10
feb
Seneste opdatering: 23/7-10 kl. 1638
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den katolske biskopen Richard Williamson, som förnekade förintelsen i Uppdrag Granskning, har vänt sig till en tysk domstol för att försöka förhindra SVT att visa intervjun. Her er interviewet ikke desto mindre. En præstemand med en dårlig samvittighed og en dårlig sag:

Se ogs√• Snaphanen “Topf und S√∂hne, D√łdens anst√¶ndige medl√łbere”

Jakob Hougaard: Offentlige beskyttelsespenge til unge brandstiftere

Besk√¶ftigelses- og Integrationsborgmester Jakob Hougaard lader bestemt ikke de Radikale noget tilbage hvad ang√•r luftig feelgood-snak, plidder-pladder, og retoriske fors√łg p√• at bortrelativisere eller bagatellisere den kriminalitet der udg√•r fra muslimske milj√łer. L√¶sere med s√¶rligt st√¶rke nerver og h√•rdf√łre maver kan l√¶se hans skriblerier her (LFPC).

Sidste √•rs vinterferie omdannede Tingbjerg til et inferno af destruktiv t√•belighed. Frustrerede unge, der ikke havde noget at lave, ant√¶ndte over hele K√łbenhavn 800 brande, her af 100 biler. Et h√¶rv√¶rksorgie, som bragte mindelser om Paris 2004, som m√•ske ogs√• var de unges inspiration. I n√¶ste uge er det p√• ny vinterferie – og det m√• ikke ske igen.

En f√¶lles indsats skal i disse dage forebygge, at K√łbenhavn bliver omdannet til krigszone i n√¶ste uge. I K√łbenhavns Kommune har vi ikke glemt sidste √•r. Og vi l√¶ner os heller ikke blot tilbage i stolen og h√•ber. Ungdomsklubber har udvidet √•bningstid, ogs√• i weekenden. Det samme g√¶lder for fritidshjem. Kommunen, socialt belastede omr√•ders helhedsplaner og andre laver ungdomsarrangementer. Og gadeplansarbejdere holder alt andet end fri. Desuden har politiet ekstra mandskab p√• gaderne hele ferien.[…] Nok var der mange indvandrere blandt ballademagerne, men ogs√• mange etnisk danske unge deltog. [mine fremh√¶velser, LFPC] Jakob Hougaard: Vinterferie – er vi klar, Br√łnsh√łj?

R: For stor en kamelklapper at sluge

When sorry seems to be the hardest word. Fribytteren Ibrahim G√łkhan fandt for en stund plads under det Radikale Venstres vinger, og repr√¶senterede partiet i √Örhus Byr√•d. Et par episoder omtalt i pressen med l√¶serbreve best√•ende af kopierede tekster, og senest et ualmindeligt plat fors√łg p√• at intimidere Jyllands-Posten fra at d√¶kke hans l√łgn om at v√¶re uddannet tandl√¶ge, gjorde det klart at det anst√¶ndige parti m√•tte skille sig af med ham f√łrst som sidst. Og den velpr√łvede traver om “et √łnske om mere tid til familie og civilt job” blev s√• i samr√•d bag lukkede d√łre vedtaget som den officielle begrundelse. Men intetsteds har jeg kunnet finde udtalelser fra R der giver udtryk for en erkendelse af at denne discount-Brixtofte har gjort noget som helst forkert. “Kom s√•, Ibrahim!” (LFPC)

Den radikale politiker Ibrahim G√łkhan genopstiller ikke ved byr√•dsvalget i november, men han bliver siddende perioden ud. Sander Jensen, formand for de radikale i √Örhus, har forst√•else for beslutningen, som begrundes i et √łnske om mere tid til familie og civilt job. ¬ĽJeg er glad for, at han forts√¶tter perioden ud for at f√¶rdigg√łre sit projekt med at hj√¶lpe de socialt udsatte og styrke integrationen,¬ę siger Sander Jensen. […]

