25
jun
Seneste opdatering: 26/6-08 kl. 1048
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

foto © Snaphanen Рse Seiferts  forskellige  kokarder

Malm√łbo vil gi Karl d. X Gustav selskab

Ett av framtidsförslagen lyder:
“L√•t Erik av Pommern och Christian den gode st√• i varsitt h√∂rn och peka p√• Karlen. P√• s√• s√§tt f√•r vi ett triangeldrama p√• Stortorget.” Sydsvenskan

Thank Allah for little girls

AishaNine.jpg

Den lille lumre historie om Muhammeds √¶gteskab med 6-√•rige Aisha og sex med hende da hun var 9 √•r gammel – profetens lyckliga dag? – er utvivlsomt en af de mest alvorlige Achillesh√¶le for islam. Problemet er jo meget mere end hvad en beduin foretog sig for 1300 √•r siden, men ogs√• at Muhammed regnes for “uswa hasana, al-insan al-kamil”, fuldkomment menneske og rollemodel for alle tider. Mindre√•rige piger verden over lider af samme grund den dag i dag. Der fors√łges derfor fra muslimsk side at glide v√¶k fra eller ligefrem ben√¶gte historien om Aisha. S√• meget desto mere er dette en god anledning til at bringe dokumentation fra en saudiarabisk l√¶rd, et udsagn der i sin kompaktform er et rent tilst√•elsesskrift. Klik p√• billedet for at se videoen hos MEMRITV. Via Dhimmi Watch (LFPC):

Following are excerpts from an interview with Dr. Ahmad Al-Mu’bi, a Saudi marriage officiant, which aired on LBC TV on June 19, 2008:

Dr. Ahmad Al-Mu’bi: Marriage is actually two things: First we are talking about the marriage contract itself. This is one thing, while consummating the marriage – having sex with the wife for the first time – is another thing. There is no minimal age for entering marriage. You can have a marriage contract even with a one-year-old girl, not to mention a girl of nine, seven, or eight. This is merely a contract [indicating] consent. The guardian in such a case must be the father, because the father’s opinion is obligatory. Thus, the girl becomes a wife… But is the girl ready for sex or not? What is the appropriate age for having sex for the first time? This varies according to environment and traditions. In Yemen, girls are married off at nine, ten, eleven, eight, or thirteen, while in other countries, they are married off at 16. Some countries have legislated laws forbidding having sex before the girl is eighteen.[…]

The Prophet Muhammad is the model we follow. He took ‘Aisha to be his wife when she was six, but he had sex with her only when she was nine.

Interviewer: When she was six…

Dr. Ahmad Al-Mu’bi: He married her at the age of six, and he consummated the marriage, by having sex with her for the first time, when she was nine. We consider the Prophet Muhammad to be our model.

Interviewer: My question to you is whether the marriage of a 12-year-old boy with an 11-year-old girl is a logical marriage, which is permitted by Islamic law.Dr. Ahmad Al-Mu’bi: If the guardian is the father… There are two different types of guardianship. If the guardian is the father, and he marries his daughter off to a man of appropriate standing, the marriage is obviously valid. […]

People find themselves in all kinds of circumstances. Take, for example, a man who has two, three, or four daughters. He does not have any wives, but he needs to go on a trip. Isn’t it better to marry his daughter to a man, who will protect and sustain her, and when she reaches the proper age, he will have sex with her? Who says all men are ferocious wolves? [mine fremh√¶velser, LFPC]

Irans atomv√•ben og Israels ‘window of opportunity’ f√łr inds√¶ttelsen af B. Hussein Obama

Ligesom George W. Bushs pr√¶sidentembede er ul√łseligt forbundet med en opfattelse af ham som aggressiv h√łg, s√•ledes bliver Pr√¶sident Obamas embede ul√łseligt forbundet med islam. Allerede inden han er valgt indg√•r hans forventede forhold til den muslimske verden i kalkulerne (LFPC):

Friday’s New York Times report about a massive Israeli air force exercise in the skies of Greece-about as far from Israel as Iran is-underlined the fact that Israel is far from counting on any of these foreign avowals. This week speculation is peaking as to who-if anyone-is actually planning to hit Iran, when, and depending on what.

