23
sep
Seneste opdatering: 23/9-09 kl. 1510
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Emner: Den racismedĂžmte 15 Ă„rige fra Bornholm, Sverige- Aftonbladet – Israel, Lars Hedegaard, Geert Wilders, Yale University Press, OIC.

CBN: Is ‘Islamophobia’ a Worldwide Free Speech Threat? sendt den 15 september 2009

Ramadanterror: “Fuck you, fuck you Frankrig”

60 unge spredte rÊdsel i tog: Passagererne pÄ tog 881-195 kommer ikke til at glemme deres rejse fra Saint-Raphaël til Cannes sÞndag eftermiddag lige med det samme. Ved ankomsten til stationen i Frejus, steg omkring tres unge mennesker ombord pÄ toget. Deres mÄl var at tage til Nice for at fejre afslutningen pÄ ramadanen pÄ Avenue Jean-Medecin. Turen bliver til et mareridt for de andre passagerer. Af endnu ukendte grunde stoppede toget i en tunnel mellem Frejus og Mandelieu ved 13 tiden. I mÞrket begik de unge omfattende hÊrvÊrk, knuste ruder og inventar. Selv om der er tilsyneladende ingen vold var mod personer, var passagererne skrÊkslagne.

I Mandelieu ventede gendarmer og kommunalt politi pÄ toget, som fortsatte sin rute til Nice eskorteret af politiet. Men stemningen var sÄ spÊndt, at man beslutter at kÞre til Cannes for at retunere de unge til Saint Rapaël. Politiet foretog flere anholdelser og togtrafikken var alvorligt forstyret hele eftermiddagen. Flere tog var forsinket op til tre en halv time.

(Snaphanens oversĂŠttelse fra Une soixantaine de jeunes sĂšment la peur dans un train, Vandalisme dans un train prĂšs de Nice, quatre interpellations. Video: Ramadan : Train mis Ă  sac entre Saint-RaphaĂ«l et Mandelieu.) Se ogsĂ„: Celebrating Eid in the Netherlands: Sixty young people thrown out from Amsterdam cinema & PathĂ© cinema in Rotterdam og Biografballade i Palads efter ramadan-afslutning. I Sverige mĂ„ det vĂŠre forlĂžbet uden “brĂ„k” : Tidigt pĂ„ söndagsmorgonen samlades Stockholms 100.000 muslimer pĂ„ olika platser för eid-bönen .

“Ett samhĂ€lle som backar och backar”

Den brand og hÊrvÊrksfri skole? Den forrige förskola blev angrebet med en bil i 2006 og brÊndte ned til grunden. Denne ligner et hemmeligt militÊrdepot , som man kan finde dybt inde i danske og svenske skove, men man kan nok altid skaffe en gummiged eller et raketstyr til det nÊste angreb ?

Tanke arbetet som det inneburit att bygga bort riskerna för brĂ€nder, skadegörelse och faktiskt ocksĂ„ till exempel mobbning samtidigt som barnets behov och villkor hela tiden stĂ„tt i fokus har varit en kittlande utmaning. Ugglan Ă€r inklĂ€dd i aluminium med riktiga falsar och tre olika mĂ„tt pĂ„ plĂ„tarna. Den ovala inner gĂ„rdens vĂ€ggar Ă€r klĂ€dda med oljad, bandimpregnerad furu. Över trĂ€dĂ€cket som löper lĂ€ngs hela insidan hĂ€nger ett plĂ„ttak som perforerats i olika storlekar, allt för att ljuset ska spela och leka precis som de transparenta, fĂ€rgade skĂ€rmtaken över sandlĂ„dorna.

Om man tittar pÄ hur Sverige ser ut i dag tror jag dessvÀrre bara att detta försök att bygga brandsÀkert kommer att uppfattas som en utmaning. Min gissning: Nerbrunnen inom ett Är. TyvÀrr. En annan frÄgar sig om det inte vore bÀttre att bygga fönsterlösa betongbunkrar för att motverka denna inte minst för skattebetalarna förödande trend till vandalisering.

