13
sep
Seneste opdatering: 13/9-09 kl. 2314
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lille mand p√• dybt vand: Martin Krasnik spiste kunstneren Henrik Marstal til middag i Deadline i g√•r. Den stakkels “rollemodel” – det kalder han sig – sejlede punch drunk rundt i selvmodsigelser, lige s√• overmatchet som Mikkel Kesslers sydamerikanske boksebold tidligere p√• aftenen. Jeg var p√• nippet til at have ondt af ham. Jeg m√• v√¶re et godt menneske trods alt. Inden man ved af det, er man ogs√• en “kulturpersonlighed”, ¬†selvom jeg er s√• kulturelt tilbagest√•ende, at jeg f√łr ig√•r var helt ubekendt med Henrik Marstals eksistens og har glemt ham igen i morgen.

Terrorister beskyttet af svensk ytringsfrihed

Kavkazcenter.com, som ligger  på svensk server, har vi tidligere omtalt. Den lå tidligere på russisk og finsk, men blev lukket. Russerne protesterede for flere år siden, men den findes endnu, og indeholder alle de bloddryppende jihadistvideoer nogen kan tænke sig. Få tjetenere i Sverige vil vedkende sig deres medvirken til siden. Besynderlige prioriteringer. Da SD Kurien offentligjorde en tegning af Muhammed, lukkede udenrigsminister Freiwalds siden. Et indvandringskritisk debatforum, Exilen.eu, blev lukket af myndighederne for mange år siden og har siden overlevet på udenlandsk server. Også Flashback har myndighederne chikaneret på utallige måder, men tjetenske jihadister Рdenne vej til Sverige.

Medierna handlar den här veckan om den svenskbaserade webbplatsen Kavkaz Center som Ryssland anklagar för terroristkopplingar. Nu begär en rysk åklagare svensk rättshjälp för att få ut en anonym skribents identitet. Justitiekansler Göran Lambertz avvisar begäran eftersom Kavkazcenter.net har ett svenskt utgivningsbevis och därmed är skyddad av svensk grundlag. Medierna tittare närmare på denna webbplats och konflikten mellan ryska intressen och svenska yttrandefrihetsprinciper. Terroristkopplade i skydd av svensk grundlag, SR Medierna

Utilsl√łrede trusler om etnisk voldt√¶gt

Europa ser ud til at have f√•et sin pendant til den australske ‘cat meat‘ kontrovers:¬† Voldt√¶gt af uindpakkede kvinder er noget der bare sker, ikke noget som m√¶nd – muslimske m√¶nd – har et personligt valg i forhold til. L√łsningen er derfor enkel, i dette tankes√¶t: Kvinder b√łr g√• indpakket for deres egen sikkerheds skyld. Dette vil med garanti ikke flytte fronterne i striden om ‘valgfrihed’ og ’30 g stof’, men vores modparter m√• erfare virkeligheden gennem brutal konsekvensp√¶dagogik. T√łrkl√¶det har samfundsm√¶ssige konsekvenser, og de muslimske kvinder der insisterer p√• at indpakningen er deres eget frie valg er lige s√• meget en del af problemet. De er p√• den forkerte side af kridtstregen, og er derfor ogs√• medansvarlige for de √¶ndringer vores samfund p√•f√łres (LFPC).

Imam Sheik Fawaz Jneid of the As-Soennah mosque in the Hague says that wearing a headscarf prevents women from being raped. He thereby responded to the call by the leader of GreenLeft, Femke Halsema, to Muslims to “fling off their headscarves”. […]

The imam then spoke on the issue of headscarves. “I ask a simple question: which women are more often the target of rapes and sexual intimidations in the world? Veiled women or non-veiled?” Hague: ‘Headscarf prevents rape’

Frustreret? Brænd en bil

I storstädernas förorter sätts bilar i brand dagligen. Samtidigt möts polis och räddningstjänst av stenkastning och upplopp. Den ekonomiska krisen har ökat frustrationen och känslan av utanförskap hos många av ungdomarna som ligger bakom, säger Inger Ashing, enhetschef på Ungdomsstyrelsen. Sedan 18 augusti har omkring 90 bilar och flera skolbyggnader i Göteborgsområdet satts i brand. Det går lite i vågor. Men vi ser inga tecken på att upploppen är på väg att plana ut. Under min karriär har jag aldrig upplevt något liknande. Att det varit av en sådan omfattning, säger Christer Nordström, presstalesman hos polisen i Uppsala län. Här brinner Sverige

