18
jun
Seneste opdatering: 10/11-09 kl. 1251
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

blev sindssyg af stoffer. Han kom “ud hvor han ikke kunne bunde“. Jeg fotograferede ham pĂ„ Christiania i 1999. Spillede med Steppeulvene. som jeg hĂžrte hele sommeren 1967 i Valhal pĂ„ Dyrehavsbakken med min gode ven Rasmus. Sin generations stĂžrste kunstneriske talent, sagde hans lĂŠrer pĂ„ akademiet, Svend Wiig Hansen. Wiig, som Ole Sarvig smukt beskrev som “uhjĂŠlpelig kunstner”. Den vinter-morgen i 1981 Sarvig tog sit liv, var Svend fortvivlet. Han havde haft den samme tanke hele sit liv, selvom han pĂ„ ĂŠldre dage sagde “Steen, mine nerver har aldrig haft det bedre”. Hvem savner ikke Svend fra MĂžgeltĂžnder ? (fotos,© Snaphanen, klik f. helskĂŠrm)

Hizb ut-Tahrir pÄ rÞd stue
To danske pÊdagoger ledede indtil for nylig en privat bÞrnehave pÄ NÞrrebro, men de to kvinder gav op, da forÊldre med tilknytning til Hizb ut-Tahrir opnÄede flertal i forÊldrebestyrelsen. Nogle bÞrn mÄtte ikke tegne, synge, danse eller klÊde sig ud, og selv en uskyldig udflugt til Zoologisk Have udviklede sig til en voldsom konflikt, hvor bÞrn blev pÄduttet at klippe nissehuer i stykker. De to pÊdagoger Þnsker i dag ikke at udtale sig om sagen, men ud fra sagsakter i KÞbenhavns Kommune fortÊller Berlingske SÞndag i dag historien om bÞrnehaven Salam.
Berlingske, kultur, 1
Berlingske kultur,2
»Alle vi forÊldre er dem, som danskerne vil kalde fanatiske«

– Vi er muslimer der forholder os, sĂ„ vores bĂžrns hjerne bliver rigtig, Document.no

Pédagog-fagforening: Ikke alle pédagoger er i stand til at rumme den mangfoldighed, som Hizb-ut-Tahrir représenterer


Muslimerne i Danmark stÄr over for store farer som truer deres identitet.

video : 2 min, HUT, Allahu Akhbar , en video TV ikke ville vise. Kom igen, de Radikale, forbandede landsforrĂŠ…….nĂ„ ja, mine forĂŠldres generation kendte sĂ„ udmĂŠrket ordet, fra deres ungdom under besĂŠttelsen, I kan jo gĂŠtte jer til det……….vĂŠr sĂ„ rar at sagsĂžge mig for injurier, hvis I mener I har en god sag. Kom an, Simon Emil,Bondam og not in my back yard-Vestager.Er det forrĂŠdderi at giÂŽ et land vĂŠk, eller er det ikke? Var Wennerström og Quisling forrĂŠddere, eller er man bare in the clear nĂ„r man er folkevalgt? Det er jo spĂžrgsmĂ„let man kan tygge drĂžv pĂ„. Smag og behag. Jeg ved godt, hvad jeg mener om jer. Hvad mener I om mig?
foto ©Snaphanen, klik f. helskĂŠrm! . RĂ„dhuspladsen 2006, ny-fascister demonstrerer….sĂ„ du med, TĂžger ? Oppe fra hjĂžrnevĂŠrelset, dine nyfundne kompissar .SkĂŠnk dem en venlig tanke nĂ„r du nĂžgenbader i sĂžen i Örkelljunga, et ganske Ăžmt syn. Selvom Jens JĂžrgen Thorsen er dĂžd. Allah og Politiken vĂŠre med ham. Jeg mĂždte ham faktisk af og til i hans PV544 pĂ„ E 4 eren., Gud vĂŠre ham nĂ„dig for hans sjĂŠl og hans dĂ„rlige film. En dĂ„rlig kunstner, der skrev en glimrende bog om kunsthistorien. . Hvad vil eftertiden sige om TĂžger og hans nye venner? Vil Tine Eiby stadig elske ham ? Kvinder er et virkeligt mysterium, ikke sandt ?
Et varsel om onde tider

I Guds og Enhedslistens navn

Populister?
You aint seen nothing yet, men de slipper fint afsted med det….

