5
mar
Seneste opdatering: 13/10-09 kl. 0942
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Whenever I hear of any play causing protests, I rejoice. Offending the audience is part of the function of theatre, as is its ability to test the limits of freedom in general and free speech in particular.In fact, I am rather surprised that Richard Bean’s allegedly “racist” play hasn’t caused more of a fuss, for England People Very Nice seems cheerfully hell-bent on causing maximum offence to almost everyone.
Vulgar raucousness is very much a part of the British character, however, even if Gove does deplore it, and Bean has important things to tell us about the way we live now, even if he often adopts the style of his own former career as a stand-up comedian. But by the end, Bean is making a desperately serious point. Having shown how successive generations of immigrants to Britain have integrated into the mainstream, he comes to jihadist Muslims who want no part of British society, and actively wish it harm.” ¬†Theatre has always been about testing the limits of free speech,Racist play lands UK’s National Theatre in trouble,National Theatre.org

P√• N√łrrebros ¬†Teater spiller de en forestilling, 2200 Carmen, der n√¶ppe “tester gr√¶nser”: ¬†“Jens er den unge gadebetjent fra N√łrrebro N√¶rpoliti, der forelsker sig i den smukke Carmen. Hun er fra N√łrrebro, gift med en en√łjet narkohaj og med et hjerte s√• h√•rdt som stenbroen.” De indr√łmmede dog selv i et radi0program, at de f√łlte sig overhalet indenom af begivenhederne ¬†lige ¬†uden for deres d√łr. Sniger de sig ogs√• langs husmurene for tiden? ¬†¬†Trailer:¬†HASHKLUBBEN S√ėGER AFL√ėSERE – PART 4: GUNS

¬ĽSverige den b√§sta islamiska staten¬ę

Det er måske ikke helt skævt set:

‚Äď Den b√§sta islamiska staten √§r Sverige! S√§ger kommunpolitikern och imamen Adly Abu Hajal (M). Alla viktiga, grundl√§ggande principer finns h√§r.

Sharialagar har i Norden fått dåligt rykte. De kopplas ofta samman med fundamentalistiska islamister, som genom att införa sharialagar vill skapa ett strängt religiöst samhälle. Men allt beror på hur man tolkar dem, enligt Adly Abu Hajal. Han ser inga problem i att kombinera svenska lagar och regler med islam.

‚Äď Sharia har tre niv√•er. Den personliga, den familj√§ra och den allm√§nna. Den allm√§nna lagen m√•ste g√§lla f√∂r alla, d√§rf√∂r √§r svensk lag sharia i Sverige. √Ąr man inte √∂verens med den s√• vars√•god ‚Äď k√§mpa! Alla har r√§tt att f√∂rs√∂ka f√• igenom en lag√§ndring. Sk√•nskan.

F√łr valget 2006: Sveriges st√∂rsta muslimska samfund kr√§ver s√§rskilda lagar f√∂r muslimer. Sveriges Muslimska F√∂rbund med ca 70.000 medlemmar vill bl.a. att skilsm√§ssor bland muslimer ska godk√§nnas av en imam. F√łr valget 2010 ?

Svenska journalister hotas mest i Norden

Svenska journalister löper femton gånger större risk att hotas än sina nordiska kolleger, enligt en rapport från Reportrar utan gränser som bygger på intervjuer med ordförandena i de nordiska journalistförbunden. Men den stora skillnaden mellan siffrorna i rapporten kan bero på att förbundens medlemmar är olika aktiva när det gäller att rapportera in hot.Varje år rapporterar ungefär 300 journalister in att de har blivit hotade till det svenska Journalistförbundet. Det är långt fler än till de andra journalistförbunden i Norden.

Trond Idås, ordförande i det norska journalistförbundet, har fått 10 till 20 hot inrapporterade. Motsvarande siffra i Finland är 1 till 2 hot per år. Båda ordförandena tror att det ingår i medieföretagens strategi att inte gå ut med hot, eftersom det skulle kunna ge mer uppmärksamhet till dem som utfört hoten. I Danmark förekommer det knappt några hot mot journalister, enligt Mogens Blicher Bjerregård, ordförande i det danska journalistförbundet. Han tror inte att det finns ett mörkerantal och litar på att medlemmarna skulle kontakta förbundet om de skulle bli utsatta för hot. Journalisten.se,  Rapport: Hot mot journalister i Norden, Sverige hårdast drabbat, 19 sider pdf.