Ungdomsstyrelsen er en af Sveriges godt 500 styrelser. For nogle √•r siden var politikerne ikke ¬†helt klar over hvor mange der ¬†var. Det er lidt uklart hvad Ungdomsstyrelsen laver, men pt. synes det ikke at v√¶re at styre unge. Brande i Malm√ł bare i dette d√łgn: Bilbr√§nder p√• Kastanjegatan, Brand i klubbstuga Oxie i natt, Brand p√• biblioteket i Oxie. Brandlarm till fastighet p√• Roseng√•rd.

Borgerligt flertal i Norge

Det g√•r mot en forrykende valgthriller mandag kveld, viser den siste TV 2-gallupen f√łr valget.Regjeringspartiene har knappet inn p√• forspranget, men fortsatt leder de borgerlige partiene med 87 mot 82 mandater. TV 2 no. ¬†JP: M√•ling peger p√• borgerlig sejr i Norge. DR har en anden tolkning: M√•ling tyder p√• d√łdt l√łb i Norge.

Hvem vinder valget i Norge i morgen?

“Det bliver interessant udfaldet i Norge i morgen. Vil sejren tilfalde de politisk korrekte eller de demokratiske kr√¶fter?”

Af: Mrutyuanjai Mishra

I morgen er der valg i Norge. Interessant er det, at selv om Fremskridtspartiet kan ende med at f√• en fjerdedel af stemmerne, kan de ikke regne med at f√• plads i den kommende regering. Selv ikke de borgerlige partier er interesseret i at invitere dem med i et regeringssamarbejde, selv om de kan f√• h√•rdt brug for deres stemmer. I Danmark husker alle Poul Nyrup Rasmussens ber√łmte citat om Dansk Folkeparti:¬†Stuerene bliver I aldrig.

