16
nov
Seneste opdatering: 17/11-07 kl. 1804
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

og endnu engang tak til alle de  fantastiske aktivister, der har gjort dette muligt, de der halverede R og fordoblede SF, de der ikke smed Enhl. og NA ud og de der vendte ryggen til S. Sammen kan vi slå dem allesammen. TARK! fra en stor tilhænger af  korte  valgkampe :

“Vi har f√•et en rosekultur, hvor vildt engagement er nok til at g√łre enhver til en vinder.”

På valgaftenen i tirsdags kunne tv-seere måske synes, det var en noget surrealistisk oplevelse at se socialdemokraternes formand Helle Thorning Schmidt grebet af en glædesrus.

Hun stod dog i spidsen for et parti, der i dagtimerne havde form√•et at h√łvle yderligere nogle mandater af Lykketofts legendariske katastrofe-resultat i 2005. Selvom alle ville have forsvoret det dengang, kunne stemmetallet alts√• falde til et endnu forf√¶rdeligere niveau. Helle Thorning Schmidt havde leveret det v√¶rste valgresultat i Socialdemokratiets historie.

Alligevel str√•lede hun af stolthed. Hun havde nemlig ‚ÄĚf√•et ros for sin valgkamp‚ÄĚ. Med tindrende lykkelige √łjne understregede hun dette igen og igen – i sin tale og i sine kommentarer til journalisterne inde og ude.

Det var en h√łjst aparte kontrast mellem kuldsl√•et virkelighed og uforstyrret fryd. Partilederens jublende hum√łr virkede helt ude af trit med de h√•rde realiteter. Men man skal slet ikke undre sig.

HELLE THORNING SCHMIDT reagerede fuldkommen i pagt med tids√•nden. Hun jublede som et √¶gte produkt af en moderne folkeskole, hvor t√łrre f√¶rdigheder ikke l√¶ngere vejer med samme tyngde som tidligere. I skolen skifter fokus fra kundskaber til processen, som det hedder.

Vigtigst er det, at man er topmotiveret og str√•ler af engagement. Man skal v√¶re begejstret under forl√łbet, i projektarbejdet, og det er n√¶sten lige s√• vigtigt som det f√¶rdige resultat.

Thorning Schmidt betonede gang p√• gang, hvilken super-positiv oplevelse processen frem mod valgdagen havde v√¶ret. Valgkampen havde v√¶ret et sus af rigtige holdninger fremf√łrt med ildhu, et fantastisk teamwork, hvor alle bare knoklede helt vildt! Da er det √•benbart en biting, at v√¶lgerne ikke deler denne vurdering

Helle Thorning styrer for vildt

Statsfeminisme “i praktiken”: Boys¬† will be¬† boys¬†

Halli, hallo, Rikke Andreassen, “etnisk og k√łnsm√¶ssig ligestilling”, n√• hva¬ī, der er¬† penge¬†i skidtet og vi skal jo alle leve, ikke mindst dem p√• universiteterne:

Tretton kan vara inblandade i våldtäkt
Polisen misstänker att så många som 13 pojkar förgrep sig på de två 16-åriga flickorna under köpcentret Leonard på Möllevången för drygt två veckor sedan.Möllevången. Polisen har hämtat in elva pojkar, sju av dem är under femton år, som misstänkta för gruppvåldtäkt.
‚Äď De har f√∂rh√∂rts men sl√§ppts sedan, s√§ger √•klagare Lena K√∂rner.

Sydsvenskan

 Nazister

nu er den efterh√•nden sevet ind: n√•r vi n√¶gter at aftage yderligere¬† overskudsbefolkning fra den 3. verdens mislykkede¬† stater (engang hed det de “underudviklede lande”, men det m√• man ikke sige l√¶ngere. Sproget er et villigt redskab), er vi intet mindre end¬† nazister. Hidtil har forsvaret af nationalstaten dog blot v√¶ret “populisme“, men nu afsl√łres vi som dem vi virkelig¬†er – nazister.¬† Overv√•gningskameraerne¬† m√• have afsl√łret at jeg anvender¬†str√¶kmarch som morgengymnastik.¬†Hvad mon danske j√łder¬† siger¬†til den trivialisering af Holocaust¬†Syddansk Universitet her l√¶gger navn til ? Hvad ville Elias Levin, krankentr√§ger (ligsl√¶ber) i Neuengamme, have¬† sagt til at indg√• i Therkel Str√¶des politiske¬† fantasier ? NU¬†d√łde han desv√¶rre for¬† godt et √•r¬† siden, 96 √•r gammel, s√• han kan ikke replicere.¬†Hvad Pia Kj√¶rsgaard og DF mener¬† om den indvandrerbyrde de¬† har arvet fra SR regeringen, er¬† frit tilg√¶ngeligt for enhver, senest i Kj√¶rsgaaard-Kholghi interviewet jeg optog, s√• hvem er det Str√¶de skal imponere ? Lurer der et¬† lukrativt job i FN ?

