21
dec
Seneste opdatering: 22/12-08 kl. 0409
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

foto: K.D.

tillid

Til julebal i Somaliland

Vi omtalte for nylig de mystiske forsvindinger af somaliske mænd bosiddende i USA, og spekulationerne om hvorvidt de var pĂĄ vej …. hjem …. til et stævnemøde med 72 ungmøer. Historierne spøger stadig, og der synes at være en global tendens pĂĄ spil. Godt eller skidt? Tja, hvis de bliver hos de 72 frøkener, eller hvor ballet nu viser sig at foregĂĄ, skal vi da ikke stĂĄ dem i vejen. Bon voyage. Hvis de derimod er pĂĄ ‘videreuddannelse’ er det straks en anden sag (LFPC).

WASHINGTON — Federal agents are investigating whether young men from Somali immigrant enclaves in the U.S. are traveling back to their parents’ homeland to fight on the side of Islamist terror groups. The Federal Bureau of Investigation is following the trail of more than a dozen young men missing from Somali communities in several U.S. cities, including Minneapolis, Boston and Columbus, Ohio, according to people familiar with the probe. Counterterrorism officials in Europe and Australia also are investigating similar reports in their countries. […]

For years, terrorism experts have believed that better assimilation of immigrants in the U.S. than elsewhere makes the threat of radicalization of young Muslims less than it is in Britain and other countries with large immigrant communities beset by high unemployment and less opportunity. The Somali case could cause that view to be reassessed. […]

U.S. counterterrorism officials have been on guard for homegrown recruitment by radical groups. Intelligence analysts from the New York Police Department, in a study of radicalization in Western Muslim communities, warned that “jihadist ideology” is “proliferating in Western democracies at a logarithmic rate.” […]FBI Probes Terrorism Links in U.S. Somali Enclaves

The Pogues and Kirsty MacColl – Fairytale of New York

De frastødende, men for proportionssansen i debatten nødvendige, videoer vi linkede til længere nede mĂĄ nødvendigvis afbalanceres med livsglæde, ikke mindst op til den tilstundende højtid. Modgiften er ikke nødvendigvis sentimentale juleklicheer, men Shane McGowan og The Pogues’ juleklassiker fra firserne i selskab med nu afdøde Kirsty MacColl giver den hele armen med sangerens personlige brand som den fordrukne irer. “You scumbag you maggot, you cheap dirty faggot, happy Christmas your arse, I pray God it’s our last”. SĂĄdan kan man jo ogsĂĄ sige det (LFPC).

Lugn kväll?

bilbrand_384_169118aFörvisso är allt relativt men “lugn kväll på Rosengård”? Röklukten efter alla bränder kändes från Hårds väg enda upp till rondellen vid Ramels väg.  Detta är skrämmande. Har vi blivit så avtrubbade att bilbränder och stenkastning mot ordningsmakten betecknas som lugnt?

Detta har hänt
05.20 Sex bilar i brand på Bennets väg.

22.44 Brand i en trappuppgång på Bennets väg, där en möbel antänts med kraftig rökutveckling till följd. Branden släcks ganska omgående.

22.31 Brand av mindre omfattning i en källare på von Rosens väg. Branden kan släckas enkelt.

21.15 Rapport om att ett soprum satts i brand vid Shell på Ramels väg. Det talas om meterhöga lågor. Uppdatering: Vid kontroll visar det sig att det är den tidigare antända soffan som fortfarande står och brinner.

20.10 Ungdomar på Bennets väg skjuter raketer in bland husen och mot polis.

20.08 Några personer bär ut en soffa och antänder den på Ramels väg med kraftig rökutveckling som följd.

19.57 En person omhändertas i samband med stenkastningen.

19.34 Ungdomar börjar kasta sten mot poliser på Bennets väg.

19.02 Larm om brand i ett sophus på Ramels väg, men det visar sig vara ett falsklarm.

17.27 Ytterligare en brand rapporteras, från ett soprum på Bennets väg, men den lyckas dock släckas av rådiga boende i området.