I g√•r var den afg√•ende landsformand for det Radikale Venstre, S√łren Bald, p√• talerstolen p√• partiets landsm√łde i Nyborg. Han betegnede regeringen og Dansk Folkeparti som en politisk virus, der har inficeret landet og skal nedk√¶mpes med radikal medicin. Efter min mening er dette et klart eksempel p√•, at n√•r man l√łber t√łr for politiske argumenter, forfalder man til mudderkastning.
I Sverige har de gjort det til et m√łnster, at man kun taler om folk og partier, som er indvandringskritiske, man taler ikke med dem. For nogle √•r tilbage blev parret Jonathan og Kajsa Ekholm Friedman, som begge er antropologer, udsat for en hetz, fordi de var til stede i en forsamling, der debatterede indvandringssp√łrgsm√•l. Min medblogger p√• JP, Nicolai Sennels, skriver 06.09.09 om efterspillet, da han p√• en konference havde opfordret til at medtage de kriminelle indvandreres kulturelle baggrund i overvejelserne om tilrettel√¶ggelsen af en effektiv social indsats. K√łbenhavns Socialborgmester, Mikkel Warming, bad ham om at finde et andet arbejde, hvis han ville fastholde sine holdninger. Senere blev han afskediget.
Meget har dog flyttet sig, siden Enoch Powell p√• grund af sine indvandringskritiske bem√¶rkninger i 1968 blev smidt ud af det britiske konservative parti. Begivenheden har siden skr√¶mt mange politikere fra at udtale sig kritisk i indvandringssp√łrgsm√•l. P√• trods af Powells k√¶rlighed til Indien blev han udr√•bt som racist og blev ikke taget alvorligt. Nu er det efterh√•nden blevet mere acceptabelt at kritisere masseindvandring og Islam, men eksklusion af et parti er stadig et st√¶rkt kort p√• h√•nden for mange politikere p√• venstrefl√łjen herhjemme.
Men hvorfor er det vigtigt at have en √•ben debat om indvandring? For ca. 100 √•r siden var der kun ganske f√• indvandrere i Europa. I dag er der ca. 20 millioner muslimer. Dertil er kommet yderligere indvandring, s√•ledes at 10 procent af Europas befolkning i dag er f√łdt uden for kontinentet. Antallet af udenlandske statsborgere i et land som Tyskland er steget fra 3 millioner i 1971 til 7,5 millioner i 2000. Trods stigningen i antallet af indvandrere er antallet af udl√¶ndinge i arbejdsstyrken dog u√¶ndret.
P√• trods heraf har Europakommissionen med kommiss√¶ren for retslige anliggender, Franco Frattini, i spidsen foresl√•et en stor stigning i den √łkonomiske indvandring til EU. Man √łnsker at sl√¶kke kontrollen og √•bne gr√¶nserne for yderligere 20 millioner arbejdstagere fra Asien og Afrika i l√łbet af de n√¶ste 2 √•rtier. I en tid med stigende arbejdsl√łshed er Europakommissionens holdning uforst√•elig. I forvejen er det s√•dan, at 85 procent af de ufagl√¶rte indvandrere ender i EU-lande, mens kun 5 procent ender i USA. Derimod modtager USA 55 procent af de veluddannede indvandrere, mens EU kun tiltr√¶kker 5 procent af denne gruppe. Hvad bliver det n√¶ste forslag fra den europ√¶iske elite? At EU skal udvides til ogs√• at omfatte Tyrkiet?
Det er p√• tide, at den europ√¶iske befolkning forlanger en folkeafstemning, som kan s√¶tte en stopper for udemokratiske beslutningsprocesser, som vil have langt st√łrre indflydelse p√• b√•de vores og fremtidige generationers tilv√¶relse, end vi kan forestille os.
Det hele havde v√¶ret mere acceptabelt, hvis indvandringen i Europa var et resultat af en demokratisk proces. Men p√• trods af, at befolkningen i n√¶sten alle EU-lande er meget skeptisk, har den politiske og kulturelle elite tvunget folk til at acceptere en masseindvandring. Mange af indvandrerne har ingen intention om at integrere sig kulturelt set. Krav om s√¶rrettigheder og byggeriet af flere og flere moskeer er blevet hverdagskost i store europ√¶iske byer. For nylig godkendte Borgerrepr√¶sentationen i K√łbenhavns Kommune en plan for en stormoske uden at klarl√¶gge, hvordan finansieringen skulle foreg√•.
Halalhippier, upragmatiske liberalister, de s√•kaldte anst√¶ndige konservative og venstrefl√łjen har besluttet at behandle en stor del af i befolkningen som de kastel√łse i Indien. Politikere som S√łren Krarup og Jesper Langballe bliver som de kastel√łse kaldt sorte, grimme og u√łnskede. Mange kalder dem for de sorte pr√¶ster.
Det bliver interessant udfaldet af valget i Norge i morgen. Vil sejren tilfalde de politisk korrekte eller de demokratiske kræfter? JP Blogs (med forfatterens tilladelse)

(foto: Mishra og Wafa Sultan, Christiansborg, 2009)

Mishra

Svenske aviser skriver selvf√łlgelig ogs√• meget om Norge. Artikler synes sk√•ret over samme l√¶st allesammen. Seen one, seen them all:

Norsk politik är en slags mardrömsvision av framtiden för de svenska kollegerna. Arbeiderpartiet fick exempelvis bara 24 procent i katastrofvalet 2001, en siffra som de svenska Socialdemokraterna ännu inte varit i närheten av i riksdagsval.

√Ąnnu vanskligare ser det ut p√• den borgerliga sidan. D√§r p√•minner f√∂rvisso norsk politik om svenskt f√∂r- flutet. Den norska borgerligheten har ingen motsvarighet till alliansen och sl√•ss en hel del inb√∂rdes.
Men där finns också ett problem som kan spöka i Sverige i framtiden. Frågan om regeringen Reinfeldt kan tänkas samarbeta med Sverigedemokraterna kan bli en relevant fråga i nästa val.
I Norge är det sedan länge verklighet. Ja, där är missnöjespartiet, Fremskrittspartiet, det största borgerliga partiet. Partiledaren heter sedan 2006 Siv Jensen och hon fortsätter grundaren Carl I Hagens invandringsfientliga politik. Fremskrittspartiet vill också att staten ska öppna oljeplånboken mer.

