2
maj
Seneste opdatering: 3/5-09 kl. 2357
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

To vendinger der skal fort√¶lle os hvilke menneskesyn der st√•r over for hinanden: Den humanistiske SF-fr√łken der ikke kan “forst√•” den konservatives angivelige forsvar for selvt√¶gt mod “en dreng” der godt nok s√• vidt det er oplyst var tr√¶ngt ind p√• privat ejendom, og det muligvis med kriminelt fors√¶t. Og SF kan, og vil, slippe afsted med hykleriet og bedraget igen og igen. Hvor Tom Behnke vistnok endegyldigt har lagt fordums drakoniske √łnsker om hjemsendelse “med eller uden faldsk√¶rm” bag sig, og i bund og grund slet ikke st√•r s√• langt fra SF p√• dette omr√•de, ja, s√• er Anne Baastrup medunderskriver p√• den venstreekstremistiske Boykot Israel-kampagne, p√• hvis hjemmeside der kan l√¶ses utilsl√łrede forsvar for “martyrer” der sl√•r civile ihjel dernede. Umiddelbart et lidt andet emne end den hjemlige sag, men ligesom med hysteriet over Morten Messerschmidts fuldemandsvise i Tivoli blotl√¶gges et hykleri af groteske proportioner n√•r man kigger p√• hvad opponenterne egentlig selv st√•r for, og kan slippe afsted med up√•talt (LFPC).

[…] Ulykken er tragisk, men det var ikke forkert af den 35-√•rige at s√¶tte efter gruppen, mener retsordf√łrer hos de konservative, Tom Behnke. ¬ĽHvis der var nogen inde p√• min matrikel for at stj√¶le og s√• stak af, ville jeg da ogs√• f√łlge efter dem.[…]¬ę siger han.

Udtalelsen fremkalder stor undren hos formanden for Folketingets Retsudvalg, Anne Baastrup (SF). ¬ĽJeg er ked af, at Tom Behnke siger, som han g√łr. Der er jo en dreng, som ikke er her l√¶ngere. Jeg kan simpelthen slet ikke forst√• Tom. Dermed legitimerer han jo, at der er mennesker, som finder p√• det samme en gang til,¬ę siger hun.[…] Trafikdrab v√¶kker politisk debat

Vijay Kumar, en amerikansk Wilders?

Han er amerikaner, han er mainstreampolitiker, han siger tingene ligeud s√• vi her i blogverdenen m√• nikke anerkendende – og han har et navn der g√łr det vanskeligt at h√¶fte de s√¶dvanlige klicheer p√• ham. Vijay Kumar er et navn man m√• skrive sig bag √łret. Via Jihad Watch (LFPC):

[…] The time has come for the world’s infidels to unite against the tidal wave of jihad before it engulfs them. Because demographic conquest is the most permanent form of conquest, it is imperative that the West halt all immigration from Sharia-practicing nations before it is subverted from within. […] Vijay Kumar: Obama’s aid to Pakistan is misguided

Vijay Kumar, a longtime Nashville resident, is in the telecommunications business. Last year, he ran for the Republican nomination for Congress on the anti-sharia platform.

Endnu et d√łgn i Malm√ł

En by der – selvom den besluttede sig til at forsvare sig – ikke ville vide hvordan man g√łr. Og hvis de vidste det, ville der √łjenlikkeligt komme nogen med nogle rettighedsparagraffer, det ville stride imod.

