2
okt
Seneste opdatering: 2/10-08 kl. 2049
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Pamela Geller, en ret s√• flamboyant blogger , jeg selv har haft den √¶re at v√¶re p√• pubcrawl med. Jeg afslog et interview :-)) Her er s√• lidt mere for You Tube at fjerne. Vi kan i√łvrigt stille i udsigt, at Wilders USA tale, America as the last man standing, kommer til at foreligge p√• dansk inden alt for l√¶nge.)

“Allahu Akhbar-br√¶nd alt ned‚ÄĚ – fransk politi beskudt

idet “f√łlsomme kvarter” de la Monnaie i Romans-sur-Is√®re, ikke langt fra Grenoble. Main stream medier er sporadiske- og det er under danske mediers¬† sigtelinje:

A French police officer was shot and wounded during clashes with youths that broke out after a teenager was killed in a car crash while fleeing the police, the authorities said Tuesday.The police used tear gas and rubber-coated pellets to push back about 50 people during clashes late Monday and early Tuesday.In an effort to prevent a second night of violence, about 300 riot police officers and gendarmes took up positions around the center of Romans-sur-Isère, 60 miles east of Lyon in the Rhone Valley.Some officers were brought in from neighboring regions. French Police Clash With Youths og Channel Four

visse franske aviser og blogs går mere i detaljer, man er henvist til sit skolefranske idag:

Romans sur Is√®re : les d√©linquants (et leurs familles) veulent tout br√Ľler !

Les proches de la famille ressortent furieuses de leur rencontre √† huis-clos avec l‚Äô√©quipe municipale. Une jeune femme s‚Äôadresse aux dizaines de jeunes, survolt√©s : ‚ÄúIl voulait qu‚Äôon vous calme. Moi, je vous dis : br√Ľlez tout‚ÄĚ. – Des acclamations accueillent ces d√©clarations et les jeunes se dispersent, par petits groupes, en promettant une nuit de feu aux forces de l‚Äôordre. Une poign√©e d‚Äôentre eux partent en criant : ‚ÄúAllah Akbar, Allah Akbar ! ‚ÄĚ Le Poste, FR og Fdesouche

G√•r den s√• g√•r den: Enhedslistens skaml√łse hykleri

[…] Enhedslisten i √Örhus har v√¶ret udsat for flere h√¶rv√¶rksepisoder beg√•et af den h√łjreekstreme gruppering, White Pride.

Nu er ogs√• en af partiets kandidater blevet overfaldet. Det drejer sig om gymnasieeleven Sarah Victoria Bruun, der stiller op i √Örhus Syd-kredsen. […]

¬ĽIndtil nu har det det v√¶ret h√¶rv√¶rk, hvilket er irriterende og dyrt, og s√• har det g√•et ud over folk, der har v√¶ret aktivt involveret i det antiracistiske arbejde. Men overfalder man alts√• en person, der kun har gjort sig ‘skyldig’ i at v√¶re folketingskandidat for Enhedslisten,¬ę mener [Enhedslistens folketingsmedlem Per] Clausen Folketingskandidat overfaldet

Jeg kunne v√¶lge at forbig√• denne historie, fordi dette utvivlsomt vil blive l√¶st som apologi for White Pride og lign. Men omvendt vil det v√¶re helt uacceptabelt at undlade at p√•pege det hykleri som udg√•r fra Enhedslisten og ekstremistiske grupperinger i dets omegn, bare fordi man ‘er bange for’ at blive tillagt holdninger man ikke har. S√• denne disclaimer er bare en p√¶nt formuleret fuckfinger til hyklerne p√• venstrefl√łjen, som f√•r alt for meget logrende goodwill fra mikrofonholdende ‘journalister’. Problemstillingen kan opsummeres yderst kompakt: Folk i det milj√ł som vi under en kam kan siges at tilh√łre, tager som en selvf√łlge afstand fra overfald p√• modpartens politikere. Vi stormer og chikanerer ikke modpartens sammenkomster. White Pride og lign. er ikke vores forl√¶ngede arm. Hvorimod: Enhedslisten har mildest talt ikke vandt√¶tte skodder mellem dem selv og voldelige, s√•kaldt ‘antifascistiske’, t√¶skehold. Deres ungdomsorganisation SUF benytter sig selv af voldstrusler p√• deres plakater:

