5
okt
Seneste opdatering: 7/10-08 kl. 2033
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi følger Wilders besøg så tæt af  flere  grunde, men der er navnlig én:  Det er interessant, hvis det er en tendens at højprofilerede europæiske islamkritikere (ex. Hirsi Ali), i stigende  grad  må søge sig til USA. Selvom vi har mødt de mennesker, der optræder  i den sidste uges videoer, ved  vi faktisk ikke mere end nogen anden om, hvad  besøget nærmere formål var. Og havde vi vidst det, ville vi måske ikke sige det alligevel.

“RosengĂĄrd: Stenkastning er politiets skyld”

–”Allt som händer brandmännen beror pĂĄ polisens beteende. Ungdomar uppfattar dem som samma sak”, säger Batool Al-­Rudainy. Polischef Börje Aronsson känner inte igen beskrivningen. – “Man har kastat sten pĂĄ brandmännen även när de har ĂĄkt utan polisen. SĂĄ man kan inte säga att det är polisens fel. “Allt som händer brandmännen beror pĂĄ polisens beteende”

Artiklen taler for sig selv, mest om Sydsvenskan. Vil man vide mere “unplugged”, hvordan der kan være i RosengĂĄrd,  er søgningen “You Tube, RosengĂĄrd” instruktiv.  Noget interessant vi bemærkede om den RosengĂĄrsdske “mĂĄngfald”, da vi spadserede rundt derovre: Stedets 22.000 indbyggere er fordelt i mange store afdelinger, og de virker ret gennemført etnisk opdelte. Somalia her, Kosovo her osv. Kun i RosengĂĄrdscentret synes alle etniciteter at mødes pĂĄ Ă©n gang. En Malmøbo skriver til os:

“Jag har bott pĂĄ RosengĂĄrd större delen av mitt liv, och som jag förstĂĄr saken började MKB dela upp stadsdelen efter etnicitet väldigt tidigt (jag skulle gissa att det började pĂĄ 70-talet eller ännu tidigare); men vad jag vet har uppdelningen aldrig varit riktigt strikt.”

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
UE
UE
8 years ago

ur doing a great work 🙂

Olsen
13 years ago

Glæd Jer. En Michael Moore kritisk film havde premiere i USA den 3. ds. Samme folk som lavede blandt andre Høj Pistolføring. Den var ikke let at få produceret da Hollywoods filmverden er gennemført venstreorienteret. Læs evt. om vanskelighederne her: http://synopsis-olsen.blogspot.com/2008/09/et-amerikansk-juleeventyr-en-anderledes.html
Udfra de trailere jeg har set er den meget, meget morsom.