8
sep
Seneste opdatering: 8/9-08 kl. 1957
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nu igen i Paris´ 19 arrondissement. Der bor 600.000 jøder i Frankrig. Der har været jøder i Frankrig i 2000 år. Det er præcis fire år siden Ariel Sharon opfordrede frankrigs jøder til at flygte til Israel. Idag skal overfaldne være glade for at overleve. (Jewish Journal photo)

“Three counselors from the Bnei Akiva youth movement were attacked not far from the organization’s central branch in Paris on Saturday afternoon. The boys, aged between 17 and 18. The youths were initially approached by a group of three Muslim/African immigrants who began to throw chestnuts in their direction. When one of the counselors asked them why they were being attacked, the assailants began shouting anti-Semitic remarks.

Ten to 12 attackers wearing brass knuckles joined the original three and beat the three Jews until police arrived. The victims, Dan Nabet, Kevin Bitan and David Buaziz, had all been released from hospital by Sunday afternoon, sporting several wounds, including a broken nose, a broken jaw and stitches. It was the second anti-Semitic attack near the Bnei Akiva branch in two months” Paris Muslims attack 3 Bnei Akiva youths, Trois jeunes juifs ont été victimes d’une agression à caractère antisémite dans le XIXe arrondissement de Paris

Ingen dag uden retoriske krumspring

Der er forskellige måder hvorpå man kan undgå ubehagelig stillingstagen med fare for at pådrage sig uanstændighedens stigmatisering. Et velkendt og særdeles velprøvet trick er at opstille moralsk ækvivalens, så det står klart for alle at man ikke dæmoniserer de ædle vilde – vi er jo ikke spor bedre selv. Der er registreret minimum 11.805 islamisk legitimerede terrorangreb og voldshandlinger siden 9/11, men hvad så med de 5-10 abortlæger der er blevet dræbt af kristne fundamentalister i USA? Der er fanatikere på begge sider. At virkemidlet har vist sig umuligt at argumentere eller latterliggøre væk demonstrerer polariseringen af debatten i to uforenelige fløje. Her er en VVS-mand der forståeligt nok er ked af hærværket mod sin forretning, men nu skal ingen jo tro noget forkert:

At det er indvandrere, der står bag den aktuelle hærværksbølge, gør det hverken værre eller bedre for Vagn Pedersen.
“Det skelner jeg overhovedet imellem. Forbrydelsen er den samme for mig. For det første er det synd for indvandrerne i Danmark, at en så lille gruppe skal ødelægge det for de mange, som opfører sig pænt. For det andet er mange af dem jo efterhånden pæredanske, og på den anden side af konflikten står rockerne. Og de er i hvert fald danske. Bilejer om hærværk på Nørrebro: Forkasteligt

En anden klassiker er den manglende vilje til at erkende at godhed ikke kan være ubegrænset. Bloggeren her kommer uhørt tæt på i sin sammenkædning af Dansk Folkeparti med Merci-reklamer, men ser ud til undgå den ubehagelige konsekvens at måtte lade milliarder af fattige få adgang til Danmark, ved i stedet at se de rige danskere som dem der holder de fattige nede. I øvrigt ligesom Blekingegadebandens chefideolog Gotfred Kappel (LFPC).

“Hvad har vi dog gjort, at vi skal ha’ det så godt” siges der. Det skal jeg sige jer: Vi har glemt verden.
For at kunne svælge så meget i selvglæde over egen veltilpashed er man ikke bare nød til at glemme stort set alle problemer i eget liv og samfund (og det er graverende nok), værre er, at man glemmer den store, farlige verdens del i, at vi har det så godt. Den danske overflod til at kunne give hinanden chokoladeplader, for at kunne sige “merci” til en person, vigtig i vores liv (bestemt en venlig, glad og på mange måder rar ting at kunne og gøre), kommer ikke af ingenting. Ved vores udenrigspolitik er vi netop en del, af systemet der holder andre mennesker nede, og på den måde skaber grobund for vores velstand. Men lad nu det ligge. Egentlig mener jeg, at det farligste i det ovenstående livssyn, der måske er overdrevet men jeg vover at påstå “ikke meget”, er at man giver køb på sin menneskelighed. For at kunne have det så godt med egen velstand er man simpelthen nød til at glemme, at der findes millionvis (milliardvis?) af mennesker, der lever under kummerlige forhold. Merci, fordi jeg kan glemme

