7
jul
Seneste opdatering: 8/7-08 kl. 1514
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

THE family of evil 7/7 London-¬†bomber Shehzad Tanweer held a party at the fanatic‚Äôs grave ‚Äď on the third anniversary of the London terrorist outrage today. The sick celebration has been branded an ‚Äúinsult‚ÄĚ to July 7 victims and their relatives.¬† Tanweer was one of four bombers who killed 52 people in London three years ago. But up to 400 guests will now celebrate Tanweer‚Äôs life as a ‚Äėmartyr‚Äô in Pakistan.¬† One villager said: ‚ÄúThe party is kept very secret from people outside the village but everyone knows it happens every year.”

Terrorist family party ‘insult’ . Sydsvenskan skriver p√• sit¬† s√¶rlige mandarinsprog: “Bomberna √∂kade utanf√∂rskapet i Storbritannien”¬†. At t√¶nke sig, masse-terrormord p√• sagesl√łse, – samt mange¬† forpurrede¬† fors√łg – ¬†kan g√łre en befolkningsgruppe¬†upopul√¶r. Hvem¬†¬†havde¬†forudset det ?

¬ĽSleepwalking into islamisation¬ę

Three years after the London Tube and bus bombings, it is alarming beyond measure to record that Britain is even now sleepwalking into Islamisation. Some people will think this is mere hyperbole. However, that’s the problem. Britain still doesn’t grasp that it is facing a pincer attack from both terrorism and cultural infiltration and usurpation.

WE fail to realise that the attempt to take over our culture is even more deadly to this society than terrorism. They are simply blind to the ruthless way in which the Islamists are exploiting our chronic muddle of well-meaning tolerance and political correctness (backed up by the threat of more violence) to put Islam on a special¬† –¬† indeed, unique¬† –¬† footing within Britain.

Melanie Phillips : This country to so pro-Muslim it is giving succour to the extremists who would destroy us

Portrætkunst og opklaringsprocenter

Vi vil gerne give politiet en hj√¶lpende h√•nd med at fange ham her: Nordsj√¶llands Politi efterlyser en cirka 25-√•rig mand for voldt√¶gtsfors√łg mod en 18-√•rig pige p√• S-toget mellem Hellerup og Aller√łd. Og til de svenske journalister , der kigger med: S√•dan her ¬†forsvarer pressen¬† kvinder og forh√łjer en elendig¬†opklaringsprocent p√• voldt√¶gter, i 2007 var den 48 %¬†af de¬†¬†4750¬† anmeldte¬† ¬†– n√•r man ikke bare¬† har sin vulg√¶rfeminisme ¬†i munden og til paradebrug. Svensk efterlysninger er en vittighed: “Han er¬† 180 cm h√łj og vejer 120 kilo“.¬†¬†Politiet napper ham¬†her hurtigt¬†efter det glimrende¬† portr√¶t, i f√¶rd med¬† at lyne¬† bukserne op. UPDATE: som forudset – mindre end¬† 24 timer:Politiet har til formiddag anholdt en kun 17 √•r gammel asylans√łger for forbrydelsen efter flere henvendelser fra offentligheden.

Uddelegering af voldsmonopolet – afh√¶ndelse af autoritet – fragmentering af staten og nationen – f√łrste skridt mod dhimmitude

Der er flere m√•der dette kan anskues p√•. Lad mig lige sige indledningsvis, at dette ikke er for at mist√¶nkeligg√łre de to utvivlsomt flinke og velmenende vagter. Den vrede der v√¶lder op i mig ved l√¶sningen af dette er rettet mod det v√¶rtssamfund der lader dette finde sted, uden tanke for de samfunds√łdel√¶ggende konsekvenser det har, set i sammenh√¶ng med lignende tiltag rundt om i landet. Dette er situationen ikke blot i Danmark, men i hele den vestlige verden: Vi graver vores egen grav i h√łj grad ud fra simpel skamf√łlelse og bluf√¶rdighed for at sige det som det er – at dette er en suicidal, kortsigtet l√łsning ikke bedre end at pisse i bukserne for at holde varmen.