15.34 Räddningstjänsten rycker ut till Bennets väg för att släcka ett par mindre bränder i sopkärl.

Lugn kväll? GoV : The Malmö Intifada,   Sex bilar i brand i Rosengård

“Islam er fred”

Hvis du ikke har meget gode nerver, lad være med at se det. Jeg kviede mig ved at sende det rundt. Men nu  er det sket, katten er sluppet ud af sækken. Barbari skal eksponeres, når det kommer til stykket. Det er civillisationens eneste forsvar, der er  ingen vej udenom.

Uriasposten Truth Tube TV

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
12 years ago

@Johansen

“Hvordan kan man føre dialog med en herskesyg ideologi, som ønsker at underlægge hele verden islam? En sĂĄdan ideologi skal holdes ti skridt fra livet.”

Helt enig. Men fortæl lige det til et naivt dhimmi-fjols som Biskop Norman Svendsen. Der er desværre mange i vores samfund der enten ikke kan eller ikke vil se idelogien islams sande natur, og derfor er parat til at konstant give indrømmelser i ‘tolerancens’ eller ‘harmoniens’ navn. Hvis ikke snart Danskerne indser, at islam ikke skal gives sĂĄ meget som en lillefinger, sĂĄ bliver det vores demokratis endeligt.

LFPC
12 years ago

Polinos: Jeg kender vist kun Steve Reich som et navn og en repræsentant for samme (?) minimalisme som Philip Glass, Terry Riley og Laurie Anderson repræsenterer. Vil checke dit link ud senere. Men oplevelsen af at være hensat til en anden verden gĂĄr selvfølgelig igen hos mange andre kunstnere der har lavet ambient og klangbaseret musik. Jeg har tidligere postet en optagelse med de tidlige Pink Floyd, som er en af mine absolutte favoritter (er til gengæld ikke sĂĄ vild med deres senere mainstreamperiode i dag). Andre navne som Tangerine Dream (igen den tidlige fase, sidder lige nu og hører… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Jeg tror ikke på dialog mellem kristendom og islam. Islam er en stærkt politiserende lovreligion, hvor politik og religion er uadskillelige.

Hvordan kan man føre dialog med en herskesyg ideologi, som ønsker at underlægge hele verden islam? En sådan ideologi skal holdes ti skridt fra livet.
En ideologi der kalder jøder for aber og svin og anderledes troende for vantro. Dialog – nej tak.

JensH
JensH
12 years ago

@Fine Line Præcis. Det foregĂĄr altid pĂĄ islams præmisser, og dialog ender altid med at de kristne skal ‘kappe en hæl og en tĂĄ’, mens ‘fredens religion’ aldrig behøver at rykke sig en tøddel. Mentag lige denne udtalelse fra Biskop Norman Svendsen: “Erik Norman Svendsen ser invitationen som en forlængelse af den tradition, kristne og muslimer har i Mellemøsten. Her er det kutyme, at muslimer besøger kristne i julen, mens kristne til gengæld tager pĂĄ visit hos muslimerne under ramadanen for at ønske hinanden glædelig fest. »Det er udtryk for, at man respekterer hinanden og viser, at man kan leve… Read more »

Fine Line
Fine Line
12 years ago

@JensH

Jeg forstår, hvad du mener, når du kalder biskop Svendsen for en dhimmi. Jeg kender ikke nok til biskoppen til at vide om, betegnelsen er korrekt, men de fleste i den danske folkekirke har forlængst indtaget en uklædelig dhimmi-status, som om vi allerede var besejrede og underlagt islams tunge åg.

Jeg ser imidlertid ikke noget problematisk i kulturel og religiøs udveksling. Heller ikke nødvendigvis mellem islam og kristendommen. Jeg fornemmer dog, at denne udveksling meget ofte foregår på islams præmisser, og den ensidighed er naturligvis et i længden uoverstigeligt problem.