Islamization and Cowardice in Scandinavia

You can find pockets of resistance in Norway (and to a lesser extent Sweden), but the general picture is rather bleak. Denmark is currently the only Scandinavian country with something resembling a spine, but Danes compensate for this by being one of the leading countries in the Western world in opposing Islamization. Fjordman, Brussels Journal

Nu er Villy vovelig igen

Villy Søvndal er på “forkant” når han idag kommer alle andre politikere politikere i forkøbet med offentlig kritik af Durban II, en forsamling af notoriske menneskerettighedsbrydere, shariafortalere og Israelhadere. Men hvad han foreslår er det sædvanlige “SF-brysk og beslutsom-light” :

“For demokratiske socialister – ja, for alle demokratisk indstillede mennesker – må det stå tindrende klart, at religioner ikke er hævet over kritik. I et demokrati kan alt naturligvis sættes til debat og udsættes for kritik. Det er både sundt og rigtigt – også selv om nogen vil føle sig stødt på manchetterne.FN må ikke bøje af for muslimsk kritik

Canada har meldt afbud. Sydafrika skal ikke nyde noget. USA, Frankrig og Israel overvejer bojkot. Hvad vil Per Stig Møller ? Han vil ligesom Institut for Menneskerettigheder vil deltage og tale fornuft til fanatikerne igen. UN Watch – preparing for Durban II

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
12 years ago

@PerH Jeg er selv hvad jeg vil betegne som borgerlig-nationalkonservativ, og jeg vil give dig ret i, at det eneste rigtige nationalkonservative parti der findes idag er DF, og jeg har da også i sinde at stemme på DF næste gang, selvom jeg synes partiet er for socialdemokratisk når det kommer til økonomisk politik, skat og velfærdsstat. Men Df har i det mindste en konsekvent holdning til islamismen, og er parate til at følge den op i praksis. Jeg var ellers i mange år konservativ kernevælger, (selvom jeg stemte på Venstre sidste gang), men det parti har i realiteten totalt… Read more »

LFPC
12 years ago

Jeg begynder først at interessere mig for fænomenet Søvndal når der kommer en linje og en konsistens. At overvære denne cirkus med modstridende udmeldinger, og udmeldinger der mest af alt synes designet til at signalere den fortsatte stuerenhed, er ulideligt kedsommeligt. Når man stadig kan pludre om noget så udramatisk som en opfordring til HuT om at skride ad helvede til er man stadig på sandkassestadiet. Væk mig når de har pludret færdig. Mit eget gæt på venstrefløjens status på længere sigt vil være noget med en polarisering. For den del af fløjen der vitterligt er bløde kulturradikale humanister må… Read more »

PerH
PerH
12 years ago

@Jens H Ja det var mig over på 180grader. Det jeg ville sige var sådan set kun, at vi bør bedømme partiers holdninger til islam efter samme målestok. Man kan afgjort ikke stemme på venstrefløjen – og det af et utal gode grunde – men jeg forstår ikke helt motivationen for at bedømme Søvndal som utroværdig, når han jo netop siger det helt rigtige, modsat V og K der gennem otte år har levet højt på at sige det rigtige uden at politikken er kommet ud af stedet. Nu vil jeg personligt under alle omstændigheder stemme på DF, men Søvndal… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Lene Espersen er alt for slap. Hun gør derimod klogt i at begynde at kalde en spade for en spade, og så sætte langt hårdrere ind mod forbryderne.

Og så skal der selvfølgelig skrues markant op for udvisningerne af kriminelle ikke-danske statsborgere. Vi er alt for blødsødne, og det rammer os hårdt og ubarmhjertigt.
Vore efterkommere kommer til at betale prisen, dersom vi ikke får skilt os af med langt flere af de hårdkogte forbrydere, som ikke har dansk statsborgerskab.

