23
mar
Seneste opdatering: 25/3-08 kl. 0051
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Her taler vi om Sverige, der afvikler sig selv med 100.000 tilvandrere om året, essencen af det der siges, er at Svensson selv skal betale for propagandaen imod enhver ligitim, politisk modstand imod det.

 2000 migrants a day flood UK

NEARLY 2,000 foreign workers a DAY are being given the right to live and work in Britain. More than 710,000 National Insurance numbers were issued to non-Brits in the last year. And in some areas, one in ten workers are now foreign nationals. Last night, the Tories warned that the figures only count foreigners who register to work here – and not thousands working in the black economy. Shadow Work and Pensions secretary Chris Grayling said: “The system is either completely out of control or completely flawed.”   The Sun

 Sherin Khankan og Hizb ut-Tahrir – så gode venner var de vist

Dette billede viser den i egen beskrivelse “kritiske” muslim Sherin Khankan d. 21.7.2006 ved en demonstration på Rådhuspladsen i København arrangeret af Hizb ut-Tahrir (Sappho: Feministerne og de store, mørke mænd).

Billede7.jpg

Nu forlyder det glade budskab, at Khankan og Foreningen Forum for Kritiske Muslimer vil redde letpåvirkelige unge muslimer fra at havne i HuTs kløer. Alle kan vi komme på bedre veje og angre tidligere synder, og har fr. Khankan vitterligt på halvandet år distanceret sig fra Hizb ut-Tahrir, vil glæde bryde ud i Himmerig. Men, men: Kynikere og skeptikere har allerede meldt sig og påpeget den demokratiske kalifat-jihadists ikke helt tilfredsstillende historie vis-a-vis sit forhold til HuT:

[Tina Magaard:]»Sherin Khankan har selv argumenteret for indførelse af et »demokratisk kalifat«, så det er altså ikke kalifat-tankegangen, der skiller de to foreninger, men hvordan kalifatet skal forvaltes. Desuden har hun før udtalt sig tvetydigt om Hizb ut-Tahrir. I sin seneste bog er hun for eksempel afvisende over for kritik af helligskrifter, samtidig med at hun opfordrer til, at vi skal kunne »rumme« Hizb ut-Tahrir.« Ekstremisme: Muslimer til kamp mod Hizb ut-Tahrir (Berlingske Tidende 23.3.2008)

Hertil kunne man også føje spørgsmålet om Khankan og Hizb ut-Tahrir er uenige i tolkningen af de berømte ord af Muhammed: “Krig er bedrag” (Bukhari, vol. 4, bd. 52, 268) (LFPC).

Hitzb ut Tahrir på Rådhuspladsen 25 juni 2006. Den Radikale landformand Søren Bald var “not amused” Khankan havde endnu ikke “trukket sig” fra partiet.

Hollænderne flygter fra islamofoberne ?

Holländarna har blivit ett folk som vantrivs. Hela 38 procent vill flytta från tätbebyggelse och rasism. Huruvida holländarna flyr undan islamofoberna eller islamisterna är dock oklart. Men fly vill de. Gärna till ett rött hus med vita knutar. Dagens Valium Nyheter

David Pryce-Jones : Christians in the Holy Land

I have just been on a visit to Israel. It was the run-up to Easter week when I reached Jerusalem. There, on the Via Dolorosa, numbers of priests, monks, and nuns and accompanying pilgrims were doing the Stations of the Cross, a penitential walk up a twisty and uneven alley.

You see Catholics, Evangelicals, Greek Orthodox, Ethiopians, Armenians, in what looks like a representation of Christianity and its history of splits and dissent. And passing them, jostling, shouting, evidently proving their indifference to this religion and trying to distract, are porters, youths pushing hand-carts, merchants, salesmen, tourist guides, in a vast hubbub that militates against prayer.

Someone likely to know told me that there are in fact only 14,000 Christians in Jerusalem, including native Arabs and the international religious community. Not so long ago, there were many more. The Arab Christians are unable to resist Islamism. Muslims are taking over the Christian quarters of East Jerusalem as well as outlying Christian suburbs like Beit Jala and Beit Sahur. One day a Christian Arab cab-driver wanted to take me to Bethlehem. It wasn’t safe. An undercover Israeli squad had just shot dead the four local Islamic Jihad leaders who were in the process of calling on town notables and intimidating them. 250,000 people are supposed to have turned out at the funeral of these four – and that in a town once eighty percent Christian, but where Christians are now a disappearing minority.

Have Christians no place in the Muslim world? Islamist radicals talk about Christians as “Crusaders” as though fighting to the death the wars of the Middle Ages. In his latest outburst Osama bin Laden promises to take frightful revenge for the Danish cartoons, and he blackguards the Pope. In Algeria, Monsignor Henri Tessier, Archbishop of Algiers, says that Catholics experience a pressure that borders on persecution. Father Pierre Wellez and a doctor friend of his have just received prison sentences in Algeria for praying openly outside a prayer hall. One of the most frightening moments of my life was in Cherchell on the Algerian coast when I went to look at what I thought was a French colonial church, but in fact had been converted to a mosque. Out poured the worshippers to fling stones, and my daughter and I had to run for it. Two Austrians have been taken hostage in Tunisia supposedly to pressure their government to withhold aid to the coalition in Afghanistan. In Iraq, Paulos Rahho, the Chaldean Catholic of Mosul, has just been kidnapped, and his corpse found. In Gaza, the church and the YMCA of the miniscule Greek Orthoxox community have been burnt out. Several churches in Pakistan have been bombed with much loss of life.

