11
sep
Seneste opdatering: 12/9-08 kl. 0101
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svenske mediers diskretion er total. De nævner ikke med ét ord, at han udstiller sine tegninger i Schweiz. Terrorisér en svensk journalist. Det er taknemmeligt. Mindre i Norge :

Utstillingen i Sveits √•pnet i helgen, men kunsthallen har valgt √• holde en lav profil for √• unng√• demonstrasjoner. Bildene henger ikke p√• veggen, men vises diskret frem i en ringperm, som er merket med advarselen: “Dette utstillingsbidraget kan s√•re dine religi√łse f√łlelser eller overbevisning.” Det er ikke bare muslimer som kan bli s√•ret av utstillingen. Etter at en muslim spurte Vilks om hvorfor man ikke ogs√• kunne angripe j√łdene tegnet han Moses som hund. I tillegg kan publikum finne en tegning av Jesus som en elefant.
Til tross for at bildene er kjent for de fleste, har de aldri blitt stilt ut. Tegningene var opprinnelig ment for en utstilling i V√§rmland sommeren 2007, men ble fjernet like f√łr utstillingen √•pnet p√• grunn av frykt for sikkerheten. Siden har Lars Vilks fors√łkt √• stille ut bildene b√•de i Norge og Sverige, uten hell.
Stiller ut Muhammed-karikaturer , Kunsthalle Luzern, katalog

Revolution på Aftonbladet

20 till 25 svartklädda pojkar och unga män, med invandrarbakgrund.

‚Äď N√•n skrek ‚ÄĚj√§vla svennehora‚ÄĚ √•t mig. Jag svarade ‚ÄĚh√•ll k√§ften‚ÄĚ.

Hon slogs ner ‚Äď av 20 killar- gem en kopi !¬†. (Af uransagelige grunde¬† er originalartiklerne p√• LT ikke¬† tilg√¶ngelige¬† pt.)

Sov trygt: H√•ndgranater og maskinpistoler er “mellem grupperne”

Nu har vi over nogle dage set forsikringer fra vagthavende politifolk om at denne eller hin voldsepisode intet som helst havde med krigen mellem rockerne og indvandrerbanderne at g√łre, det var nogle helt andre ikke n√¶rmere pr√¶ciserede mennesker det drejede sig om. Folk der bor der, kontra folk udefra, f. eks. Det kender vi jo alle. Man bliver lidt sur p√• dem der bor der, og s√• smider man en h√•ndgranat og kortslutter vejbelysningen, ikke sandt. Nu lyder der noget klarere meldinger – der er faktisk en konfrontation mellem rockerne (dem der bor her) og indvandrerbanderne (dem der kommer udefra). Fra de seneste dages nedtoning til, nu, denne erkendelse. Et lille paradigmeskift. Jeg har ikke noget at have det i, men jeg har en vis fornemmelse af at dette skift er kommet som f√łlge af at der er givet gr√łnt lys et sted h√łjere oppe fra. Man ville f√łrst sondere terr√¶net for at se om man kunne tie konflikten ned. Nu er det s√• besluttet at tage tyren ved hornene. Men bem√¶rk, at man er omhyggelig med ordvalget – der er ikke tale om “krig”. Jeg kan alts√• ikke frig√łre mig for en mistanke om at disse udmeldinger og ordvalget her afspejler grundige overvejelser – nogle i hierarkiet er ved at g√łre gr√łnne grise i hoserne af skr√¶k for perspektiverne i dette.

[…] [Politidirekt√łr J√łrgen Ilum, √ėstjyllands Politi] afholder sig fra at kalde opg√łrene mellem rockere og indvandrere for en krig, men fastsl√•r, at √ėstjyllands Politi i √łjeblikket g√łr alt for at f√• et overblik over gruppernes g√łren og laden.

¬ĽHvis der skulle v√¶re optr√¶k til yderligere sammenst√łd, vil vi v√¶re p√• forkant med tingene.¬ę[…]

Grupperne bruger h√•rdh√¶ndede metoder for at afskr√¶kke konkurrenterne p√• narkomarkedet. H√•ndgranater, maskinpistoler og beboelseskvarterer er en farlig cocktail, men J√łrgen Ilum forsikrer, at √•rhusianerne kan v√¶re ganske trygge.