Reem tycker om Sverige, men vill hellre att barnen v√§xer upp i den arabiska miljonstad, som hon l√§mnade f√∂r sju √•r sedan. Kanske tr√§ffar de kompisar som inte √§r bra, kanske b√∂rjar de ta knark eller br√§nner saker. Tr√•ngboddhet, d√•liga l√§genheter, fattigdom, arbetsl√∂shet, traumatiska upplevelser‚ÄȂĶDe skakar p√• huvudet. N√•gon skrattar som om det vore alldeles f√∂r enkla f√∂rklaringar. ¬†Till slut enas de om att d√•lig uppfostran kan ligga bakom. De skyller ocks√• p√• det ‚ÄĚslappa svenska systemet‚ÄĚ, som de tycker l√§r barn att springa till socialen s√• fort mamma och pappa h√∂jer r√∂sten. Alla vet vilka det √§r som kastar sten, s√§ger m√§nnen. Polisen vet det ocks√•, det √§r m√§nnen √∂vertygade om. F√∂rmodligen vet barnens f√∂r√§ldrar ocks√•. Men vissa v√§ljer helt enkelt att inte l√•tsas om det.¬†Det √§r enklare att sitta och titta p√• tv √§n att ta hand om sina barn, s√§ger en av m√§nnen bittert.

Jag vet en man, pappa till en stenkastare, som √§r r√§dd f√∂r att sonen ska d√∂da honom. T√§nk dig, r√§dd f√∂r sitt eget barn, s√§ger Ahmed.Vad skulle du g√∂ra om din son br√•kade p√• n√§tterna?¬†Jag skulle g√• till polisen. Skulle inte det fungera skickar jag honom till hemlandet, svarar Ahmed direkt. De flesta vi pratar med kr√§ver sk√§rpta lagar och rej√§la straff.¬†¬†Utvisa familjer vars barn kastar sten. Det r√§cker med en familj och du ska se att de andra genast slutar, s√§ger Ali med pekfingret i luften. ¬†“Utvisa de familjer vars barn kastar sten”,¬†Milj√∂station vid v√•rdboende brann upp,¬† R√•nad l√§mnades bunden i skogen, Tv√• personr√•n i Malm√∂.

On the freedom front, the West is losing the battle

Conceivably, Bruce Bawer and Doubleday could both be in mortal danger from revenge-seeking Islamic jihadists for publishing this book. For that matter, so could the employees of any newspaper or other media that reviews it.Not that the second danger is very great, in Bawer’s estimation, because the media shy away from covering books like “Surrender: Appeasing Islam, Sacrificing Freedom” – which is one of its central points: Western media consistently misconstrue, ignore and underestimate the extreme threat represented not just by jihadists or “Islamofascism,” but by Islam itself.

Anmeldelse: “Surrender: Appeasing Islam, Sacrificing Freedom,” by Bruce Bawer (Doubleday, $25)

Asger Aamund: Den folkestyrede muslim

Jeg m√• i al beskedenhed insistere p√•, at denne analyse er mangelfuld: Asger Aamund s√¶tter fingeren p√• nogle √łmme punkter, og det er prisv√¶rdigt at have en s√• h√łjtst√•ende person sige disse ting, men der er stadig i fatal grad en mangel p√• erkendelse af hvor problemets √•rsag ligger – i de uforanderlige tekster Koranen, hadith og sira – i Muhammed som uswa hasana, al-insan al-kamil, rollemodel og perfekt menneske, i islams historie og tolkninger, i lovskolernes dogmatik der er fastl√•st af den id√© at “ijtihads porte er lukkede”, dvs. at de overordnede tolkninger er l√•st fast for √•rhundreder siden, og at menneskeligt r√¶sonnement er “bida”, fornyelse. Aamunds p√• overfladen faste insisteren p√• at muslimer “m√• forst√•” og at “det ikke kan nytte” er uden pointe hvis der ikke s√¶ttes magt bag, og hvis der ikke gribes om den tekstuelle, traditionsm√¶ssige og dogmatiske rod til problemet, eller bare erkendes at problemet ligger her. Sagt lidt forenklet m√• Asger Aamund g√łre sin indflydelse g√¶ldende hos bl. a. Al-Azhar Universitetet i Cairo og hos Sheik Yusuf Al-Qaradawi. Hvor langt kommer han med sit “m√•” i dette selskab? (LFPC)

[…] De indvandrere med islamisk baggrund, som kommer hertil, m√• forst√•, at islam som deres private religion er lige s√• velkommen som alle andre religioner i Danmark, men at islam som politik h√łrer til den bagage, de m√• efterlade i deres gamle f√¶dreland.

