10
jun
Seneste opdatering: 10/6-07 kl. 1011
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Islands Brygge, et stenkast fra RĂĄdhuspladsen og Christiansborg. Mærkeligt at se et indtil fornylig halvforhutlet kvarter, lyse op som en Riviera med masser af nye, dyre betonhuse. Og i virkeligheden er siloerne og de gamle renoverede industribygninger, de flotteste. Vor tids fallit, at vi ikke kan efterlade os noget ordentligt byggeri. Man kender det hele, og alligevel ikke. Det er ligesom i en drøm. En vis fremmedfølelse indfinder sig………………….fotos ©Snaphanen, klik !

London: Checkpoints. Roadblocks. Politieskorte. OvervĂĄgning

Police are reported to be monitoring lorries on key routes into London amid concerns that terrorists might copy tactics that have been used to deadly effect by insurgents in Iraq.
Security spot-checks are being carried out on petrol and chemical tankers, cement mixers and other vehicles that could be used by suicide bombers.
Bombers in Baghdad have blown themselves up in hijacked petrol tankers and, in at least three attacks this year, have used chlorine gas canisters in lorry bombs.

London er i realiteten under belejring?

Uriaspostens saldo, mandag:

Kr. 14.823,01 (11/6).

Svenske (post) kommunister under spærregrænsen
det var sĂĄdan set ogsĂĄ pĂĄ høje tid. Desværre øger “de grønne KhmerĂ©r” tilsvarende, Miljøpartisterne, vor tids opdaterede kommunister.
Nattsvart för Ohly

Antalet oavgjorda ärenden fortsätter således att öka…
Antalet oavgjorda asylärenden hos Migrationsverket ökar stadigt:

Den 7 maj 2007 var antalet oavgjorda ärenden 21.478
Den 14 maj 2007 var antalet oavgjorda ärenden 21.494
Den 21 maj 2007 var antalet oavgjorda ärenden 21.320
Den 28 maj 2007 var antalet oavgjorda ärenden 21.415
Den 4 juni 2007 var antalet oavgjorda ärenden 21.507
MFO.nu

Sårede følelser
undervurder aldrig en fredselskende NGO érs voldsparathed: (foto© Snaphanen, klik ! )

Forkert hensyn
“PĂĄ muren ved Assistens KirkegĂĄrd pĂĄ Nørrebro i København er der malet graffiti, som utvetydigt opfordrer til dødelig vold mod politiet. Graffitien vil ikke blive fjernet umiddelbart, da man ifølge miljø- og teknikborgmester Klaus Bondam mĂĄ tage hensyn til følelserne hos de mennesker, der blev berørt af rydningen af Jagtvej 69 pĂĄ Nørrebro. Har vi i København en borgmester, som blĂĄstempler opfordringer til drab pĂĄ politibetjente?”
Læserbrev i Politiken via Monokultur
samme mur har denne følsomme opfordring: Aktivister overvejer attentater

Gangsta Albanish Thug Unit
Det svenske retsvæsens tro pĂĄ egen pædagogisk formĂĄen, mĂĄ være ganske ubegrænset. Mon ikke nogen kommer efter Helsingborgs Dagblad for denne ĂĄbenhjertige beskrivelse fra Landskrona, en by der synker uhjælpeligt mod bunden af en overvægt af “globalisering” (Og sĂĄ mĂĄ en SkĂĄnepolitiker ikke sige at albanerne stĂĄr for 90 % af al heroinimport) Heldigvis kan ingen forbyde mig at sige at denne generation af svenske politikere, har ødelagt landet, sandsynligvis irreversibelt:
Åtta män i åldern 16-26 år, bosatta i Landskrona och i flera fall släkt med varandra, sitter häktade till i första hand den 18 juni, men troligtvis blir det längre än så.Samtliga är dömda sedan tidigare.

Här några exempel:
• Den äldste av männen dömdes till tre månaders fängelse 2003 för att ha försökt bryta sig in i en närbutik i Lund, samt för att ha köpt stulna lotter. Han hade året innan dömts till sju månaders fängelse för stöld och grovt vapenbrott.
• 25-åringen dömdes till skyddstillsyn och dagsböter 2004 för att ha försökt bryta sig in i en frisersalong i Ängelholm tillsammans med 24-åringen, som dömdes till ett års fängelse. Den sistnämnde fick skyddstillsyn 2003 för att ha misshandlat en kvinna med flera knytnävsslag och för att ha hotat att döda fyra poliser.
• Fängelse i ett ĂĄr blev straffet för den nu 22-ĂĄrige man som 2003 misshandlade en man grovt i Landskrona och hotade att skjuta honom. När polisen skulle hämta 22-ĂĄringen för förhör, tog han struptag pĂĄ en av poliserna. Samme polis hotades senare med innebörden att han “har ett sött litet barn som han ska vara rädd om”.
• 21-åringen har bland mycket annat dömts till fängelse vid tre tillfällen, som längst i åtta månader för att ha rånat en man på dennes mobiltelefon i centrala Landskrona 2005.
• De tre övriga, 16, 17 och 18 år, har alla dömts till vård enligt socialtjänsten.Flera av de häktade har figurerat i de omtalade ungdomsgängen L-a Bloodz och G.A.T.U (Gangsta Albanish Thug Unit), som ägnat sig åt personrån, stölder och misshandel.
Audio Video-plundrarnas digra brottslista

Sveriges mørke hjerte
..”If I moved to Sweden, I would expect to feel excluded. After learning Swedish and adopting the major customs of the country, I assume that a measure of acceptance would be granted me. After thirty or forty years of residence there I would have become a Swede, albeit one who still spoke with a ludicrous American accent.That’s normal. That’s natural.
And up until the middle of the last century, that was the way every country in the Western world experienced the assimilation of foreigners.But now our ways are different. Now we are required to assimilate ourselves to the foreigners. Now we must adopt the vapid bromides of Multiculturalism, and help foreign children with their language homework so as to be better “hosts”. Now we are citizens of the World. And we will soon become citizens of the Ummah, since that is the form the world will take when the last guardians of the West abandon their posts on the ramparts.
Baron Bodissy : Highway into the Heart of Europe


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.