¬ĽHvis der skulle ske mere, s√• vil det v√¶re h√¶ndelser, der indeb√¶rer aktion fra en gruppering over for en anden. Det er ikke noget borgerne beh√łver at frygte. Det er noget, der foreg√•r mellem de grupperne,¬ę siger han. [mine fremh√¶velser, LFPC] Politi: Grupper k√¶mper om narkomarked

Med andre ord, ikke noget som et par √łrepropper ikke kan klare. Sov blot trygt videre (LFPC).

Vores lille √ł i et ocean af uvidenhed

At opdage blogosf√¶ren efter Motoon var en redningsplanke for mig. Uden den ville jeg sikkert have haft et helt andet st√•sted i debatten i dag; m√•ske ville jeg, alene ud fra mediernes udeladelser, v√¶re blevet lullet ind i en falsk f√łlelse af tryghed, en illusion om samfundets grundl√¶ggende stabilitet i de kommende √•rtier. Jeg ved det ikke. Men at opdage denne verden af ressourcer og ligesindede, n√•r man nu i det daglige ingen som helst mulighed har for at diskutere emnerne her, har v√¶ret en √łjen√•bner. Det er vel de allerf√¶rreste af os der har nogen egentlig dybtg√•ende viden om fredens religion, jeg har i hvert fald ikke, men det tager ikke lang tids l√¶sning at l√¶re at kunne opstille problematikken uendeligt mere nuanceret og kvalificeret end flertallet af journalister kan, og at kunne gennemskue manipulationen og udeladelserne hos den faste stab af indkaldte eksperter i mainstreammedierne.

Men man skal alligevel v√¶re p√•passelig med ikke at tage for meget baggrundsviden for givet. Jeg har talt med ellers velinformerede folk der ikke vidste hvem Ayaan Hirsi Ali eller Geert Wilders var. Baron Bodissey p√• Gates of Vienna har en interessant parallel til denne problematik set fra hans amerikanske st√•sted. B√•de i USA og i Europa er den helt store hurdle overhovedet at f√• etableret vores dagsorden og almenviden i massemedierne. Det er derfor jeg tit h√¶vder, at noget egentligt gennembrud f√łrst kommer p√• den anden side af ragnarok, n√•r virkeligheden ikke l√¶ngere kan fortr√¶nges. Baronen siger noget tilsvarende efter at have truffet nogle sl√¶gtninge (LFPC):

[…] “So you don’t think much of Barack Hussein Obama, huh?” I asked her.

“Is ‚ÄėHussein’ really his middle name?” she asked in astonishment.
– – – – – – – – –
“Yes, indeed. Barack Hussein.”

“Is he named after his father?”

“Well, it’s from his father’s side. The Arab side of the family.”

“Are you serious?”

“Sure! You really didn’t know?”

“It’s the first I’ve heard about it.” […]

My relatives are not stupid people. They’re regular folks, but they’re not dumb. Some are college-educated; some aren’t.

But they aren’t intellectuals, and they’re not voracious readers like Dymphna and I are. They get their political information from a quick glance at the front page of The Baltimore Sun, or from the TV – CNN and ABC News, maybe, but not from C-SPAN or the talking-head shows, and not from the internet.

Running a Counterjihad blog keeps me fairly well-informed. It also allows me to swim in an information pool with a lot of other fish that share the same environment. But it’s important to remember that this is a very small pool.

Most people have no idea about what you and I take for granted. The Koran, the hadith, the sunna, the Caliphate, the Muslim Brotherhood, the Project, the imminent Islamization of Europe, the extensive corruption of American governmental and academic institutions by Saudi money, the looming demographic disaster, the upcoming collapse of the welfare state in all Western societies – they have no idea what these issues are about. I might as well be speaking Patagonian when I bring such topics up.

The Left owns the means of communication in the West. This is why John McCain, David Cameron, Fredrik Reinfeldt, and Nicolas Sarkozy are the best we can hope for. The Gramscians control the media, so these pitiful lukewarm namby-pamby imitations of conservatives are our only choice. They’re the absolute limit when it comes to electable conservative leaders, and they fall laughably short of being good enough. The fact that they are better than Barack Obama, Gordon Brown, Mona Sahlin, and Jacques Chirac is scant comfort. When the crunch comes, they’ll be scarcely more help than their leftist counterparts.