Jeg er ikke p√• nogen m√•de autorit√¶r eller voldsliderlig, men der er kun √©n rigtig m√•de at h√•ndtere manglende respekt for danske kuffarmyndigheder, og det er selvsagt ved at s√¶tte den igennem der hvor problemerne er. Ud over p√¶nheden og forlegenheden ved at sige tingene direkte er der selvf√łlgelig en anden hurdle forbundet med – lad os bare kalde det dette – en dansk magtdemonstration, nemlig at denne vil v√¶re langt mere synlig, og derfor genstand for kritik, end det oprydningsarbejde der f√łlger i k√łlvandet p√• den nuv√¶rende tilgang, i form af h√¶rv√¶rk, hospitalsbehandling, og f√¶ngsels- og institutionspladser. Og ingen skal fort√¶lle mig, at denne sidste tilgang er billigere end permanent udstationering af danske betjente og vagter ville v√¶re.

I stedet for at falde i svime over deres abrahamiske br√łdre i monoteismen skulle de p√¶ne kirkeg√¶ngere hellere sende tanker til trosf√¶ller i Tyrkiet, Irak, Egypten, Pakistan, Indonesien eller Gaza. Her ender glidebanen (LFPC).

Ali og Khalid er “bodyguards” for Gellerup kirke i √Örhus. De holder vagt, s√• ingen beg√•r h√¶rv√¶rk i kirken. De holder √łje med, at ingen beg√•r indbrud i bilerne p√• parkeringspladsen. Ali Kauid og Khalid Omari fra Gellerup ved √Örhus er muslimer som mange i kvarteret. Men de har ingen problemer med at passe p√• Gellerup kirke.[…]

De er begge ansat som vagter i kirken – en opgave, de startede med at p√•tage sig frivilligt for ca. 3 √•r siden, da utilpassede unge br√łd ind i gudstjenestedeltagernes biler. Der bor over 90. pct. af anden etnisk herkomst i blokkene t√¶t ved kirken. Ali og Khalid er muslimer og har pal√¶stinensisk baggrund. De kom begge til Danmark fra Libanon i 1986.
Er det ikke mærkeligt for jer som muslimer at passe på en kirke?
РNej, det er vi vant til fra vores hjemland. Dér er masser af kirker, som det er vores pligt at beskytte.
Ali og Khalid er medlemmer af f√¶dregruppen i Gellerup-parken t√¶t ved kirken.¬† […]- Muslimske unge plejer at f√• skyld for balladen i omr√•det. De holder sig v√¶k, n√•r vi er her, og s√• f√•r de da ikke skyld for balladen her i hvert fald, siger Khalid og n√¶vner, at det meste h√¶rv√¶rk kommer fra byens narkomaner.

Vi f√•r fat i kirkens pr√¶st og sp√łrger, hvordan han har det med at have muslimske bodyguards:
– Det synes jeg er helt naturligt, da vi lever i et multietnisk og multikulturelt samfund, siger Niels Hviid.
РDet er en stor tryghed, da de er godt kendte og respekterede i området. De har en god måde at snakke med de unge på.
РDet fremmer også den gode kontakt, vi har til moskeerne, imamerne og de muslimske kulturelle foreninger, slutter han. Muslimer beskytter dansk kirke


Mere Gellerup

Fler havde sikkert ligesom jeg, glemt¬† at den arabiske racisme sidste √•r i oktober¬†kostede en gr√łnl√¶nder livet. 2008 Historien kommer¬† vidt omkring i verden, efter sigende p√•¬† Gateway Pundit, Michelle Malkin, Religion of Peace,¬†og her i American Thinker “The multi-cultural one way street:

S√łren Kornelius Aron J√łrgen Jansen er d√łd

Manden har ligget bevidstl√łs siden 15. september, hvor han blev stukket ned ved 21-tiden om aftenen p√• parkeringspladsen ud for Torstilsg√•rdsvej 88 i Tilst ved √Örhus. Nu er manden er afg√•et ved d√łden. Det skriver B.T. Den 14√•rige er fra Mellem√łsten og var sammen med en anden 14√•rig araber √•rsag til, at fritidsklubberne i Gellerup lukkede i flere dage i juni. De var s√• voldelige, at personalets sikkerhed var truet. Vi er jo ikke j√¶gersoldater, sagde klublederen.

√Örhus Kommune skulle forestille at have fjernet den 14√•rige araber. De skulle ogs√• forestille at have evakueret gr√łnl√¶nderne, s√• de ikke l√¶ngere bliver udsat for racistiske overfald i Gellerup. Det var s√• ikke andet end tom pressestrategi. Spin. Man f√łler sig lidt dum. Jeg troede p√•, at problemerkendelsen var ved at v√¶re p√• plads i √Örhus. Men nej.

Drengen selv nægter sig skyldig, men politiet har overdraget ham til de sociale myndigheder, som skal behandle sagen videre. På grund af hans unge alder kan politiet ikke fremstille ham på normal vis.

