25
apr
Seneste opdatering: 26/4-09 kl. 1708
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Folkekirken: “Det  kommer ikke til at ske i Danmark”. Javel, ja.

The Central Mosque of Brent was previously a church built around the 18th century but it is now used exclusively for Muslim ceremonies.

The Forest Gate Church, now a mosque, was built by Henry Wright in 1886 and was a Christian church for over 120 years.

St Mark’s Cathedral in Peckham is now called the New Peckham Mosque.

The Brick Lane Church is more than 250 years old, being built in 1743 as a French Protestant Church. By 1819 it had became a Methodist Chapel and in 1898 it was converted into the Spitalfields Great Synagogue. It now serves the local community as a mosque.

The Wembley Central Mosque in Middlesex near west London is yet another church which has been converted into a mosque.

The Glodwick Baptist Church in Oldham was opened in 1927, but is now the Glodwick Jamia Mosque, Dar-Ul-Aloom Nasqshbandia and Muslim “Community Welfare Centre.”

The Green Lane Mosque is based in Birmingham and is one of the biggest and well known mosques in the United Kingdom. It was first used as a church in 1890. Via  Des églises converties en mosquées en Angleterre, videos fra et udvalg af kirkerne.

Selektive svenske markedskræfter

Sverigedemokraterna (SD) får inte sända reklam i TV 4. Det meddelar kanalen redan innan partiet har hunnit söka reklamplats. Kanalen har bestämt att bara riksdagspartierna får köpa partireklam inför EU-valet den 7 juni och Moderaterna, Kristdemokraterna och Folkpartiet har tackat ja till erbjudandet. TV 4 säger nej till SD-reklam

Den kommercielle trashkanal,  TV 4 slægter svensk public service på. Som bekendt har også den som politik, at kun siddende riksdagspartiet kommer i TV inden riksdagsvalg. Det gælder om at gøre systemet  så uflytteligt og selvpræserverende som muligt, og det lykkes udmærket. Svenske medier lever i registreret partnerskab med magten.

Vedkommer de tamilske tigre  os ?

I Norge  har tamiler været særdeles aggressive, også  her forleden. Også i Danmark og i Canada. Hvad forestiller de sig ?

The people in question are Tamil Canadians. The banners they have long waved are the colours of the Tamil Tigers, a terrorist group banned in Canada whose goals (if not methods) are supported by most of Canada’s 200,000-strong Tamil community. They want Canada to intervene in the bloody civil war that may now be in its final stages, as the Sri Lankan government bears down on the Tigers’ last stronghold. Is this our fight? I’d say no. But Tamil Canadians see it differently. . ….There’s another question: How will Canada evolve when so many people have multiple allegiances, to homeland and to host land? Can you belong to more than one nation?

Irakere i Sverige

Vi skriver af og til, at der er  100.000 i landet. Fra 1980 til til 2008 er der kommet 113.000. Dertil skal lægges de, der er født i landet i tidsrummet – antal uvist.

Serbien

Venner af bloggen ferierer syd for Beograd og sender disse fotos:

kong-peter-1

kloster-mileseva-1219-ved-prijepolje-1-1
karadjordjea-1804

kikre-1808

myrdet-af-part-11gribbebjerget

 

1) Kongeligt mausolæum og kirke i Topola. Her hviler Karadjordjes sønnesøn kong Peter d. 1. (1903-21). Opført 1912, groft plyndret og vandaliseret af østrig-ungarske tropper i Første Verdenskrig og færdigrestaureret 1930 af Peters søn Alexander d. 2. (myrdet 1934 af den kroatiske terrorbevægelse Ustasja i Marseille).

2) Et middelalderligt serbisk kloster ved Prijepolje i den historiske provins Sandjak. Det er berømt for sine restaurerede frescomalerier – af bl.a. “den hvide engel”. Den nationale skytshelgen Sankt Sava var begravet her frem til 1500-tallet, da tyrkerne slæbte hans lig til Beograd, hvor det blev brændt.

4) Serbiske bjergbønder i provinsen Sandjak indrettede en hemmelig kirke i kælder, da tyrkerne havde forbudt de kristne at opføre nye kultsteder. Da en hustru til den lokale “agha” – muslimsk herremand – blev alvorligt syg, gik præsten i forbøn for hende. Hun blev helbredt, og i 1808 tillod den taknemlige agha derfor, at kirken fungerede åbenlyst.

5)  Præsten Relja Puric nægtede at aflevere sin gris til de kommunistiske partisaner, som derfor satte ild på huset og myrdede både præsten, hans kone og barn.

6) Gribbebjerget – Langs floden Uvac i det bjergrige område Sandjak, der grænser op til Montenegro (Crna Gora) findes et stort naturreservat med en bestand af gribbe.  

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
intel
intel
12 years ago

Kim Larsen er en hædersmand, der ofte har støttet de danske Muhammed-tegnere.

JensH
JensH
12 years ago

@Peter Buch Har du aldrig hørt om “Susan Himmelblå Fonden”: “Kim Larsen var tilbage på den absolutte top af dansk musik – og turnerede efterfølgende intensivt, dokumenteret på live-albummet “Kim I Cirkus” (1985). Her blev også det økonomiske grundlag for “Cirkus Himmelblå Fonden” lagt – en fond der gennem årene har støttet humanitært arbejde og som bl.a. har modtaget sine midler fra Kim Larsens pladesalg.” http://bandlist.dk/Default.asp?subMenuid=pres&Page=band/band_info.asp&userid=876&name=Kim%20Larsen Men desværre huskede jeg forkert. I.f.m. med opøjerne om Jagtvej 69 var det fonden “Jagtvej 69” , og den havde opbakning fra dele af den Københavnske Fagbevægelse. Men “Susan Himmelblå Fonden” har faktisk været… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Kim Larsen eller hans fond har jeg aldrig hørt ville købe Ungdomshuset. Det må der belæg på.
Med hr. Larsens holdning til tiltagende systemstyring i forbindelse med rygning, tvivler jeg på han generelt giver meget for diskriminitatorer.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Tøm dem for indhold og riv dem ned !

Grunden kan anvendes til boligbyggeri.

Hellere det end at muslimerne kan demonstrerer deres gradvise overtagelse af samfundet.

JensH
JensH
12 years ago

@Johansen “Det må ikke ske. Jeg kan ikke udholde tanken” Det er jeg alvorlig bange for du bliver nødt til. Der er alt for mange kirker i det København, og der skal snart sikkert lukkes en 10-12 stykker. Københavns stift har pengeproblemer, og der har allerede været forslag om hvilke der bør lukkes. Da vi her taler om det ræve-røde København, så har der naturligvis allerede været (utallige) opfordringer til at omdanne nogle af kirkerne til moskeer, da dette ifølge forslagsstillerne virkelig ville vise København er en ‘multikulturel by’. Jeg tror ikke dette kan forhindres, da Folketinget traditionelt ikke blander… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Det er en utålelig praksis, dersom kirker konverteres til moskéer. Det er et krystalklart signal om en omsiggribende islamisering af et samfund.
Det må kunne forhindres i Danmark. Det må ikke ske. Jeg kan ikke udholde tanken.

hans olo
hans olo
12 years ago

Fra kirke til moske.

Det sker allerede i Sverige. Det vil med tiden ske i Danmark.