6
sep
Seneste opdatering: 17/12-09 kl. 0702
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

eller så vantro til,  små 1000 “aktivister” drog fra Blågårds Plads  til Rådhuspladsen. Det blir livligt i nat, men selvom jeg er tæt på det, kan jeg ikke love at jeg vil dokumentere idiotiet. Politi og beboere må tage sagen i egen hånd.     (fotos ©Snaphanen)

2200_019_1.jpg

2200_026.jpg

Kandidat for “de forkerte” ?

et faux pas. Kan blive  helt  interessant i  føljetonen om DR, der er  i fuld  gang  med at bevise, at public service – på mange  måder  desværre –  tilhører en svunden tid. For  40 år  siden var det rødt, men ofte  af kvalitet. Idag er det bare  rødt. (Plummer  skal vel ud og  demonstrere idag kl 17 ? )

Danmarks Radios (DR) tidligere korrespondent i Moskva, Poul F. Hansen, 58 år, kan se frem til at skulle arbejde om natten på DR’s trafikredaktion, fordi han vil stille op for Venstre ved det kommende folketingsvalg.

Flytningen har sendt chokbølger gennem de i forvejen nervøse medarbejdere på DR’s nyhedsredaktion, hvor der skal fyres 29 medarbejdere om en uge. Poul F. Hansen har sagt ja til at blive kandidat for Venstre i Brønshøj i København.
Det orienterede han sin personalechef, Kristian Mouritsen, om. Mouritsen forlader selv DR for at blive udlandsredaktør på Berlingske Tidende. Det groteske i sagen er, at der først er opstillingsmøde i Brønshøj 17. september, så derfor er Poul F. Hansen endnu ikke officiel folketingskandidat.
Tre muligheder
Det betød dog ikke noget for Kristian Mouritsen. Han gav Poul F. Hansen tre muligheder, hvis han ville fortsætte med at arbejde i DR. For det første kunne han trække sig som kandidat. Det vil han ikke. Dernæst blev han tilbudt jobbet på DR’s trafikredaktion om natten. Endelig kunne han tage imod en aftrædelsesordning.

Målløs
Venstres politiske ordfører, Troels Lund Poulsen, blev orienteret om Poul F. Hansens situation i går eftermiddags. Han blev målløs, da han hørte om den behandling, hans partifælle har været udsat for i DR. Lund Poulsen forstår ikke, hvorfor Poul F. Hansen skal fjernes fra DR’s udlandsredaktion, inden han er blevet stillet op for Venstre, og inden der er blevet udskrevet valg.
– Det forekommer meget mærkværdigt, når Karen Jespersen (tidligere indenrigs- og socialminister for Socialdemokraterne, nu folketingskandidat for Venstre, red.) kunne arbejde som politisk medarbejder på TV-Avisen indtil valget i 1990.
DR fjerner navn fra skærmen- Ekstra Bladet 06 september 2007

Hvad  nu f.eks  med Asmaa Abdol Hamid, der godt kunne  være studievært i marts 2006, selvom hun allerede  i marts 2005 var kandidat for Enhedslisten – og tidligere  Socialdemokratiet ? Hun havde godt nok kun 8 programmer, men sammenlagt en taletid , der langt  overgår hvad Hansen har på flere år. Ved hun for lidt om spøgelsesbilister ?

Reinfeldt update

det var ikke  noget langt  skud, jeg skød igår, men det går hurtigt med at få bekræftet sine værste spådomme nu. NU er det svenske islamisters  gyldne øjeblik og  chancen for bingo er pæn. Nu er det høst-tid for  alle, der har været sået i  30 år, der er  mange  der står på spring. Se  f.eks. her og her…der er virkelig  ondt blod i luften fra  begge sider nu, og jeg mener blod. Reinfeldt kan være  på vej ind i noget, der får den danske Muhammedkrise til at lige et gruppemøde i Kristeligt Folkeparti. Og han har kun sig selv og sine kolleger at takke  for det.

Statsminister Fredrik Reinfeldt har bjudit in en grupp ambassadörer från muslimska länder till ett möte med anledning av Muhammedteckningen. Ambassadörerna har en lång lista på krav, inklusive att Sverige ändrar lagar och utbildning.Vi vill se handling, inte bara snälla ord

– Vi måste söka en förändring av lagen. Muslimerna behöver lagligt skydd mot att profeten Muhammed skändas, ungefär som det judar och homosexuella har. Långsiktigt måste det in i skolundervisningen att eleverna övertygas om att om de vill uttrycka sin åsikt så ska det ske så att de inte sårar eller skadar någon annan. Det borde också in i journalistutbildningen. Det behövs också ett permanent utskott i riksdagen som arbetar mot islamofobi, säger Sotouhi till TT.

Det var så dette  Anders Fogh gik glip af ved ikke at mødes med de muslimske  ambassadører. Ganske  godt at vide.

Muslimska länders krav: Ändra lagen

“13-åring hatade blondiner” – misshandlade tre
Det var i onsdags som den 13-åriga flickan plötsligt skallade en 15-årig tjej i ansiktet och slet bort en tova av hår från hennes huvud.
Kort därpå attackerade 13-åringen en 14-årig flicka på samma sätt.
Det tredje offret, även det en 14-årig flicka, knäades i magen varpå hon drogs efter backen i håret. […]
Enligt offren ska 13-åringen ha sagt att hon ”hatade blondiner” och därför slog dem. […]
de drabbade säger att det var helt oprovocerat”

Länstidningen i Södertälje

Syrisk nyhetsbyrå: Sverige ber om ursäkt
Återigen påstås en svensk diplomat ha bett om ursäkt för Nerikes Allehandas Muhammed-publicering.
Men UD dementerar även denna gång uppgifterna.   NA

Bøsser er psykisk syge, siger chaufføren
………og  syge  slår man  ihjel, ikke? Men Radikale  bøsser  har en “anstændig politik”, de kan få lov at leve. (Jeg ville nok kalde det en længsel mod  afgrunde, mørke parker, skibskatastofer og den  slags.) :

Hvad så hvis din bror sagde, at han var bøsse?

– Så ville jeg slå ham ihjel.

Du ville da ikke slå din egen bror ihjel?

– Jo, jeg ville slå ham ihjel. De skal ikke være her. Sådan er islam.

En radikal bøsse hader


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.