¬†“Den 42√•rige gr√łnl√¶nder er d√łd

“So-called “community leaders” from ethnic minorities who bleat about discrimination should be ignored”

Jeg indr√łmmer gerne at jeg falder pladask for Daily Express-kommentatorens get-tough-retorik. Det stiver altid √©n af at se en no-nonsense, cut-the-crap tilgang, ikke mindst n√•r det er i det l√łsslupne vanvids h√łjborg Storbritannien. Men lad os v√¶re realistiske – de forslag han kommer med er der slet ikke tilstr√¶kkelig opbakning til, de ville aldrig kunne blive vedtaget, endnu mindre implementeret. McKinstry har da ogs√• realitetssans til at se perspektivet forude, n√•r han beklager at “our once gentle nation accelerates its slide towards anarchy”. Man skal nok g√• til hans landsmand El Ingl√©s via Gates of Vienna for at se de forskellige fremtidsscenarier udfoldet. Det er synd for √¶rkebriter som Leo McKinstry, men som det ser ud bliver fremtiden formet af faktorer der ikke l√¶ngere kan afmonteres eller rulles tilbage. Udviklingen k√łrer nu efter en indre dynamik som vi m√•ske kan pr√łve at afd√¶kke, men kun i begr√¶nset omfang regulere (LFPC).

[…] For too long the legal system has been swayed by deluded, politically correct theories that criminal behaviour is caused by deprivation, inequality or racism and that offenders need support rather than punishment. The result of this sub-Marxist drivel is the lethal chaos we see all around us. Many good citizens are in despair, reduced to believing that nothing can reverse the tide of savagery. Things can change for the better but only if the political class demonstrates an iron will to make it happen.

We need a vigorous counter- revolution against the Left-wing creed of victimhood that has seized the institutions which should be protecting the public. We should make a start with the police, who spend far too much time enmeshed in bureaucracy and not enough time on the streets. […]

The pieties of political correctness must be abandoned.‚ÄāInstead of continuing their obsession with diversity in recruitment, police chiefs should concentrate on hiring large, tough young men, preferably from the services, who might scare the living daylights out of offenders.

They should also drop the absurd sensitivities over stop-and-search. So-called “community leaders” from ethnic minorities who bleat about discrimination should be ignored. Their creation of bogus griev ances has only contributed to the climate of fear.

But greater rigour in policing will be useless without far tougher punishments. Sent ences dished out by courts are a joke, especially the wretched community terms which are barely a slap on the wrist. Across the scale, criminals should be taught to fear the consequences of ending up in court. That means bringing back the birch for young hooligans who sneer at the law and establishing far tougher sentences for all types of offences, including long mandatory terms for possession of weapons.

Life should really mean life and the death penalty should be re-introduced for the most heinous murders. There is nothing compassionate about leniency towards offenders – in fact, it is a form of institutionalised cruelty towards the victims of crime.[…] Leo McKinstry: JOIN THE REVOLUTION THAT WILL RID BRITAIN’S STREETS OF THIS MURDEROUS SCUM

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LFPC
12 years ago

Tak for ordene, AO, det er sandelig også mentalhygiejne at skrive her, når nu virkeligheden er at de fleste i vores omgivelser foretrækker illusioner og uargumenterede antagelser.

JensH
JensH
12 years ago

@AO

Tak. Jeg fandt det. Denne 17 √•rige asylans√łger kom enten fra Irak eller Iran, (de er ikke sikre p√• hvilket af de to lande), og han blev anholdt p√• asylcentret:

http://ekstrabladet.dk/112/article1030802.ece

S√• nu har de Radikale, Politiken, venstrefl√łjen endnu et ‘offer for den Danske rascisme’ de kan g√• i kamp for f√•r evig opholdstilladelse og fors√łrgelse af velf√¶rdsstaten.

AO
AO
12 years ago

@ JensH

Lige netop ja – Ekstra Bladet skriver om det.

AO

JensH
JensH
12 years ago

@AO

“Han viste sig at v√¶re en 17 √•rig asylans√łger fra enten Iran eller Irak.”

ham der igår blev offentliggjort et billede af, (hvor han er i et S-tog)???

AO
AO
12 years ago

Så er den unge voldtægtsforbryder in spe fanget Рhaps!

Han viste sig at v√¶re en 17 √•rig asylans√łger fra enten Iran eller Irak.