Senere har JP √Örhus afsl√łret, at han kopierede tekster og anvendte dem i l√¶serbreve, som han indsendte i sit eget navn. Endelig viste det sig i januar, at G√łkhan i √•revis har kaldt sig tandl√¶ge og tandplejer uden at have en autorisation. ¬ĽHan har v√¶ret igennem en h√•rd mediem√łlle, s√• det er en forst√•elig beslutning,¬ę siger S√łren H√łjlund Carlsen, der netop er tr√•dt tilbage som radikal n√¶stformand for at blive byr√•dskandidat. [min fremh√¶velse, LFPC] G√łkhan opgiver politik

What is considered extremist in today’s Germany?

Recent events demonstrate the relationship of German political culture today to anti-Semitism. On the one hand, one is not allowed to deny the Holocaust, as Catholic Bishop Richard Williamson found out. Chancellor Angela Merkel herself told the German pope in the Vatican that such an anti-Semite, member of the reactionary Pius X Brotherhood, could not be tolerated. Henryk Broder, Jerusalem Post

Svensk politisk kultur: “Antifascister” p√•tager sig mordfors√łg

Svensk demokrati er umodent. Det har ingen √łvelse i at h√•ndtere konflikter uden vold, fordi der i mange √•r ikke var nogle konflikter af ¬†betydning at h√•ndtere. Ikke flere end der nemt kunne ¬†gemmes under gulvt√¶ppet. Det har efterladt rum til fantaster og fundamentalister, uddannet i et skolesystem med begge f√łdder solidt plantet i den bl√• luft. Og nu hvor der i h√łj grad er konflikter, dumper det smerteligt. Sverige skal i en sen alder, til at “realisere det almene”. Det kan g√• godt eller skidt. Det jeg ser, er ¬†skidt med pil mod det v√¶rre:

Den stora polisnärvaron gjorde det svårt att agera mot mötet som hölls. Därför valde vi en annan strategi. Vi attackerade utanför nd:s partilokal i Rågsved. När Vavra Suk kom dit attackerades han och hans bil, partiets ljudutrustning samt propaganda förstördes och en handdator konfiskerades. Att polisen ihärdigt försöker skydda nazister och rasister är ingenting nytt. Och det är heller ingenting nytt att AFA Stockholm knappast låter sig hindras utav detta. Vi attackerar när vi anser att det är som lämpligast, vare sig det är på en fascistisk aktivitet, vid deras partilokal eller i fascisternas hem. AFA Stockholm og DN Afa tar på sig våld mot ND-politiker

Geert Wilders erklæret persona non grata i Storbritannien

wildersletter

Vil han blive arresteret i Heathrow?¬†Her til morgen, tirsdag, meddelte Lord Malcolm Pearson, et medlem af det britiske Overhus, at han havde inviteret det hollandske parlamentsmedlem Geert Wilders til at vise sin film Fitna i et konferencelokale i tilknytning til Overhuset. Fremvisningen skulle finde sted torsdag den 12. februar kl. 16. Planen var, at Wilders skulle tale ved et privat arrangement for medlemmer af det britiske parlament bl.a. for at fort√¶lle om sine bev√¶ggrunde til at lave den omstridte, Koran-kritiske film. Lars Hedegaard, Sappho.dk, ¬†‘Fitna’ maker Geert Wilders banned from UK,You would expect something like this to happen in countries like Saudi Arabia’

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Eystein Mo
Eystein Mo
12 years ago

VATICAN CITY (Reuters) – World Jewish leaders told Vatican officials that denying the Holocaust was “not an opinion but a crime” when they met on Monday to discuss a bishop they accuse of being anti-Semitic.

http://www.reuters.com/article/worldNews/idUSTRE5184ME20090209

Hvis Williamson blir tiltalt for påstandene han har kommet med, kunne det vært interessant å se om Snaphanen er like ivrige etter å forsvare ytringsfriheten hans som de er ivrige etter å forsvare ytringsfriheten til Geert Wilder.

JensH
JensH
12 years ago

“Desuden har politiet ekstra mandskab p√• gaderne hele ferien.”