For former U.S. ambassador to the UN John Bolton it depends on who emerges as the next U.S. president on November 4. He told Fox News on Tuesday that if it’s Barack Obama, he thinks it likely that Israel will hit Iran’s nuclear facilities between that time and the new president’s inauguration on January 20, 2009. Crunch-Time on Iran Approaching

Det endel√łse potentiale for ‘kr√¶nkelse’ og ‘undertrykkelse’ af muslimer

Endel√łst, fordi det ikke kan afhj√¶lpes med nok s√• meget eftergivenhed, hvilket efterh√•nden bliver vanskeligere og vanskeligere at ben√¶gte her i Europa. Og endel√łst, fordi det ikke udspringer af fejl og mangler som vi kan udbedre, men af opdelingen af verden i dar al islam og dar al harb, islams hus og krigens hus. Der ligger en sk√¶bnesvanger dynamik i den uens opfattelse af ‘kr√¶nkelse’ og ‘undertrykkelse’ i de to ‘huse’: Muslimer kan p√•kalde sig kr√¶nkelse og undertrykkelse s√• l√¶nge der er hindringer for islams udbredelse – s√• l√¶nge dar al harb eksisterer – mens disse ord ringer nogle helt andre skyldsbevidste klokker i en kultur rundet af kristendommen. Af bar syndsbevidsthed giver vi efter, og flytter derved gr√¶nsep√¶lene for dar al islam lidt l√¶ngere ind p√• vores territorium (LFPC).

[…] [Abul Kasem, an ex-Muslim who is the author of hundreds of articles and several books on Islam]: As exemplified from the most authentic source of Islam (Qur’an), Islam truly is intolerant to any idea/faith which does not endorse it as the only religion for mankind. Any action/deed which is against the Qur’an is certainly oppressive to Islam. Once we understand this fascistic and imperialistic nature of Islam, the fight against the Islamist terrorism becomes quite simple and straightforward. It (the Islamic terrorism) is not at all a political war-it is an ideological war, truly, the collision of culture and civilization. But, in contrast to the battle among various civilizations, as hypothesized by Samuel Huntington, this clash is between two worlds-the word of Islam and the world of Kufr or unbelief. Let the PC politicians pay heed to what the cleric I cited earlier said. He is 100% Muslim and 0% politician/hypocrite.

The current world is about to be divided into two camps-the camp of Islam and the camp of infidels, without any third-world between them. Thus, having almost been polarized, a final showdown is gradually shaping up between these two camps. It is just a matter of time when this showdown will result in a massive loss of human lives-both Muslims and non-Muslims, unless correct steps are taken to diffuse this cataclysmic time-bomb. […] The “Oppression” of Islam

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Snaphanen […]

Johansen
Johansen
12 years ago

“‚ÄúDer er ogs√• totalt tild√¶kkede kvinder, hvor man kun kan se deres √łjne‚ÄĚ”

Lad os håbe at der med tiden bliver politisk flertal for at forbyde total maskering som burka og niqab i det offentlige rum. Man må som minimum kunne identificere mennesker ved at ansigtet er frit.

Den norske mennekserettighedesfork√¶mper, Hege Storhaug er enig i dette synspunkt, som hun ber√łrer i bogen: “Tilsl√łrt. Avsl√łrt”.

Tobias
Tobias
12 years ago

‚ÄúDer er ogs√• totalt tild√¶kkede kvinder, hvor man kun kan se deres √łjne‚ÄĚ

Jeg er også begyndt at se en del af denne type, der hvor jeg færdes, selvom det kun er i ghettoernes periferi.

Johansen
Johansen
12 years ago

Statistik er som l√•rkort. Den viser meget men skjuler det vigtigste! ūüôā (citat: Richard M√łller Nielsen)

LFPC
12 years ago

Jeg kan umiddelbart komme i tanke om Ebbe Vigh (svjh), som (svjh) er cand. oecon. Jeg s√• engang nogle gennemgange af dette sp√łrgsm√•l p√• en site der umiddelbart s√• grundige og velunderbyggede ud, men for os almindelige d√łdelige er statistik jo ikke s√• let at gennemskue.

