26
feb
Seneste opdatering: 11/8-10 kl. 2241
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Kan Europa stadig reddes?” Broder om Europas angst og fejghed, om Pavens optr√¶den som bl√łddyr, om 2001 som den ¬†begivenhed der endelig v√¶kkede ham af hans slummer. Om Ibn Warraq og Wafa Sultan som vores ¬†bedste allierede. Idag springer vi Wilders over (der her f√•r en ordenlig gang lak i CNN af bla. Irshad Manji og forsvarer sig skidt, diskussionen f√łlger ¬†lige, n√•r man lader videoen spille f√¶rdig,) og g√•r direkte ¬†til Henryk Broder, der i grunden siger ¬†n√łjagtigt det samme, bare med andre og bedre ord. Og s√• f√•r han endda indflettet Mogens Glistrup og Jyllands Posten igen. Hvorfor er der ikke nogen der bandlyser hans indrejse i deres lande, s√¶tter ild til noget og “tager skarpt afstand” ligesom Fogh og Vesselboe ? Henryk Broder i schweizisk fjernsyn “Telebasel”¬†18 februar, hvor vi ogs√• h√łrer Schwizerd√ľtsch, vistnok f√łrste gang her p√• bloggen.

Banale skyderier

TV Avisen, torsdag 18:30: Danmark kommer p√• kant med menneskerettighederne, hvis udl√¶ndinge skal kunne udvises for ulovlig v√•benbesiddelse. Det mener ¬†flere jurister…. V√•benbesiddelse er ikke en grov nok forbrydelse, til at give ¬†udvisning, mener de:

Jens Elo Rytter: Når der er tale om våbenbesiddelse, med så relativt  lave strafferammer, er det ikke proportionalt  at udvise i henhold til Menneskerettighedskonventionen.

Artikel 8  siger, at enhver har ret til respekt for sit privatliv. Danske politikere kan ikke tilsidesætte Menneskerettighedskonventionen, ved at vedtage en lov i Folketinget.  For mig at  se er der tale om signallovgivning, idet menneskerettigheder forhindrer udvisning for så relativ banal en form for kriminalitet, som der  er tale om her.

Brian Mikkelsen bedyrer, at Folketinget ikke vil lovgive imod Menneskerettighedserkl√¶ringen. ¬†VKO og Socialdemokraterne g√•r ind for at udvise bev√¶bnede, d√łmte ¬†udl√¶ndinge.

Jens Elo Rytter mente¬†at Irak krigen var ulovlig,og at der p√• baggrund af Guldbrandsen dokumentareren “Den hemmelige krig”, kunne rejses rigsretstiltale mod statsministeren.Hvem sagde at “jura er fastfrossen poltik indtil man ¬†fastfryser en ny”, n√•r vi her ¬†har at g√łre med lovgivning, der n√¶rmest er indstiftet i himlen ? “Banal” har flere ¬†betydninger: “Almindelig, ordin√¶r og bibetydningen, uskyldig. For bare ti √•r siden var det, der foreg√•r p√• N√łrrebro ikke banalt i nogle af dem, men den der m√•tte f√• en vildfaren kugle i panden og d√ł i dag, vil n√¶ppe opfatte begivenheden som banal, selvom den er det i Ryttersk forstand. Er det ikke en “menneskeret” at kunne f√¶rdes frit p√• gaden, uden hverken at blive skudt eller “kropsvisiteret” af 5 kolonne?

Flemming & Kvik p√• N√łrrebro

[…] Forholdene p√• N√łrrebro er g√•et fra slemt til v√¶rre, og det er jo s√¶rt nok, at det skulle g√• s√•dan i s√• multikulturel en bydel, dette fremtidens land.