Seven years on, and nothing much has changed. Nothing can change as long as the media are in the hands of the enemy.

I first broached this theme two years ago, and there is still no way around it: without a significant Counterjihad voice in the mass media, there is almost no hope that anything substantial can be done. The entire system will simply have to collapse of its own weight. Only after it comes crashing down can change occur. We’ve Got Our Work Cut Out for Us

 

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Jeg vil tillade mig at smide PC overbord og indtil det modsatte er bevist vil jeg opfatte dem som unge med Mellem√łstlig baggrund og derfor kalde dem for islamiske bander.

Johansen
Johansen
12 years ago

Steen

Det var de bevæbnede indvandrerbander herhjemme jeg som udgangspunkt tænkte på. Er der mon også en stor procentdel kristne syrianere blandt dem?

JensH
JensH
12 years ago

“20 till 25 svartkl√§dda pojkar och unga m√§n, med invandrarbakgrund.”

Hvad g√•r der galt for Aftonhoran her??!! Har de for tiden en Dansk journalist-praktikant ansat p√• redaktionen, som ikke er klar over det hedder “ungdomsg√§nget”??

Men ang√•ende det det totalt afstumpede overfald i S√∂dert√§lje, s√• stod der i en anden avis, at man mente at disse psykopater kom fra bydelene Hovsj√∂ och Saltskog. Wikipedia skriver f√łlgende om beboersammens√¶tningen i S√∂dert√§lje-bydelen Hovsj√∂:

“Stadsdelen domineras starkt av personer med annan etnisk bakgrund √§n svensk, d√• i synnerhet assyrier/syrianer och finl√§ndare”

http://sv.wikipedia.org/wiki/Hovsj%C3%B6

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Over 40 en del med oprindelse i Vietnam er sigtet eller d√łmt i sager om dyrkning af drivhus-hash. Men der har ikke hvor jeg har set nyheder v√¶ret n√¶vnt noget om vold eller lignende i den forbindelse.

steen
Editor
12 years ago

@ Johansen: Da det ER S√∂dert√§lje, er der faktisk en stor mulighed for at det er “syrianer” – dvs. kristne, men ogs√• med hovedet fuldt af deres egen klan- og stammekultur. 25 % af byens 60.000 er syrianer. – Skal man tro AB, er pigen svensk – “Anna”, og overfaldet kan derfor ikke skyldes “racisme” ūüôĀ

http://sv.wikipedia.org/wiki/Assyrier/Syrianer_i_Sverige

Johansen
Johansen
12 years ago

Har nogen gjort sig den ulejlighed at unders√łge fra hvilke lande og hvilken “tro” medlemmerne i indvandrerbanderne tilh√łrer?
Er de buddister, hinduer, j√łder, bahai¬īer, sikher, katolikker eller muslimer?
Kommer bandemedlemmerne fra Japan, Korea, Vietnam, Thailand, Congo, Sydamerika, nordamerika, europæiske lande, eller hvor kommer de fra?

Dersom det udelukkende skulle være muslimske drenge/mænd må det være mere rigtigt at kalde dem islamiske bander/jihadister.

narhval
narhval
12 years ago

Der blev i √łvrigt skudt mod et andet rockerklubhus i √Örhus i g√•r.

Anna Lyttiger
12 years ago

Og en anden √©n har ikke lov til at g√• med lommekniv, s√• man kan skr√¶lle et √¶ble eller spidse en blyant. Jo, mange tak. Hvorn√•r forbyder man de drabelige k√łkkenknive, som jo let kan falde i psykopaternes h√¶nder? Og glas og glas-askeb√¶gre p√• v√¶rtshusene? Jooo, der er skam noget for de politisk korrekte at lobbyisere her – m√•ske endda for en m√•nedsl√łn p√• 30-40.000 kroner. Problemet er bare, at de kriminelle gangstere nu er begyndt at g√• over til halv- og helautomatiske skydev√•ben. Men hvis Politibetjent Pedersen nu har et multi-tool (f. eks. en Leatherman) p√• sig p√• arbejdet,… Read more »