10
jun
Seneste opdatering: 10/6-07 kl. 1011
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Islands Brygge, et stenkast fra R√•dhuspladsen og Christiansborg. M√¶rkeligt at se et indtil fornylig halvforhutlet kvarter, lyse op som en Riviera med masser af nye, dyre betonhuse. Og i virkeligheden er siloerne og de gamle renoverede industribygninger, de flotteste. Vor tids fallit, at vi ikke kan efterlade os noget ordentligt byggeri. Man kender det hele, og alligevel ikke. Det er ligesom i en dr√łm. En vis fremmedf√łlelse indfinder sig………………….fotos ¬©Snaphanen, klik !

London: Checkpoints. Roadblocks. Politieskorte. Overvågning

Police are reported to be monitoring lorries on key routes into London amid concerns that terrorists might copy tactics that have been used to deadly effect by insurgents in Iraq.
Security spot-checks are being carried out on petrol and chemical tankers, cement mixers and other vehicles that could be used by suicide bombers.
Bombers in Baghdad have blown themselves up in hijacked petrol tankers and, in at least three attacks this year, have used chlorine gas canisters in lorry bombs.

London er i realiteten under belejring?

Uriaspostens saldo, mandag:

Kr. 14.823,01 (11/6).

Svenske (post) kommunister under spærregrænsen
det var s√•dan set ogs√• p√• h√łje tid. Desv√¶rre √łger “de gr√łnne Khmer√©r” tilsvarende, Milj√łpartisterne, vor tids opdaterede kommunister.
Nattsvart för Ohly

Antalet oavgjorda ärenden fortsätter således att öka…
Antalet oavgjorda asylärenden hos Migrationsverket ökar stadigt:

Den 7 maj 2007 var antalet oavgjorda ärenden 21.478
Den 14 maj 2007 var antalet oavgjorda ärenden 21.494
Den 21 maj 2007 var antalet oavgjorda ärenden 21.320
Den 28 maj 2007 var antalet oavgjorda ärenden 21.415
Den 4 juni 2007 var antalet oavgjorda ärenden 21.507
MFO.nu

S√•rede f√łlelser
undervurder aldrig en fredselskende NGO érs voldsparathed: (foto© Snaphanen, klik ! )

Forkert hensyn
“P√• muren ved Assistens Kirkeg√•rd p√• N√łrrebro i K√łbenhavn er der malet graffiti, som utvetydigt opfordrer til d√łdelig vold mod politiet. Graffitien vil ikke blive fjernet umiddelbart, da man if√łlge milj√ł- og teknikborgmester Klaus Bondam m√• tage hensyn til f√łlelserne hos de mennesker, der blev ber√łrt af rydningen af Jagtvej 69 p√• N√łrrebro. Har vi i K√łbenhavn en borgmester, som bl√•stempler opfordringer til drab p√• politibetjente?”
Læserbrev i Politiken via Monokultur
samme mur har denne f√łlsomme opfordring: Aktivister overvejer attentater

Gangsta Albanish Thug Unit
Det svenske retsv√¶sens tro p√• egen p√¶dagogisk form√•en, m√• v√¶re ganske ubegr√¶nset. Mon ikke nogen kommer efter Helsingborgs Dagblad for denne √•benhjertige beskrivelse fra Landskrona, en by der synker uhj√¶lpeligt mod bunden af en overv√¶gt af “globalisering” (Og s√• m√• en Sk√•nepolitiker ikke sige at albanerne st√•r for 90 % af al heroinimport) Heldigvis kan ingen forbyde mig at sige at denne generation af svenske politikere, har √łdelagt landet, sandsynligvis irreversibelt:
Åtta män i åldern 16-26 år, bosatta i Landskrona och i flera fall släkt med varandra, sitter häktade till i första hand den 18 juni, men troligtvis blir det längre än så.Samtliga är dömda sedan tidigare.

Här några exempel:
‚ÄĘ Den √§ldste av m√§nnen d√∂mdes till tre m√•naders f√§ngelse 2003 f√∂r att ha f√∂rs√∂kt bryta sig in i en n√§rbutik i Lund, samt f√∂r att ha k√∂pt stulna lotter. Han hade √•ret innan d√∂mts till sju m√•naders f√§ngelse f√∂r st√∂ld och grovt vapenbrott.
‚ÄĘ 25-√•ringen d√∂mdes till skyddstillsyn och dagsb√∂ter 2004 f√∂r att ha f√∂rs√∂kt bryta sig in i en frisersalong i √Ąngelholm tillsammans med 24-√•ringen, som d√∂mdes till ett √•rs f√§ngelse. Den sistn√§mnde fick skyddstillsyn 2003 f√∂r att ha misshandlat en kvinna med flera knytn√§vsslag och f√∂r att ha hotat att d√∂da fyra poliser.
‚ÄĘ F√§ngelse i ett √•r blev straffet f√∂r den nu 22-√•rige man som 2003 misshandlade en man grovt i Landskrona och hotade att skjuta honom. N√§r polisen skulle h√§mta 22-√•ringen f√∂r f√∂rh√∂r, tog han struptag p√• en av poliserna. Samme polis hotades senare med inneb√∂rden att han “har ett s√∂tt litet barn som han ska vara r√§dd om”.
‚ÄĘ 21-√•ringen har bland mycket annat d√∂mts till f√§ngelse vid tre tillf√§llen, som l√§ngst i √•tta m√•nader f√∂r att ha r√•nat en man p√• dennes mobiltelefon i centrala Landskrona 2005.
‚ÄĘ De tre √∂vriga, 16, 17 och 18 √•r, har alla d√∂mts till v√•rd enligt socialtj√§nsten.Flera av de h√§ktade har figurerat i de omtalade ungdomsg√§ngen L-a Bloodz och G.A.T.U (Gangsta Albanish Thug Unit), som √§gnat sig √•t personr√•n, st√∂lder och misshandel.
Audio Video-plundrarnas digra brottslista

Sveriges m√łrke hjerte
..”If I moved to Sweden, I would expect to feel excluded. After learning Swedish and adopting the major customs of the country, I assume that a measure of acceptance would be granted me. After thirty or forty years of residence there I would have become a Swede, albeit one who still spoke with a ludicrous American accent.That‚Äôs normal. That‚Äôs natural.
And up until the middle of the last century, that was the way every country in the Western world experienced the assimilation of foreigners.But now our ways are different. Now we are required to assimilate ourselves to the foreigners. Now we must adopt the vapid bromides of Multiculturalism, and help foreign children with their language homework so as to be better ‚Äúhosts‚ÄĚ. Now we are citizens of the World. And we will soon become citizens of the Ummah, since that is the form the world will take when the last guardians of the West abandon their posts on the ramparts.
Baron Bodissy : Highway into the Heart of Europe


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.