Muslim fanaticism and intolerance is not going to succeed even in the medium term. Thanks to the humanity of its founder, Christianity thrives and acquires strength when it is persecuted. Everyone can tell the difference between a martyr unjustly killed for his faith, and a martyr who kills himself and others for his faith.

Meanwhile the newspapers publish photographs of Mikhail Gorbachev flanked by Franciscan friars on their way to the church of Saint Francis of Assisi. The former general secretary of the Soviet Communist party, a party dedicated to stamping out religion as “the opium of the people” in the famous sneer of Karl Marx! Gorbachev a self-declared devout Christian! What an example of Christianity’s power of regeneration, and in the end, it seems to me, that is what the imams and the mullahs and bin Ladens are really afraid of.
National Review

Smedet i hymens lænker

For hu-un er så ung, og så yndig ser hun ud. Et ukendt antal kameler og geder har måttet bytte klan, og fætter Osman er ‘ready to rock’n’roll’, men kusinen er pludselig ‘the runaway bride’ (LFPC).

Landets krisecentre ruster sig derfor netop nu til at tage imod et større antal kvinder, der flygter fra tvangsægteskaber.

– Vi er klar til at modtage alle slags kvinder hele året rundt, men behovet er betydeligt større i sommerperioden. Pigerne panikker simpelthen, når de pludselig opdager, at der ligger bryllupsgaver i kufferten, og at en bryllupssari i deres størrelse også er pakket ned. Det får dem til at søge hjælp hos os. De ved, at der ikke er meget hjælp at hente, når først de er landet i deres hjemland, siger Anne Mau, der er sekretariatsleder i Landsorganisationen af Kvindekrisecentre til Kristeligt Dagblad. Højsæson for tvangsægteskaber på vej

»Tag dog den klud af hovedet«

Mine ord igen. Åh, de stakkels, stakkels små pus. Her ville de bare så gerne føle sig på den rigtige side af skellet mellem troende og vantro, og så må de udsættes for denne forsmædelige form for hate crime. Ring til Beate Winkler, alarmér Morten Kjærum, lad Rune Engelbreth trække sværdet, for dette viser jo bare hvor langt Dansk Folkepartis fangarme når ud i det danske samfund. Indkald til en konference! Afsæt flere penge til at forske i ‘islamofobi’! Vi må have en debat om hvordan vi behandler vore medmennesker! Mon ikke dette er første led i en udryddelseskampagne mod det udsatte mindretal på 1,2 … 1,3 … 1,4 milliarder troende som man ikke skal lægge sig ud med?

I 60 dybdeinterviews fortæller danske konvertitter om deres nye liv som muslimer, og mange af kvinderne beretter om et voldsomt pres fra deres danske bagland pga. tørklædet.

»Tag dog den klud af hovedet,« råbte en venindes mor på tværs af gaden, da en ung dansk muslimsk kvinde gik gennem byen iført sit tørklæde.

En anden dansk kvinde fortæller at hendes insisteren på at bære tørklæde, fik forældrene til at nægte at ses med hende offentligt.
Forskel i institution

Morgenavisen JyllandsPosten har talt med en tredje dansk kvinde, der fortæller, at hun holdt op med at bære tørklæde, da hun oplevede, at hendes søn blev forskelsbehandlet i en daginstitution, fordi pædagogerne ikke brød sig om, at hun var tildækket.

»Tørklædet bliver ofte forbundet med at være fanatisk og imod vestlige værdier. Derfor vækker det voldsomt oprør i konvertitternes danske omgivelser, når de vælger at bære tørklæde,« siger religionshistoriker Kate Østergaard, der som forsker har interviewet mange af konvertitterne. […]

Der er i dag ca. 4.000 etnisk danske, der har valgt at blive muslimer. Danske muslimer udsat for chikane

Faktum: Der er flere danskere der konverterer til buddhismen end til islam. Hvor mange ved dette? Hvorfor er der aldrig problemer, klynk og skaberi med dem? (LFPC)

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lars
Lars
13 years ago

“Jeg ser derfor debatten som befindende sig mellem to hovedsynspunkter: De der opfatter Danmark som et multikulturelt eksperimentarium, hvor udfaldet afgøres af individers personlige kvaliteter, og så hardlinere og islamofober som mener at tilstedeværelsen af islam altid vil være til skade for kuffar i samfundet, og at denne tilstedeværelse i vores egen interesse må begrænses.” Jeg opfatter mig selv som moderat. Alligevel skal man være meget blåøjet for ikke at mene, at antallet har en betydning for samfundets stabilitet. På dette punkt går eksempelvis Naser Khader galt, da han tilsyneladende mener, at antallet ikke har betydning, men kun den demokratiske… Read more »

trackback

[…] end islam Posted on 24. marts, 2008 af Anna Lyttiger Fra gratisavisen 24 timer – hat tip: Steen Snaphane – takker! Danskerne er ikke så dumme […]