Hör ni ungdomar, detta Àr MellanskÄne och inte Mellanöstern
»Der Islam ist ein EntfĂŒhrungsopfer«
Hans Magnus Enzensberger ĂŒber die Anziehungskraft von Religion, das Trauma der arabischen Welt und die Zukunft des Terrorismus
Zeit. online

Eliten fra minefeltet
Eliten fra minefeltet (45:24)
vÊrd at hÞre. Fra dengang p 1 var noget vÊrd. OgsÄ med en venlig hilsen til Christian Stentoft, min gamle medmusikant.

Mens ungdomsoprĂžret var i fuld gang sidst i 1960’erne – akkompagneret af supergruppernes rockmusik, blev der i det indre af KĂžbenhavn holdt klassisk salon. Det var i BrolĂŠggerstrĂŠde, hvor pianisten Klaus Heerfordt boede i en lejlighed med flyglet som eneste inventar af vĂŠrdi.
Klaus Heerfordt debuterede i 1960 og regnedes for et originalt talent, men han formÄede ikke at skabe sig en karriere og leve op til sine ambitioner. Skuffelsen gav sig udtryk gennem en vild, kaotisk livsfÞrelse sammen med andre af tidens bohemer.Han nÄede kun at blive 45 Är, men han huskes af vennerne, der kan fortÊlle om alle de bizarre og hÞjstemte stunder i den lille lejlighed, midt i det kÞbenhavnske minefelt.Montagen vandt Prix Italia i 1989.Medvirkende bl.a.
Jurij Moskvitin, min gamle nabo fra Sankt Pauls Plads firserne, Henrik Stangerups kompis. Stangerup der i Politiken blev socialdemokrat rent pronto efter sin dÞd. SÄdan kan det gÄ. Lad vÊre med at dÞ. I Politiken, i al fald.
P1 1989

Leder: Arabisk nedsmeltning, MellemĂžsten er ikke vigtig – lad dem slĂ„s!
DET ER ET sejlivet mantra i den internationale debat, at konflikten mellem Israel og palĂŠstinenserne er den grundlĂŠggende Ă„rsag til uroen ikke alene i MellemĂžsten, men i hele den arabiske verden som sĂ„dan. Hvis bare denne konflikt blev bilagt – pĂ„ den ene eller anden mĂ„de – ville regionen falde til ro og verden vĂŠre befriet for en permanent, ulykkelig krigstilstand.Det er en stor og fed myte. [..]
Dermed er vi tilbage ved udgangspunktet. Det eneste demokrati i regionen er staten Israel. Den er omgivet af en stenĂžrken af mere eller mindre islamistiske diktaturstater. Der bĂžr ikke vĂŠre tvivl om, hvem Vesten – og Danmark – fundamentalt skal identificere sig med, stĂžtte og hĂ„be pĂ„: Israel.Mere end nogensinde er Israel vores alles ansvar.
JP

Irakiska Sally drömmer om Sverige
HÀr sitter hon, Sally Feras, 10, mitt i vÀrldens snabbast vÀxande flyktingkris. Hon Àr en av tvÄ miljoner mÀnniskor som Àr pÄ flykt frÄn Irak. Ytterligare tvÄ miljoner Àr pÄ flykt inne i Irak. Alla nÀr de en dröm om en fristad. För mÄnga Àr detsamma som drömmen om Sverige.
DN


Nolltolerans mot hot och vÄld
SKÅNE. Det förekommer allt oftare att ambulanspersonalen i SkĂ„ne fĂ„r ta emot hot, förolĂ€mpningar och till och med slag nĂ€r de kommer för att hjĂ€lpa nĂ„gon. Nu deklarerar deras arbetsgivare att det hĂ€danefter ska rĂ„da nolltolerans mot hot och vĂ„ld.
Magnus Bengtsson, ambulanssjuksköterska
Falck Ambulans AB och Kamber, som ansvarar för den prehospitala akutvÄrden i Region SkÄne har bestÀmt sig för att man ska se hÄrdare pÄ att personal hotas eller skadas i jobbet.
HÀdanefter ska allt som hÀnder rapporteras och skrivas upp. Det som kan vara brottsligt ska polisanmÀlas.
Redan nu Àr det sÄ att ambulanspersonal inte ska Äka fram till platser dÀr man vet att det kan bli problem.

SR Kristiansstad

“Fördelen” med att utrota sig sjĂ€lv?

Inbördeskrig inom 15-20 Är?


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.