Nu har de autonome og diverse andre tosser et nyt “offer” de kan have ondt af n√•r han forh√•benlig bliver udvist.

Jeg vil også benytte lejligheden til at takke for en fantastisk blog som jeg læser med glæde hver dag Рden giver mig håb om, at vi trods alt er en del fornuftige mennesker, der stadig kan kende en fjende når vi ser en!

ūüôā AO

JensH
JensH
12 years ago

“Jeg tror befolkningen er ligeglad”

Svenskerne har nok mere travlt med at passe p√• sig selv og deres familie s√• de undg√•r at blive udsat for den r√• og afstumpede vold det nye herrefolk anvender for at vise dem hvem landet nu tilh√łrer.

Rojas kom da ellers fra Chile eller et andet Syd-amerikansk land, og var dermed selv indvandrer. Men det er måske kun muslimske indvandrere der er omfattet af elitiens sympati.

JensH
JensH
12 years ago

@steen Den Svenske integrationsminister, Nyamko Sabuni, har idag et debatindl√¶g i DN om den mislykkede “integration” i Sverige frem til 2006, (det √•r hun selv kom til fadet). Overskriften er “Sahlins integrationspolitik gynnar sverigedemokrater”, og s√• kan frygt for SD-fremgang atter engang fungere som alibi for at f√• fortalt nogle h√łjest politiske ukorrekte kendsgerninger i det Svenske samfund anno 2008. Nyamko Sabuni skriver bl.a.: “Resultaten √§r h√§pnadsv√§ckande. √Ör 1990 fanns det tre bostadsomr√•den i Sverige som kunde betecknas som utanf√∂rskapsomr√•den. √Ör 2002 hade antalet √∂kat till 128, den senaste kartl√§ggningen visar vi att antalet fortsatte att v√§xa s√• att det… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Janne

Jeg glemte linket til denne Svenske officers temmelig uhyggelige fremskrivning:

http://www.aftonbladet.se/debatt/article2790189.ab

JensH
JensH
12 years ago

@Janne “Du mener ikke at n√•r der nu s√¶ttes ild p√• mange skoler og kastes med sten efter politi og brandm√¶nd, s√• er en krudtt√łnde allerede spr√¶ngt?” Det er jo et sp√łrgsm√•l om definition hvad det vil sige, at krudtt√łnden er spr√¶ngt. Den systematiske afbr√¶nding af skoler og stening af politi og brandv√¶sen betrager jeg blot som “prologen”, (det er Tour de France-tider, s√• tilgiv mig). Slemt nok som det er nu ville jeg mene, at n√•r krudtt√łnden f√łrst spr√¶nger vil du opleve borgerkrigslignende tilstande i Libanon i de Svenske byer. Faktisk har en tidligere Svensk officer v√¶ret inde p√•… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

JensH “Gad vide hvilken krudtt√łnde der spr√¶nger f√łrst. Roseng√•rden, Tensta, Rinkeby eller m√•ske et sted i G√łteborg.” Du mener ikke at n√•r der nu s√¶ttes ild p√• mange skoler og kastes med sten efter politi og brandm√¶nd, s√• er en krudtt√łnde allerede spr√¶ngt? Jeg mener at en krudtt√łnde allerede er spr√¶ngt. For de politifolk og brandm√¶nd der oplever at f√• kastet sten efter sig er jeg sikker p√• at de oplever det som om en krudtt√łnde er spr√¶ngt, og det samme g√¶lder for de elever, l√¶rere, for√¶ldre der oplever at skoler i deres n√¶rmilj√ł br√¶ndes af. De oplever en hverdag… Read more »

Anna Lyttiger
12 years ago

“…diverse artikler i Europ√¶iske aviser s√¶tter antallet af muslimer i de enkelte lande h√łjere og h√łjere, n√¶sten fra dag til dag.”

Det f√•r mig til at t√¶nke p√• scenen fra “1984”, hvor Winston redigerer tidligere nyheder om chokolade-rationerne, s√• en mindre ration kommer til at fremst√• som en st√łrre. Double-plus-good!

“times 14.2.84 miniplenty malquoted chocolate rectify”…

mike
mike
12 years ago

Ot, p√• forsvarskanalen.dk kan i finde klip fra Livgardens 350 f√łdselsdag, l√¶g den ud p√• snaphanen med tapperhedsmedaljerne.

Anuslaban
Anuslaban
12 years ago

√Örhus Stiftstidende:

“Ballademagere uden for r√¶kkevidde

Dette er en personlig beretning. Om afmagt og vrede. Men f√łrst og fremmest er det en undren over, hvordan det kan g√• s√• galt.