[…]- Det er et stort problem, at Enhedslisten kobles sammen med en plakat, hvor folk optr√¶der h√¶ttekl√¶dte og med k√łller. Mig bekendt eksisterer AFA slet ikke i √Örhus, s√• jeg m√• afvise, at vi har et samarbejde med dem, siger Keld Hvals√ł Nedergaard, som mener, at ekstremisme p√• begge fl√łje skal bek√¶mpes.

Enhedslistens kommunikationsmedarbejder p√• Christiansborg, Mikkel Skov Petersen, erkender dog, at partiet har samarbejdet med festarrang√łrerne.

– Men aftalen var, at vi kun st√łtter den del, der er ikke-voldelig, siger Mikkel Skov Petersen.

Keld Hvals√ł Nedergaard understreger, at Enhedslisten aldrig har f√•et forelagt plakaten, og at der ikke er blevet givet tilladelse til at bruge partiets logo.

– Det er en rigtig tr√¶ls sag, for h√łjrefl√łjen pr√łver hele tiden at stille dette her op som en kamp mellem to yderligtg√•ende milj√łer, og det er det ikke. Vi tager fuldst√¶ndig afstand fra vold, og derfor er plakaten uheldig for os, siger han Enhedslisten flirter med vold

“Fuldst√¶ndig afstand fra vold”? Tager man s√• ogs√• afstand fra sin egen ungdomsorganisation? Og i √łvrigt, hvem afg√łr om folk er “racister” eller “fascister”? Det er de f√¶rreste der vil vedkende sig dette pr√¶dikat, s√• voldsud√łvelsen m√• v√¶re koblet sammen med en p√•taget ret til at optr√¶de ogs√• som d√łmmende myndighed

Update: Uriasposten oplyser at den overfaldne er medlem af SUF, og har udtrykt flg. uforgribelige syn på den demokratiske proces kontra vold d. 30.8.2007:

Som jeg skrev i mit indl√¶g, var der flere grunde til at jeg meldte mig ud af SFU til fordel for SUF. Bl.a. pga. EU, udlicitering og ikke mindst sp√łrgsm√•let om to-bens strategien vs revolution√¶r praksis, hvor jeg i dag klart h√¶lder til sidstn√¶vnte metode…

Kammeratlige hilsner

Sarah Bruun – SUF og EL √Örhus

Stadig ikke noget der retf√¶rdigg√łr eller formilder vold mod ‘politikere’, men tilf√łjer yderligere perspektiv til hykleriet hos Enhedslisten – for ikke at tale om manipulationen med virkeligheden – og vores bovlamme mainstreammedier. Man skulle tilf√łje et borgerligt ‘du skulle skamme dig, skulle du, og se s√• at blive voksen’ (den eneste vold der er p√•kr√¶vet her ville v√¶re en endefuld fra Bruun Sr. og i seng uden dessert), men den grimme sandhed er jo nok at ELs dagsorden ingen chancer har uden brug af vold, eller ved association med voldsparate grupper i samfundet (LFPC).

Det radikale værn mod ubekvem virkelighed: Nazikortet

I stort set alle samfundsforhold ville man som den st√łrste selvf√łlge sige at viden var et gode. Ligefrem at argumentere for uvidenheden p√• et omr√•de der fylder mere og mere i medierne og i gadebilledet lyder absurd – undtagen alts√• p√• lige √©t bestemt omr√•de. Her er viden farlig, og her g√łr en anst√¶ndig radikal hvad radikale g√łr n√•r de h√łrer ordet Dansk Folkeparti: Han tr√¶kker nazikortet frem (LFPC).

