26
mar
Seneste opdatering: 27/3-09 kl. 1209
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ren√© Servoise, tidligere fransk ambassad√łr i Indonesien: ¬†(grafik:¬†The map below shows the growth of mosques, with the dark green areas indicating more than 30 mosques. The years range from 1985 to 2008. )

maps-of-mosque-growth-2008

If native Frenchmen fail to be the most numerous, we will see that our days are numbered. If we fail to limit the number of immigrants, we will be judged as wanting in the scales of History. If we fail to affirm our national ambition, we will set the stage for the bursting apart of our nation. Remember. One day, in Babylon, on the wall of his palace, Belshazzar saw letters written in fire, three warnings: MENE MENE, TEKEL, PARSIN. The prophet Daniel translated them thus:

“God has numbered the days of your kingdom and brought it to an end.”

“You have been weighed on the scales and found wanting.”

“Your kingdom is divided and given to the Medes and the Persians.”

For us today the warnings come daily on our TV screens. But no prophet dares translate them.What kind of France, dear reader, do you hope to bequeath to your children?  A warning to the french people -René Servoise, former ambassador of France to Indonesia.  

Succeskriterium – kun 752 r√łverier i Malm√ł

2006 minskade antalet till 869; 2007 till 793 och i fjor 752 stycken.¬†Men trots minskningen s√• ligger Malm√∂ √§nd√• p√• andra plats i statistiken √∂ver flest antal r√•n om man r√§knar i relation till antalet inv√•nare. D√• hamnar G√∂teborg med dryga halvmiljonen inv√•nare p√• tredje plats och Stockholm, med drygt 800 000 inv√•nare i kommunen, f√∂rst p√• fj√§rde plats (Stockholm toppar dock statistiken om man r√§knar det totala antalet brott.¬†√Ėverst i r√•nstatistiken hamnar en annan Sk√•nekommun, Landskrona, med drygt 40 000 inv√•nare.¬†Malm√∂ p√• andra plats i “r√•nligan”

Malm√ł kommun:¬†286.535 indbyggere, 752 r√łverier. K√łbenhavns kommune¬†518.574 indbg. havde 684 r√łverier. De er ikke n√¶rmere defineret, hverken i Malm√ł eller Sverige, s√• vi g√•r ud fra at det er r√łveri af enhver type. Malm√ł har en potentiel eksportartikel at tilbyde K√łbenhavn.

Masseterror afværget i Italien

I Italien har to muslimer fra Nordafrika planlagt at spr√¶nge ¬†Tramonti d√¶mningen i Friuli i luften. Hvis det var lykkedes, ville omkring 10.000 v√¶re omkommet i oversv√łmmelserne i en katastofe der ville have v√¶ret v√¶rre end den i Longarone 9 oktober 1963. Da d√łde 2000. Vandmasserne ville have udslettet byerne Meduno, Sequals, Spilimbergo.

Anti-mafia-direktoratet aflyttede telefonsamtaler mellem marokkanske Mohamed Essadeck og tunesiske Miri Sghaier og medskyldige i Nordafrika.¬†De mente sig som rettroende berettiget til at udf√łre dette angreb og selv blive martyrer. De to blev overv√•get 24 timer i d√łgnet i to √•r og unders√łgt for om de var i besiddelse ¬†af fotografier af dalen, detaljer om tilk√łrselsvejene, men da det ikke kunne ¬†fastsl√•s, blev de udvist af Italien som v√¶rende en fare for statens sikkerhed. If√łlge News 24 er de mist√¶nkt for at tilh√łre en nordafrikansk, Al Qaeda fincenceret gruppe.

“La Tribuna via DeutscherinfodienstD√¶mningen ligger ved Lago dei Tramonti lidt nord for Udine og Trieste. (Snaphanens delvise overs√¶ttelse)

Snigende jihad: Fra Knoxville til Bosnien

Det er alt for sj√¶ldent jeg har mulighed for verbalt og face-to-face at sk√¶re igennem med de sp√łrgsm√•l som altid f√łrer til undvigeman√łvrer i internetdiskussioner. Jeg ville s√•ledes gerne g√• lige i k√łdet p√• en B√¶k Simonsen-discipel og kr√¶ve svar p√• dette: Hvor g√•r gr√¶nsen fra de elementer af sharia som du ser som positive muligheder, til indskr√¶nkninger i vores frihed? Hvordan vil du praktisk h√•ndh√¶ve en gr√¶nsedragning n√•r nok er nok? Hvor g√•r helt konkret gr√¶nsen mellem p√•tvunget halalk√łd i skolemaden, og indskr√¶nkninger i vantros muligheder for at indtage alkohol? Via Jihad Watch:

