16
feb
Seneste opdatering: 17/2-08 kl. 2020
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

¬†det viser sig der er¬† fem i alt: New Danish Anthem: ‚ÄúAllahu Akhbar!‚ÄĚ

T√¶nk, hvis de selv kunne g√łr for det…..

eller “Historien om den lille Hassan, der sad sk√¶vt p√• potten og blev pyroman”

……s√• ville sludrechatollet Manu Sareen og to s√¶rklasset√¶nkere, Jens Raahauge og Khalid Alsubeihi (Deadline, l√łrdag, video¬† 9:24) – Kurt Strand¬† labbede¬†vulg√¶rfreudianerne i sig – ¬†v√¶re¬† out¬† of business og Politiken ville v√¶re¬† halvt s√• tyk:

“De f√•r masser af chancer”

“Jeg er efterh√•nden tr√¶t af at h√łre forskellige integrationseksperter spille den samme melodi igen og igen: At de unges opt√łjer skyldes, at de er ofre for diskrimination. Disse s√•kaldte eksperter puster til gl√łderne, idet de giver de unge en fornemmelse af, at de har en sag. Det har de bare ikke. De unge har ikke benyttet sig af de mange muligheder, de har haft og stadig har,” siger Farooq og afviser, at genoptrykningen af tegningerne er √•rsagen, da opt√łjerne begyndte flere dage f√łr tegningerne. En n√¶sten enslydende melding kommer fra kultursociolog ved Syddansk Universitet, Mehmet Necef.

“Jeg er s√• tr√¶t af at h√łre forskere og eksperter forklare, at unge indvandrere diskrimineres. Det er den samme plade, som de har spillet de seneste 30 √•r, og det er noget v√•s,” siger han til Jyllands-Posten. Han mener heller ikke, at danskerne er racister.

Indvandrerpolitiker: B√łller bliver ikke diskrimineret i Danmark¬†¬†¬† Eksperter om diskrimination: Sludder¬† Pittelkow: Muslimer i offerrollen.

¬† Jersild og Spin mente¬† at¬† v√¶lgerne¬† ville¬†¬† t√łrre opt√łjerne¬†af p√• regeringen. Ikke¬† m√¶rkbart. V√¶gerne¬† straffer de hovedansvarlige for elendigheden¬†(bortset fra SF) ¬†DF frem til 15.4 % idag og¬† S tilbage til 23.4.¬† Den katastrofale¬† Nyrup – Jelved¬† regering, lader til at skulle forf√łlge¬† socialdemokraterne uendeligt.¬†Det er¬† ganske¬†fortjent.

 I afdelingen for kuriosa skal det med , at det igår lykkedes Helsingborgs Dagblad at skrive en hel leder, uden at identificere pyromanerne i Danmark bare  antydningsvist.  Det er nok en refleks fra de daglige  skolebrande  i Sverige, der efter årevis endnu ikke  har  resulteret i politisk ballade eller en egentlig  virkelighedsbeskivelse.

¬†¬†“Karen Jespersen har for s√• vidt ret”

(Ulrik Haagerup, DR)  Politikerne  gjorde ikke deres  hjemmearbejde.  Journalisterne  gjorde  det ikke. Og en dag sad man i suppedasen uden at vide  hvordan man havnede der.  KJ  Naive DR:

Danmarks Radio udviser tolerance overfor de intolerante, mener velf√¶rds-minister Karen Jespersen (V) if√łlge NORDJYSKE Stiftstidende og Fyens Stiftstidende. Hun undrede sig, da hun i tirsdags s√• nyheder p√• Danmarks Radio, hvor to tunesere blev anholdt for mordplaner p√• JP-tegner Kurt Westergaard. I indslaget v√¶lger journalisten nemlig at omtale Islamisk Trossamfund som en moderat forening:

“Det er formentlig ud fra et √łnske om at v√¶re tolerant. Men DR ender i ste-det med at v√¶re tolerant over for nogle intolerante holdninger,” siger hun.

“Islamisk Trossamfund g√•r ikke og smide med bomber, nej, men de repr√¶senterer nogle holdninger, der for mig er meget reaktion√¶re. Der er DR simpelthen for naiv,” siger Karen Jespersen.