Dansk Folkeparti kr√¶ver, at Danmarks Statistik skal fremskrive statistikken p√• en ny m√•de, s√• det mere pr√¶cist bliver fastsl√•et, hvem der har, hvad partiet opfatter som en √¶gte dansk oprindelse, og ikke generationer tilbage har andet blod i √•rerne. […]

Kravet om den nye statistik undskyldes med behovet for at bek√¶mpe kriminalitet. Den type statistikker og bestemmelser af, hvilken del af en befolkning, der har den rette oprindelse, kendes fra tidligere tider – dengang kaldte man det racerenhed. […] Johannes Lebech, medlem af Europa-Parlamentet (R): Rigtige danskere?

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@Bjovulf Shahada p√• YouTube. Islamforherligelse vil de muslimske kr√¶fter godt bevare p√• YouTube.com -det er en dyd for muslimerne. S√łgeord: Hamas Bunny, Shahada med talrige eksempler p√• f.eks. J√łder konverterer, japansk kvinde konverterer i Japan, Amerikanere konverterer-ca.20.000 om √•ret i U.S. ,4000 tyskere konverterer en bloc. L√¶g m√¶rke til comments – Broder/S√łster du er blevet en af vore. Hvilken triumf for araberne at censurere og fortr√¶nge vestlig kultur og retten til at h√¶vde at 2 plus 2 er 4. S√¶rligt fordi de muslimske masser helst skal v√¶re uoplyste, Og ikke t√¶nke selv, og end ikke overveje at forlade islam. I… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Ja, det ser s√•dan ud – jeg har stdig ikke forst√•et hvorfor ? –
alts√• YouTube’s begrundelse – jeg fik den samme som Pat.

Er det mon ulovligt at linke til petitions / underskriftinsamlinger ?

Fra den muntre afdeling Рdet er svært at holde
masken, når man ser sådan noget som dette:

http://politiken.dk/udland/article575652.ece

Sgu ikke lige nogle prostiturede, jeg kunne få lyst til
at rende efter – her kan man sgu da virkelig tale om at
“k√łbe katten i s√¶kken” ūüôā

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

OT. Linket nedenfor er m√•ske en del af baggrunden for den vedblivende sletning af Pat Condells video om “Saudi Britain” – min egen udgave er fx. s√•ledes ogs√• lige blevet slettet, og jeg har oveni f√•et en straf i form af en 6 m√•neders pr√łveperiode, hvor min YT-konto uden videre kan blive nedlagt – SN√ėFT ūüėČ ( godt man har flere konti ūüėČ ) M√•ske er det p√• snart p√• tide, at vi starter en boykot af YouTube verden rundt ? – hvis det alts√• er deres mening, at den form for muslimsk styret censur af helt lovlige udsagn og… Read more »

Limewoody
Limewoody
12 years ago

“F√łlsomme omr√•der” i La Frawnce – beretningen om forudseelig udvikling…..

ATLAS DES ZONES URBAINES SENSIBLES

D√©cret n¬į96-1156 du 26/12/1996

http://i.ville.gouv.fr/divbib/doc/chercherZUS.htm

http://www.danielpipes.org/blog/2006/11/the-751-no-go-zones-of-france.html

Janne
Janne
12 years ago

Robin

Jo mere svenske v√¶rdier og institutioner og folkhemmet nedg√łres, bl.a. af politikere og kulturpersonligheder, jo st√łrre risiko vil der vel ogs√• v√¶re for at institutioner der repr√¶senterer Sverige og svenske v√¶rdier bliver nedbr√¶ndt? F.eks. skoler.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Helge D-H Jeg fik aldrig takket dig for linket til artiklen skrevet af Amir Taheri i New York Post om, ” Al Qaeda¬īs plan B”. Den er virkelig glimrende og den beskriver hvad det er der foreg√•r bl.a. her i landet, som i andre af Europas lande, lige her og nu. Planen er skrevet af en af Al Qaeda topdogs og ummaen i Europa har taget den til sig. Hvem ved, m√•ske under anbefalinger af selveste Det Muslimske Broderskab ? For Broderskabet bruger bl.a. dele af ummaen til at ud√łve det beskidte arbejde – mens organisationens topdogs tager sig af… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Här i Sverige brinner skolor i stort dagligen. Att bygga upp allt detta igen kostar stora pengar. Snart måste det svenska skolväsendet helt enkelt braka samman. Det är inte möjligt att detta kan fortgå hur länge som helst. Vad hoppas egentligen muslimerna uppnå med detta beteende? Att dom fega svenskarna skall tröttna och flytta utomlands och därmed påskynda islamiseringsprocessen?