N√•r man flytter fra et diktatur til et demokrati, opn√•r man enorme forbedringer i livskvalitet, personlig sikkerhed, frihed og udfoldelsesmuligheder. Til geng√¶ld m√• man ogs√• ofre noget, nemlig sin forankring i for√¶ldede undertrykkelsessystemer, der ikke h√łrer til i et moderne samfund. Og det kan ikke nytte noget, at imamer som Abdul Wahid Pedersen h√•rdnakket p√•st√•r, at n√•r du er muslim ¬Ľk√łber du hele pakken¬ę, alts√• b√•de islam som tro og islam som politik samment√łmret og udelelig. S√•dan spiller demokratiets klaver ikke, og hvis muslimer √łnsker at v√¶re en accepteret og respekteret del af det danske samfund, bliver de n√łdt til at tilpasse sig moderne tider, ligesom kristne og j√łder har gjort det.

Netop derfor er islam og demokrati fuldt forenelige.

Men det kr√¶ver, at vore troende muslimske indvandrere som alle andre uanset tro og kultur kompromisl√łst bekender sig til folkestyrets principper og v√¶rdier. Ellers vil de muslimske indvandrere ende som andenrangs borgere, aldrig accepterede Asger Aamund: Kommentar: Den folkestyrede muslim

Muslimer mod herrefolksmentaliteten – er ‘enhj√łrningen’ fundet i Tyskland?

Her er endelig noget mere brugbart end Asger Aamunds luftigheder. Ti muslimske organisationer i Tyskland har underskrevet et ‘manifest mod sharia’. Hermed er der noget mere konkret at forholde sig til end mediernes enfoldige sv√¶rmerier for her-og-nu moderate muslimer. At det drejer sig om at udpege en moderat islam, og at moderate individer, muslimer, ikke udg√łr en s√•dan, er alt, alt for abstrakt i debatten som den eksisterer p√• nuv√¶rende tidspunkt. Jeg ved intet om de p√•g√¶ldende organisationer (se listen p√• GoV) eller om deres ry for √¶rlighed, men taget p√• ordet er det jo ting som disse man efterlyser. Jeg medtager kun et par af punkterne af pladshensyn, men det er faktisk nogle s√¶rdeles spr√¶ngfarlige punkter de inddrager her, som eliminering af aggressive vers i den evige, uskabte Koran. Dette er jo nok noget af det mest h√•bl√łse at g√• i kast med – at forkaste Allah selv, og stadig kalde sig muslimer. Den skal nok blive en rigtig hyggespreder i den muslimske verden.

Men lad os nu sige at de mener det helt oprigtigt – kitman og taqiyya, nada – s√• er der ikke s√• lidt der skal falde i hak f√łr vi kan √•nde lettet op: Accept blandt menige muslimer, for ikke at tale om massiv udbredelse; accept hos toneangivende institutioner og personer som Al-Azhar og Al-Qaradawi, de skal s√•ledes godtage at ‘ijtihads porte’ alligevel ikke er lukkede (se posten over denne); sikring af at de nedtonede vers ikke bare ligger og vokser som en bet√¶ndt byld der kan prikkes hul p√• igen, fordi det jo er brud med 1300 √•rs dogmatik og tro p√• guddommeligt ophav. Og s√• skulle denne reformation jo gerne sl√• igennem i vores levetid. Jeg holder ikke vejret (LFPC).

