6
jun
Seneste opdatering: 6/6-07 kl. 0203
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Ronald Reagens tale pÄ 40 Ärs dagen for D-dag, 6. juni 1984 ved Pointe du Hoc, det blodigste sted pÄ Omaha Beach. In Their Youth They Saved the World

PrĂŠster ?
Sedan 2001 har Frankrike utvisat fler Ă€n 70 personer som har betecknats som islamistiska fundamentalister – 15 av dem har varit prĂ€ster……………………
Frankrike fÄr kritik

“At least 15 of the dozens expelled from France were imams, Muslim religious leaders whose radical preachings were viewed as security risksIHT

Folkestyrets nidkĂŠre vogtere
kan ikke anstrenge sig nok for at beskytte det mod “antidemokrater”. Uheldigvis gik Monica her lidt over stregen, men heldigvis var det “ett hjĂ€rnslĂ€pp” – en ren fejltagelse. DesvĂŠrre er det en fejltagelse med mange fortilfĂŠlde. Lad det nu ikke gentage sig ! Heldigvis ignoreres historien af alle andre svenske medier end vlt.se og SVT.se.
Socialdemokrat Ätalas för valfusk
Ett stÀndigt Äterkommande problem för Sverigedemokraterna i valtider har varit, och Àr, att partiets valsedlar pÄ flera hÄll runt om i landet brukar försvinna frÄn vallokalerna. PÄ vissa hÄll sker det endast i undantagsfall eller inte alls, medan det pÄ andra hÄll sker Äterkommande och med jÀmna mellanrum. I dag rapporterar vlt.se om en socialdemokratisk valarbetare som nu stÄr Ätalad för valfusk sedan hon stulit Sverigedmokraternas valsedlar frÄn en vallokal pÄ valdagen i fjol (Àven om jag nu kanske skulle vilja kalla det intrÀffade för valsabotage).

Richard Jomshof

TĂžrre tĂŠsk
godt man forlod faget dengang det var en fornĂžjelse og det var nok at hĂŠve Ăžjnbrynene og stemmen. Hvilken udsĂžgt ydmygelse – hver 4. lĂŠrer ! :

En mere rummelig folkeskole og manglende respekt for autoriteter fÄr nu konsekvenser. Vold og trusler mod lÊrere stiger kraftigt.Der er plads til mange i den danske folkeskole. Faktisk lidt for mange. Antallet af lÊrere, der oplever enten trusler eller decideret vold, er mere end fordoblet over de sidste 13 Är.
en helt pragtfuld analyse fra en heldig mand, der er sluppet for “konfrontationstid” ude i felten:
lektor og institutleder pÄ Danmarks PÊdagogiske Universitet, Martin Bayer:»Jeg tror simpelthen ikke, at lÊrerne i Þjeblikket er uddannet godt nok til at hÄndtere og analysere de her konflikter,« siger han.
LĂŠrere bliver tĂŠsket og truet

Frigörelsen förvandlas till förtryck
“NĂ€r den moraliska relativismen kombinerades med ett antihumanistiskt inspirerat sjĂ€lvhat mot vĂ€sterlandet frambringade den en okritisk tredjevĂ€rldsromantik, en inriktning som nĂ„dde sin höjdpunkt i Foucaults entusiastiska stöd till Irans islamska revolution [1979]. Eftersom ”mullornas diktatur” var mot moderniteten, vĂ€sterlandet och friheten sĂ„ uppfyllde den ex negativo mĂ„nga av de politiska kriterier som anhĂ€ngare av tredje vĂ€rlden betraktade som ”progressiva”.”
Axess: FRÅN SPENGLER TILL DERRIDA

Festung Europa krĂŠnker Menneskerettigderne
med det smagfulde udtryk, der associerer asylmodstanden til nazisme:
The building of a wall around the perimeter of “Fortress Europe” represents a permanent violation of human rights. A report from the Spanish exclave Ceuta in Northern Morocco.
“The Assault on Fortress Europe”: Thousands are On Their Way, But Europe Doesn’t Want Them

Er du nationalist ?
man hĂžrer her at positive ord er jaget ud af sproget, og at kun “nationalisme” er tilbage. AltsĂ„, halvchauvinister. Med bla. Herman Lindkvist, min 13:19 (Real Player)

Asmaa: Man mĂ„ tegne, hvad man vil – sĂ„ godt som……..

Jeg ĂŠrgrer mig, nĂ„r jeg hĂžrer partiledere og ministre deltage flittigt i debatten om, hvordan man skal hilse pĂ„ andre. Det minder mig om iranske prĂŠster, der undertrykker dem, der ikke opfĂžrer sig ordentligt,” sagde Asmaa, der efter talen sammenlignede Bendt Bendtsens vurdering af hendes reelle hensigter – at sĂŠtte demokratiet ud af kraft og fortrĂŠnge kristendommen til fordel for hendes egen lovreligion – med jĂždeforfĂžlgelsen i 30’erne.
Du sammenligner danske ministre med iranske prĂŠster og siger stemningen er som i Tyskland i 30’erne. Er den retorik nĂždvendig for at beskrive situationen?
“Det er jo de associationer, det giver. Det er meget voldsomt, at fordi jeg vĂŠlger en demokratisk vej, sĂ„ bliver jeg anbefalet at sĂžge psykiatrisk behandling. Det er voldsomt, at fordi jeg tilhĂžrer en anden religion, bliver jeg nĂŠgtet at deltage i den demokratiske proces. Demokratiet er for alle. Og demokrati skal bevares for alle. Der er nogen pĂ„ hĂžjreflĂžjen, Bendt Bendtsen og Pia KjĂŠrsgaard, som har misforstĂ„et, hvad demokrati betyder,” siger Asmaa Abdol-Hamid.
Du refererer mÄske til efterÄret 2006, hvor du forsÞgte at fÄ Jyllands-Posten dÞmt for nogle tegninger og en tekst, som avisen trykte i kamp for ytringsfriheden. Kan det vÊre derfor, andre politikere forbinder dig med nogle ting, der er det modsatte af ytringsfriheden?
“Jeg er overbevist om, at det ikke er det. For nĂ„r man gĂ„r den juridiske vej, sĂ„ gĂ„r man ogsĂ„ en demokratisk vej.

TV 2 & Asmaa koster Enhedslisten dyrt


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.