Nyhedschef beklager
I yderste konsekvens mener ministeren, at den manglende konsekvens p√• tv-stationen s√•r tvivl om Danmarks holdning til de radikale islamistiske milj√łer.

“Hvis vi tror, at vi ved at stryge dem med h√•rene kan nedtone, hvor totalit√¶re de er, s√• giver man dem mere magt og indflydelse, mener Karen Jespersen. I DR beklager nyhedschef Ulrik Haagerup, at tv-stationen har betegnet Islamisk Trossamfund som “moderate”.”Karen Jespersen har for s√• vidt ret.”

TV 2   (foto: bestyrelsesmedlem i Islamisk Trossamfund Kasem Ahmed demonstrerer med Hitzb ut Tahrir, fredag)

HUT__feb_2008_016.jpg

Lys på Georgetown Universitys petrodollars

Det er nok en oplevelse mange har her i blogverdenen, at der er en himmelr√•bende uoverensstemmelse mellem hvilke forhold vi anser for afg√łrende for vores alle sammens sikkerhed, og s√• de ting MSM v√¶lger at fokusere p√•. Vi kender til mange s√•danne potentielle nyheder, det kan v√¶re de uundg√•elige konsekvenser af demografiske √¶ndringer i dette √•rhundrede, eller eksistensen af parallelsamfund, enklaver og no-go-zones i Europa. Nogle gange f√•r MSM √łje p√• dem, men der er en fornemmelse hos undertegnede af at der ligger adskillige potentielt eksplosive historier som bare venter p√• at blive afd√¶kkede. Det handler s√•m√¶nd bare om forhold som ‘vores fremtid’, ‘vores sikkerhed’ og ‘vores frihed’. Men antag ikke at dette automatisk har MSMs bev√•genhed, eller flertallet af befolkningens.

En s√•dan historie der skriger p√• mediernes og politikernes s√łgelys, er i hvor h√łj grad arabiske petrodollars bliver brugt til at k√łbe indflydelse og goodwill i Vesten, bl. a. i den akademiske verden. S√•ledes har det l√¶nge v√¶ret kendt, at et s√•kaldt “Center for Muslim-Christian Understanding” ved Georgetown University, ledet af John Esposito, USAs svar p√• J√łrgen B√¶k Simonsen, er finansieret af en donation p√• $20 millioner fra den saudiske prins Alwaleed bin Talal. Alarmklokkerne burde allerede have ringet da centret modtog bel√łbet i 2005, og endnu vigtigere burde dette have v√¶ret anledning til en st√łrre kulegravning af sp√łrgsm√•let om hvorvidt den akademiske frihed i Vesten er kompromitteret eller ligefrem undergravet af disse tilskud. En amerikansk kongresmand ved navn Frank Wolf har nu stillet disse n√łdvendige sp√łrgsm√•l til Georgetown University (via Jihad Watch ):

U.S. Rep. Frank Wolf (R-VA) wrote to Georgetown President John DeGioia Thursday, saying he was concerned about how the money was being spent at the university’s Center for Muslim-Christian Understanding. Of particular concern, Wolf said, was the university’s role in training current and prospective U.S. foreign service personnel. “The Saudi government continues to permit textbooks to contain inflammatory language about other religions,” Wolf wrote. “Restrictions on civil society and political activists continue to be pervasive. No changes have been made to the underlying legal authority relating to non-Muslim worship that the Saudis have relied on to enforce these rules. The Saudis have cleansed their own country of religious liberties by severely restricting public religious expression to their interpretation and enforcement of wahhabism.” Wolf’s letter seeks assurances the Georgetown center “maintains the impartiality and integrity of scholarship that befits so distinguished a university as Georgetown.” He then asks whether:

¬∑ “the center has produced any analysis critical of the Kingdom of Saudi Arabia, for example, in the fields of human rights, religious freedom, freedom of expression, women’s rights, minority rights, protection for foreign workers, due process and the rule of law.”

¬∑ “the center has examined Saudi links to extremism and terrorism, including the relationship between Saudi public education and the Kingdom-supported clerical establishment, on the one hand, and the rise of anti-American attitudes, extremism and violence in the Muslim world, on the other.”