Vist var der tegn nok, og der var advarende stemmer, men de blev lagt for had og viftet af. I stedet talte man om gadens r√łdder som for mentalt at skabe et billede af 1950’er-idyl, hvor Flemming & Kvik gik p√• √¶bleskud i naboens have, og rektor Halling afrettede dem med k√¶rlighedens st√¶rke arm. Man talte om f√¶dregrupper og kastede penge i gadeprojekter, man talte og talte og betalte og betalte, og ikke desto mindre er N√łrrebro i dag visitationszone. […]¬†(Unavngiven skribent:) Visitationszoner

Biskop undskylder Holocaust-udtalelser

skriver ¬†DR. S√• var det vel ogs√• p√• h√łje tid ¬†den st√¶rkt ¬†konspirativt anlagte, katolske tumpe¬†Richard Williamson¬†undskyldte overfor ¬†USA, sin faste overbevisning, at det ikke var flyvere, der fl√łj ind i World Trade Center og Pentagon, men et “professionelt insider -job”. H√łr hans ¬†utrolige “pr√¶diken”,der ikke adskiller sig en dyt fra den norske islamist, der forleden fremf√łrte samme fantasier. Kan man ikke i barmhjertighed donere noget psykofarmaka til Vatikanstaten som √•ndelig U-landshj√¶lp? Vi mangler vist ogs√• at f√• at vide om han undskylder at han tog fejl, eller om han undskylder at han sagde hvad han mente.

De transatlantiske forbindelser Рhen over hovedet på os

Skal man gætte på hvor meget vægt europæernes modvilje mod tyrkisk kolonisering vil blive tillagt? (LFPC)

(ANSAmed) – ANKARA, FEBRUARY 17 – The United States considers Turkey as “a major actor” in its future projections for U.S. foreign, economic and trade policy, an expert on international trade law, said. “Turkey has been defined as a major actor for the future of the United States. Turkey is a leader in its region and you need to strengthen your role in the region as a strategic partner”, Matthew Nolan, Arent Fox partner, told an Istanbul discussion panel on “U.S. President Barack Obama’s Trade Policies”. Nolan said the U.S. needed to improve its relations with certain countries and regions, such as the Middle East and the Eurasia. “The way Turkey would incorporate itself into the regional actuality and its partnership with the U.S. will be important for the region”, Nolan said. (ANSAmed). Turkey-USA: Washington Considers Ankara as a Major Actor

Borgerkrig pr. stedfortræder II

UK troops say they are facing a mini civil war as more Brits head out to fight for the enemy.Senior officers said British-born Muslims from the West Midlands and Yorkshire have travelled to Helmand province and other parts of southern Afghanistan.

Interception of Taliban communications has revealed the sound of jihadists speaking with West Midlands accents.One senior military source said: ‚ÄúIt is the Punjabi and Kashmiri Urdu speakers who fall back into English in, for example, Brummie accents.‚ÄúYou get the impression they have been told not to talk in English but sometimes can‚Äôt help it.‚ÄĚTHOUSANDS of British-born Muslims have joined the Taliban in Afghanistan.

Sverige går nedenom Рer det noe å glede seg over?

Vi er n√łdt til at gengive Hans Rustads fremragende mini essay om statsminster Stoltenbergs helt ubegribelige ¬†stupiditet og mangel p√• forst√•else af alvoren:

VGs forside viser en smilende statsminister Jens Stoltenberg og tittelen: Historisk! Norsk √łkonomi er st√łrst: N√• er Sverige LILLEBROR. Er det noe √• glede seg over at Sverige g√•r nedenom?

Hvis et land med nesten 10 millioner innbyggere har lavere BNP enn et med nesten 5, så det kanskje noe mer galt enn bare dårlige konjunkturer?

VG har spurt flere eksperter som bare nevner de kjente faktorene: svak valuta, problemene til Saab, Volvo, Jas Gripen osv. Ingen, heller ikke VGs politiske redakt√łr Hanne Skartveit, s√• mye som antyder at det er noe alvorlig galt i Sverige.

Det har blogosf√¶ren skrevet om i lang tid, og utviklingen gir dem rett. Dessverre. Den ene d√•rlige nyheten avl√łser den andre. Det er dypt tragisk for et broderfolk som nordmenn tross alt holder mye av. Svenskene har g√•tt fra √• v√¶re S√łta bror med en overlegenhetsf√łlelse, til et folk med lav selvtillit som kommer til Norge for √• betjene oss. Vi burde se oss selv i speilet og sp√łrre: hva kan vi l√¶re, hva kan vi hjelpe dem med?

Kanskje en noe st√łrre bramfrihet, en vilje til √• kalle en spade en spade. Skj√łnt det er bare Siv Jensen som forteller svenskene hva de burde se selv: det g√•r d√•rlig. For det h√łster hun “f√∂rtal” fra b√•de den svenske og norske eliten. I Sverige er smilene blitt stive, I Norge er de forel√łpig smurt av olje, men usikkerheten ligger p√• lur.

