23
jul
Seneste opdatering: 23/7-09 kl. 2035
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Södertörns tingsrätt dömde Hanna Susan Brown, för 87-12-22, för grov misshandel till fängelse 1 år 2 månader. Irma Nathalie Nikadon,född 83-10-11, för grov misshandel, misshandel till fängelse 1 år 8 månader. Rebecka Roos, född 89-06-25, för grov misshandel, snatteri samt våld mot tjänsteman till fängelse 10 månander. Dommen kan læses her, Kinnunen kommenterer dommen i Expressen:
“I dag hindras vi Sverige-demokrater fr√•n att bedriva traditionella valr√∂relser. I Malm√∂ har det g√•tt s√• l√•ngt att polisen tydligt deklarerat att den inte kan garantera att vi kan f√• genomf√∂ra v√•ra m√∂ten.”

Revolution√§ra Fronten s√¶ttes i forbindelse med fundet af et v√•benlager forleden. Svd skriver: Vore det lika tyst om Kinnunen varit moderat? ¬†Extremv√§nstern, Dags att sopa rent. Be my guest. Den svensk folkeskole uddaner disse lidt for ivrige ¬†dealister p√• samleb√•nd. Det er derfor de nyder en relativ stor medieaccept. De er lidt voldelige, men ” de er p√• den rigtige side”. De er journalist-nomenklaturaens egne b√łrn. Selv Jan Gouillou er bekymret over accepten, at der ikke er nogen firewall mellem dem og ¬†den parlamentariske venstrefl√łj. Men nogen virkelig samfundstrussel er de overhovedet ikke – om 20 √•r er de gode sossepampere, men det i et ny-Sverige hvor der er ¬†helt anderledes skrupell√łse konkurrenter til voldsdominansen. De vil vifte dem til side med mundingen af en pistol, som det de egentlig er: velf√¶rdsamat√łrer uden den ringeste erfaring med rigtig vold, hverken personlig eller historisk.¬†Den rigtige vold i Sverige er tilvandret, den er enorm i antal og den vil sluge de stakkels revolution√¶re t√łser, som ¬†en slange sluger en mus.

Thulesen Dahl √łnsker stop for muslimer til Danmark

Han er mest kendt som DF’s magtfulde gruppeformand og talknuseren, der de seneste √•r har sikret gedigne DF-fingeraftryk p√• finansloven. Udadtil har han overladt partiets udl√¶ndingepolitik til andre kr√¶fter. Men tag ikke fejl. Hvis 39-√•rige Kristian Thulesen Dahl selv kunne bestemme, ville Danmark stille betydeligt flere krav til indvandrere her i landet. Han mener, at al snak om integration er overfladisk. Det handler om assimilation, hvis samfundet skal fungere. Om at folk med anden etnisk baggrund entydigt skal tilpasse sig danske traditioner.

Hvis Kristian Thulesen Dahl var statsminister ville t√łrkl√¶der v√¶re forbudt i offentligheden, 24-√•rs-reglen var afl√łst af en 28-√•rs-regel, Danmark ville prim√¶rt modtage flygtninge fra den vestlige kulturkreds, mange indvandrere ville blive tvangsflyttet v√¶k fra ghettoer, og muslimer stillede helst ikke sp√łrgsm√•l til indholdet af p√łlsehornene ved den lokale byfest. Derfor skal den omstridte 24-√•rs regel ogs√• √¶ndres til en 28-√•rs regel, hvis han var statsminister. Stod det alene til Kristian Thulesen Dahl ville man samtidig g√łre reglen landespecifik, s√• den prim√¶rt var rettet mod familiesammenf√łringer af unge mennesker fra Mellem√łsten. Dermed ville en dansk mand, der f.eks. blev gift med en brasiliansk kvinde f√• nemmere ved at blive familiesammenf√łrt.Med Thulesen Dahl som statsminister har de danske myndigheder ogs√• mulighed for i h√łjere grad at v√¶lge, hvilke flygtninge man vil have til landet. Han √łnsker, at Danmark i h√łjere grad kan sige nej til flygtninge fra muslimske lande i Mellem√łsten. KrD

Forleden hejste SvD Рen såkaldt borgerlig avis, der nuancer mindre ussel og krysteragtig end resten РDannebrog på ledersiden for vores fremmedpolitik. Det er vist ikke  sket i main stream media i historisk tid. Man skal  holde sig på næsen for DF, det kræver korpsånden:

Kan det vara så att vi har något att lära av det danska exemplet, om vi försöker se bortom Dansk folkeparti, och se vad som verkligen åstadkommits? Skäl att hissa dannebrogen

Engl√¶nderne “meget bekymrede”

New immigration polls find nearly 80% of the British public, even in his own constituency, think the Home Secretary is ‚Äėout of touch‚Äô

70% of Labour voters in Britain want a sharp cut in immigration
78% of voters in Alan Johnson’s own constituenctuency

New opinion polls, published today, show the Home Secretary is clearly out of touch with the public. Last week Alan Johnson told a House of Commons Committee that ‚Äėhe does not lie awake at night‚Äô worrying that the population of the UK will reach 70 million and that he would not put a cap on the number of immigrants settling in the UK.¬†A YouGov opinion poll, conducted shortly afterwards for think tank Migrationwatch, shows that his views are completely at odds with the vast majority of the population:

– 81% are worried (45% of which are ‚Äėvery worried‚Äô) about the prospect of a population of 70 million in 2028. – 78% say that Alan Johnson is out of touch with people like them.
– 76% want to see net immigration cut from its present level of 237,000 a year to 50,000 or less a year. Of that 76%, 32% want to see a policy of ‚Äúone in, one out‚ÄĚ while 22% want to see no immigration at all. MigrationWatch, press release

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivian
Vivian
12 years ago

# Janne

Ja, lortelandet hvor man bliver bedre stillet, hvis man ikke arbejder og f√•r rigtig mange b√łrn, og man kommer p√• ferieophold i luksuspension n√•r man beg√•r forbrydelser.

Janne
Janne
12 years ago

“Han √łnsker, at Danmark i h√łjere grad kan sige nej til flygtninge fra muslimske lande i Mellem√łsten.” Mange √łnsker vel heller ikke at komme til Danmark, for vi h√łrer da ofte at Danmark er et lorteland, s√•…

Anna Lyttiger
12 years ago

Dybere mening? Den st√•r i hadith…

trackback

[…] Hat tip: Snaphanen […]

morlille
morlille
12 years ago

Hvad mon den dybere mening er med, at der g√•r tre uger inden medierne beretter om den danske statsborger, der i London er blevet tvunget til at drikke syre, s√•ledes at tungen skulle v√¶re √¶tset bort, og manden er blevet blind og vansiret. Altsammen fordi nogle forrykte af selveste den onde besatte, mentalt retarderede muslimer ans√• deres √¶re kr√¶nket, fordi den unge mand m√•ske havde et venskabeligt bekendtskab med et kvindeligt medlem af familien?! Lad en forbandelse blive kastet imod disse sindsyge galninge, at de for evigt m√• v√¶re at betragte som van√¶rede. Meget bedre, smid dem ud og tilbage… Read more »