JensH
JensH
12 years ago

LFPC

“Der m√• jeg s√• sp√łrge hvordan dette harmonerer med hvad enhver kan se i gadebilledet”

Det “harmonerer” slet ikke. Jeg tror din antagelse om, at ef¬īterkommere af indavdrere med Dansk statsborgerskab er camoufleret som danskere i statistikken. Men fandtes der ikke p√• et tidspunkt en eller anden forsker p√• et af universisterne, som for nogle √•r siden gjorde sig voldsomt upopul√¶r i de “anst√¶ndige” kredse da han satte sp√łrgsm√•lstegn ved disse tal, og gav et overslag p√• hvad der var det realistiske tal. Jeg synes svagt at kunne huske noget om det???

Janne
Janne
12 years ago

“Mindre√•rige piger verden over lider af samme grund den dag i dag.”

Men det taler vi ikke om for det kunne kr√¶nke religi√łse f√łlelser. Sm√• pigers f√łlelser og velf√¶rd m√• komme i anden r√¶kke m√• vi forst√•.

Johansen
Johansen
12 years ago

LFPC “Er efterkommere af indvandrere med dansk statsborgerskab medregnet, eller er de forl√¶ngst camoufleret som danskere i statistikken?” Det m√• v√¶re det sidste i det udsagn, der g√łr sig g√¶ldende ellers stemmer statistikkerne slet ikke overens med virkeligheden, og hvad vi alle kan se med det blotte √łje p√• gader og str√¶der. Man kan kun h√•be p√•, at vi bevarer vor retf√¶rdige og ansvarlige udl√¶ndingepolitik, som den nuv√¶rende regering og ikke mindst Dansk Folkeparti har indf√łrt. Gerne med yderligere opstramninger p√• hjemsendelser og udvisninger efter grov personfaglig kriminalitet f√łrste gang. Og gerne med fratagelse af dansk statsborgerskab, s√•fremt man ikke… Read more »

LFPC
12 years ago

S√• vidt jeg husker blev den vist skudt ned som ‘sweet dreams’, fordi den udelod naturaliserede udl√¶ndinge.

LFPC
12 years ago

Jeg fandt dette hos Danmarks Statistik: “I hele fremskrivningsperioden bliver der flere indvandrere og efterkommere. Antallet af indvandrere fra vestlige lande stiger fra 141.000 i dag til 202.000 i 2050 og vil udg√łre 3,5 pct. af den samlede danske befolkning. Indvandrere fra ikke-vestlige lan-de stiger fra 238.000 til 341.000 (5,9 pct. af befolkningen). Efterkommere fra vestlige lande stiger fra 16.000 til 41.000 (0,7 pct. af befolkningen), mens efterkommere fra ikke-vestlige lande stiger fra 104.000 til 209.000 (3,6 pct. af befolkningen). I alt vil andelen af indvandrere og efterkommere vokse fra 9,1 pct. til 13,6 pct”. Der m√• jeg s√• sp√łrge… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Janne

“Der er ogs√• totalt tild√¶kkede kvinder, hvor man kun kan se deres √łjne”

Om jeg fatter at venstrefl√łjen og de kulturradikale ser p√• denne kvindeundertrykkende tild√¶kning som v√¶rende et udtryk for et mere ‘progressivt’ samfund?? Jeg ser det som et k√¶mpe tilbageskridt i forhold til det vestligt moderne og frigjorte samfund jeg voksede op i. Men m√•ske de er s√• forelskede i den multikulturelle utopi, at de er parate til at g√łre alskens slags knuder p√• sig selv for at f√• virkeligheden til at stemme med utopien???

Janne
Janne
12 years ago

Tobias

“Personligt er jeg uendelig tr√¶t af debatten om Muhammed-tegningerne.”

Det er jeg ogs√• og med Muhammedkarikatur-debatten f√łlger et lavere krav til fornuft og tankevirksomhed. Dumheden breder sig. Det er uhyrligt at se hvad voksne mennesker finder p√• at skrive og sige for at forsvare en ligegyldig afd√łd figur og for at tjene penge p√• sm√łr og m√¶lk i lande med nul demokrati.