Det är främst invandrings- och asylpolitiken som gör att Fremskrittspartiet inte är rumsrent i Norge. Partiet har aldrig fått ta plats i en regering. Men partiet är nu så stort att det inte går att ignorera. 1993 fick de 6,3 procent av rösterna. I senaste valet 22,1 procent. Det kan bli ännu fler röster i år. Det är siffror vi aldrig upplevt i Sve-rige. Men de ger Sverigedemokraterna något att drömma om, och alla andra något att fasa för. Expressen

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
12 years ago

Emeritus Om livet igen kan blive alvor, er ogs√• det, jeg sp√łrger mig selv om. Jeg synes, at den store interesse for Anden Verdenskrig kan tolkes i den retning. Men det er sv√¶rt at sige. Jeg er s√• trist, at jeg end ikke t√łr g√¶tte. Mine ord og mine begreber er ikke mere entydige, andre l√¶gger det i dem, som de selv finder for godt og mener sig ogs√• berettiget til selv at bestemme, hvorn√•r de beh√łver at f√łlge landets love, og hvorn√•r de kan bl√¶se p√• dem. Endnu et lovforslag fra EU om udlevering af danskere til retssager og… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Mette. Ja, hvor har de det fra – nutidens velstimulerede overflodsgenerationer. S√łdm√¶lksb√łrnene. Megen ufrugtbar tid g√•r idag med selvbeskuelse, forf√¶ngelighed og selvrealisering. Arbejdet er der stadig, men tyngden, l√¶ngden og n√łdvendigheden har for mange √¶ndret sig til – meget lettere, kortere, mere hektisk og p√• en m√•de uvigtigere. Med det fintmaskede net falder ingen helt igennem, og de fleste samles op. Derfor bliver der meget bedre tid til at bekymre sig om det personlige velv√¶re, og hvad jeg VIL. Hvis tingene ikke g√•r efter mit hovede, s√• EKSPLODERER jeg bare og bliver s√• urimelig, at alle g√•r af vejen… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Emeritus. I sidste uge offentliggjorde JP et l√¶serbrev fra en mand, der beskrev sin ungdom for 50-60 √•r side. Han skrev forn√łjet om, hvor lidt han havde, hvor godt han trivedes, og hvordan han uden kaution havde f√•et et l√•n af sin arbejdsgiver, s√• at han kunne l√¶se videre. I dag er der et surt svar i √Örhus sektionen fra en ung kvindelig studerende, der mener sig berettiget til at holde en forel√¶sning for ham om, at han ikke har forst√•et nutiden. Denne unge dame lagde ud med en opsang om, at der sandelig skal meget mere til i dag… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  Mette

Ja, de har det sg’u slemt. F√¶rdige med studierne som 30-√•rige, og planlagt pensionering som 55 √•rige, produktive medborgere i 25 √•r. Inden da,12 √•rs studier afbrudt af barsel og arbejde for at tjene til familien, bagefter minimum 20 √•r p√• pension. Den kommende generation modtager if√łlge Rockwool Fonden (??) mere fra samfundet gennem livet end de indbetaler, hvem skal financiere det? Mig?- Nix jeg smuttter, jeg har betalt rigeligt.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Om skilsmisser II Jeg mener med det foreg√•ende, at en f√łlge af overflodssamfundet bliver umodne for√¶ldre, der bek√¶mper hinanden, fordi den anden er forkert, og fordi de ikke kan f√• deres vilje med den anden, som de er blevet l√¶rt op til, at de kunne f√• det med deres for√¶ldre, som de ville have det – og s√•, n√•r de opdager, at den g√•r ikke l√¶ngere, ja, s√• g√•r de fra hinanden i vrede og f√łler begge, enten at den anden var en idiot, eller de f√łler, at de har tabt et v√¶rdifuld spil om det gode liv for deres… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Om skilsmisser. Mange problemer ligger efter min mening gemt i overflodssamfundet. Knapheden p√• goder og n√łdvendigheden af kampen for det daglige br√łd styrkede tidligere b√•de mand og kvinde i at opbygge et v√¶rdifuldt samarbejde og syn p√•, hvad fremtiden ville kr√¶ve af deres b√łrn, hvis de skulle kunne tilk√¶mpe sig en rimelig plads i samfundet. De voksne kendte kampen gennem hele deres barndom og l√¶rte deres b√łrn, hvad der skulle til. Arbejdsmoral, flid, sejg udholdenhed og evne til at s√¶tte t√¶ring efter n√¶ring. En hel r√¶kke egenskaber, som skal l√¶res og terpes. De allerf√¶rreste falder den slag s√¶rligt naturligt, hvis… Read more »