Vi har v√¶ret inde ¬†p√• emnet og de mulige √•rsager ikke s√• helt sj√¶ldent, s√• vi lader rapporten tale for sig selv. Dette m√• dog formodes at v√¶re √łnsket√¶nkning: ¬†“Kan bero p√• att f√∂rbundens medlemmar √§r olika aktiva n√§r det g√§ller att rapportera in hot,” ¬†i stil med “der er ti gange flere voldt√¶gter i Sverige end i Danmark, fordi svenske kvinder ikke finder sig i noget og anmelder med det vuns.” Helt √¶rligt…..! ¬†Blicher Bjerregaard ved vel, at hans kolleger netop nu, bliver truet p√• N√łrrebro og at det ikke er noget nyt. Dette er kun et √•r siden:¬†¬ĽIntern instruks til DR medarbejderne¬ę. Men tendensen er sikkert retvisende nok for en mere ¬†udbredt svensk trusselskultur. For eksempel ¬†er svenske politikere, ogs√• p√• kommuneniveau, meget udsatte for trusler.¬†Mediev√§rlden funderer ogs√•: Varf√∂r √§r svenska journalister mest hotade i Norden

I Sverige finns det en ambition, i alla fall hos vissa medief√∂retag, att ha en beredskap f√∂r hot. √Ąr det likadant i de andra l√§nderna?

РDet är egentligen bara Sverige och Norge om har sådana program.

Kan det vara möjligt att Danmark ligger långt ner på listan?

РNej, det beror snarare på att danska journalistförbundet har dålig koll. Tänk på mc-gäng och Mohammedteckningar och vad det inneburit och innebär.

N√łrrebro: Her g√•r det skidt, selv om de sendte flere penge

Så er den and vist skudt ned (LFPC).

K√łbenhavns Kommune bruger flere hundrede mio. kr. om √•ret p√• at forebygge kriminalitet. Alligevel pegede en rapport sidste √•r p√•, at indsatsen hidtil har haltet. 194 mio. kr. brugte K√łbenhavns Kommune sidste √•r p√• at forebygge kriminalitet, og flere end en fjerdedel af de ansatte brugte deres tid p√• at f√łre 31 kriminalpr√¶ventive aktiviteter p√• det uroplagede N√łrrebro ud i livet. Trods den store pose penge kritiserede en rapport fra LG Insight sidste sommer forebyggelsen af kriminalitet i hovedstaden:

¬ĽI alt for mange sager er der eksempler p√•, at der ikke s√¶ttes ind over for unge med bekymrende adf√¶rd og/eller gentagen kriminalitet, selv om de kriminalpr√¶ventive akt√łrer er alvorligt bekymrede for de unges udvikling,¬ę lyder en af konklusionerne i rapporten, der ogs√• kritiserer, at der ikke har v√¶ret tilstr√¶kkeligt overblik over resultaterne af indsatsen og ingen f√¶lles standarder for, hvad der er bekymrende adf√¶rd hos b√łrn og unge. […]

Ud over de 194 mio. kr., som K√łbenhavns Kommune hvert √•r bruger p√• at forebygge kriminalitet, sender man √•rligt 220 mio. kr. til N√łrrebro alene til socialt arbejde fra anbringelser af b√łrn til gadeplansarbejde. Et bel√łb der svarer til 20 pct. af det samlede budget. Mikkel Warming √łnsker at s√¶tte endnu flere penge af i n√¶ste √•rs budget m√•lrettet udsatte b√łrn og unge.[…] Skyderier trods massiv indsats

Gribende  naivitet

Det centrala tankefelet som Reepalu gör sig skyldig till är att ett generöst flyktingmottagarland som det svenska inte undfallande får acceptera att konflikterna som förde flyktingarna hit, ska få fortsätta att utkämpas här. Kvällsposten leder.