MÄnga idéer samsas i ny förskola utan rÀta vinklar, Förskolan Ugglan full av nytÀnk. Ett samhÀlle som backar och backar.

Haram-skolen

Att inte hÄlla handen.  Att inte dansa och sjunga. Att inte sitta bredvid en flicka eller pojke i skolan. Det lilla ordet haram hÄller pÄ att luckra upp den svenska skolan. Det Àr mycket som kan kallas haram: Den svenska kulturen Àr haram. Julgran och tÀnda ljus Àr haram. Att tala om Jesus Àr haram. Att pojkar och flickor leker ihop Àr haram. Gymnastik Àr haram. Att ta av sig kallingarna och duscha Àr haram. Att vara homosexuell Àr haram.

Enligt en ny undersökning förbjuder förĂ€ldrarna till mer Ă€n var tionde elev i StockholmsomrĂ„det sina barn att vara med pĂ„ lektionerna i biologi, sex och samlevnad, musik, simning och idrott. En annan undersökning: 27 procent av flickorna och 17 procent av pojkarna Ă€r inte med pĂ„ alla lektioner. Ett förbud med konsekvenser. Barn som tvingas hoppa över den obligatoriska undervisningen fĂ„r inga slutbetyg. Och dĂ„ Ă€r risken stor att de inte kan studera vidare och hamnar i arbetslöshet. Under lĂ€sĂ„ret 2004–2005 lĂ€mnade fyra av tio elever med utlĂ€ndsk bakgrund Ă„rskurs 9 med ofullstĂ€ndiga betyg.VĂ„ren 2008 var nĂ€stan hĂ€lften av niondeklassarna i Rinkebyskolan underkĂ€nda i nĂ„got av kĂ€rnĂ€mnena svenska, engelska eller matematik. Skolan mĂ„ste slĂ„ss – mot ordet haram

Damage control

Kulturkampen i de nye mediers tid foregÄr i frenetisk tempo. Sager der bruges i den ene parts tjeneste mÞdes hurtigt af et modangreb med falsifikation, eller angivelig falsifikation, af den anden side. SÄledes ogsÄ sagen om den udviste irakiske pÊdofile voldtÊgtsmand som vakte mindre opsigt for et par mÄneder siden, men nu er blevet fikspunktet i krigen om Danmarks sjÊl. Dagbladet Information har sÄledes nu bragt en lÊngere artikel der vinkler ud fra teknikaliteter, pÄ bekostning af substansen. Denne substans vil ogsÄ typisk vÊre emnet her i blogosfÊren, mere end den er i mainstreammedierne. Hvorfor sÄ ikke her slÄ de ubestridelige kendsgerninger fast:

Der foregĂ„r absolut ingen screening af asylansĂžgere ud fra deres vilje og evne til at indordne sig under danske normer og regler – herunder vantro kvinders ret til at sige nej.

Mustafa Ahmed har groft misbrugt den tillid som det danske samfund viste ham – om han var en del af gruppen pĂ„ de 282 eller ej.

Dette burde, sammen med den forfĂŠrdelige voldtĂŠgtssag fra Vorbasse, fĂžre til justering af det fĂžrste forhold jeg nĂŠvnte her. Det vil det imidlertid ikke.

Kirkeasyl har ikke holdt vandtÊtte skodder mellem deres kÊledÊgger, og tvivlsomme elementer der ikke tilhÞrte denne gruppe. SÄledes blev Ghassan Younis, den ansigtstattoverede gangster, fotograferet inde i Brorsons sammen med de Þvrige. Foreholdt dette blev der ikke udtrykt nogen form for beklagelse af sammenblandingen, men blot en nÞgtern afvisning. Kirkeasyl har ikke i dette forlÞb givet udtryk for forstÄelse af de problemer som kriminelle asylansÞgere udgÞr for dem der betaler festen.