Anne Larsen
Anne Larsen
12 years ago

Her er en samlet opg√łrelse over de venstreekstremister, der st√•r bag Kirkeasyl:

http://junikredsen.wordpress.com/2009/09/14/terrorst√łtter-i-kirkeasyl/

Mette
Mette
12 years ago

LFPC Ja, det er sandt. Henrik Jensens “Det faderl√łse samfund” kan ogs√• n√¶vnes. Jeg har aldrig troet, at en mor kan kompensere for en far, der ikke vil blive voksen og forsvinder i druk eller p√• anden m√•de. Man skal heller ikke regne med, at stedf√¶dre automatisk kan kompensere eller vil. Drenge beh√łver voksne f√¶dre, der fuldt ud p√•tager sig ansvaret for at s√¶tte gr√¶nser og sige nej. De beh√łver ogs√• m√łdre, der ikke leger Pipi eller teenager. Man skylder tit p√• tidens mange skilsmisser, men der er noget, der halter i den sammenh√¶ng. Vi skal nemlig ikke tro, at… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

LFPC

Det er nemt at udvide den liste, hvad mener du om Bubber!!!!

Og Morten Helveg, Jens Blauenfeldt, Bengt Burg, Simon Barrett? S√•m√¶nd ogs√• Per Stig, hans parti er ved at tippe over til ren kvindemagt med en fl√łdebolle som krammedyr. Kl√¶gt. De radikale er tippet, og derfor d√łr de en usk√łn politisk d√łd.

.

LFPC
12 years ago
Reply to  Mette

Der er et stort og komplekst syndrom her der forgrener sig langt ud over de ting vi fortrinsvis beskæftiger os med. Der f. eks. den metroseksuelle mand, Henrik Jensens Offerets Århundrede, Diana Wests Death of the Grown Up Рog Kimpos feminiseringsparadigme.

LFPC
12 years ago

Man begynder at kunne se konturerne af en bestemt mandetype i tiden: Simon Emil Ammitsb√łll, Henning Winther (rapskolechefen) og nu Marstal. An√¶miske, vege, eftergivende typer. De f√•r sikkert et job nederst i hierarkiet med at indsamle de afhuggede hoveder p√• R√•dhuspladsen efter fredagseksekutionerne i post-Danmark.

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  LFPC

Jeg skal lige have styrthjelmen sp√¶ndt: Der er mange fornuftige kvinder med ben i n√¶sen, viden og overblik og meningers mod. Vi kan dagligt gl√¶de os over nogle af dem her og andre steder i blogverdenen. Bem√¶rk at jo flere kvinder der kommer til magten i et parti, jo mere udvandet bliver det. De radikale er et n√¶sten rent kvindeforetagende, og fra at v√¶re et parti hvis politik var at skade Danmark mest muligt, er det blevet parti helt uden politik. Man kan ikke snakke politik med de radikale, for de vil kun tale etik og moral, og det er… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Jeg tilslutter med kvindfolkene overnfor. Krasnik er totalt sexet. Ogs√• i den grad, og hvilken velsignelse. ūüôā

Vi vil nemlig forsvares, vil vi.

Sobieski
12 years ago

Cadeau til den som uploadede denne duel mellem Krasnik og … en eller anden. Faktum er at afstanden mellem ytring og handling er et ocean, og derved kan disse “kulturpersonligheder” selvf√łlgelig ikke p√•ber√•be sig nogen form for moralsk overlegenhed.

KE
KE
12 years ago

Tak for linket til Krasnik. √Öh Gud, hvor var det velg√łrende.

milak
milak
12 years ago

Hvem er Henrik Marstal?