Nej, tankefejlen er, at man virkelig tror man kan importere ¬†hele folkeslag, uden at deres konflikter f√łlger med. Naturligvis g√łr de det. At konflikterne allerede er manifeste, oplever ¬†bla. Europas j√łder disse √•r. Sveriges kvinder m√¶rker det. Sp√łrgsm√•ler er, ligesom det er mht. den bandekrig der ¬†nu p√•g√•r, i hvor h√łj grad nogle allerede er selvk√łrende, og kun kan holdes i ave med magt. At ¬†ligefrem fjerne det, der allerede er installeret, h√łrer hjemme i naivistafdelingen. ¬†Hvor meget nytter det overhovedet, at gyde ¬†olie ¬†p√• vandene, som for eksempel Information pr√łver ¬†her? -1000 poliser i Malm√ł skal testes p√• de importerede konflikter i weekenden, og vi f√•r hvordan det g√•r mod en folkehob af islamister, ekstremv√§nster og……nazister i sk√łn forening. Vi er blevet lovet stof direkte fra stedet. (P 1¬īs Orientering meddelte at der er ¬†28 % utrikesf√∂dde i Malm√ł, dvs 14 % muslimer. Det er kun ¬†den halve ¬†sandhed, den anden halvdel er her: Der er ¬†sm√• 50 % “med udenlandsk baggrund”, og alts√• langt over ¬†20 % muslimer, hvis ikke 30 %. Hvis de er blevet helsvenske, er ¬†P 1¬īs tal de rigtige. Hvis de ikke er, er mine. At polisen f√•r problemer, er vist et konservativt g√¶t.) Danmark skal forresten spille mod Finland. Det g√•r nok an.

Gak til læserbrevsskribenterne og bliv viis

OK, det er m√•ske en tilsnigelse, for nogle af de allerdummeste og mest uigennemt√¶nkte ytringer findes jo ogs√• blandt l√¶serbrevene, men enhver med Infomediaadgang kan let forvisse sig om at det stort set kun er i l√¶serbreve og kronikker, at man finder faktuelt underbygget omtale af islam. Pr√łv f. eks. at s√łge p√• ‘taqiyya’¬† / ‘taqija’ (tvetungethed), og se hvem der bruger dette ord. L√¶serbrevene i JP i dag er et rent festfyrv√¶rkeri, og det er jo altid bedre n√•r virkeligheden blotl√¶gges i medier med langt st√łrre udbredelse end f. eks. vores. Her bare et eksempel (LFPC).

Pistolerne knitrer i gaderne, uskyldige dr√¶bes, √¶ldre f√•r ikke deres mad, samaritter chikaneres. Anno 2009. I K√łbenhavn.

S√• er det, at jeg sp√łrger: Hvorn√•r undskylder Villy S√łvndal, Ole Sohn, Helle Thorning-Schmidt og Margrethe Vestager for krigen? For I talte om dialog, flere penge og bedre integration, mens vi andre sagde udvisning, arbejde og lovlydighed.

Hvorn√•r beklager Bj√łrn Elmquist, Morten Kj√¶rum, Andreas Kamm og J√łrgen Chemnitz det kaos, som de har for√•rsaget? For I anklagede os for at v√¶re intolerante og p√• kant med menneskerettighederne, n√•r vi advarede mod mellem√łstlig kriminalitet, rockerafstumpethed og ikke-vestlige √¶resbegreber.

Berigelse eller balkanisering
Hvorn√•r kryber Marianne Jelved, Poul Nyrup Rasmussen, Poul Schl√ľter og Birte Weiss til korset og beder danskerne om tilgivelse for volden? For I sagde, at indvandringen ville v√¶re en berigelse for Danmark, mens vi kunne henvise til en kommende balkanisering af Danmark.

Hvorn√•r griber Georg Metz, Arne Melchior, Bent Melchior og Mikael Rothstein pennen og udf√¶rdiger en offentlig skrivelse, hvori de bekender deres synder? For I henviste til noget fra 1930’erne, mens vi sagde, at indvandringen ville g√• ud over vore s√•rbare danske mindretal og svage grupper.

Hvornår beder Flemming Balslev, Ole Espersen, Tyge Trier og Niels-Erik Hansen om forladelse for deres juridiske krig mod danskernes selvbestemmelsesret? For I brugte jeres begavelse til at advare mod danskernes indre svinehund, mens vi bare var bekymrede.

Hvorn√•r g√łr Niels Due Jensen, Hans Skov Christensen, Lars Kolind og Uffe Ellemann-Jensen afbigt for deres manglende d√łmmekraft? For I red med p√• floskelb√łlgen, mens vi n√łgternt pegede p√• konsekvenserne.