Kirkeasyl kompromitterede sig i fÞrste omgang utilgiveligt ved at vÊlge den narkodÞmte Taleb Ansari som talsmand. Ekstra Bladets undercoverartikel dokumenterede hvordan man herefter kynisk prÞvede at holde de brÄdne kar vÊk fra rampelyset.

Der gĂžres nu forsĂžg pĂ„ at benĂŠgte at denne koalition af gode og anstĂŠndige (m/u voldsudĂžvelse) stĂ„r for “asyl til alle”. Dette klinger hult nĂ„r tĂŠskeholdet Antifascistisk Aktion er dybt involveret pĂ„ alle planer i denne aktion.

GÄr man ikke ind for vanvittige tanker om Äbne grÊnser, skylder man at forklare befolkningen 1) hvor mange asylanter Danmark kan rumme, 2) om man nÄr mÄlet er fuldt vil acceptere udvisning af de efterfÞlgende ansÞgere, og ikke bare skubbe problemet ud i fremtiden igen, 3) hvilke screeningsprocesser, om nogle, man kan ivÊrksÊtte for at sikre at tredjeverdensborgere med aggressiv og ukontrollabel seksualitet, eller andre kriminelle tilbÞjeligheder, kan frasorteres, og 4) man skal simpelthen starte fra bunden, og anlÊgge en attitude hvor man selv afluser kÊledÊggegruppen for folk som narkodÞmte Ansari, i stedet for at lade medierne opdage dette. Ja, man skylder faktisk at sandsynliggÞre, at man anser danskernes tarv for at stÄ over de kriminelle asylansÞgeres (LFPC).

[…] »Afvist iraker voldtog 14-Ă„rig.« SĂ„dan lĂžd overskriften pĂ„ gĂ„rsdagens vigtigste nyhedshistorie i B.T. En historie, der blev bĂ„ret af indignerede kommentarer fra Venstres SĂžren Pind.

Men historien er forkert. Den »pÊdofile voldtÊgtsmand«, som SÞren Pind kalder den pÄgÊldende iraker pÄ sin blog, er ikke blandt de afviste asylansÞgere, som »Niels Hausgaard, Sebastian Dorset tusinde af andre danskere« ifÞlge B.T. bakker op om, og som »Kirkeasyl og BedsteforÊldre for Asyl arrangerer stÞttedemonstrationer for«.

»Han havde oprindeligt en opholdstilladelse, men mistede den, da han blev dÞmt i en straffesag,« forklarer Gunnar Homann, der tidligere har vÊret advokat for Mustafa Ahmed.

Med andre ord er Mustafa Ahmed, som irakeren hedder, en af de mange flygtninge i Danmark, der skal udvises af landet, fordi han har begÄet en grov forbrydelse. Og det har vel at mÊrke intet med de afviste irakiske asylansÞgere at gÞre, der har vÊret i mediernes sÞgelys, efter en del af dem sÞgte tilflugt i Brorsons Kirke i KÞbenhavn fÞrst pÄ sommeren.

NĂ„r SĂžren Pind i B.T. slĂ„r fast, at blandt andet Kirkeasyl og Poul Nyrup Rasmussen har forsĂžgt »at forhindre, at en dĂžmt voldtĂŠgtsforbryder bliver udvist af landet,« er det altsĂ„ lodret forkert. […] B.T. og SĂžren Pind svĂŠrter afviste irakere pĂ„ forkert grundlag

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Per N
Per N
11 years ago

Ok den med boing boing og “Dansk for journalister – og andre dummies”-hĂŠfte, er jeg med pĂ„ det kan vĂŠre at jeg sĂ„ kan spare mig mangen fejl, det tager sku alfor lang tid at rette. : – )

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

“PS. Til alle: Hvad med at udgive et “Dansk for journalister – og andre dummies”-hĂŠfte?”

De findes skam, men dem bliver man sjĂŠldent meget klogere af.

Det er det samme som dansk sprognĂŠvns test. Den er let nok, for den rummer alle de let gennemskuelige situationer.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

NĂ„da?!