 Xenophobic strain
 
Therkel Straede, a Holocaust expert at a Danish University, compared the party’s tactics to those used by the Nazis during World War II.
 
“The DPP is not Nazi, but its ideology, with its xenophobic extreme nationalism, resembles Nazism, since it tries to stamp out a minority,” he said.

Aljazeera:Denmark party targets Muslims

Hold endelig skansen!
P√• valgaftenen og dagen derp√• gentog Socialdemokraternes Helle Thorning-Schmidt og Henrik Sass Larsen som to ustoppeligt snakkesalige papeg√łjer, at de var ¬Ľglade¬ę for valgresultatet, fordi man jo trods alt havde ¬Ľholdt skansen¬ę. Og det er jo sandt p√• sin egen s√•dan lidt misforst√•ede og let forskruede m√•de. For hvis det er at ¬Ľholde skansen¬ę, at man g√•r tilbage for tredje folketingsvalg i tr√¶k og endog form√•r at underg√• Mogens Lykketofts katastrofevalg fra 2005, s√• man ender p√• det for partiet v√¶rste resultat i 102 √•r, s√• kan v√¶re sikker p√•, at der hos de borgerlige bliver t√¶nkt: Bliv I endelig ved at ¬Ľholde skansen¬ę p√• den m√•de, for en halv snes valg mere af den slags, og s√• er I mindre end Dansk Folkeparti. Lav for Guds skyld endelig ikke om p√• hverken strategi eller politik, men sl√• jer til t√•ls med Lykketofts visdomsord fra valgnatten: Thorning-Schmidt kunne ikke have gjort det bedre.
Peter Kurrild-Klitgaard, Groft Sagt, Berlingske 
 
 Morsomme Mette
Hvis Mette Frederiksen havde v√¶ret iraker, ville hun givetvis have f√•et det job, som Komiske Ali havde under den amerikanske invasion, hvor han udbredte sig om fjenden, der nu var omringet, belejret og bek√¶mpet – alt mens amerikanernes fremrykning kunne h√łres i baggrunden. Nu g√łr Morsomme Mette imidlertid god fyldest som politisk klovn i Danmark og var i den egenskab indkaldt til det uforlignelige program P1 Debat dagen efter valget. Valget var p√• sin vis opl√łftende, meddelte hun, idet der nu var skabt flertal for en ny politik, hvilket fremgik af den st√¶rke stilling, som Ny Alliance havde erobret. Desv√¶rre afspejlede det nye flertal sig ikke i de optalte stemmer, hvilket skyldtes, at stemmeafgivningen ikke helt ¬Ľflugtede med den almindelige str√łmning¬ę, som var at holde Dansk Folkeparti uden for indflydelse. Dette store demokratiske problem m√• f√łre til neds√¶ttelse af en ny grundlovskommission, hvis opgave bliver at afhj√¶lpe den fundamentale skavank, at v√¶lgerne ikke stemmer socialdemokratisk, selv om der uomtvisteligt er socialdemokratisk flertal. Indtil en l√łsning er fundet, er der ikke noget at sige til, at Socialdemokraterne og deres allierede k√¶mper som besatte for at √•bne for indvandringen af et nyt v√¶lgerkorps til erstatning for det, der har svigtet.
Lars Hedegaard, Groft Sagt, Berlingske 

 Pat Condell: The Islamofascist Muslim Council of Britain

Jeg ved ikke om Condell er klar over , at forskere som Sookhdeo beskriver islamiseringen af visse omr√•der i¬†England (og Holland/Belgien)¬†som v√¶rende p√• trin fire af fem – hvor fem er “insurgency” – borgerkrig og autonome, muslimske enklaver. Kosovo bragt til England og centraleuropa.¬†Tidshorisonten er 5-10 √•r. Er danske politikere klar over det? For mindst halvdelen¬† af danske v√¶lgere er tydeligvis ikke, og den danske opposition er ikke bare ramt af forn√¶gtelse overfor hvad de har gjort,¬†men ogs√• af en bragende, amat√łrisk¬† uvidenhed. Amat√łrisme er p√• godt og ondt, demokratiets vilk√•r.¬†Elite, min bare.¬†¬†Sookhdeo siger, at engelske politikere¬†er klar over udsigterne, men at de er lammede af angst overfor et problem de¬† har skabt, der antagelig ingen egentlig l√łsning er p√•, i den fremtid der kan overskues. Det samme¬†– autonome enklaver – m√•¬†formodes at¬†blive¬†virkelighed i¬†Sverige, efter alt at d√łmme.¬†Der¬† hedder det “utanf√∂rskapsomr√•den“, ¬†hvor man glemmer at n√¶vne, at det¬† er selvvalgt apartheid med et helt bestemt¬†form√•l.¬†(Via¬† Hodja)

