6
jun
Seneste opdatering: 6/6-08 kl. 2106
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Hvis nogen skulle  være i tvivl om at det er et  psyko-seksuelt overgreb, kan de læse Azar Majedis´ glimrende kronik “Tilsløring er kvindeundertrykkelse” i dagens  Information. ) At nogen vil undertrykke deres kvinder  og døtre, er slemt nok, men det er umuligt  at forhindre  og det er  ikke det væsentlige. Det religiøse er heller ikke,  ligesom KFF´s D-vitaminmangel er ganske uvæsentlig, piger render jo ikke skævbenede rundt af engelsk syge.  Det  væsentlige og principielle er, at få fjernet symbolet på en fascistoid herrefolksideologi fra alle offenlige  arbejdspladser, ikke mindst sygehuse, hvor patienter er ude af stand til at protestere.  Det har Villy Søvndal selvfølgelig heller ikke  forstået, selvom han bare  kunne læse  tyrkiske aviser i disse dage, hvis han ville vide noget om symbolikkens vægt.  På gaden er  slaget mod dette symbol tabt stort, og større  for hver dag der går. Det er vi beklageligvis nødt til at leve med. Om ti år, når der er sluppet et antal “vellykkede” bombeattentater igennem, og der  hersker borgerkrig i enklaver af  England og Holland-Belgien, Frankrig og Sverige, vil et flertal have forstået det. Hvorfor ikke være  lidt “på forkant” for en gangs skyld – et udtryk SF vist anvender sig af :  (foto Snaphanen) 

Lars Hedegaard:

“Ligesom man i brydesporten kender til begrebet en halv Nelson, har også den politiske sport fået et særligt håndgreb, der går under betegnelsen en halv Søvndal. Tricket er at svinge rundt med vælgerne ved at sige noget, som de gerne vil høre, og således nedlægge dem ved hjælp af ren retorik – uden i øvrigt at foretage sig andet.

Sidst dette brydegreb blev benyttet var, da Villy pludselig meddelte, at Hizb ut-Tahrir kunne gå ad helvede til. Det fik øjeblikkeligt hans meningsmålinger til at stige med syv procentpoint, samtidig med at Hizb ut-Tahrir meddelte, at de agtede at blive lige, hvor de var. Og da Villy selvfølgelig ikke havde konkrete planer om at udskibe hizberne til hans ønskedestination, blev normaltilstanden hurtigt genetableret. Manden på halvvejen blev atter reduceret til næsten normalstørrelse, og noget måtte gøres for af puste varm luft i det folkesocialistiske badedyr. Derfor meddelte Villy dagen før, han skulle holde grundlovstale, at den som slagnummer ville rumme en personlig fordømmelse af tørklædet som kvindeundertrykkende. Og det gjorde den da også, dog med den tilføjelse, at han naturligvis ikke ville gøre noget for at forhindre tørklædets indtog i dommerstanden eller andre steder. Det ville jo medføre en konflikt, og det vil SF for enhver pris undgå, når blot vælgerne strømmer til. På den anden side er det jo også mange år siden, socialister holdt op med at gøre noget for de undertrykte.” 

 Lars Hedegaard, Groft Sagt 

se også: Tørklædet som flag  og  Tørklædet som politisk spydspids

Barack Hussein Obama – sig mig hvem han omgås …

Vi kunne meget vel opleve et præsidentskifte i USA fra en mand med naive forestillinger om demokratisering af de udemokratiserbare, og med decideret modvilje mod at forholde sig til problemets rod, jihad, til en Demokrat med højst suspekte forbindelser. Vi kommer til at vente meget længe på en amerikansk ‘Churchill’, men måske skal det blive meget slemt under Obama før der kommer en der forholder sig til virkeligheden (LFPC).

Election 2008: It’s fitting that an ex-Muslim chaplain who once insisted there weren’t any terrorists at Gitmo is a delegate for Barack Obama, who’s itching to shut down Gitmo. James “Yousef” Yee, a former Army Muslim chaplain charged with espionage while serving at Gitmo, will represent Washington state for Obama at the Democratic National Convention, where he’ll likely have a center-stage speaking role.

The two are a perfect match. Obama promises to not only close Gitmo, but “reform” the USA Patriot Act. He apparently plans to take those steps in between tea parties with state sponsors of terror.Since the Pentagon in 2004 dropped charges against him, Yee has become a poster boy of the anti-war movement. He’s cashed in on his ignominy with a book claiming he was the target of “sheer bigotry” and was silenced for exposing “systemic” abuse of prisoners at Gitmo.

One of his biggest boosters in Washington is Rep. Keith Ellison, D-Minn., the Muslim convert who insisted on taking the oath of office on the Quran. Ellison is an Obama superdelegate who’s been doing advance work for Obama’s planned tea parties in the Middle East. Last month, he told an Egyptian weekly that Yee’s “case was dropped because there was no case to begin with.”

Nice try. Here are the facts:

1. Yee was caught returning to the U.S. with maps of Gitmo prison facilities, among other classified materials, and was arrested at a U.S. airport.