Hvorn√•r b√łjer Klaus Rifbjerg, Troels Kl√łvedal, Ib Michael og Knud Vilby nakken i ydmyghed? For I tog fejl bag jeres mange halvd√•rlige b√łger, mens vi andre foran b√łgerne havde ret.

F√łrsk√łnnet mediebillede
Hvorn√•r g√•r T√łger Seidenfaden, Lisbeth Knudsen, Anne Knudsen og J√łrgen Flindt Pedersen p√• kn√¶ i afmagt? For I forsk√łnnede virkeligheden i medierne, mens vi andre gennemskuede usandhederne.

Hvorn√•r indr√łmmer socialp√¶dagogerne, psykologerne, kriminologerne og socialr√•dgiverne, at de tog s√• grueligt fejl? For I troede, at I kunne k√łbe jer til multikulturel harmoni, mens vi henviste til udenlandske erfaringer om det modsatte.

Hvorn√•r formulerer lektorerne, professorerne, adjunkterne og ph.d.’erne en beklagelse for deres forkerte analyser? For I gemte jer bag ideologi og sk√łnmaleri, mens vi s√• virkeligheden, som den var.

Hvorn√•r indr√łmmer Folketingets ombudsmand Hans Gammeltoft-Hansen, at han b√¶rer ansvaret for de uskyldigt dr√¶bte? For du talte om det globale ansvar, mens vi kunne dokumentere, at din √•bning af gr√¶nserne ville skabe libanesiske tilstande.

Hvorn√•r? Hvorn√•r undskylder I? Alle I, der gjorde som ovenn√¶vnte? Hvor mange d√łde skal der ligge i gaderne, f√łr I tr√¶der i karakter? Hvor megen dokumentation, hvor mange fakta skal der til? Hvorn√•r? Alex Ahrendtsen forl√¶gger, viceborgmester (DF): Hvorn√•r siger I alle sammen undskyld?

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
12 years ago

I √łvrigt snakkede jeg for nyligt med en gammel venstrefl√łjser – 68’er, som i sine unge dage gik i armylageret og fandt det t√łj hun skulle bruge. Hun sagde til mig, at hun i dag aldrig kunne finde p√• at g√• med partisant√łrkl√¶det (som bruges i DRs underholdningsprogrammer), netop fordi militante partisaner har s√•dan et t√łrkl√¶de p√•, n√•r de henretter vesterl√¶ndinge som er taget til fange.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘…194 mio. kr. brugte K√łbenhavns Kommune sidste √•r p√• at forebygge kriminalitet, og flere end en fjerdedel af de ansatte brugte deres tid p√• at f√łre 31 kriminalpr√¶ventive aktiviteter p√• det uroplagede N√łrrebro ud i livet…’ 194 millioner brugt til den slags nytter alts√• ikke. Man kan s√• diskutere, om det vi ser nu, ville have v√¶ret endnu v√¶rre uden de kriminalpr√¶ventive aktiviteter, eller om de unge bare uforstyrret har arbejde sig udenom den p√¶dagogiske r√¶kkevidde. Mit f√łrste forslag fra i g√•r angik familierne. Mit n√¶ste forslag ang√•r de muslimske r√łdder: Der findes noget, der hedder behandlingshjem for b√łrn og… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Magga

Jeg kender det godt. :o) Levede en tid uden TV i mine unge åndspuritanske dage.

Men debatten handler for mig at se ikke om at se TV eller ej, men om hvad licens betalt public service DR TV bruges til. Her bruger DR sendetiden til syngende at romantisere partisant√łrkl√¶det. Det samme slags t√łrkl√¶de som voldelige islamister flere steder i verden.

Magga
Magga
12 years ago

Janne.

Kvit fjernsynet, det er ikke til at holde ud, og livet er alt for kort til Mette Walsted Vestergaard og alle de andre tomhjerner.

I den f√łrste tid f√•r man abstinenser p√• det tidspunkt, hvor nyhedsudsendelserne g√•r over sk√¶rmen. Man vedbliver ogs√• en tid at l√¶se tv-programmerne.

Men pludselig en dag har man befriet sig for den d√•rlige vane det er at overv√¶re den tvangsbetalte propaganda fra DDR, og man begynder at f√łle det, som om man har f√•et fridage. De kan bruges til mange dejlige ting.