Uvidenheden sat i system 

Kanon-TV – Ingen sanning, ingen kanon
Skräpkulturen har blivit till norm i en tid när nästan ingen längre bryr sig om kanon, alltså de stora böckerna som är grunden i vår kultur. Det menar programledare Johan Tralau i premiärprogrammet.

Axess TV

P 1- Rikke Andreassen: Danske kvinder¬† er lige s√• undertrykte som “ny danske”

P1 Orientering

 Sparket: Tak for skuffelsen

¬ĽHELLES SEJR¬ę skrev det k√łbenhavnske dagblad Politiken i en ledende artikel p√• valgdagen og konstaterede, at ¬Ľdet borgerlige Danmark st√•r nu mere splittet end oppositionen¬ę. Hvor m√• det v√¶re ulyksaligt for lederskribenten, at v√¶lgerne gav Helle og hendes socialdemokrater det d√•rligste valg i 100 √•r, og at det borgerlige Danmark ikke er splittet.

Nuvel, politisk skarpsindighed har aldrig været Politikens spidskompetence.

Dagen derpå kneb det da også gevaldigt for lederskribenten at vride sig ud af kattepinen.

Pludselig hedder det:

¬ĽNy Alliance g√łr efter alt at d√łmme hverken fra eller til, og centrum-venstre er – trods et nyt politisk sammenhold – s√• langt fra magten som nogensinde.¬ę

Om det splittede borgerlige Danmark hedder det:

¬ĽDen dj√¶velsk effektive politiske maskine, som Anders Fogh Rasmussen har skabt ? Det politiske h√•ndv√¶rk er imponerende, og resultaterne er til at f√• √łje p√•.¬ę

Konklusionen er:

¬ĽDet er flertallet, der bestemmer.¬ę

Hvor skarpsindigt!

Begge ledende artikler er signeret ts, bag hvilke må gemme sig den danske mester i kamelslugning.

De to landsdækkende tv-kanaler havde det hårdt på valgaftenen.

I √©n ulideligt laaaaaang time fulgte man Villy S√łvndal fra sit skjul et sted i K√łbenhavn og spurgte ham, hvad han ville sige sine til sine partif√¶ller. Derp√• transmitterede man live Villy S√łvndals laaaaaange tale til partif√¶llerne i Pumpehuset, hvorp√• Villy S√łvndal af de √•h s√• kompetente tv-journalister blev spurgt, hvad det nu var, han havde sagt til sine partif√¶ller.

Ikke underligt, at det blev en laaaaaang valgaften.

Naser Khader k√łrte med stor flid sin valgkamp i s√¶nk ved bestandig at fable om en dronningerunde.

Onsdag formiddag k√łrte statsministeren til Amalienborg og orienterede dronningen om, at han forts√¶tter som statsminister, da et flertal af v√¶lgerne st√łtter ham.

Det var så den dronningerunde.

Naser Khaders valgl√łfte er nu indfriet, og det kostede kun en halv snes mandater.

De svenske medier udtrykker over en bank ¬Ľskuffelse¬ę over valgresultatet i Danmark.

Det ser mange danskere utvivlsomt som et stort skulderklap.

Hvis de selvretf√¶rdige og politisk d√łvblinde svenske lederskribenter og kommentatorer var n√•et til en anden konklusion, ville det have v√¶ret et faresignal af historiske dimensioner.

Så herfra skal lyde et stort tack så mycket for skuffelsen!

JP.DK 
 

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mikkel H√łgh
13 years ago

Yessir! Sådan skal det siges.

P.S.: Tak for sidst, Steen – det var hyggeligt.

Mackety
Mackety
13 years ago

Det er en skr√¶mmende udvikling. Hvad der skr√¶mmer mig fra vid og sans er, at den udvikling Europa er inde i nu, langt hen ad vejen, tilsyneladende, blev forudsagt af en fransk munk (synsk, h√¶vdes det) i tresserne for fire √•rtier siden, med forbl√łffende pr√¶cision. Jeg mener, at kunne huske, at han hed Mario De Sabato.