Man aner rett og slett ikke hvor det bærer. Men man later som om alt går bra.

VG har bedt politisk sjefredakt√łr i s√łsteravisen Aftonbladet, Helle Klein, om √• kommentere nyheten om at Norge er st√łrst, ikke bare i gjennomsnittsintekt, men brutto nasjonalprodukt for f√łrste kvartal 2009.

Norge är ledande. Tvärr också i främlingsfientlighet. Det er oroväckande med Fremskrittpartiets stora framgångar i opinionen. Och inte blir det bättre av att arbeiderpartiet vill skärpa flyktningmottagandet. Förhoppningsvis satsar den rödgröna regeringen mer på välfärden än på att försvåra invandringen.

Sverige hadde trengt et Fremskrittsparti. Man har fortrengt og renset politikken for alt ubehagelig, slik at man n√• har f√•tt et parti som samler b√•de sunn og mindre sunn opposisjon. Man har selv bedt om et produkt som Sverigedemokratene. Fremdeles vil man ikke innse hvor usunn den svenske politisk korrektheten er, og stempler moderate Fremskrittpartiet som fremmedfiendtlig. Det er tragisk. Klein representerer nettopp den holdningen som gj√łr at Sverige g√•r ad undas.

Vi kan observere et interessant fenomen: helt siden blasfemisaken eksploderte i norsk offentlighet har det blitt gradvis mer offentlighet rundt de samme sp√łrsm√•l i Danmark og Sverige.

Norge ligger og vipper et sted i mellom danske og svenske tilstander. Begrepet “svenske tilstander” vil etterhvert f√• et dystrere preg. Det kan Norge ta l√¶rdom av: Ubegrenset innvandring som ikke er b√¶rekraftig, hverken kulturelt eller √łkonomisk, og en politisk korrekthet som gj√łr det forbudt √• nevne problemene. Slik suspenderes den demokratiske prosessen og samfunnet styrer mot krise. Sverige er allerede inne i krisen. Det er s√•visst ikke noe √• feire.

by Hans Rustad, Document.

Det er ¬†interessant ¬†i Norge, at FRP stadig stormer frem, og snart er lige s√• store som Arbejderpartiet.Partiet kaprer stemmer fra alle andre partier, flest fra norsk H√łyre.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LFPC
12 years ago

“Det er mig aldeles ubegribeligt, at Islam kan have nogen tiltr√¶kning p√• unge danskere og p√• andre mennesker”. Ja, en ting er at v√¶re apologet for de √¶dle vilde, noget andet er at drage ud med Cirkus Muhammed. Vi m√• afvente og se om de tendenser der har v√¶ret indtil nu til at tiltr√¶kke danskere er en forl√łber for en egentlig massebev√¶gelse af konvertitter. Umiddelbart synes jeg det er sv√¶rt at forestille sig. Den ‘hele pakke’ som Stenings-Pedersen taler om er en slem en at sluge for danskere i senmoderniteten der er forv√¶nte med at shoppe frit p√• alle hylder… Read more »

Hanzi
Hanzi
12 years ago

Det er mig aldeles ubegribeligt, at Islam kan have nogen tiltr√¶kning p√• unge danskere og p√• andre mennesker. Der hvor muslimerne er i dag, er jo det samfund Jesus kom til for 2.000 √•r siden, da han sagde: “Den af jer som ikke har syndet kaste den f√łrste sten”. Utroligt at man stadigv√¶k 2.000 √•r efter stener kvinder, utro kvinder, voldtagne kvinder – og b√łrn. Og s√• har man en eller anden Abdul Wahid Pedersen, der af medierne n√¶rmest bliver pr√¶senteret som Danmarks svar p√• Dalai Lama. Jeg har tidligere, da jeg var yngre, udtrykt sympati med mange muslimers t√¶tte… Read more »

hp
hp
12 years ago

Bonusinfo:

Henryk M. Broders altid l√¶sev√¶rdige kommentarer kan som oftest l√¶ses online p√• Spiegel.de., af og til p√• S√ľddeutsche Zeitung og Die Zeit.

Forudsætter dog, at man kan læse tysk. Et udvalg af hans senere artikler: http://wissen.spiegel.de/wissen/resultset.html?clsuchbegriff=%23person%3D%22Broder%2C+Henryk-M.%22&suchbegriff=%22Broder%2C+Henryk-M.%22&fo=SPIEGEL&clfilter=

mvh HP

Magga
Magga
12 years ago

Tak for link, Gerd.