[…] We the undersigned hereby state: […]

Our Declaration […]

Contradictions in the Koran.¬†There are unfortunately religious texts in the Koran, as well as in the Hadith, that call for Islamic supremacy and incite violence against non-Muslims. It is time to change this. Islamic fundamentalists believe the Koran is the literal word of Allah. But could Allah the Compassionate really order the mass murder of people just because they are not Muslims? […]

Sharia law has to be abolished; it is incompatible with the rules of a modern society. […]

The following verses encourage division and religious hatred, fanaticism, and discrimination. They either have to be removed from the Koran or else declared as obsolete and irrelevant: Sura 9:111, Sura 8:55, plus many more. […]Manifesto Against Sharia

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Peter K Men f√¶nomenet den arabisk-muslimske psyke er altid medspiller – hvilket vi sidst kunne opleve i forbindelse med Durban II. Det egypterne nu foretager sig kan ogs√• l√¶ses som : Se her, vi er helt p√• omdrejningh√łjde med andre lande i handling mod epidemier ( f.eks. dengang med Fugleinfluenzaen). At sidegevinsten s√• oven i k√łbet er, at det er Kopterne det g√•r ud over er helt sikkert velkommen ! Men altid er det den specielle arabisk-muslimske psyke der bestemmer handlem√•derne. Desv√¶rre for dem er deres hovmod s√• stort at de ikke kunne dr√łmme om at ud√łve selverkendelse. Det g√łr… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago

@vivi √Ügyptens reaktion p√• den s√•kaldte svineinfluenza er interessant. Ved et overfladisk syn udstiller den uendelig dumhed, WHO har endd fortalt √Ügyptens regering at der ikke er noget bevis for at svin overf√łrer influenzaen. Borer man lidt i det, og l√¶ser det der ikke st√•r i DR tekst tv’s artikel, bliver man klogere. Ingen √¶gypter vil r√łre ved noget som helst der har med svin at g√łre, svin er topm√•let af haram, urenhed, m√•ske kun overg√•et af j√łder. Alts√• er det nogen andres svin det handler om. Det er koptere der holder svin i √Ügypten, et kristent mindretal, der forf√łlges… Read more »

intel
intel
12 years ago

“Men det betyder s√• ogs√•, at hvis de ikke p√• et tidspunkt skal dumpes, fordi de forts√¶tter med at n√¶gte at eksisterer i det 21. √•rh., kommer de til at √¶ndre adf√¶rd, samt at f√• sat en revision af deres islamiske tekster i sving.”

Enig. Men processen bliver svær og smertefuld og med store omkostninger, måske også for os.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Durban I og II var i min optik eksempler p√• hvordan den arabisk-islamiske verden ville g√łre sig betydningsfuld. De tror de ved at frems√¶tte krav til den ikke-islamiske verden kan hente betydningsfuldheden. Vores politikere har s√•m√¶nd ogs√• medvirket til at indgive dem den opfattelse. Men helt reelt har den arabisk-islamiske verden intet at medvirke med – bortset fra den olie som ikke er evigt flydende og s√• de islamiske tekster med alle deres hadefuldheder og trusler mod den ikke-islamiske del af verden som dog ER langt den st√łrste og som t√¶ller langt flere mennesker end den arabisk-islamiske. T√¶nk hvis den… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

hans olo kl. 8:44 At en reform er n√łdvendig ved Islams Rettroende godt! Det er enten reform eller det er yderligere agterudsejling og implotion. Islam i sig selv har ikke een jordisk chance i en Globaliseret verden – og det ved dens topdogs, for den har intet at tilbyde og at deltage med bortset fra olien. Og olien er ikke evigt str√łmmende . Det der lyder fra Islam er en ford√łmt ideologis skrig og skr√•l, fordi den ikke kan f√• krammet p√• den √łvrige del af verden. Muslimerne puster sig p√• god gammeldags arabermaner op fordi de s√• inerligt gerne… Read more »

ole burde
ole burde
12 years ago

I. Aprilsnar , indtil det modsatte er HELT bevist. !!
Hvor ville jeg altsaa gerne tro paa det !
Vi har ingensomhelst grund til at tro at de naevnte organisationer ligepludselig sku’ lave en 180graders kovending , hvorimod al fornuft og erfaring med deres “normale” adfaerdsmoenster peger paa at det ville vaere selvmord for dem at skrive under.
Men hvem ved , maaske er de lang om laenge blevet infiltreret af en ny generation af genetisk designede mosad agenter ?