Hvorfor er det bare det eneste der beroliger mig i al Jakob Hougaards ordskvaller?? S√• sent som her til morgen h√łrte jeg p√• TV2NEWS om en Dansk ung mand, som m√•tte flytte fra sit kvarter i √Örhus efter utallige grove chikanerier fra ‘utilpassede unge’ i kvarteret. Der var s√• et interview med den Socialdemokratiske R√•dmand, som gav udtryk for at nu skulle skeen tages i den anden h√•nd, og de “unge skulle nu have nogle tilbud”!!! Tal lige om at s√¶tte h√•rdt mod h√•rdt ūüôā

Janne
Janne
12 years ago

Med hensyn til brevet til Wilders om at han skal holde sig væk fra England for ikke at spolere den samfundsmæssige harmoni, så mener jeg at både koranen og det gamle testamente har meget svært ved at skabe samfundsmæssig harmoni. Mennesker der ikke tror på allah og hans profet omtales som vantro ekstremt mange gange i koranen. Og mennesker der er anderledes troende kaldes for svin og aber. Det mener jeg ikke er formuleringer der skaber et harmonisk samfund. Tværtimod. Kan koranen og det gamle testamente få samme behandling som Wilders? Få et brev om at holde sig væk?

Janne
Janne
12 years ago

M.h.t. til gaskammer biskoppen, s√• synes jeg at han skal bevise at hans gud findes. Jeg tror det nu ikke og i fald han/hun/det g√łr, s√• er det en grum en af slagsen, lader det til.

Janne
Janne
12 years ago

“Og vi l√¶ner os heller ikke blot tilbage i stolen og h√•ber. Ungdomsklubber har udvidet √•bningstid, ogs√• i weekenden. Det samme g√¶lder for fritidshjem. Kommunen, socialt belastede omr√•ders helhedsplaner og andre laver ungdomsarrangementer. Og gadeplansarbejdere holder alt andet end fri. Desuden har politiet ekstra mandskab p√• gaderne hele ferien.”

Det lader til at K√łbenhavns Kommune allerede har opgivet at forvente selvst√¶ndighed og ansvarlighed hos for√¶ldrene. I stedet for samarbejder KBH kommune med bl.a. imam Petersen.

Casper | Borgerlig bums

Jeg synes ikke biskop-sagen er s√• vigtig. Medierne har misforst√•et en vigtig ting. Han blev genoptaget i den katolske kirke, men IKKE anderkendt som biskop. Nu kr√¶ver en masse folk at han igen skal smides ud af den katolske kirke. Skal folk med forkerte meninger ogs√• smides ud af folkekirken? Selv Jonni Hansen (s√•fremt han skulle v√¶re medlem) har lov til at v√¶re i folkekirken. Langt v√¶rre er historien med Geert Wilders. Jeg har aldrig h√łrt om noget lignende i et frit, europ√¶isk land. Geert Wilders bliver udvist (p√• forh√•nd) for at sige sin mening. I Danmark blev tuneseren +… Read more »

Henrik Ræder Clausen

Anna, det er ham…

ūüôĀ

Anna Lyttiger
12 years ago

Er det ham, paven i Rom lige har rehabiliteret?????

Anna Lyttiger
12 years ago

Han VIL ikke se, hvad alle vi andre har set, dels på nettet, dels som film i skolen (Durch Nacht und Nebel, for eksempel), dels i virkeligheden (jeg har været i Dachau Рsom turist). Sikke dog et svin (undskyld, Hodja, det var kun metaforisk).

Janne
Janne
12 years ago

En katolsk biskop med gigant stort kors p√• brystet og i fuld katolsk ornat sidder og leger videnskabsmand hvad gaskamre ang√•r. Men hvorfor lige gaskamre? Hvorfor ikke alt andet mellem himmel og jord. Hvorfor lige j√łder og gaskamre? Er det ikke nok for en biskop at tro?

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Han er en skurk.

Med venlig hilsen