Jeg kan ikke huske, at jeg har læst noget om den konferance. Desværre. Men jeg kan se, at jeg selv er hængt ud på nettet for mine angreb på antisemitismen.

Magga
Magga
12 years ago

Janne Tidligere p√• √•ret deltog jeg ved en bestemt anledning og for f√łrste gang i et m√łde i en sydslesvisk gr√¶nseforening, som jeg ikke er medlem af eller har tilknytning til. Det f√łrste, der slog mig var, at der var langt flere mennesker, end jeg havde forestillet mig, men det jeg vil frem til er, at der som afslutning blev serveret rigtig gammeldags dansk sm√łrrebr√łd. Jeg kan simpelthen ikke huske, hvorn√•r jeg sidst sad b√¶nket omkring et bord med store fade med Sol over Gudhjem, Dyrl√¶gens Natmad og al det andet med gedigne ostemadder til slut. Da jeg var barn,… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Steen Meget afh√¶nger da af hvordan hin bebrejdende stak er sammensat, er det mange v√¶rker med tekniske specialudtryk og et hav af fodnoter med meget lille typografi er det nok temmelig sv√¶rt umiddelbart at bruge- hurtigl√¶sning. Denne er ellers en glimrende metode til det meste i aviser, Grimms Eventyr og lignende. ja, selv S√łren Kierkegaard lader sig hurtigl√¶se uden problemer. √ėvelse g√łr stadig mester, og det er da godt med l√¶sestof s√• Mester Kryds fra kiosken ikke beh√łver v√¶re det hele weekenden drejer sig om! Hurtigl√¶sning findes der givet sm√• gode sider om p√• nettet, og tid brugt p√• disse… Read more »

Superman
Superman
12 years ago

Det er Niels Lillelund der er skribenter på klummen fra Jyllandsposten.

Han er vel Danmarks pt. mest morsomme og skarpe skribent – han rammer rundt regnet plet hver eneste gang. Ham og Flemming Rose skiftes til at skrive klummen i JP om fredagen.

Janne
Janne
12 years ago

Magga

Ja det er egentlig ikke mig du skal takke men den ældre dame (jeg sender takken videre) som har fortalt mig og andre om sine oplevelser som barn og helt ung i et totalitært Tyskland under 2. verdenskrig.

Vi ser ogs√• totalit√¶r adf√¶rd i dag. Bl.a. n√•r det g√¶lder adf√¶rd omkring mad og dyr. Vores danske og vestlige madskikke og syn p√• dyr skubbes ud og v√¶k af hensyn til religi√łs intolerance og fordomme. Bl.a. i danske offentlige institutioner som skoler og b√łrneinstitutioner fjernes grisek√łd og k√łd der ikke er halal slagtet.

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/315346:Danmark–Muslimske-forbrugere-vil-have-halal-paa-alle-hylder

Gerd
Gerd
12 years ago

OT
Nylig var der en konference i London: The London Conference on Combating Antisemitisme. Måske jeg har overset, men jeg har ikke set den omtalt, hverken i pressen eller på blogs. Var den ikke vigtig? Eller er den tiet ud i disse Durban-forberedelses-tider?
Selve konferencen: http://antisem.org/index.php
Kommentarer om den, bl.a. med beskrivelse af den nye form for anti-semitisme: http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1233304849224&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull
Canadas indlæg på konferencen kan læses her: http://www.israpundit.com/2008/?p=9736#more-9736

Carsten
Carsten
12 years ago

Til hr. Jens Ole Rytter kun dette: Det er enklere at have fine principper med familien boende i 3050-Humleæk end når den bor i 2200-N.

Magga
Magga
12 years ago

Jo, Bonnichsen er blevet tituleret som operationel chef, men som mange andre af nutidens titler er denne meningsl√łs for udenforst√•ende. Jeg troede faktisk l√¶nge, at han var den h√łjest placerede i PET.

LFPC
12 years ago

“Hvofor er der dog ingen, der har fortalt offentligheden, at Bonnichsen ikke var leder af PET?”