Af Alice Kr√łger

Jeg havde aldrig troet, at nogen ville r√•be danskersvin efter mig. Eller spytte efter mig, hamre truende p√• vinduet eller synge sm√¶desange. Slet ikke, n√•r min eneste br√łde var, at jeg en eftermiddag tog bus nummer 52 fra N√¶sh√łjskolen i Harlev til √Örhus.

Allerede ved busstoppestedet fik jeg en anelse om, at turen ikke ville blive helt almindelig.”

http://stiften.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080207/AAS/243045775

Anuslaban
Anuslaban
12 years ago

http://avisen.dk/vagter-paa-vej-til-aarhusianske-busser_4372.aspx

Artiklen fra √Örhus Stiftstidende om busk√łrsel fra Gellerupparken er citeret blandt kommentarerne.

Anuslaban
Anuslaban
12 years ago

Der har v√¶ret noget tilsvarende i √Örhus, hvor en journalist fra √Örhus Stiftstidende k√łrer med bussen fra Gellerup.

trackback

[…] Pakistansk landsby fejrer sin 7/7 martyr …but everyone knows it happens every year.‚ÄĚ … n√•r man ikke bare¬† har sin vulg√¶rfeminisme … Life should really mean life and the death… […]

JensH
JensH
12 years ago

@steen Ja, jeg fandt ogs√• en blogpost fra I Mitt Sverige hvor ‘situationen p√• linje 3’ bliver taget op. Men den er ogs√• fra april i √•r. Men at det g√•r h√•rdt for sig i Tensta kan man ikke v√¶re i tvivl om n√•r man ser p√• de links der er til denne blogpost. Tag lige denne ‘appetitv√¶kker’: “Om vi inte kv√§ver det h√§r i sin linda kan det eskalera till exakt vad som helst, s√§ger Maria Adolfsson, pressekreterare p√• SL. Hon anser att situationen √§r oh√•llbar och att ungdomarna skapar ett “skr√§ckv√§lde” i omr√•det.- Det h√§r √§r ett samh√§llsproblem… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Tak, det var lige pr√¶cis den historie jeg mente. Jeg pr√łvede ogs√• at google, men kunne heller ikke finde noget nyt. Hvis du kigger p√• Linje 3 (eller bl√• linjen) s√• er de 3 endestationer:

-Rinkeby
-Tensta
-Hjulsta

http://sv.wikipedia.org/wiki/Bl%C3%A5_linjen_(Stockholms_tunnelbana)

Den sidste navn kender jeg ikke, men n√•r det kommer til indvandrer-ghettoer er Rinkeby og Tensta vist lige s√• berygtede som Roseng√•rden i Malm√ł.

Tensta var den ghetto, som den Iransk-f√łdte S-politiker Nalin Pekgul flygtede fra fordi hun frygtede den islamiske fundamentalisme hun mente var st√¶rkt stigende der:

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=554&a=486694&previousRenderType=1&ticker=145

JensH
JensH
12 years ago

@steen “slet ikke, men s√• l√¶nge de er en forn√¶rmelse, forts√¶tter jeg med at pege fingre.” Selvf√łlgelig. De skal ikke ha’ lov ‘at d√ł i synden’. Men jeg sad og kiggede lidt p√• dit link med statestik over muslimsk andel af befolkningen i de Europ√¶iske byer, og det er egentlig utroligt at t√¶nke p√•, at for bare en-to generationer siden var her stort set ingen. Der var kun ubetydelige sm√• grupper af muslimer i vest-europa, og nu er det blot et sp√łrgsm√•l om, hvilken Europ√¶isk storby der f√łrst f√•r muslimsk flertal. Men ud over Malm√ł kan jeg se, at ogs√•… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Det kan da vel ikke undredig at ‘Asyl-svenskan’ selvf√łlgelig vinkler ‘jubil√¶et’ s√• det s√¶tter tilh√¶ngerne af fredens religion i offerrollen. Men jeg lagde m√¶rke til, at der i artiklen st√•r:

“Storbritanniens √∂ver tv√• miljoner muslimer har”

De tal jeg har set har ligget mellem 1,5-1,7 mio. Det er selvf√łlgelig ogs√• (for) mange, men jeg synes hele diverse artikler i Europ√¶iske aviser s√¶tter antallet af muslimer i de enkelte lande h√łjere og h√łjere, n√¶sten fra dag til dag.