hans olo
hans olo
12 years ago

@Albert Dine kommentarer er belastende. Du bidrager ikke med noget konstruktivt. Du f√•r bare luft for dine hadefulde og meningsforstyrrede frustrationer. Det er tr√¶ttende for os andre. Men da du nu angler efter opm√¶rksomhed, vil jeg gerne give dig lidt. 1) Snaphanen er naturligvis velkommen i Malm√∂. Du kan proppe dine fascist-trusler skr√•t op. 2) K√łbenhavn er ikke en nazi-by, selvom debile pal√¶stinensiske nazi-sympatis√łrer qua deres uh√¶mmede j√łdehad og menneskeforagt desv√¶rre har f√•et hovedstaden til at fremst√• som en s√•dan. 3) Et retsindigt menneske m√• naturligvis tage afstand fra b√•de kriminelle rockere og kriminelle bandemedlemmer. Men til rockernes “ros” m√•… Read more »

hans olo
hans olo
12 years ago

@Janne

De fleste “rettroende” er desv√¶rre rettruende.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Global svineinfluenza er et k√¶rkomment p√•skud for √Ügyptens muslimske myndigheder til at aflive samtlige af det Kristne mindretals svin i skraldebyerne een gang for alle. Har muslimerne s√• t√¶nkt sig at Kopterne, √Ügyptens andenrangsmennesker, fremover skal √¶de madaffaldet, som er uegnet som menneskef√łde ? TV-Avisen omtaler kun kort om denne episode, og med en masse eufemisme som totalt forvansker baggrunden for hvorfor svineavlerne i slumkvartererne i √Ügypten s√¶tter sig til modv√¶rge. Det er m√•ske fordi TV-Avisen i Politisk Korrekthed ikke vil st√łde Danmarks muslimer, hvilket jeg synes er for s√łlle. T√¶nk hvis det bliver s√•dan en gang i fremtiden i… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Albert

Tag nu og nærlæs koranen, så du får indsigt i det, der debatteres.
De usmagelige, grundl√łse beskyldninger kan du godt pakke sammen med.
Det er ved at v√¶re belastende med disse venstrefl√łjs-freaks. I deres verden kan man ikke sparke sig vej frem for nazister.

hotshot
hotshot
12 years ago

I have read the Coran, its a book of description of different symbols and its places in the system.
its there is also standing about womens vomb. there is nothing about clothes and nothing about
honor and proud The Bible gives you a more honest way to God.
thats it!

Janne
Janne
12 years ago

Uha, her er vocalise uden vokal med med violin og Perlman..

h t t p://www.youtube.com/watch?v=h7UZhorAki4&feature=related

Sm√¶k √¶ r√łv i √¶ s√¶ og nyd det!

Albert
Albert
12 years ago

Snaphanen bor du i Malmö?

Du er slet ikke velkommen her.

Tag hjem til nazi-köbenhavn og bli beskudt av dine käre rockers på gaden!!

Janne
Janne
12 years ago

Her er desuden lidt √•ndelig inspiration og ufattelig sk√łnhed, hvis I har lyst til at finde frem til det:

h t t p://www.youtube.com/watch?v=kU8RwT8ODHA&feature=related

Janne
Janne
12 years ago

Nu er det m√•ske ikke helt ok at anbefale at l√¶se en anden blog, hvis forfatter jeg engang imellem ikke selv er enig med (og det kan v√¶re at han helst er fri for at blive n√¶vnt?), men jeg vil alligevel tillade mig at anbefale jer at l√¶se med p√• William Jansens koran-blog, hvor han stiller skarpt p√• mildest talt ufredelige dele af koranen. Koran-projektet er yderst relevant og aktuelt for hele islam-debatten som er i gang i Danmark. Mange g√•r slet ikke s√• ih√¶rdigt og tekstn√¶rt til v√¶rks som Jansen. Desv√¶rre. Jeg synes netop ogs√• derfor at det er… Read more »