JensH
JensH
12 years ago

PerH

De konservative er en parodi på et borgerligt parti, og at Lene Espersen skulle være en ‘skrap moster’ er fuldstændigt grinagtigt, når man ser på den konkrete politik der er ført i hendes justitsministertid. En masse retorik, men intet er reelt ændret siden SR-regeringen. Jeg tror også det var dig jeg havde en debat med tidligere på dagen inde på 180grader.dk, hvor vi listede hendes faktiske ‘bedrifter’ op:

http://www.180grader.dk/leder/Leder_Fem_r_for_sent.php

PerH
PerH
12 years ago

@JensH
Naturligvis kan man ikke tage SFs udmeldinger for gode varer, men er der egentligt så stor forskel på De Konservative og SF i forhold til islam?
Det forekommer mig, at K er ret så meget værre end venstrefløjen, fordi de snylter på folks ønske om en oprigtig borgerlighed, hvorimod venstrefløjen jo ret beset ikke sejler under falsk flag.
I sagen om Durban II er det – uanset hvad man ellers mener om SFs troværdighed – faktisk Villy der har argumentationen i orden og de konservative i vanlig dvaletilstand.

Johansen
Johansen
12 years ago

Med islamismen kommer også antisemitismen.
Således også i Frankrig, hvor den muslimske andel af befolkningen vokser støt og dermed virkeliggøres også konsekvenserne af islamiseringen.
Meget trist for det frie Frankrig og for den jødiske befolkning, som er de bogstavtro muslimers hadeobjekt nr. 1.

En interessant artikel om jødernes situation i Frankrig:

http://www.sappho.dk/Nr.%205%20december%202006/frankrigsjoeder.html

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

For øvrigt, hvis jeg var Jøde og boede i Frankrig ville jeg pakke mig selv og min familie sammen og emigrere til Israel.

I Frankrig får man som Jøde ikke een eneste mulighed for at forsvare sig mod Islams Sønner.

Men det gør man i Israel – og hellere dø der i en kamp mod de Rettroende, med æren i behold, fremfor at skulle leve en skyggetilværelse i Frankrig.

De øvrige Europæiske landes Jøder kan givetvis godt begynde, for alvor, at kalkulere med, at Franske tilstande kun et en kort tid fra at blive realiteter også i de øvrige EU-lande.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Nej, det er ikke eet minut for tidligt! Men det er som om folk er blevet så forbandet bøjelige i rygraden så snart der kommer eet og andet hvormed Islam er forbundet. At dele af UN i et godt stykke tid har været kuppet af Islam kan ikke have undgået folk opmærksomhed. Måske man har håbet dette ubehagelige ville forsvinde af sig selv hvis man ikke omtalte dette og nævnt hen ad vejen ignorerede Islams Rettroendes udtalelser og skriverier. Men fakta er, at disse velorganiserede islamiske organisationer der står bag de forskellige raids mod både de Vestlige samfund som mod… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

I øvrigt er det rigtig godt at erfare at flere og flere bliver kritiske over FN. Det er ikke et minut for tidligt.

Janne
Janne
12 years ago

rettelse

Der skulle stå Information og Politiken og ikke SF i det sidste indlæg. Men segmentet er vel stort set det samme.

Janne
Janne
12 years ago

Information aner ikke hvilket ben de skal stå på. Sådan har det længe været med det meste af venstrefløjen. Det bliver spændende at se hvornår SF kryber til korset og kritiserer i hvert fald dele af FN.

På et tidspunkt læste jeg en person skrive at så snart store dele af venstrefløjen hører eller læser ordet islam, så holder de op med at tænke. Måske det er derfor Infomation indtil videre er tavse angående islamismen i FN.

nimu
nimu
12 years ago

Underlødige, retsløse og stadig mere impertinente diktaturer udgør et flertal i FN.
Jeg har sagt det de sidste 10 år og fastholder: Danmark ud af FN

JensH
JensH
12 years ago

@Janne

Okay, en udmærket begrundelse for at beskæftige sig med SF og partiets tvetungethed.