Var hans titel ikke ‘operationel chef’ eller noget lignende? Journalister vil sikkert v√¶re tilb√łjelige til at f√• ham til at fremst√• som h√łjere placeret, fordi dette f√•r historien til at se ud af mere end den er.

Magga
Magga
12 years ago

Janne.

Tak. Den slags beretninger er interessante, og jeg forst√•r s√• udm√¶rket, at mange √¶ldre mennesker gyser over “gensynet” med b√•de det ene og det andet.

Janne
Janne
12 years ago

Det med visitationszoner foretaget af bander p√• N√łrrebro f√•r mig til at t√¶nke p√• en √¶ldre dame som jeg m√łdte for ikke s√• lang tid siden (en tysk indvandrer som har boet i Danmark i mere end 50 √•r nu); en dame som under 2. verdenskrig bl.a. – mens hun gik i tysk folkeskole – oplevede at f√• sk√¶ld ud hvis hun (og de andre elever) ikke sagde heil hitler hver gang hun (og de andre) hilste p√• nogen – det v√¶re sig l√¶rere, k√łbmanden, familiemedlemmer, andre b√łrn etc. Samme dame har ogs√• fortalt mig at hun under 2. verdenskrig… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

OT Da Hans J√łrgen Bonnichsens gr√¶nsel√łse naivitet ofte har v√¶ret emnet her p√• bloggen, vil jeg endnu en gang n√¶vne, at professor Hasslebalch √łjensynligt har f√•et foden under ham, Der har i denne uge v√¶ret en disput mellem de to i Jyllands-Posten. Jeg har ofte undret mig over, at den h√łjest placerede PET-ansatte og jurist kunne opf√łre sig som Bonnichsen har gjort og stadig g√łr. Men nu lader det til, at han hverken var det ene eller det andet men en almindelig ansat ved politiet, sandsynligvis med en baggrund som betjent og med flere jurister over sig, og det stemmer… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

OT

Steen:

Er det ikke ‘rets-ekspert’ Jerzy Sarnecki der i Sverige har afsporet enhvert till√łb til debat om den eksplosive stigning i volds-kriminaliteten hinsidan??

Victor
Victor
12 years ago

Ang Wiliamson – den store tyske avis Welt har i dag en l√¶ngere gennemgang af Pius-br√łdrenes st√•sted i.f.t. f.eks. demokratiet, papirl√łse forhold, sex uden for √¶gteskabet, frimurere, b√łsser og ateismen i erhvervslivet (!) – normalt er jeg ikke meget for sammenligningerne mellem kristne og muslimer; men her er der vist noget om det:

http://www.welt.de/welt_print/article3283159/Die-frommen-Verfassungsfeinde.html

Magga
Magga
12 years ago

Nuvel, Stoltenberg videref√łrer blot en meget norsk tradition, hvor han udbasunerer, at NORGE ER BEDST. Enhver der har h√łrt norske sportskommentatorer, n√•r Norge er ved at vinde en eller anden kamp, som er glemt ugen efter, vil vide, hvad jeg skriver om. Jyllands-Posten tilegnede for nogle √•r siden, da man var oppe i det store format (som jeg stadig foretr√¶kker) en hel side til den norske trang til at hovere og udskrige sig selv som bedst eller bedre. Der var opremset mange eksempler, som m√• have efterladt l√¶serne med √•ben mund og polypper. Desuden kunne en svensk journalist, der boede… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Jeg er ikke helt med p√• dette storisrael helt til Irak. Det har jeg aldrig h√łrt zionister tale om. Det der tales om blandt hardcore bos√¶ttere er, at de ikke vil v√¶re med til at afgive de bibelske omr√•der Jud√¶a og Samaria, som i dag er en del af Vestbredden. Der tales i Balders indl√¶g om, at h√łjrefl√łjspartier str√¶ber efter et storisrael. Men hvordan forklarer man s√•, at Israel Beiteinus politik er, at de bibelske omr√•der Jud√¶a og Samaria skal indg√• i en fremtidig pal√¶stinensisk stat? Var der for√łvrigt nogen, som s√• DR i aftes? Jeg har f√•et at vide,… Read more »