LFPC
12 years ago
Reply to  milak

En klon. En ‘pod’. En medl√łber der mener det som alle andre p√¶ne mennesker mener.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  LFPC

En fink√¶mmet s√łndagsskoledreng m√łder en kritisk og selvst√¶ndigt t√¶nkende intellektuel.

Mosemanden
12 years ago

The imam then spoke on the issue of headscarves. ‚ÄúI ask a simple question: which women are more often the target of rapes and sexual intimidations in the world? Veiled women or non-veiled? . Et meget simpelt sp√łrgsm√•l i dagens Europa n√•r man er muslim √•benbart ! . Men “in the world” g√łr det jo lidt sv√¶rt at svare p√• uden at f√• den vel integrerede Imam¬īs definition af voldt√¶gt under Islam¬īs m√•ne . I Saudiarabien er der vist ikke noget der hedder voldt√¶gt n√•r vi snakker han k√łn , det hedder vist bare samleje . Men for kv√¶g ,… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Utilsl√łrede trusler om voldt√¶gt af utilsl√łrede har vi ogs√• vort eget eksempel p√•:

http://logisksnit.blogspot.com/2009/09/hattedame-men-ikke-httedame.html

Krasnik er herlig, og han har s√• ret. Det etiske tr√¶der f√łrst i kraft, n√•r man g√łr selve den etiske gerning, med de omkostninger der er.

Og hvem fanden siger andre ikke ville skjule flygtninge, selv om de er for at opretholde loven i det her tilfælde?

Fritz
Fritz
12 years ago

-Vil ministeren pålægge Rigsadvokaten at rejse tiltale mod mufti Shahid Mehdi for tilskyndelse til voldtægt efter bestemmelsen i straffeloven § 23 om tilskyndelse til forbrydelser?-

Gad vide om der skete mere i den sag, politiet vil jo meget n√łdigt tr√¶de jihad folket over t√¶erne.

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

Rigtig godt klip fra DR2, utroligt!

Henrik Marstal giver et godt indblik i hvad der foreg√•r i “deres” hoveder, det er sjovt at h√łre. “Kulturpersonligheder er jo en slags rollemodeller for samfundet” hahahah hvor komisk, det er sjovt nok i sig selv men n√•r s√• samtidig ingen nogensinde har h√łrt om ham, s√• bliver det lidt sjovere!

Christianity
Christianity
12 years ago

Jeg er virkelig imponeret over Krasniks m√•de hele tiden at ramme hovedet p√• s√łmmet.

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

Eksperter og “intelligentsia” der ikke ved hvad de taler om, medier der lyver og bedrager bevidst, EU der p√• trods af massive problemer forts√¶tter mod afgrunden med endnu mere fart, FN der manipulerer og pr√łver at fratage os vores ytringsfrihed.

Er der nogen der har en teori der kan forklare hvorfor disse ting sker?

Jeg er åben for alt, end ikke konspirationsteorier kan jeg helt sikkert afskrive længere

LFPC
12 years ago
Reply to  Niels Hansen

Pr√łv at begynde at emaile journalister for at p√•pege fejl og is√¶r mangler i deres artikler, og i deres avis’ generelle d√¶kning af disse emner. Det er som at sl√• i en dyne. Tro mig, dummere og mere dovne mennesker kan du ikke finde. Huller i jorden, jeg siger dig, huller i jorden. Der ligger s√•ledes en k√¶mpe, k√¶mpe historie og venter p√• at en kvik journalist tager den op: Forbindelsen mellem Kirkeasyl og voldelige venstreekstremister med deres egen ikke-kirkelige dagsorden. EB lavede en fremragende undercoverartikel, men kom der egentlig mere ud af det? Er der andre der har d√¶kket… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Jeg har ikke tidligere h√łrt om Henrik Marstal og har heller ikke fattet, hvorfor han skulle v√¶re rollemodel.

Han ligner jo en dukke fra b√łrne-tv, der s√• vidt kan √•bne munden lidt og klappe den i igen. P√•faldende d√łd ansigtsmuskulatur. Noget galt med tonus. Stoneface..

