt.”
Mette i kommentar pĂĄ Document. no

“Hets mot kosovo albaner”
Det er mildt sagt ingen hemmelighed Allianspartiets (lokalparti i SkĂĄne) medlem røber, ved at skyde skylden for heroiniumport og social misĂ©re pĂĄ Kosovo albanere. Der er masser af dokumentation –The Kosovo Connection.
Det skal altså nu retsforfølges at sige sandheden i Sverige. Han kan forhåbentlig ikke dømmes. En sørgelig , men naturlig følge af det nyautoritære Sveriges militante facon at slå ned på oplysninger, der miskrediterer deres fantasiprojekt. Pettersons tankeforbrydelse kommer en tur i Sandhedsministeriets vridemaskine:

Så här skrev Dahn Pettersson:
“95 procent av allt heroin kommer in via Kosovo, är det undra pĂĄ att uteliggarna blir fler och fler när vi importerat denna drog genom att Friggebo gav 46 000 Kosovoalbaner permanent uppehĂĄllstillstĂĄnd. Efter detta misstag har heroinet flödat i Sverige och Europa.” Aftonbladet

Gates of Vienna og svenske LN formidler elendigheden pĂĄ engelsk: The SkĂĄne Witch Trials

Gammelt nyt fra renholdningsbranchen
– PĂĄ Sankt Eskils gymnasium har man ett FN-rollspel där eleverna fĂĄr representera olika nationer. I demokratisk andra kommer de fram till en världsordning utifrĂĄn alla människors lika värde.
Henrik Axell, v, deklarerade att han var irriterad pĂĄ sd och Marttinen.
– Du har överhuvudtaget inte diskuterat nĂĄgot annat än att stoppa invandringen. Det är ditt parti med sina smutsiga ĂĄsikter Monica Gustafsson menar .
23,3 procent av rösterna till främlingsfientlige i Eskilstuna

Bruce Bawer om Jytte Klausen:
“This [Anders Fogh] is the man Professor Klausen dares to call “Bush lite”! He’s nobody lite. On the contrary, he’s a model of principle and courage for heads of democratic governments everywhere.”
Bruce Bawer.com

Varemærket Danmark er 768 milliarder dollar værd
hvad man ikke skulle tro, hvis man holdt sig til frie fantasier som Jytte Klausens……..
Politiken

Rekruteret til at dø…
Et interview med Brooke Goldstein, der har lavet en dokumentarfilm med interviews med terrorister og børne-selvmordsbombere. Hun troede at Jihad var begrænset til en lille yderliggående gruppe, og at historierne om Jihad og børneselvmordsbombere var overdrevne, indtil hun tog til Vestbredden og fandt at virkeligheden var langt værre end hun havde forestillet sig. Zonka på dansk

Hvem skræmte Tim Jensen til tavshed ?
Religionsforskeren, lektor Tim Jensen, der var i karambolage med nærværende avis i Muhammed-sagen, spår, at forskerne i fremtiden bliver så kyste, at de ikke længere tør give deres besyv med i den offentlige debat:
»Det koster tid og energi at formidle i medierne – og det er ikke noget, man tjener en krone pĂĄ. NĂĄr de yngre forskere ser, hvordan man – som mig – kan blive sat i offentlig gabestok af chefredaktøren pĂĄ Danmarks største dagblad og af en af landets mest populære politikere, kan det ikke undre, hvis de siger, at det orker de bare ikke.«
Nyviden, udgivet af Syddansk Universitet, dyrker ytringsfriheden som tema i det seneste nummer.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.