Janne
Janne
12 years ago

Apropos den udbredte religi√łse pj√¶k i danske folkeskoler, s√• h√łrte jeg netop at v√¶rten i DR2 Deadline kl 17.00 rubricerer danske b√łrn som hvide og blege og resten alts√• som noget andet. Det er en m√¶rkelig m√•de at diskutere pj√¶k p√•, at dele b√łrn op i hvide, blege og det modsatte. Hvis den kvindelige v√¶rt p√• DR2 dog bare kunne holde sig til det der blev diskuteret, nemlig at nogle b√łrn pj√¶kker fra folkeskolen under ramadanen. Vi kan kalde det for ramadanpj√¶k. At ogs√• andre pj√¶kker g√łr ikke pj√¶kkeriet i folkeskolen under ramadan mindre. Jeg h√•ber at Snaphanen eller Uriasposten… Read more »

M16
M16
12 years ago

P√• den gr√łnne plakat er det Bruce Lee der er afbilledet, har r√łdfacisterne f√•et lov til det af Lee familie.

At sammenkæde et stort og fantastisk menneske som Bruce Lee, med samfundets bund, er en svine streg overfor Lee eftermæle.

Janne
Janne
12 years ago

Skål

Det er en gennem kedelig udvikling (afvikling).

Janne
Janne
12 years ago

De Konservative kalder frav√¶ret i danske folkeskoler for religi√łst pj√¶k og det er da netop det, det er.

Religi√łst pj√¶k.

Der er efterh√•nden meget der tillades og undskyldes i Danmark, hvis det bare er religi√łst funderet. Religionssnobberi og smisken er oppe i tiden. Men hvad med b√łrnenes l√¶rdom og mulighed for at klare sig siden hvis de ikke f√•r lov til at passe skolen?

http://www.berlingske.dk/article/20081002/danmark/810020334/

Få så alt det religionsfims ud af folkeskolen.

Skål
Skål
12 years ago

@Janne

I Gellerup kaldes politifolk med anden etnisk baggrund end dansk “forr√¶dere”, og en politielev har f√•et sin bil spr√¶ngt i luften med en hjemmelavet bombe. S√• man √łnsker angiveligt at s√¶tte retsstaten ud af funktion. Det er der desv√¶rre mange eksempler p√• for √łjeblikket.

Janne
Janne
12 years ago

Ekstremisterne m√• klappe i deres h√¶nder over hvor underdanig den danske l√¶rerforening er. Tru og foreningens for’mand’ makker straks underdanigt ret. Jo flere trusler, jo mere viger de danske kulturelle dannelsesinstitutioner. Jo mere dansk kultur m√• vige. Ekstremister ser at det virker at true i Danmark. Det er ogs√• det signal Bondo & Co.’s forening sender til utilpassede elever i folkeskolen. Lav ballade og i f√•r jeres vilje. Jo flere Bondo‚Äôer m/k i folkeskolen, jo mere eftergivenhed overfor ekstremisme. Hvordan er det g√•et til at den danske folkeskole og l√¶rerforening er blevet s√•dan en flok skr√¶mte Bondo‚Äôer m/k? For mig… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Man kan også Рhvis Bondos holdning vinder indpas i flere folkeskolekredse Рkalde Danmarks Lærerforening for en Ulands Lærerforening.

En forening til ulandes (sprog og skikke) fremme i den danske folkeskole og samtidig afvikling af danske kulturelle og sproglige samt dannelsesmæssige standarder.

Er den danske folkeskole ved at blive lavet om til √©t stort socialp√¶dagogisk ulandsprojekt, kan man lidt provokerende sp√łrge?

