14
jun
Seneste opdatering: 2/1-10 kl. 2001
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

tidligere dansk Ăž, 35 km lang, 21.600 indyggere. Trods overvĂŠldende dansk majoritet i 1920 (ligesom Flensborg), sĂžrgede de Radikales aldrig svigtende fĂŠdrelandkĂŠrlighed for, at den ikke kom hjem til Danmark. Hvis nogen tror, at nutidens Radikale bare har et momentant “hjĂ€rnslĂ€pp”, sĂ„ mĂ„ de studere NomosÂŽ “100 Ă„rs Radikal historie ” (en del er online). Har partiet ikke andre kvaliteter, er de i al fald konsekvente i deres svigt.. (fotos ©Snaphanen, klik f. helskĂŠrm!)

» Dem og os «
ja, naturligvis, god morgen og velkommen til virkeligheden ! :
IndvandrernÊvninge diskriminerer hvide i britiske retssale. Og omvendt: Hvide dÞmmer farvede hÄrdere, viser rapport fra det britiske justitsministerium.

Derfor er de mildere stemt over for andre afrikanere eller asiater, der sidder pÄ anklagebÊnkene. Til gengÊld gÄr de ofte ind for hÄrdere straffe til hvide tiltalte, viser en undersÞgelse, der er lavet for det engelske justitsministerium.
Britiske nĂŠvninge mildere stemt over for ‘deres egne’
Ramadan-fup
“Et verdsligt samfund har verdslige love, som mennesker aftaler med hinanden og ophĂŠver efter behov. Koranen og Hadith foreskriver guddommeligt begrundede love for samfundet, som ligger uden for menneskelig kontrol. SĂ„ lĂŠnge Koranen anses for ufejlbarlig, hvad Ramadan tydeligvis ikke anfĂŠgter, stĂ„r dette princip fast, og al Ramadans tale om reformation er det rene fup.SĂ„ for fremtiden var det mĂ„ske en ide for Michael Jarlner, Politikens reprĂŠsentant i debatpanelet, at mĂžde op til den slags debatmĂžder med lidt mere kontant viden og grundigt forberedte spĂžrgsmĂ„l i bagagen. Det var en ynk at hĂžre pĂ„ Jarlners smiskende kommentarer til Ramadan.”
Af Kirsten Sarauw, Cand.theol. Uddrag fra Politiken 13 juni 2007
Guddommelige love: Ramadans ‘reformation’ af islam er fup
Beskriv islam
Det kan gĂžres kort. Islam er en samfundsform helt uden for pĂŠdagogisk rĂŠkkevidde, som ikke er i stand til at producere andet end religiĂžse diktatorer, flygtninge og blodige borgerkrige
Poul Erik Andersen, JP
Politikens svenske PKÂŽit
jeg har af og til tĂŠnkt at skrive mod hendes formidling af svensk stof, men bloggere har sjĂŠldent tid til at skrive i avisen ogsĂ„. Jeg har ikke skrevet siden en kronik i 2004, tror jeg nok. Forleden var jeg hos min lĂŠge – i anden anledning – og han spurgte til mit velbefindende fordi han ikke lĂŠnge havde set mit navn i avisen. Han var oprigtigt bekymret 🙂 NĂ„, denne artikel er nĂŠppe myntet pĂ„ mig, men Ohlsson og Guillou stĂ„r for formidlingern af Sverige i Danmark. Og sĂ„ den alternative, det er Niels Lillelund – JP og Frede Vestergaard- WA (og Karen -Jespersen)

MĂ„nga danskar har luddiga begrepp om hur Sverige fungerar och fördomarna Ă€r mĂ„nga. Detta vill journalisterna Kristina Olsson och Eja Nilsson rĂ„da bot pĂ„ med boken ”Turen gĂ„r till Sydsverige”.
– MĂ„nga danskar tar bara motorvĂ€gen upp till sina ödetorp i SmĂ„land. De har ingen aning om hur Sverige egentligen Ă€r och har knappt pratat med en svensk, sĂ€ger Kristina Olsson.”Oerhört mycket fördomar” Kristina Olsson, sjĂ€lv halvdansk och korrespondent för Politiken, mĂ„lar upp en krass bild av verkligheten. – Danskar har oerhört mycket fördomar om svenskar. Framförallt det hĂ€r med att vi Ă€r sĂ„ tillknĂ€ppta och trĂ„kiga. Jag tror det har med den danska sjĂ€lvbilden att göra – om vi Ă€r trĂ„kiga sĂ„ Ă€r ju de desto roligare, sĂ€ger hon.
Hon vill fÄ bort danskars fördomar

“Dansk Folkeparti skadar Danmarks ekonomi”
mens resten af pressen ignorerer DF, tordner Nytt frĂ„n Øresund mod SĂžren Espersen. “Arbejdskraft” – Undskyld, var det ikke i hundredetusindevis af tilvandrede sociale klienter sociale under en kommende lavkonjunktur , det drejede sig ? DF taler i vest og de der overhovedet svarer, taler i Ăžst.

Øresundsinstituttet varnar i ett utspel för att Dansk Folkeparti skadar sitt lands ekonomi nÀr partiet vill riva upp den fria rörligheten i Norden för att hindra svenska medborgare att bosÀtta sig i Danmark och ta emot socialt bistÄnd.
Dansk Folkeparti hÀvdade i ett utspel i tisdagens Politiken att det svenska vÀlfÀrdssystemet Àr pÄ vÀg att rasa samman under trycket av en allt för generös invandringspolitik och att Danmark dÀrför snart stÄr inför en invasion av svenska medborgare.
– Svensk ekonomi Ă€r i utmĂ€rkt form och en av Europas starkaste. I Ă„r och de nĂ€rmaste Ă„ren förvĂ€ntas en mycket starkare tillvĂ€xt Ă€n i Danmark. Det blir kamp om arbetskraften framöver och dessvĂ€rre visar Dansk Folkeparti med sitt utspel att partiet inte önskar utlĂ€ndsk arbetskraft. Inget land har nĂ„gonsin vunnit pĂ„ att isolera sig, men det verkar inte som om Dansk Folkeparti förstĂ„r hur den globala ekonomin fungerar, skriver Øresundsinstituttets direktör Anders Olshov i ett pressmeddelande.
Även Per Ørum JĂžrgensen, medlem i Nordiska rĂ„det för Konservative, avvisar Dansk Folkepartis utspel och pekar pĂ„ att mĂ„nga danskar i dag bor i Sverige, men arbetar i Danmark. (NFÖ)

ja, men mange flere svenskere bor i Sverige og arbejder i Danmark – 20.000 . “Nytt frĂ„n Öresund Ă€gs och drivs av Rapidus AB”, hvad der ikke gĂžr en meget klogere pĂ„ hvem de er. Og hvem er Øresundsinstituttet, der sĂ„ heftigt forsvarer svensk fremmedpolitik ? “Et uafhĂŠngigt institut for analyse og debat” – javel, ja………………….
Nytt frÄn Øresund

NETHERLANDS: PARLIAMENT BACKS AMNESTY FOR 30,000 IMMIGRANTS
In a political U-turn, the Dutch parliament has approved residence permits for 30,000 immigrants who applied for and failed to get asylum before 2001.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.