Magga
Magga
12 years ago

LFPC “Jeg plejer gerne at sp√¶rre √łjnene helt op og stirre lige ind i deres n√•r jeg passerer dem. Is√¶r hvis det er et af de gespenster hvor kun √łjnene er synlige. De f√•r travlt med at kigge en anden vej.” ūüôā Jeg tror n√¶rmere, at mine √łjne bliver smalle, mens de stirrer direkte ind i berigelsens, n√•r en flok unge kommer imod mig og fylder hele fortovet. Disse dumme, opbl√¶ste araberdrenge, gadetyranner og potentielle erobere, der i virkeligheden er en TIGGERFLOK, f√•r et forvirret udtryk, og begynder at grine fjoget, og deres kvindelige trosf√¶ller f√•r ganske rigtigt travlt med… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

X-factor med partisant√łrkl√¶de som underholdning i DR’s primetime. Det politiserende partisant√łrkl√¶de romantiseres for vores licens penge.

h t t p://www.dr.dk/DR1/xfactor/Artikler/2009/asianogabc.htm

Det gik ikke med en kvindelig v√¶rt i hijab s√• du fors√łger DR sig med partisant√łrkl√¶det.

JensH
JensH
12 years ago

@Intel

“Muligvis ikke. Men jeg pr√łver at lade v√¶re med at hade”

Det er bare sv√¶rt ikke at have en vis modvilje mod hvad der efterh√•nden m√• betragtes som en invasion af landet, og specielt n√•r det ovenik√łbet forlanges af os, at vi selv skal finansiere koloniseringen af vores eget land. Og jeg bruger ordet ‘invasion’ bevidst. Indvandring er n√•r folk kommer til et land og indretter sig efter dette lands normer og skikke, mens en invasion er kendetegnet ved, at ‘de nyankomne’ forlanger at landet skal √¶ndres og indrettes efter deres normer og skikke.

intel
intel
12 years ago

Og jeg ved, at jeg ikke n√¶rede negative f√łlelser for √•r tilbage.

intel
intel
12 years ago

@ JensH

“Men omvendt, n√¶rer du specielt vamre f√łlelser for dem??”

Muligvis ikke. Men jeg pr√łver at lade v√¶re med at hade.

PeterK
PeterK
12 years ago

Jeg har v√¶ret leder i en ungdomsorganisation hvor vore m√•lgruppe var 12 √•r og op mod 18. Vi plagedes af at halvdelen forsvandt p√• efterskole hvert √•r, og vi skulle derfor rekruttere omkring 20 nye hvert √•r. P√• et tidspunkt stemte vi s√• d√łrklokker i et omr√•de med mange muslimer, en lokal ghetto, og resultatet var meget nedsl√•ende.

De VIL ikke have noget som helst samkvem med os andre, de hader os og vores livsstil, og bortset fra den √łkonomiske fordel og buddet om jihad, fatter jeg ikke hvorfor de er her. Nogen berigelse eller gevinst er de ikke.

LFPC
12 years ago

Jeg plejer gerne at sp√¶rre √łjnene helt op og stirre lige ind i deres n√•r jeg passerer dem. Is√¶r hvis det er et af de gespenster hvor kun √łjnene er synlige. De f√•r travlt med at kigge en anden vej.

JensH
JensH
12 years ago

@Intel

“Jeg m√• konstatere, at de HADER os.”

Det er jeg ikke i tvivl om. Men omvendt, n√¶rer du specielt vamre f√łlelser for dem?? Nej vel, og det er lige pr√¶cis det der g√łr, at et monokulturelt samfund til enhver tid vil v√¶re et mere fredeligt og harmonisk samfund end et multikulturelt.

intel
intel
12 years ago

Var i storcenter i dag. Da jeg havde sat mig ind i bilen for at k√łre hjem, parkerede en tilsl√łret kvinde og hendes ikke tilsl√łrede veninde p√• parkeringspladsen ved siden af min. Sj√¶ldent har jeg oplevet et s√• hadefuldt blik som blikket fra denne tilsl√łrede kvinde. Jeg m√• konstatere, at de HADER os.

JensH
JensH
12 years ago

Her er en af ‘de anst√¶ndige’ der er blevet tr√¶t af Ritt’s multikulturelle K√łbenhavn: “Det er ikke sjovt l√¶ngere”:

http://www.berlingske.dk/article/20090306/bander/703050138/

Man kan bruge mange ord om den islamiske ‘kulturberigelse’, men betegelsen “sjov” var ikke lige det f√łrste ord jeg t√¶nkte p√•.

