10
jul
Seneste opdatering: 12/7-08 kl. 0754
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Uriasposten har genuploadet den video fra en skole i en Berlinerforstad, som forsvandt fra You Tube ig√•r. “Non scholae sed vitae discimus” i reprise:

Arabisk og finsk fremfor tysk og fransk

Milj√łpartiet pr√¶parerer Sverige¬† til at blive et 2. verdensland, i det hele taget et kardinalpunkt¬† i¬† deres “politiske vision” for mit¬† stakkels Sverige:

Milj√∂partiet vill √•teruppr√§tta modersm√•lsundervisningen. Barn och ungdomar som kommer till Sverige m√•ste f√• r√§tt till undervisning p√• sitt eget spr√•k i matematik och engelska.¬†¬†Det √§r dags att h√•lla sig till vad vetenskapen s√§ger och d√• ska man inte ta bort all modersm√•lsundervisning i skolan. –¬† 40 procent av eleverna som kommer till Sverige under skoltiden g√•r ut grundskolan utan godk√§nda betyg. Man premierar att eleverna l√§r sig stapplande skoltyska eller skolfranska framf√∂r att de talar flytande finska eller arabiska, menar Maria Wetterstrand. √Ąr det minst fem elever som talar samma spr√•k i en √•rskurs ska skolorna erbjuda tv√•spr√•kig undervisning i √•tminstone matte och engelska.

SvD  Mp-krav: Undervisning på modersmålet

Lov- og regelkollision

Danska staten lurade par att g√• i exil” skriver Sydsvenskan skr√•sikkert. I √łjeblikket synes ingen at vide, hvilke love og regler der trumfer hvilke. “Det vanskelige er, at ud over udl√¶ndingelovgivningen, s√• har vi mennekserettighedskonventionen, vi har EU-retten og vi har selvf√łlgelig grundloven”, siger Birthe R√łnn Hornbech. Hvis EU regler trumfer danske fremmedpolitik, kan vi lige s√• godt skrotte hele m√łllen og overgive os til Sarkozy¬īs Eurabia, der skal s√¶ttes p√• skinner i Paris p√• s√łndag. Nu skal juristerne have luppen frem.

Analyse: Udl√¶ndinge-politiken under pres fra EU, R√łnn: Man kan ikke bare tr√¶kke en opholdstilladelse i en automat, ¬ĽJeg hader det her i Sverige¬ę¬†¬†og ¬†professor i EU-ret:¬† Stramninger er mulige trods EU-regler.¬† Et¬†foto frem fra arkivet igen:

En terrorists “menneskeret” :¬† Al Qaeda ambassad√łr i England p√• f√łrste klasse

¬†Out on bail: Prayer beads in hand, Al Qaeda’s ambassador in Europe takes a stroll to the shops near his home It was taken on July 7, hours after the families and friends of the 52 innocent people killed in the London transport suicide bombings three years ago remembered their loved ones at a memorial service.
The radical cleric was freed three weeks ago when a judge ruled that there were no grounds to detain him after previous attempts to deport him to Jordan, where he was convicted of terror attacks and bomb plots, were defeated in the courts. Described by another judge as ‘a truly dangerous individual’, he remains an iconic figure for many supporters of jihad. Lawyers successfully argued in the Court of Appeal that Qatada could stay because evidence used against him in any prosecution in Jordan might have been obtained by torture – a breach of the European Convention on Human Rights.¬†

(Ab√Ľ-Qat√Ęda¬† is an Islamist militant.¬† He is wanted on terrorism charges in Algeria, the United States, Belgium, Spain, France, Germany, Italy, and his native Jordan. After the liberation of Kuwait from Iraq (which Abu Qatada opposed) he was expelled from Kuwait to Jordan. From there he travelled to the UK in 1993 on a forged UAE passport, and requested asylum on grounds of religious persecution.)¬†¬† Wikipedia

 Smiling preacher of hate Abu Qatada enjoying an £800,000 home and a life of benefits

“Folkeforr√¶der Fredrik? “

Kv√§llsposten antyder¬† i al fald at hun ikke er¬† helt p√• toppen rent mentalt: “Hon var h√•rt medicinerad p√• grund av sjukdom.”¬†Skulle der mon v√¶re¬†plads p√• de kronisk¬†overbelastede, svenske¬†sygehuse?

Samtidigt som hon var n√§mndeman i Ystads tingsr√§tt och d√∂mde flera invandrare skrev Sj√∂bopartisten Bodil Schibli grova rasistiska brev till statsminister Fredrik Reinfeldt, d√§r hon bland annat kr√§ver att han ska f√∂rbjuda islam att “ytterligare breda ut sig i v√•rt land”. Sk√•nskan har tagit del av tv√• brev som hon skickade till statsminister Fredrik Reinfeldt i september och december f√∂rra √•ret. I brevet fr√•n september g√•r hon till angrepp mot Reinfeldts syn p√• islam och undrar om han f√•tt syndapengar f√∂r att “fj√§ska f√∂r denna fasansfulla religions representanter”. Hon kr√§ver att regeringen v√§rnar sitt eget folk mot “dessa fanatiska invandrare, som egentligen inte har n√•got h√§r att g√∂ra, utom att f√∂rs√∂rjas av skattebetalarna”. Brevet avslutas med att hon kr√§ver att islam ska “f√∂rbjudas att ytterligare breda ut sig i v√•rt land. Islamkan aldrig f√∂renas med demokrati. Jag upplever det som ett enormt hot, om 20-30 √•r √§r Sverige helt islamiserat,” s√§ger hon. I brevet fr√•n december kallar hon den svenska invandringspolitiken f√∂r “folkf√∂rr√§deri.” ¬†‚Äď Jag har r√§tt till mina √•sikter, oavsett om jag √§r n√§mndeman eller inte. Det s√§ger Bodil Schibli till sitt f√∂rsvar. Samtidigt h√§vdar hon att 90 procent av n√§mndem√§nnen tycker precis som hon.

Bodil Schibli är mycket noggrann med att påpeka att hon står för allt hon har skrivit i sina brev.
‚Äď Jag kan inte f√∂rst√• att folk accepterar islams utbredning. Det √§r inte en religion, folk inser inte att det √§r en politisk r√∂relse som vill skaffa sig v√§rldsherrav√§lde.
Hon säger också att hon avskyr det mångkulturella samhället.
‚Äď Det har aldrig existerat ett m√•ngkulturellt samh√§lle som fungerat, bara i politikernas sinnev√§rld.
Hon tror att denna inställning är mycket vanlig bland landets nämndemän.
‚Äď Jag tror att 90 procent av n√§mndem√§nnen tycker som jag, √§ven om jag aldrig har fr√•gat n√•gon rent ut. De h√§r √•sikterna breder ut sig i Sverige allt mer.
Samtidigt hävdar hon dock med bestämdhet att hennes åsikter aldrig påverkade hennes dömande i tingsrätten.
‚Äď Jag har alltid g√•tt p√• lagen, aldrig best√§mt mig i n√•gon dom utifr√•n √•sikter. Brottet m√•ste vara styrkt.

¬†N√§mndeman skrev rasistiska brev till¬† Fredrik Reinfeldt¬†¬†¬†¬†¬† “90 procent av n√§mndem√§nnen tycker som jag”¬†¬†¬† og N√§mndeman kallade invandringspolitik f√∂r folkf√∂rr√§deri


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.