11
jul
Seneste opdatering: 14/8-09 kl. 1505
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!
holder nok ferie, men de sorte rÞr pÄ sig endnu. BemÊrk klidmosteren tv. fra ForÊldre mod Politivold.(!) Foto © Snaphanen, klik !

“Folkeafstemninger undergraver demokratiet”
“Vi er de sidste nationalister i Europa”. Ja, hvor meget nemmere ville det ikke vĂŠre, hvis bare Fem-vejs segmentet bestemte for os andre. TĂžger Seidenfaden folder sig ud pĂ„ halvsvensk i et interview med Thomas GĂŒr.
EU Àr fantastiskt
“Folkomröstningar undergrĂ€ver demokratin” sĂ€ger TĂžger Seidenfaden, chefredaktör pĂ„ danska dagstidningen Politiken. EU har tappat sina emotionella drivkrafter men förblir fantastiskt. Thomas GĂŒr intervjuar.

Axess TV
det er nu ikke kun “folket” der ikke vil adlyde TĂžger og co. :
HÄrdare skilsmÀssoregler, begrÀnsad yttrandefrihet för journalister och fackföreningar som sÀtter stopp för utlÀndska arbetare, som i Vaxholmsfallet.Det Àr obegripligt att regeringen tillÄter det och inte ser att Sverige Àr det land som förlorar mest pÄ det nya fördraget. Dessutom rycker den borgerliga alliansen pÄ axlarna Ät att en vÀnsterpolitik styr EU.
Mats Persson, Open Europe

Channel Four : The war on BritainÂŽs jews”
6 afsnit pÄ You Tube, eller v. gratis log in pÄ Channel Four.
In this authored documentary, journalist Richard Littlejohn travels across the country to investigate the rise of anti-Semitism in modern Britain.


“Man saknar inte kon förrĂ€n bĂ„set Ă€r tomt”

“Det finns saker som man mĂ„ste göra,annars
Ă€r man ingen mĂ€nniska utan en liten lort.”

[Jonatan i Astrid Lindgrens roman Bröderna LejonhjÀrta]

Den 4 april talade JĂ€rvenpÀÀ i Köpenhamns kulturhus om den borgerliga alliansens syn pĂ„ invandringen vilken jĂ€mfördes med den förra regeringens. Som den gode sociolog JĂ€rvenpÀÀ Ă€r vĂ€vde han in detta i ett större sammanhang, pĂ„ EU-nivĂ„ och globalt. Och till skillnad frĂ„n de dussinsociologer, och flertalet samhĂ€llsforskare, som endast anvĂ€nder sociala förklaringsmodeller gĂ„r han utanför dessa ramar och anammar en mer tvĂ€rvetenskaplig syn pĂ„ saken, vilket inkluderar Ă€ven evolutionĂ€ra och genetiska synsĂ€tt pĂ„ frĂ„gan.Talet bĂ€r titeln “Man saknar inte kon förrĂ€n bĂ„set Ă€r tomt” (14 sider, pdf).
John JĂ€rvenpÀÀ kommer i den bifogade uppsatsen “Man saknar inte kon” fram till att den borgerligaalliansen och den förra regeringen under (s) ledning Ă€r likriktade i synen pĂ„ invandringen. BĂ„da har drivit och driver en politik som leder till att svenska folket blir en minoritet i sitt eget land.
Emellertidtycks en viss skillnad ha uppstÄtt efter att uppsatsen presenterades i början av april. I slutet av juni lade den borgerliga regeringen fram ett förslag om att vÀrva vÀlutbildad arbetskraft frÄn fattiga lÀnder utanför EU. Detta Àr i linje med nyliberalismen som inte tar hÀnsyn till varje lands bÀsta. (I den nyliberalavÀrlden, i den nya vÀrldsordningen, har nationerna avskaffats, demokratin fÄtt vika sig för den s k marknaden och mÀnniskan reducerats till en konsument och producent utan religiösa, kulturella, etniska eller historiska rötter, dvs en rot- och identitetslös mÀnniska.)
Reaktion. nu (foto © Snaphanen)

Om udsigten til stening i Sverige
ikke lige op over, men der arbejdes pÄ sagen :
Skolchef anmĂ€ls för “barbariska vĂ€rderingar”
AvrÀttningar av otrogna rÀddar Àktenskapet. Och hotet om en avhuggen hand skyddar mÀnniskor frÄn att stjÀla. SÄ försvaras sharialagarna av chefen för en svensk friskola.
Al-Mustafaskolan i JÀrfÀlla utanför Stockholm Àr en arabisk-islamisk friskola med Ärskurs 1-9 samt förskola. Kamal Moubadder Àr en av delÀgarna och var tills för tvÄ Är sedan ocksÄ rektor för skolan.

”RĂ€tt att stena de otrogna”
Al-Mustafaskolan anmÀld till Skolverket
Kamal Moubadders bog : 40 frÄgor om islam (1992)

Tyske muslimer “Walraffes”
mens venstreflÞjen i Norden snorksover, er ventre- intelligentsiaén pÄ kontinentet i fÊrd med at vÄgne op til, hvad de har forrettet i humanitetens navn. Mon Walraff helt kan overskue det her?
NĂ„ heller den kjente tyske journalisten GĂŒnter Wallraff bensin pĂ„ bĂ„let: Han vil nemlig lese fra Salman Rushdies «Sataniske Vers» i en moskĂ© i Köln, sier han til avisen Kölner Stadt-Anzeiger (KSA), den stĂžrste avisen i storbyen.
Vil lese «Sataniske vers» i moské


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.