Janne
Janne
12 years ago

Liste over chikane af buschauff√łrer i √Örhus (Socialdemokratisk ledet by)

h t t p://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article1624133.ece

Janne
Janne
12 years ago

Endnu et eksempel p√• grumme politikere i storbyer som f.eks. K√łbenhavn og √Örhus, er, at det nu tillades at bybusser p√• busruter til Tingbjerg og Gellerup ikke stopper og tager passagerer med. Til skade for √¶ldre og svage og helt almindelige fredelige passagerer som har brug for bussen, fordi de ingen bil eller cykel har eller ikke er i stand til selv at k√łre i bil eller p√• cykel. Det er en skandale. Det er ‘utilpassede unges’ stenkast, flaskekast og overfald p√• buschauff√łrer og passagerer, der nu hindrer √¶ldre, handicappede og fredelige borgere i at komme med bybus. Endnu et… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Janne Det er fuldst√¶ndig grotesk det der sker i K√łbenhavns kommune, men pr√łv s√• at forstil dig situationen for HELE landet, hvis S+SF+RV kommer til magten efter n√¶ste Folketingsvalg. Her er noget der er mindst lige s√• grotesk. Lisbeth Tidende har gennem de seneste par dage k√łrt en h√•rd kampagne mod h√•rdere straffe, og har n√¶rmest st√łvsuget landets universisteter for ‘eksperter’, der kan bekr√¶fte ‘Tanten’ i dette synspunkt. Et af de mere groteske eksempler de har st√łvet op er Forsker Line Lerche M√łrck som udtaler: “Truslen om udvisning er problematisk, fordi personer med udenlandsk baggrund vil f√łle sig forskelsbehandlet, og… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

I g√•r var jeg langt om l√¶nge inde at se udstillingen p√• Brandts, Danmarks mediemuseum om j√łdehadet i danske medier gennem tiderne. Puha, det var slemt. “Der Ewige Jude” k√łrte hele tiden p√• stork√¶rmen. Meget forudsigeligt blev j√łdehadet i dag prim√¶rt tilskrevet nazisterne og s√•gar Balders blog var n√¶vnt og sl√•et op p√• en planche. Der stod ogs√•, at j√łdehadet fandtes i arabiske ghettoer i Europa, men det var nedtonet. Hvem sagde proportionsforvr√¶ngning? H√łjrefl√łjen var if√łlge en planche muteret til at blive Israel-venner. F√łrhen var JP j√łde-kritiske og Politiken blev kaldt en “j√łde-avis” qua Brandes-br√łdrene. Man kan konstatere, at der… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Her er et andet eksempel p√• hvor grumme venstrefl√łjspolitikerne er i K√łbenhavns kommune:

“Mens k√łbenhavnerne har v√¶ret vidne til utallige skyderier i byen, har K√łbenhavns Kommune udbetalt l√łn til flere af de indvandrere, der har v√¶ret involveret i bandekrigen.”

h t t p://www.180grader.dk/nyheder/K_benhavns_Kommune_ansatte_bandemedlemmer.php

Og samtidig tigger de k√łbenhavnske venstrefl√łjs politikere om flere penge til kommunen…

Janne
Janne
12 years ago

“Ud over de 194 mio. kr., som K√łbenhavns Kommune hvert √•r bruger p√• at forebygge kriminalitet, sender man √•rligt 220 mio. kr. til N√łrrebro alene til socialt arbejde fra anbringelser af b√łrn til gadeplansarbejde.” Er der ogs√• brugt penge p√• √łkonomisk erstatning til borgere der har f√•et br√¶ndt deres biler, cykler, barnevogne, skure, skraldecontainere osv. af? Har de mange buschauff√łrer, politifolk, journalister, hjemmehj√¶lpere, madudbringere, ambulancefolk og Falck folk der har oplevet at blive chikaneret af indvandrere i ghetto omr√•der f√•et √łkonomisk kompensation for de ubehagelige oplevelser de har v√¶ret udsat for i arbejdstiden? Har de gr√łnl√¶ndere og ‘bumser’ der er… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

H√¶, h√¶, endnu en venstrefl√łjsmyte er faldet:

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/03/06/034801.htm