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  Mette

Det begynder at virke, det her dokumentationscenter. På det her link til Uriasposten

http://www.uriasposten.net/?p=4403

siger PH.d i musikvidenskab Hr. Marstal : “¬ĽDet er meget sj√¶ldent, at en musiker benytter sin position til at pl√¶dere for en konkret politisk dagsorden. Musikere plejer at v√¶lge aktuelle emner, som mange kan blive enige om ‚Äď som for eksempel Ungdomshuset og Irak-krigen.¬ę‚ÄĚ

Som LFPC siger, en pod – en medl√łber. Atter en Ph.d der tror at titlen giver universel indsigt. Ph.d er et meget sn√¶vert speciale, og man kunne godt forledes til at t√¶nke over, om man burde afskaffe det.

Anonymous
Anonymous
12 years ago

Jeg har ikke tidligere h√łrt om Henrik Marstal og har heller ikke fattet, hvorfor han skulle v√¶re rollemodel.

Han ligner jo en dukke fra b√łrne-tv, der s√• vidt kan √•bne munden lidt og klappe den i igen. P√•faldende d√łd ansigtsmuskulatur. Noget galt med tonus. Stoneface..

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘…Lille mand p√• dybt vand: Martin Krasnik spiste kusteren Henrik Marstal til middag i Deadline i g√•r…’ MK kunne vist hverken d√łje eller ford√łje HM’s kvalmende skinhellighed. Jesus Kristus – var der ikke snarere tale om en velfortjent korsf√¶stelse af den gode Henrik Marstal, efter at han t√łmt for visdom og √¶re havde sl√¶bt sit tomme faris√¶er-kors frem til deadline. Martin Krasniks udgangsreplik var som b√łdlens endelige, tunge nagle banket til korset. – Og s√• hang han da der, Henrik deJesus Marstal Kristus til nar og beskuelse p√• sit kors. Manden har i uerkendt ford√¶rv og nederdr√¶gtighed p√•ber√•bt sig i… Read more »

Poul H√łjlund
Poul H√łjlund
12 years ago

Især Krasniks mildt overbærende ansigtsudtryk er ubetaleligt! Den mand er dygtig.

Mia
Mia
12 years ago

Og han er totalt sexet!! Endelig en mand, der ikke skvadrer l√łs om anst√¶ndighed!! De fleste danske kunstnere har sv√¶rt ved at l√¶gge to og to sammen og ved s√• godt som intet om politik. Alligevel f√łler de, at de skal omvende folket, fordi nogen eller noget har fortalt dem, at det er umoralsk at sende irakerne hjem. Netop fordi de er rollemodeller (eller nogle af dem er det vel sagtens; andre pr√łver blot at profilere sig p√• “den gode imagin√¶re handling”), burde de holde k√¶ft i erkendelse af deres meget mangelfulde kendskab til irakerne og deres sager. Der er… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Mia

“Og han er totalt sexet!! Endelig en mand, der ikke skvadrer l√łs om anst√¶ndighed!!”

Enig. ūüôā

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Janne

Nogle af de kunstnere der er g√•et ind og leger anst√¶ndige rollemodeller er kunstnere der ikke s√¶lger s√¶rligt meget. De vil kunne s√¶lge mere ved at vise politisk standpunkt, idet det lige nu er trendy at skilte med politik, n√•r man er kunstner. Det er en trend, der udnyttes. Som jeg har sagt det f√łr – s√• finder man de pr√¶dikende pr√¶fekter blandt kunstnere nu – nu da folkekirken n√¶sten er t√łmt for menighed. PH og Georg Brandes ville vende sig i gravene over de skinhellige og selvretf√¶rdige mennesker, der i dag kalder sig for kunstnere.

P√ľnktcen
P√ľnktcen
12 years ago
Reply to  Mia

Ho ho! Skarpt og pr√¶cis afd√¶kkes Marstals modstrid: Hvis han havde nogen som helst intentioner om at l√¶gge handling bag sine dyre ord, ville han slet ikke tale om det. Marstal er musiker – Han udgjorde en trediedel af bandet “Ibens”, der leverede en del af soundtracket til undertegnedes kollegietid – “√ėlstykke i November” holder stadigv√¶k, og det var Henrik Marstal, der spillede smukt p√• cello (og bas, tror jeg). Siden gik han vist p√• konservatoriet. P√• grund af den gode musik er jeg ked af at se ham ude p√• s√• dybt vand, men fordi man er en f√łlsom… Read more »