Har du evt. et link til dette, Thomas?

Jeg havde forestillet mig et hĂŠfte i en sĂ„dan en overbĂŠrende, meget pĂŠdagogisk og humoristisk-sarkastisk stil 🙂
A la “Vi ved godt, at det her sikkert er MEGET svĂŠrt for dig, men NU skal du bare hĂžre … det KAN lade sig gĂžre”

Hvem siger de PK-frelste og gloriepudserne skal have monopol pĂ„ at vĂŠre kreative og humoristiske? 😉

JensH
JensH
11 years ago

Jeg gik ind pÄ den Infornation-artikel SÞren Rasmussen linker til, og sÄ det billede der pryder artiklen, og igen slog det mig: Hvorfor er venstreflÞjen altid sÄ kiksede i deres pÄklÊdning?? Er det for at sÊtte streg under deres forskruede og rabiate holdninger?? For hvis det er sÄ virker det helt efter hensigten. Det mÄ man virkelig give dem.

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

Flyfabrikken: “boing boing hendes rĂžv gĂ„r op og ned” Er hun mon “stewartesse”? 🙂

Ellers spÊndende som sagen udvikler sig, Bork og bedstemÞdre i retten, trÞster den stakkels sjÊl, der i sin kulturelle enfoldighed ikke kunne forestille at en 14 Ärig pige uden tÞrklÊde var sÄ vigtig, at han kunne blive vist ud.

Ej, hvor bliver jeg mere og mere pessimistisk, dag for dag.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Er sĂ„dan et “Boing” fly mon sĂŠrligt godt rustet til at klare eventuelle nĂždlandinger, Thomas? 🙂

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago

> Victor

MĂ„ske skulle vi hellere lade vĂŠre med at bruge forfordele – det er et svĂŠrt ord, der er direkte oversat fra plattysk, og da dels mange ligesom jeg ikke kan fĂ„ sig til at vende betydningen 180 grader, dels er det i alt skriftligt indtil for nylig brugt i den gamle betydning, sĂ„ kan det kun forvirre at bruge det. Der er bedre ord for den nye betydning: favorisere, begunstige.

SĂžren Rasmussen
SĂžren Rasmussen
11 years ago

Bl.a. sogneprĂŠst Leif Bork Hansen og BedsteforĂŠldre for Asyl protesterede, da den pĂŠdofile blev dĂžmt til udvisning efter sin voldtĂŠgtsdom:

http://www.information.dk/161300

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago

> LFPC Jeg vil egentlig gerne uddybe lidt: Jeg vil til min dĂždsdag bruge ordene i den oprindelige betydning, som for mig er den eneste rigtige. Det vil vel ogsĂ„ give en del forvirring, hvis flere og flere ord bruges i to (eller flere!) forskellige betydninger… Jeg tror, det isĂŠr skyldes den faldende kvalitet hos dagbladenes journalister. De kender ofte ikke talemĂ„dernes og de enkelte ords betydning, sĂ„ de har lĂŠnge skrevet om “faldgrupper”, og i gĂ„r skrev en af Berlingerens kulturmedarbejdere om “orlovsflĂ„den”. Der oversĂŠttes bevidstlĂžst fra engelsk, sĂ„ “udkomme” (fra “outcome”) ikke lĂŠngere betyder levebrĂžd, men udfald. Det… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Gunnar – sĂ„ ung er jeg heller ikke; men ordet forfordeles har jeg aldrig hĂžrt brugt i den “ĂŠldre” betydning. Nogle gange kan du godt brokke dig over de skrivendes brug af sproget; men nogle gange er der altsĂ„ ogsĂ„ regionale forskelle, der vil noget. En af mine bekendte – der har brugt hele sit liv pĂ„ djĂŠvleĂžen – blev en aften portrĂŠtteret i en TV-udsendelse. NĂŠste dag sagde jeg til hende, at det da godt kunne have vĂŠret mĂžj vĂŠrre. Hun rĂžg direkte op i det rĂžde felt – hvad der var galt med udsendelsen. Jeg stod og undrede… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Victor