Der er både magt og penge i dumhed.

Janne
Janne
12 years ago

JensH

Nej det er ikke bare dig. I den store by hvor jeg bor er der mange. B√•de kvinder og pigeb√łrn. Der er ogs√• totalt tild√¶kkede kvinder, hvor man kun kan se deres √łjne. Det er faktisk ikke til at se om det er en mand eller kvinde eller i det hele taget et menneske der er under det sorte stof med kun hul til √łjnene.

Janne
Janne
12 years ago

Kvinder med både studenterhue og hijab er en selvmodsigelse og det er en hån mod studenterhuetraditionen. En stor hån og et udtryk for multikulturel, destruktiv æstetik.

LFPC
12 years ago

“Er det bare mig, eller kommer bare hele tiden flere og flere h√¶ttem√•ger i det offentlige rum??” Nej, det er ikke bare dig. Jeg vil ogs√• p√•st√• at der er markant flere i gadebilledet end for bare fem √•r siden. Det har vel at g√łre med en eksponentiel, eller n√¶sten eksponentiel, v√¶kstkurve, som p√• et tidspunkt giver sig synlige udslag. N√•r andelen er f. eks. 0,3%, bem√¶rker man ikke hvis den efter en givet fordoblingsperiode er 0,6%. Men n√•r andelen n√•r op i hele procentsatser, bliver √¶ndringerne synlige, og p√• et tidspunkt umulige at undg√• at bem√¶rke. De der ikke… Read more »

Tobias
Tobias
12 years ago

“Der ligger en sk√¶bnesvanger dynamik i den uens opfattelse af ‚Äėkr√¶nkelse‚Äô og ‚Äėundertrykkelse‚Äô i de to ‚Äėhuse‚Äô: Muslimer kan p√•kalde sig kr√¶nkelse og undertrykkelse s√• l√¶nge der er hindringer for islams udbredelse – s√• l√¶nge dar al harb eksisterer – mens disse ord ringer nogle helt andre skyldsbevidste klokker i en kultur rundet af kristendommen.” Der s√¶tter du p√• forbilledlig vis fingeren p√• det √łmme punkt, der afsl√łrer, hvorfor vi har s√• sv√¶rt ved at bek√¶mpe islamismen i vesten. Personligt er jeg uendelig tr√¶t af debatten om Muhammed-tegningerne. En angivelig forn√¶rmelse i en avis, man bare kan undlade at k√łbe,… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Er det bare mig, eller kommer bare hele tiden flere og flere hættemåger i det offentlige rum??

EH
EH
12 years ago

Nogle blomster af dansk ungdom anno 2008. Levende reklames√łjler for et barbarisk retssystem, grotesk kvindesyn og stupiditet. Det ut√•lelige er at disse unge kvinder tydeligt f√łler stolthed over at v√¶re repr√¶sentanter for det, som de fleste andre finder dybt usympatisk og menneskefjendsk.
Men det er vel forventeligt at n√¶sen stikker i sky, hvis man render rundt med en latterlig f√łlelse af at tilh√łre et s√¶rligt aristokrati inden for menneskeheden. Nogle k√łnne planter skal jeg love for.

Johansen
Johansen
12 years ago

Man skal vel v√¶re glad for, at unge mennesker tager sig en uddannelse?! Alligevel er det dog et ualmindeligt trist syn at se kvinder i Vesten v√¶re slaver af kvindediskriminerende religi√łs uniform, her i p√•budt tilsl√łring i form af hijab og for to af disse fotograferede kvinder ogs√• den lange sorte frakke, jilbab. Kvindens ynde og former skal viskes ud. V√¶k med kvindelighed og ind med uk√łnnede kloner b√¶rende p√• metervis af f√¶ngslende l√łse gevanter. Form√łrkelsen er helt h√•ndgribelig. Islams forkvaklede kvindesyn er h√•rrejsende. Kvinden skal sikre mandens “√¶re” og markere at hun er no-go for ikke-muslimske m√¶nd. Det er… Read more »