6
sep
Seneste opdatering: 17/12-09 kl. 0702
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

eller s√• vantro til,¬† sm√• 1000¬†“aktivister” drog fra Bl√•g√•rds Plads¬† til R√•dhuspladsen. Det blir livligt i nat, men selvom jeg er t√¶t p√• det, kan jeg ikke love at jeg vil dokumentere idiotiet. Politi og beboere m√• tage sagen i egen h√•nd.¬†¬†¬†¬† (fotos ¬©Snaphanen)

2200_019_1.jpg

2200_026.jpg

Kandidat for “de forkerte” ?

et faux pas. Kan blive¬† helt¬† interessant i¬† f√łljetonen om DR, der er¬† i fuld¬† gang¬† med at bevise, at public service – p√• mange¬† m√•der¬† desv√¶rre – ¬†tilh√łrer en svunden tid. For¬† 40 √•r¬† siden var det r√łdt, men ofte¬†¬†af kvalitet. Idag er det bare¬† r√łdt. (Plummer¬† skal vel ud og¬† demonstrere idag kl 17¬†? )

Danmarks Radios (DR) tidligere korrespondent i Moskva, Poul F. Hansen, 58 √•r, kan se frem til at skulle arbejde om natten p√• DR’s trafikredaktion, fordi han vil stille op for Venstre ved det kommende folketingsvalg.

Flytningen har sendt chokb√łlger gennem de i forvejen nerv√łse medarbejdere p√• DR’s nyhedsredaktion, hvor der skal fyres 29 medarbejdere om en uge. Poul F. Hansen har sagt ja til at blive kandidat for Venstre i Br√łnsh√łj i K√łbenhavn.
Det orienterede han sin personalechef, Kristian Mouritsen, om. Mouritsen forlader selv DR for at blive udlandsredakt√łr p√• Berlingske Tidende. Det groteske i sagen er, at der f√łrst er opstillingsm√łde i Br√łnsh√łj 17. september, s√• derfor er Poul F. Hansen endnu ikke officiel folketingskandidat.
Tre muligheder
Det bet√łd dog ikke noget for Kristian Mouritsen. Han gav Poul F. Hansen tre muligheder, hvis han ville forts√¶tte med at arbejde i DR. For det f√łrste kunne han tr√¶kke sig som kandidat. Det vil han ikke. Dern√¶st blev han tilbudt jobbet p√• DR’s trafikredaktion om natten. Endelig kunne han tage imod en aftr√¶delsesordning.

M√•ll√łs
Venstres politiske ordf√łrer, Troels Lund Poulsen, blev orienteret om Poul F. Hansens situation i g√•r eftermiddags. Han blev m√•ll√łs, da han h√łrte om den behandling, hans partif√¶lle har v√¶ret udsat for i DR. Lund Poulsen forst√•r ikke, hvorfor Poul F. Hansen skal fjernes fra DR’s udlandsredaktion, inden han er blevet stillet op for Venstre, og inden der er blevet udskrevet valg.
РDet forekommer meget mærkværdigt, når Karen Jespersen (tidligere indenrigs- og socialminister for Socialdemokraterne, nu folketingskandidat for Venstre, red.) kunne arbejde som politisk medarbejder på TV-Avisen indtil valget i 1990.
DR fjerner navn fra skærmen- Ekstra Bladet 06 september 2007

Hvad¬† nu f.eks¬† med Asmaa Abdol¬†Hamid, der godt kunne¬† v√¶re studiev√¶rt i¬†marts 2006, selvom hun allerede¬† i marts 2005 var kandidat for Enhedslisten – og tidligere¬† Socialdemokratiet ? Hun havde godt nok kun 8 programmer, men sammenlagt en taletid , der langt¬† overg√•r hvad Hansen har p√• flere √•r. Ved hun for lidt om sp√łgelsesbilister ?

Reinfeldt update

det var ikke¬† noget langt¬† skud, jeg sk√łd ig√•r, men det g√•r hurtigt med at f√• bekr√¶ftet sine¬†v√¶rste sp√•domme nu. NU¬†er det svenske islamisters¬† gyldne √łjeblik og¬† chancen for bingo er¬†p√¶n. Nu er det h√łst-tid for¬† alle, der har v√¶ret s√•et i¬† 30 √•r, der er¬† mange¬† der st√•r p√• spring. Se¬† f.eks. her og her…der er virkelig¬† ondt blod i luften fra¬† begge sider¬†nu, og jeg mener blod. Reinfeldt kan v√¶re¬† p√• vej ind i noget, der f√•r den danske Muhammedkrise til at lige et gruppem√łde i Kristeligt Folkeparti. Og han har kun sig selv og sine kolleger at takke¬† for det.

Statsminister Fredrik Reinfeldt har bjudit in en grupp ambassadörer från muslimska länder till ett möte med anledning av Muhammedteckningen. Ambassadörerna har en lång lista på krav, inklusive att Sverige ändrar lagar och utbildning.Vi vill se handling, inte bara snälla ord

РVi måste söka en förändring av lagen. Muslimerna behöver lagligt skydd mot att profeten Muhammed skändas, ungefär som det judar och homosexuella har. Långsiktigt måste det in i skolundervisningen att eleverna övertygas om att om de vill uttrycka sin åsikt så ska det ske så att de inte sårar eller skadar någon annan. Det borde också in i journalistutbildningen. Det behövs också ett permanent utskott i riksdagen som arbetar mot islamofobi, säger Sotouhi till TT.

Det var s√• dette¬† Anders Fogh gik glip af ved ikke at m√łdes med de muslimske¬† ambassad√łrer. Ganske¬† godt at vide.

Muslimska l√§nders krav: √Ąndra lagen

“13-√•ring hatade blondiner” ‚Äď misshandlade tre
Det var i onsdags som den 13-åriga flickan plötsligt skallade en 15-årig tjej i ansiktet och slet bort en tova av hår från hennes huvud.
Kort därpå attackerade 13-åringen en 14-årig flicka på samma sätt.
Det tredje offret, √§ven det en 14-√•rig flicka, kn√§ades i magen varp√• hon drogs efter backen i h√•ret. […]
Enligt offren ska 13-√•ringen ha sagt att hon ‚ÄĚhatade blondiner‚ÄĚ och d√§rf√∂r slog dem. […]
de drabbade s√§ger att det var helt oprovocerat”

Länstidningen i Södertälje

Syrisk nyhetsbyrå: Sverige ber om ursäkt
Återigen påstås en svensk diplomat ha bett om ursäkt för Nerikes Allehandas Muhammed-publicering.
Men UD dementerar även denna gång uppgifterna.   NA

B√łsser er psykisk syge, siger chauff√łren
………og¬† syge¬† sl√•r man¬† ihjel, ikke? Men Radikale¬† b√łsser¬† har en “anst√¶ndig politik”, de kan f√• lov at leve. (Jeg ville nok¬†kalde¬†det en l√¶ngsel mod¬† afgrunde, m√łrke parker, skibskatastofer og den¬† slags.)¬†:

Hvad s√• hvis din bror sagde, at han var b√łsse?

–¬†S√• ville jeg sl√• ham ihjel.

Du ville da ikke slå din egen bror ihjel?

–¬†Jo, jeg ville sl√• ham ihjel. De skal ikke v√¶re her. S√•dan er islam.

En radikal b√łsse hader


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.