2. He was charged with espionage, mishandling classified documents and lying to investigators.

3. He served hard time in a South Carolina stockade.

4. Two of his Muslim cronies at Gitmo were convicted of stealing or mishandling classified documents.

5. Far from being exonerated, the military dropped charges against him to protect national security. […] Obama’s Gitmo Delegation

 

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
12 years ago

I Norge vil en kvindelig professor have antropologer med i retssager til at medvurdere kønslemlæstelse af små piger. Det skandinaviske blik på kønslemlæstelse er åbenbart ikke godt nok. Måske ikke barbarisk nok? “Nå maner sosialantropologiprofessor Sara Johnsdotter, en av Skandinavias fremste forskere på kjønnslemlestelse, til edruelighet i offentligheten i kjølvannet av den alvorlige saken.” (det står der virkelig!) […] “I forbindelse med de svenske straffesakene gikk Johnsdatter ut og advarte mot å bruke hjemlige skandinaviske briller på problemstillingen. Spesielt kritisk var hun til det hun oppfattet som en overfokusering på fars rolle og ansvar i prosessen. – Fra et skandinavisk… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Steen “Det politiske er det, der har interesse for majoritetssamfundet, og kan kan ikke ha vores offentlige institutioner infiltreret af tørklædet.” Det er vi helt enige i. Og det offentlige (offentlige institutioner) er nu desværre med til at diskriminere kvinder ved at lade dem arbejde med religiøs “hjelm” på. Det er majoritetssamfundet der nu signalerer at det er i orden at kvinder holdes i kort og stram religiøs snor på job. Kvinderne er lette at spotte hvis de en dag skulle vove at tage på job uden “hjelm”. Det er for majoritetssamfundet blevet legitimt at signalere at kvinder er dårligere… Read more »

steen
Editor
12 years ago

Selvfølgelig kan man gør noget, lovgive og sende lidt signaler, men man kan jo ikke postere en vagt i lejlighederne, der siger “fy” hvergang en mand tyranniserer en kvinde – – ? Vi har ikke engang nok pladser på krisecentrene, der ellers er fyldt op af etnikkerkvinder (det har jeg fra pålideligste kilde). Det politiske er det, der har interesse for majoritetssamfundet, og kan kan ikke ha vores offentlige institutioner infiltreret af tørklædet.

Thule
Thule
12 years ago

Okay. Måske lod jeg mig rive med i et svagt øjeblik. Men jeg synes nu, at hun er meget sød. Og også den foregående i burkini. Mens posteringen under Summertime Blues vel nærmere er Muslim Classic.

Janne
Janne
12 years ago

“At nogen vil undertrykke deres kvinder og døtre, er slemt nok, men det er umuligt at forhindre og det er ikke det væsentlige.” Små slag, små slag. Selvfølgelig er det væsentligt! Det håber jeg sandelig også at diverse politikere mener. Der skal da sendes et klart signal om at vi ikke undertrykker kvinder i Danmark. Hverken religiøst eller på anden måde. Men det er jo ikke bare kvinder der undertrykkes af religiøse dogmer og forbud, det gør vores sekulære samfund og vores frihedsrettigheder også, så derfor har vi en fælles sag. Modstanden mod en religiøs ideologi der ikke behandler kvinder… Read more »

PB
PB
12 years ago

“Lækre muslimer” ??? Ha ha.
Ja smag og behag er jo som bekendt individuelle størrelser men, come on?? En indsnævret kønsforskrækket tøs, med kindkødet bulende ud under uniformen???

morlille
morlille
12 years ago

N.B.
Endvidere lyder opfordringen: “Find dit mest stilfulde outfit frem”
Meddommer i konkurrencen om at være trendy og undertrykt er Helen Latifi.

morlille
morlille
12 years ago

På Dr’s hjemmeside for ungdomsafdelingen SKUM kan man i afsnit 2 om miss tørklæde-konkurrencen læse hvad skum-redaktionens inderste våde forestillinger om kvinder med tørklæder er. Her står “Tørklæder er trendy”.

steen
Editor
12 years ago

Thule – der er mangel på ældre kvinder på gaden i det indre København. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg skal skrive mig dine ord bag øret – ritch ! Jeg har lagt mærke til en detalje: ALLE enten taler i mobiltelefon eller bærer én i hånden (som ovenfor). Er det friheden ude i modsætning til den hjemme ?

Thule
Thule
12 years ago

Hvis Snaphanen fortsætter med at bringe billeder af lækre muslimer, ender det altså med at svage sjæle konverterer!

Janus
Janus
12 years ago

Mere Muhammed:

Morten Sørensen har tegnet Muhammed i sympati med Kurt Westergaard:

“Støt Kurt Westergaard

February 14th 2008 12:33 am

Ralf Pittelkow skriver i dagens JP: “Solidaritet med Westergaard bør bestå i at bruge så uforknyt løs af ytringsfriheden, at opgaven for dens fjender bliver håbløs.”

Den opfordring vil jeg gerne give videre til alle mine læsere. Er du på Facebook, så meld dig ind i Kurt Westergaards støttegruppe. Man burde lave en stor folkelig støttedemonstration for Kurt Westergaard og ytringsfrihed i stil med de demonstrationer, der afholdes i f.eks. Spanien mod ETA. Manden og ytringsfriheden fortjener det.”

http://www.morten-soerensen.dk/blog/2008/02/14/st%c3%b8t-kurt-westergaard/

Janus
Janus
12 years ago

Der er udsigt til mere dårlig karma. En kommentator på Uriasposten truer med at lave endnu en Muhammed-tegning i aften: “106. @ Frederik; hvis det tilsyneladende er der front-linien går, så lover jeg i aften at ligge en hjemmelavet tegning af Muhammed ud på min hjemmeside. Så kan vi lukke den del af diskussionen. M.h.t. Frederik og Muhammed-tegninger, er det ren bragensak eller tør du også lave en Muhammed-tegning, og hvia ja; hvor tør du ligge den? Du får min tegning at se i aften, hvornår får jeg din at se? Og hvis du læser mine indlæg her i tråden,… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x