Mats
Mats
12 years ago

Manifestet kommenterades på tyska Politically Incorrect Рden 2 april 2009.
Jag såg det då Рoch gick tillbaka nu. En del av de som kommenterar där
har observerat manifestets datering – 1 april…

hans olo
hans olo
12 years ago

Med hensyn til ‚Äėmanifest mod sharia‚Äô er vi simpelthen n√łdt til at tage deres positive udmelding for gode varer. Jeg tror ikke, at vi skal v√¶re alt for bange for, at den almindelige (s√¶kul√¶re?) muslim benytter sig af kitman og taqiyya. Jeg tror mestendels, at det er imamer og islamiske t√¶nkere, der benytter disse kneb.

Indtil andet er bevist, vil jeg opfatte det tyske initiativ som positivt. Vi skal dog ikke glemme, at grupperne n√¶ppe udg√łr en s√¶rlig stor del af det muslimske milj√ł i Tyskland og s√•ledes ikke repr√¶senterer andre end sig selv.

hans olo
hans olo
12 years ago

En reform af islam er vel uundg√•elig. Sp√łrgsm√•let er snarere, hvilke sv√¶rdslag vi og muslimerne selv skal igennem, inden reformationen bliver en realitet. Personligt tror jeg, at det bliver gevaldigt op ad bakke, da islam allerede befinder sig i en reformationsperiode, men i konservativ retning, som er det stik modsatte af, hvad vi kunne h√•be p√•. Det kan derfor tage uendelig lang tid, inden pendulet svinger over i en progressiv retning, og meget – rigtig meget – kan g√• grueligt galt inden da. Det b√łr politikerne og de europ√¶iske befolkninger besinde sig p√•, s√• man har et bolv√¶rk klar til… Read more »

LMNord
LMNord
12 years ago

Vedr. “enhj√łrningen”, s√• bem√¶rker en kommentar p√• gates of vienna at manifestet er underskrevet d.1. april….. Aprilsnar?

Elefanten
Elefanten
12 years ago

Selvom jeg h√łrer til det islamkritiske segment, vil jeg alligevel give Asger Aamund ret. Vi skal passe p√•, at vi ikke afskriver de f√• muslimer, der kan tilslutte sig det danske samfunds v√¶rdier. Der er alt for f√• af Naser Khaders slags, men de findes. Og det er dem, der er konstruktive. De kristne har faktisk ogs√• tilpasset sig det danske samfund. Jesus sagde: ¬ĽS√¶lg alt, hvad du ejer, og giv pengene til de fattige – s√• har du din rigdom i Himlen – og kom s√• og f√łlg mig!¬ę. Men gode kristne borgere g√•r op i forbrug, friv√¶rdi, fladsk√¶rme… Read more »

Eyvind Dk
12 years ago

Asger √Ömunds kommentar er;
Smuk, fantastisk, flot – jeg kunne ikke sige det bedre.
Dog er denne lange flomme – smuk og velskrevet javel – men dog en lang sm√łre om
det samme, som Flemming Rose skrev på kun få linier for snart mange år siden!!!
Mon Asger er bedre til at udvide horisonten p√• ‘Parnas’et’ end Flemming?
Jeg tvivler men håber!!!

Henning Christensen
Henning Christensen
12 years ago

Koranen er i sit udgangspunkt ukrænkelig og udelelig.
Derfor må muslimer med en personlig tro, frasige sig denne
ukrænkelighed med de personlige omkostninger det kan
medf√łre. Islamismen er i mods√¶tning til b√•de
vort demokrati og de værdier vi har kæmpet for i mere
end eet århundrede. Den kan kun slås tilbage af en bred
front, der som sagerne står i dagens Danmark, også må
omfatte “sekul√¶re” muslimer, der anerkender demokrati,
ligestilling mellem k√łnnene og magtens tredeling.
Naivt ? Måske, men ikke udelukket.