Plans are underway to open a new restaurant in a Fort Sanders neighborhood building that has sat empty for years. Its owner wants to serve alcohol, and that’s a problem for members of the Muslim Community of Knoxville nearby. The two buildings are 191 feet apart. The mosque is at 100 13th Street and the restaurant would be at 1105 Forest Avenue. According to a Knoxville city ordinance, beer can’t be sold within 300 feet of a house of worship. But as it turns out, there are other laws that make the issue more complicated.[…]

“We’re trying to promote some conservative behavior to some degree, and being right next to a nightclub seems like a bad location for us,” Siddiqi says. […] Mosque disputes sale of alcohol at nearby Knoxville restaurant

Via Gates of Vienna (LFPC):

Church leaders are spending 100,000 GBP moving a chapel half a mile – so it doesn’t offend Muslims. The Orthodox church was built on the site of a derelict mosque in Divic, Bosnia-Herzegovina, and is being taken away to improve relations with local Muslim worshippers.[…] Church moved for muslims

‘Culture matters’ – brud i partilinjen

I en medievirkelighed hvor ‘sandheder’ kan etableres uden den mindste dokumentation (Wilders’ vederstyggelighed, f. eks.) og ingen g√łr af den grund, og hvor problemstillinger der relaterer sig til et trossystems¬†virkninger p√• det danske samfund reduceres til at handle om individers fors√¶tlighed eller mangel p√• samme, kan man blive taknemmelig for lidt. Ikke mindst n√•r der som her kan iagttages et brud p√• den mangel p√• perspektivering der ellers kan iagttages hele vejen op gennem f√łdek√¶den fra ledende politifolk til justitsminister. Og n√•r s√• der fra akademisk hold som glasur p√• kagen antydes at kulturelle forhold ligefrem kan indg√• i “lag p√• konflikten”, s√• frydes man og nikker forventningsfuldt. Hvad kan det ikke f√łre til?

Hvor meget vides der rent faktisk om de barske kendsgerninger, og hvor meget er spin bestemt af politiske realiteter? Dette kan vi ikke afg√łre, men at sige som JP g√łr at justitsministeren “fastsl√•r” denne primitive model har ikke mere v√¶gt end en statsministers bedyring af ikke at have set en 13 minutter lang film. Lige pr√¶cis p√• dette felt er enhver udmelding forbundet med eksplosive potentialer, s√• uvidenhed og indholdsl√łshed vil utvivlsomt have en s√¶rlig tiltr√¶kning n√•r linjen udadtil skal aftales.

Men skulle justitsministeren vitterligt v√¶re epistemologisk atavist, kommer her nogle henkastede stikord til hvad han kunne kigge p√• for evt. at udvide perspektivet: Et trossystem der opdeler verden i troende/vantro og ren/uren; hvor f√łrmoderne √¶resbegreber former tilv√¶relsen p√• en m√•de som han aldrig vil kunne s√¶tte sig ind i – hvilket ikke g√łr dem mindre reelle; at kendskab til religionens tekster og dogmatik ikke n√łdvendigvis er en foruds√¶tning for erkendte fors√¶tter og motiver; at situationen omkring de muslimske bander m√•ske f√łlger et m√łnster der har ledsaget denne religion hvor den end har sl√•et rod gennem 1300 √•r; og at ‘l√łsninger’ der m√•ske g√łr Jacob Hougaard varm om hjertet derfor p√• alle andre m√•der vil v√¶re ressourcespild, og vil spilde kostbar tid p√• danskernes bekostning (LFPC).

Bandekrigen har intet med religion, √¶re eller racisme at g√łre. Det er udelukkende en kamp om de ulovlige markeder, fastsl√•r justitsminister Brian Mikkelsen (K). […]

Men if√łlge en netop offentliggjort √•rsberetning fra K√łbenhavns Politi kan religion spille en rolle blandt medlemmerne i de forskellige indvandrergrupper. Derfor indg√•r religionssp√łrgsm√•let i den efterforskning af bandemilj√łet, som politiet i √łjeblikket er i gang med. […]

“Jeg giver justitsministeren ret i, at hoved√•rsagen til de igangv√¶rende konflikter er kampene om de kriminelle markeder. Men andre aspekter kan spille ind undervejs,” siger Rigspolitichef Jens Henrik H√łjbjerg. […]

“Men efterh√•nden er der kommet flere lag p√• konflikten, s√• nu er det blevet sv√¶rt at sige, hvad det helt reelt handler om. Og n√•r medierne begynder at beskrive, at det handler om religion og √¶re, s√• smitter det af p√• milj√łet,” siger [sociolog Michael Hviid Jacobsen fra Aalborg Universitet].¬†Brian M: Bandekrig har intet med religion at g√łre

 

“N√§r lagen skrevs fanns inte dessa problem”

 