LFPC
12 years ago

“Kristne fundamentalister i USA f.eks. bruger troen p√• det gamle testamentes forudsigelser om Israels √łdel√¶ggelse / Harmageddon og Kristi genkomst som undskyldninger for en aggressiv udenrigspolitik i USA; man h√•ber at kunne opfylde de bibelske profetier”. Alt dette er jeg selvf√łlgelig bekendt med. N√•r opstilling af moralsk √¶kvivalens ikke bare er en afledningsman√łvre, men ogs√• bygger p√• en symmetri der ikke er til stede, er det fordi disse kredse ikke repr√¶senterer mainstreamkristen teologi. Og kristendommen er ikke en lovreligion. Det er ikke noget problem for andre kristne retninger at distancere sig tydeligt og trov√¶rdigt fra dem. Det er ikke forbundet… Read more »

Victor
Victor
12 years ago

WilliamJansen – lad wilders-interviewet k√łre f√¶rdig, s√• kommer Manji.

Balder
12 years ago

LFPC: ‘st√łrre idiot har jeg ikke set l√¶nge. De v√¶rste floskler fra den globale apologet-rygmarv hvor p√•pegning af vold med legitimering i Koranen triumferende gendrives med ‚Ķ.. trat-tratterat-tratraaa – Det Gamle Testamente. Det er s√• h√•rrejsende idiotisk, manden har (som alle andre der bruger denne opstilling af moralsk √¶kvivalens) ikke t√¶nkt en eneste selvst√¶ndig tanke – ikke n√•et til den ufatteligt indlysende forskel at GT IKKE benyttes p√• samme m√•de som Koranen i dag’ Jeg kan desv√¶rre ikke give dig helt ret. Kristne fundamentalister i USA f.eks. bruger troen p√• det gamle testamentes forudsigelser om Israels √łdel√¶ggelse / Harmageddon og… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

“Studiev√¶rten – st√łrre idiot har jeg ikke set l√¶nge.”

Studiev√¶rten hedder Jim Clancy, og du har helt ret i, at manden er en idiot. I k√łlevandet 9/11 angrebene k√łrte han en serie om USA’s forhold til den muslimske verden, som k√łrte under overskriften “Why do they hate us so much”. Beh√łver jeg at fort√¶lle, at det var en lang offerg√łrelse af den muslimske verden, og at Mr. Clancy n√¶rmest sad og piskede sig selv med skorpioner.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Steen

Du har ikke behov for at undskylde din prioritering af andet over læsning.
Men du kune naturligvis overveje at starte f.eks. en religion hvorved √łkonomisk tilskud fra andre ville v√¶re lettere opn√•elig, og du fik tid til andre g√łrem√•l end diverse trivialiteter!

WilliamJansen
12 years ago

Jeg synes ogs√• Wilders klarer sig passabelt i CNN-interviewet, og Irshad Manji var ikke med (hvilket skuffede mig, det var pga. hende jeg klikkede p√• videoen). Generelt er Wilders problem er at han ikke er s√¶rlig dygtig til islam-kritikken, han tager passager omtaler sig selv i 3. person flertal, og f√•r dem til at fremst√• som om at det ‘vi’ er et ‘vi muslimer’. Det er amat√łr-agtigt p√• den ufede m√•de.

Men Islam-debatten skal alligevel derhen, hvor vi ikke holder os tilbage pga. manglende akademiske foruds√¶tninger, s√• Wilders skal bare kl√ł p√•.

LFPC
12 years ago

M√•ske. Men husk at selv om han gentager er det sikkert ukendt for det amerikanske publikum. I denne situation var v√¶rdig ro m√•ske den eneste realistiske m√•de at komme igennem. Hvis han nu var blevet opbragt – hvad studiev√¶rten sikkert pr√łvede at provokere ham til – ville alt v√¶re tabt.

LFPC
12 years ago

“Idag springer vi Wilders over (der her f√•r en ordenlig gang lak i CNN af bla. Irshad Manji og forsvarer sig skidt)” Har lige set klippene, og m√• nok sige at under disse uhyrlige omst√¶ndigheder synes jeg Wilders bevarede roen og linjen i sit budskab ret s√• fint. Studiev√¶rten – st√łrre idiot har jeg ikke set l√¶nge. De v√¶rste floskler fra den globale apologet-rygmarv hvor p√•pegning af vold med legitimering i Koranen triumferende gendrives med ….. trat-tratterat-tratraaa – Det Gamle Testamente. Det er s√• h√•rrejsende idiotisk, manden har (som alle andre der bruger denne opstilling af moralsk √¶kvivalens) ikke t√¶nkt… Read more »