Janne
Janne
12 years ago

JensH

Det er jeg fordi SF har fat i rigtig mange helt unge vælgere. Naive og romantiske vælgere, der gerne vil så meget godt. Jeg har selv været sådan en god naivist politisk set og kender en del unge der er meget begejstret for netop SF. Særligt unge piger er interesseret i SF’s store hjerte uden fornuft.

Den tvetungethed som SF virker gennem på de områder som du også nævner skal med i debatter – ikke bare på nettet med i større medier, medier der når ud til de helt unge.

JensH
JensH
12 years ago

@Janne Hvorfor i alverden er du så optaget af SF?? SF er stadig et naivt halal-hippie parti, og de ‘udfald’ Villy Løwndal på det seneste har haft mod islamisterne har ikke været andet end en gratis og omkostningsfri omgang. Når der først skal følges op på den ‘hårde’ retorik trækker Løwndal og SF sig hvergang tilbage til hængekøjen. De ville eksempelvis ikke være med til at forbyde dommere at bære islamisk kampuniform i retsalene, og så sent som idag viser SF igen at de ikke har ændret sig mht. substansen, da de nu vil til at give de afviste Irakiske… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

M.h.t. SF så er det naturligvis godt at SF melder ud at retten til at debattere og kritisere står over religion. Selvom man godt kan blive i tvivl om SF nu mener det, for SF har det skidt med hvis man ikke er vild med og derfor kritiserer at der er religiøst bestemt mad i københavnske skoler og kønssegregering i svømmeundervisning etc.

Jeg forstår heller ikke hvorfor SF bliver ved med at anbefale boykot af Israel på boykotisrael hjemmesiden. Hvorfor er det så vigtigt at boykotte lige præcis Israel og ikke FN’s Råd for guderettigheder?

Janne
Janne
12 years ago

Det er påfaldende så mange medier der gør den nye bølge af hærværk begået af indvandrere til et rockerspørgsmål.

Var det så også rockere der var skyld i de mange ildspåsættelse tilbage i starten af 2008?

Er det rockere der er skyld i tvangsægteskaber og kønslemlæstelse og i tvangshalal på skoler og i svømmehaller?

li
li
12 years ago

Ha..ha…han er nu sjov! ham Søvndvaledal fra Socialistisk Folkenazistisk parti! Staklen Søvnplejehjemsgengangeren! fattede ikke muhammed-krisen, først flere halvår senere efter alle os andre, så hans noget rodede meninger og udsagn, virker mere som en krybende mandslinge, der svinger gevaldigt alt efter hvor “bange” han er for iSLAM-tilhængerne. Kujon, vil mange nok mene, jeg gør! Denne tidligere VS’er Søvn’sløve-drømmer! som alligevel ikke har “nosser” nok! til at gennemfører en demostration, mod den totalitære idelogi iSLAM, forstår først NU! at FN(også EU er tændt ved tanken) vil forbyde kritik af den totalitære idelogi iSLAM. Jeg har stor grund til at tvivle på… Read more »

synopsis-olsen
12 years ago

Juden Raus! I det tyvende århundrede blev alle de oldgamle, og betragtelige i størrelse, jødiske samfund i næsten ethvert arabisk land næsten fuldstændig ødelagt. Undertrykkende og rascistiske arabiske regimer, sammen med storstilet antijødisk pøbelvold blev ansvarlige for terroren mod, og uddrivelsen af næsten en million oprindelige jøder i hele regionen. Den kendsgerning nævnes aldrig. De palæstinensiske flygtninge er de eneste der er fokus på og som der skal tages hensyn til. Lovforslag er blevet fremsat i USA for at gøre op med denne skævvridning. Loven henleder opmærksomheden på de overlagte overgreb på menneskerettighederne der overgik den jødiske minoritet i den… Read more »

narhval
narhval
12 years ago

Trine Mach er vist ikke helt enig med sin partiformand. I hvert fald ikke når kritikken er rettet mod islam.