Det er essensen af multikultur – man skal lovgive om selvf√łlgeligheder, som love ingen virkning har p√•:

Brandm√§nnens krav p√• ny lag mot stenkastning blir en riksdagsfr√•ga. B√•de moderater och folkpartister vill att nuvarande lagar ses √∂ver eller √§ndras. Justitieministern √§r tveksam.‚Äď Det beh√∂ver utredas. Men det √§r m√∂jligt nuvarande lagstiftning √§r f√∂r√•ldrad. N√§r lagen skrevs fanns inte dessa problem.¬†Folkpartisten Bj√∂rn Lagerb√§ck, ordf√∂rande i polisn√§mnden i Malm√∂ och ledamot i direktionen f√∂r R√§ddningstj√§nst Syd, st√∂djer brandm√§nnens krav:

‚Äď Attackerna mot brandm√§n och ambulanspersonal har p√•g√•tt alldeles f√∂r l√§nge och situationen √§r nu s√• allvarlig att en del av personalen √∂verv√§ger att beg√§ra f√∂rflyttning.¬†Stenkastningslag blir riksdagsfr√•ga

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PeterK
PeterK
11 years ago

Olien er et d√•rligt pressionsmiddel i Danmark. Vi har v√¶ret selvforsynende siden midten af 90’erne, og if√łlge energistyrelsens beregninger vi vi v√¶re det de n√¶ste 23-30 √•r. Hvorfor hyper samtlige politikere s√• l√łgnen om at vi er afh√¶ngige af arabisk olie? Er det for at legitimere kn√¶faldet, samarbejdspolitik med et modbydeligt system – igen? Selv om de fleste af os ikke bryder os om vold, er det desv√¶rre n√łdvendigt ind i mellem, n√•r man m√łder mennesker for hvem vold er det eneste sprog de forst√•r. Har vi med Churchills ord valgt skammen, og vil f√• krigen alligevel, bare p√• d√•rligere… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

LFPC 10:19 For nogle f√• √•r tilbage tilf√łjede The Muslim Brotherhood et redskab mere til de der i nutiden er v√¶rkt√łjerne i Jihad¬īen mod Vesten : muslimer bosiddende i de vestlige lande skal anvende klagemulighederne optimalt. De skal brokke sig, anl√¶gge retssager og i det hele taget udnytte de vestlige klagermuligheder fuldt ud. Intet skal v√¶re hverken for sm√•t eller for stort at f√łre for retten. Hensigten er at stresse de vestlige systemer og at tilf√łje yderligere udgifter til de i forvejen store omkostninger, der er forbundet med integrations fors√łgene. Den moderne Jihad har ganske mange redskaber til sin r√•dighed,… Read more »

AN
AN
11 years ago

HelgeD-H: “Politikerne og de bestemmende m√• v√¶re rigtigt bange for et eller andet … olien …” Du rammer vist et √łmt punkt. Men der noget i disse sammenh√¶nge, der undrer mig. I 1970-erne, hvor araberne afpressede Europa ved at lukke for olien fra dag til dag, gik regeringen panisk i gang med alle slags tiltag for at slippe ud af klemmen: hasteplanl√¶gning af atomkraft, sol & vind osv. Meningen var god nok, men venstrefl√łjen fik stoppet atomkraften. Uanset om det var klogt eller ej (jeg var selv imod atomkraften), s√• se til Sverige, England, Frankrig og Tyskland. Alle disse lande… Read more »

Johansen
Johansen
11 years ago

Det er et forfærdeligt kort over Frankrig. Moskéerne popper op som paddehætte.
Frankrig virker kritisk koloniseret.

Hans L
Hans L
11 years ago

@174-3

Tak for oplysningen, jeg er bosat i Italien og kender lidt til Italiensk mentalitet. Ikke alt den bl√łds√łdenhed, bare ud.
Her er ingen venstreorienteret hylekoncert.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago

> PeterK Ang stenkast mod brandbiler m.v. Det er ellers ikke, fordi lovgiver ikke har givet myndighederne remedierne til at h√•ndtere problemet: “Straffelovens ¬ß 119: Den, som med vold eller trussel om vold overfalder nogen, hvem det p√•hviler at handle i medf√łr af offentlig tjeneste eller hverv, under udf√łrelsen af tjenesten eller hvervet eller i anledning af samme, eller som p√• lige m√•de s√łger at hindre en s√•dan person i at foretage en lovlig tjenestehandling eller at tvinge ham til at foretage en tjenestehandling, straffes med b√łde eller f√¶ngsel indtil 8 √•r.” Ved nogen, hvorfor disse overfald ikke bliver taget… Read more »

174-3
174-3
11 years ago

“Slyrgraff

Posted: 27 March 2009 – 08:24

En amerikansk teolog, Bernhard Spencer, har studeret forholdene i EU, og forudsiger, at om ti √•r vil kristne i den vestlige verden v√¶re forfulgte.”