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@Janne m.fl. -Siger titlen : Edarat al-wahash dig/jer noget ? Du sp√łrger til om Balladen i Frankrig (Les Beurs) – og i andre lande encore – igen og igen. Om hvorn√•r balladen ‘bare’ er udtryk for ungdommelig utilfredshed, og hvorn√•r det er egentlig borgerkrig ? (Dar al-Harb). Jeg vil sige gr√¶nsen mellem de to tilstande er flydende – som en gr√•zone. Det er p√• partisanvis – assymmetrisk krigsf√łrelse. Jeg har f√•et tilsendt 1¬Ĺ side om dette fra en afsender med hjertet p√• rette sted, som respons p√• et offentliggjort l√¶serbrev. Kender i til Al Qaeda ideolog Sheik Abu-Bakar Naji’s nye… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Sprogligt parallelsamfund i Danmark skal forhindre ekstremisme: “Skoleb√łrnene kan udvikle sig til ekstremister, hvis ikke folkeskolen form√•r at vise, at den v√¶rds√¶tter indvandreres sprog og kultur, mener Anders Bondo Christensen, der er formand for Danmarks L√¶rerforening.” http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/299450:Danmark–Modersmaal-skal-hindre-ekstremisme Kr√¶fter i Folkeskolen er som jeg ser det i stor stil med til at skabe parallelsamfund og apartheidkultur – adskillelses politik – i Danmark. Der er masser af sprog i verden som vi kan v√¶rds√¶tte uden at den danske folkeskole skal undervise i sprogene. Der er mange kulturer som vi kan v√¶rds√¶tte uden at den danske folkeskole skal undervise i kulturerne. Bondo g√łder… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

PK

Man kan også kalde samtidsforskning for glasurbaseret forskning, når det handler om nogle former for religion.

Hvordan se hvad der reelt sker i vores samtid igennem et lag af glasur?

Janne
Janne
12 years ago

PK

Det synes jeg at du har ret i. Vi har set det med bl.a. forskning i religion – s√¶rligt islam – at viden – den hele virkelighed – ikke er det vigtigste, men derimod smukkesering og at fremme et enkelt (og bekvemt og √¶stetisk) syn p√• religion og religionsdyrkelse. De forskere, politikere og journalister der formaster sig til at vise grimme, udemokratiske og barbariske sider af religion og religi√łs praksis bliver behandlet som f.eks. Geert Wilders og Trykkefrihedsselskabet.

Janne
Janne
12 years ago

Samtidig med at der g√•s til den i Frankrigs gader, s√• bliver mange folkeskoleelever hjemme fra skole i Danmark. Der er mange m√•der at afvise vores kultur og skoleverden p√•. Det forarger at s√• mange danske folkeskoleledere er s√• slappe og eftergivende overfor religi√łse forbud og p√•bud i skoleregi. Den danske folkeskole er ikke dansk og nutidig i de omr√•der hvor det accepteres at skolelever sulter og t√łrster i en m√•ned og i de omr√•der hvor elever ikke holdes i skole p√• hverdage. Det er ikke fornuft og sundhedspolitik og l√¶rdom der driver v√¶rket p√• en del folkeskoler efterh√•nden. Det… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

http://www.danielpipes.org/blog/2006/11/the-751-no-go-zones-of-france.html
Hr. Pipes opdaterede liste fra marts i år over No-Go areas i Frankrig.

Pk
Pk
12 years ago

Hvad har vi? Samtidsforskning er ikke videnbaseret, men
angstbaseret.

Janne
Janne
12 years ago

Det er det samme der sker i Frankrig Рog i andre lande Рigen og igen. En bestemt gruppe angriber et lands politikorps. Accepterer ikke den offentlige instans der er der for at håndhæve landets love og orden.

Hvorn√•r er balladen ‘bare’ udtryk for ungdommelig utilfredshed og hvorn√•r er der talt om egentlig borgerkrig?

Nogen der ved noget om det?

Måske nogen med historisk indsigt.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Hoppas här finns nån som kan översätta. Detta har dessutom tigts ihjäl av svenska medier men det förvånar väl ingen. Samtiden är i sanning deprimerande så jag passar på att, visserligen lite OffT, en sketch omsvensk/dansk språkförbistring.

http://www.youtube.com/watch?v=hMlC_0086lA