¬∑ “the center has examined or produced any critical study of the controversial religious textbooks produced by the government of Saudi Arabia that have been cited by the State Department, the U.S. Commission on International Religious Freedom and non-governmental groups for propagating extreme intolerance.”

¬∑ “any of the Saudi-sourced finds have been used in the training, briefing or education of those going into or currently employed by the U.S. government.

Dette m√• jo siges at v√¶re relevante sp√łrgsm√•l. Martin Kramer, en anden mellem√łstforsker med en kritisk tilgang til den linje Esposito repr√¶senterer, konstaterer t√łrt:

Prince Alwaleed’s money wasn’t designed to stop academic scrutiny of Saudi Arabian society and policies, Kramer said. The Georgetown center wasn’t doing that anyway. Rather, “It’s a move to change the subject [and say the roots of terrorism lie elsewhere]. For the Saudis after 9/11, changing the subject is important.”

The Center for Muslim-Christian Understanding is run by John Esposito. His research has not delved into aspects of Saudi society or human rights to determine why 15 of the 19 9/11 hijackers were Saudis, or why so many of the foreign fighters in Iraq have been from the Kingdom. Rather, Kramer said, Esposito’s research places U.S. policy under the microscope and finds it responsible for fostering anger and resentment.

“He’s not doing anything he wasn’t doing before he got the Saudi money, he was doing it anyway,” Kramer said. “The Saudis just rewarded him for it.”Wolf to Georgetown: Detail Use of Saudi Millions

Der er ikke nogen der skal fort√¶lle mig at forskning i dette sensitive omr√•de kan foreg√• frit, hvis den sponsoreres af penge fra det omr√•de der studeres, og de politiske og religi√łse implikationer er s√• bet√¶ndte som de er. Som Bob Dylan sang i It’s Alright, Ma (I’m Only Bleeding), “money doesn’t talk, it swears”. Der er mange, mange bet√¶ndte bylder der venter at blive prikket hul p√•. Der har v√¶ret sm√• till√łb i den seneste tid, med shariagate og no-go-zoner i Storbritannien, vores egen opblussende intifada, og Geert Wilders i Holland som fremtvinger fokus p√• et gigantisk problem. Sp√łrgsm√•let om kompromitteret akademisk forskning har potentialet til at s√¶tte et lavineskred i gang. M√•ske ogs√• herhjemme, hvem ved? (LFPC)

Imamutbildning – et svensk catch 22

Man bedrar sig om man tror att detta i ett slag löser problemet med politisk radikalisering bland muslimer. Islam begränsas inte av nationella gränser i vår tid och har, sett i historiens ljus, aldrig hindrats av sådana.
Påståendet att islam idag är en svensk religion behöver nyanseras. Islams språk är arabiska. Religionens universella anspråk gör att den konkurrerar med nationella kulturer och juridiska system.
Sverige präglas av modernism där kritiskt tänkande, individualism och jämlikhet är centrala värden. Flertalet muslimer står ännu så länge för andra värderingar.

Aje Carlbom :”St√§ll krav p√• imamutbildningen”.

¬†Katrine Lille√łr

I krig og k√¶rlighed er som bekendt alle regler oph√¶vet……….Vores
st√łrste problem er, at vi ikke vil anerkende, at vi er midt i den. Og at vi derfor m√• k√¶mpe med midler, der h√łrer krigen og ikke freden til.

Kurt Westergaard frem for to tunesere

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Online Freebies wrote an interesting post today onHere’s a quick excerpt Det er nok en oplevelse mange har her i blogverdenen, at der er en himmelr√•bende¬†uoverensstemmelse mellem hvilke forhold vi anser for afg√łrende for vores alle sammens sikkerhed, og s√• de ting MSM v√¶lger at fokusere p√•. Vi kender til mange s√•danne potentielle nyheder, det kan v√¶re de uundg√•elige konsekvenser af demografiske √¶ndringer i dette √•rhundrede,¬†eller eksistensen af parallelsamfund, enklaver og no-go-zones i Europa. Nogle gange f√•r MSM √łje p√• dem, men der er en fornemmelse hos undertegne […]