JensH
JensH
12 years ago

OT

Vorherre bevares for en dhimmi. Den Danske Folkekirke begynder mere og mere at minde om Church of England:

http://politiken.dk/indland/article618077.ece

Men sĂĄvidt jeg husker har nogle af de Danske biskopper da ogsĂĄ været ovre i England for at lære om ‘mulitkultur’ i netop England.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@Johansen
har været på posthuset i dag for at indbetale medlemsskab af DF kl. 14:36.
Jeg bar hverken solbriller, hovedbeklædning (kasket el. lign.) på posthuset.

polinos
polinos
12 years ago

Hej venner! Ja, vi har brug for en modgift over for al den grimhed – i bogstaveligste forstand og overført betydning – vi daglig konfronteres med, efterhĂĄnden som det civiliserede samfund ser ud til at give op over for “mørkets kræfter” – islamismen, den hjernedøde ultra-liberalisme, EU, multikulturalismen, den historieløse neo-socialisme og den ganske almindelige nihilisme, uvidenhed og dumhed, der griber om sig som fodsvamp i en offentlig svømmehal. Her mit lille bud pĂĄ et frikvarter fra al elendigheden – en lille bid af Steve Reichs “Music for 18 Musicians”, et af de smukkeste, mest drømmeagtige, tids- og spændingsophævende musikstykker,… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Konverteringstilbud minder om acceptblanket ved opkøb af ens aktier i børsnoterede selskaber som skal afnoteres pĂĄ fondsbørsen. Og deraf følgende tvangsindløsning. Det kunne man se med TDC til kapitalfonde, og OMX-Børs aktien som ved kompliceret krydshandel med NASDAQ skulle sælges til Borse Dubai med Sheikh Maqtoum i spidsen. -Et tilbud man dĂĄrligt kan sige nej til. NĂĄr man ikke ville sælge sine OMX-aktier til araberne, mĂĄ man føle en tvangsindløsning. Endnu er det uafklaret om man fĂĄr sine penge ved tvangsindløsningen. Islamerne ser helst der ingen alternative religioner findes end islam. Og sĂĄ ingen trosfæller forlader islam. Bogstavtro muslimer ser… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Gad vide om de bogstavtro lægger hijaben eller anden tilsløring uden for posthuset? Gad vide om de imødekommer henstillingen om ikke at bære hovedbeklædning? Det burde de.

Janne
Janne
12 years ago

MSM vælger ikke at bringe nyhederne om barbariet mod kristne indbyggere i mellemøstlige lande. MSM vælger til gengæld at vise skokastet mod Bush 100 gange. MSM’s proportionssans har det skidt og det har MSM troværdighed bestemt ogsĂĄ efterhĂĄnden.

Mina Tankar 68
12 years ago

Hej, ni får gärna använda mitt material men det hade varit trevlig om ni angav källan.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

-Havde selv købt et lignende videobĂĄnd fra DDF (Den Danske Forening) for henved 10 ĂĄr siden. I bladet DANSKEREN Nr.2 -April 2001 side 31. I ĂĄr 2000 sendte den russiske regering et videobĂĄnd til flere vestlige statsledere.VideobĂĄndet var et sammenklip af optagelser, som muslimske gidseltagere og bødler i Tjetjenien havde optaget af deres gidsler. …Tjetjenske muslimer kidnapper almindelige arbejdsmænd/gejstlige/soldater. Herefter bliver den pĂĄgældende tvunget til at bede sine pĂĄrørende om løsepenge, mens de hĂĄndholdte videokameraer snurrer. Videoen Videoen sendes herefter til de russiske myndigheder, og hvis man ikke hører fra disse inden kort tid følger fortsættelsen, hvor myndighederne fĂĄr tilsendt… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Tim Pallis

Den historie løb også ind på min mail i går.
De kristne synes at være jaget vildt i de islamiske lande:

http://www.aina.org/

Tim Pallis
Tim Pallis
12 years ago

Denne meddelelse fra AINA er ogsĂĄ gruopvækkende. Den sag vil jeg gerne have at alle med et hjerte gĂĄr ind i. Det skal vi ikke finde os i. God jul! Tim Pallis Assyrian International News Agency Egyptian Convert to Christianity Tortured, Raped in Egypt Posted GMT 12-20-2008 4:2:47 (AINA) — Martha Samuel, an Egyptian Muslim who converted to Christianity 5 years ago, was arrested at Cairo airport on Wednesday as she and her husband and two sons (4 and 2) were leaving for Russia (AINA 12-17-2008). Her name was on the observation list of people prevented from leaving the country.… Read more »