Gellerup Kirke i Århus er allerede under betalt muslimsk beskyttelse. Så denne situation er ankommet til Europa i praksis.

174-3
174-3
11 years ago

“Hans L

Posted: 27 March 2009 – 07:19

Mon så ikke de stakkels mennesker nu skal på evig tålt ophold, det kan jo ikke udvises eller hvad?.

Mon ikke lige Italienerne er ligeglade med s√•dan en regel.”

Det vil blive interessant at se, hvad italienerne g√łr med de to terrorister.
**************************

jo, det er de

Italy expels 2 over terror links

http://www.news24.com/News24/World/News/0,,2-10-1462_2489828,00.html (Steen)

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

@PeterK :”Desv√¶rre vil det ikke ske, for alt for mange af de bestemmende er lammet af frygt. ”
Sådan ser jeg det også PeterK. Politikerne og de bestemmende må være rigtigt
bange for et eller andet, som den muslimske verden vil g√łre mod os vantro, hvis
politikerne trodser den muslimske verden. Stop for olien fra den ene dag til den anden er et vitalt pressionsmiddel. Det er uholdbart i længden, at politiet bliver sat til at lege kispus med indvandrerbanderne. Og at der kun bliver taget overfladiske
forholdsregler. Samtidig smides danske værdier og normer step by step overbord.

PeterK
PeterK
11 years ago

Ang stenkast mod brandbiler m.v. Brandslukning og ambulancek√łrsel er et tilbud fra samfundet. N√•r muslimske dr√łnnerter t√¶nder b√•l i gaden i Gjellerup og brandv√¶senet m√łdes med kasteskyts, s√• s√¶tter man brandbilen i bakgear og k√łrer hjem igen. Udbr√¶nder lejligheden er det bare √¶rgerligt. Derefter anmelder brandv√¶senet et tilf√¶lde af vold til politiet, der s√• har pligt til at udrede hvad der skete. M√łdes politiet med sten og andet, tidkaldes massiv forst√¶rkning, og om det s√• kortvarigt udvikler sig til det rene Gaza er man n√łdt til at tage dette opg√łr. Det er meget vigitgt at samfundsmagten, dem vi har givet… Read more »

steen
Editor
11 years ago

Helge: “forts√¶tter hvor Nyrup-regeringen slap i november 2001, og VKO-flertallet blot bliver en parentes i Danmarkshistorien” – det tror jeg nok de umiddelbart skal vare sig for. Til geng√¶ld tror jeg en s√•dan regering hurtigst muligt vil overlade bestemmelsen til EU, og s√• har vi et resultat, som ligner det du frygter.

Det er jo R¬īs specialitet – at torpedere deres land og omg√• befolkningen via internationale institutioner og den vil SF v√¶re helt med p√•.

Slyrgraff
Slyrgraff
11 years ago

En amerikansk teolog, Bernhard Spencer, har studeret forholdene i EU, og forudsiger, at om ti år vil kristne i den vestlige verden være forfulgte. Det passer muligvis en del af blogkommentatorene udemærket, de glemmer blot, at de bliver de næste lastbilerne henter!

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

R√łd overhaler bl√•, nu skal vi f√•. Meningsm√•ling i politiken viser 91 mandater til den nuv√¶rende opposition, og at SF st√•r til 35 mandater. Desuden godter Politiken sig sikkert ogs√• med, at Dansk Folkeparti mister et mandat, fra 25 mandater til 24 mandater. http://politiken.dk/politik/article678512.ece For mig er det ub√¶rligt at t√¶nke p√•, at r√łd blok f√•r regeringsmagten, og forts√¶tter hvor Nyrup-regeingen slap i november 2001, og VKO-flertallet blot bliver en parentes i Danmarkshistorien, samt at DF bliver isoleret igen ūüôĀ Hvorledes kan der ske s√•dan et omsving til ugunst for DF ? Kan det skyldes, at flere ‘nye danskere’ er… Read more »

Hans L
Hans L
11 years ago

Mon så ikke de stakkels mennesker nu skal på evig tålt ophold, det kan jo ikke udvises eller hvad?.

Mon ikke lige Italienerne er ligeglade med sådan en regel.

Christian W.
Christian W.
11 years ago

Frihed – Lighed – og Broderskab! S√• er det kapitel ogs√• snart slut. Hvilket europ√¶isk land kan de sidste frihedsorienterede demokrater s√łge til? Der bliver tr√¶ngsel i Lichtenstein og Monaco!

Victor
Victor
11 years ago

Ang “Masseterror afv√¶rget i Italien”. Staudamm er det tyske ord for d√¶mning.