Victor Det har ikke noget med “en fordel” at gĂžre men at “fordele” noget – “for-fordele” er sĂ„ at “fordele noget skĂŠvt / uretfĂŠrdigt” ( a la “forvise”, “forglemme”, “forgifte” etc. ) Kommer vist nok fra tysk “vor-verteilen” ( eller er det plattysk ? hmm ) Ja, Gunnar, fejlen med “bjĂžrnetjenste” er ogsĂ„ en klassiker, men stadig lige rĂžvirriterende i mine Ăžrer. Hvorfor fortĂŠller man dog ikke ikke bare ungerne i skolen mv., at de tager grueligt fejl. Udtrykket relaterer jo netop til en dyrefabel ( sĂ„ vidt jeg husker 🙂 ), hvor det netop var en meget dĂ„rlig tjeneste… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Her er forklaringen ang. “bjĂžrnetjeneste” –
vi har vist brug for et sprogpoliti med “license to kill” 🙂

http://da.wikipedia.org/wiki/Bj%C3%B8rnetjeneste

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Mere info her:

http://dialekt.dk/sociolekter/pendul-ord/
Jeg mĂ„ sgu vĂŠre ved at blive gammel *SUK* 🙂 – for mig har “laps” og “virak” stadig de oprindelige betydninger …

http://www.kommunikationsforum.dk/default.asp?articleid=12498

Hmm, hvorfor er det nĂŠsten altid de uvidende/ “kreative” tĂ„ber, der bestemmer hvilken vej sproget
skal bevége sig? Og kan man stjéle det tilbage fra dem? 🙂

Mia
Mia
11 years ago
Reply to  Bjovulf

@ Bjovulf

Som altid HELT enig! 😉

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Mange tak, Mia 😉 Er der mon slet ikke noget vi er uenige om? haha Det her er nĂŠsten for godt til at vĂŠre sandt. Andre rĂŠdsler er “ligge” vs. “lĂŠgge”, “hĂŠngte” vs. “hang”, “synTes”, nĂ„r man mener “synes”, “hans” vs. “sin” ( GRRR! – og nu pĂ„ det seneste “sinE”, nĂ„r det faktisk skal vĂŠre “deres”, fordi man ikke fatter, at det (refleksivt) retter sig efter, om EJERNE er i flertal – IKKE de ejede objekter! fx. “Svenskerne har valgt SINE (NEJ, sgu da “DERES” for H.!) nye parlamentsmedlemmer”. Den slags vrĂžvl hĂžres ofte pĂ„ TV og i radio… Read more »

Mia
Mia
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Nu bliver jeg da helt nervĂžs!! Jeg bĂ„de staver og sĂŠtter komma som en brĂŠkket arm, og har utvivlsomt brudt reglerne indtil flere gange!! Du mĂ„ bĂŠre over med os dĂždelige, Bjovulf 😉

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Åh, undskyld, Mia – sĂ„dan var det sandelig heller ikke ment 😉 Jeg skulle bare lige afreagere over nogle af de store sprogsyndere og “sjuskere” pĂ„ TV, i radioen og i aviserne. Man skulle da tro, at de ville have mere respekt for det danske sprog, som er deres arbejdsredskab, end den slatne ligegyldighed de har udvist gennem de senere Ă„r. Ofte er det direkte pinligt sĂ„ uvidende, de er. Jeg opdager skam ogsĂ„ tit slemme sjuskefejl, nĂ„r jeg skriver her – isĂŠr bagefter GRRR! 🙂 – men jeg fĂ„r jo heller ikke lĂžn for det, og jeg ved da… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Victor

Venstre Ăžnsker den kriminelle lavalder afskaffet – DF har kun foreslĂ„et 12 Ă„r http://jp.dk/radio/?id=1608 Og justits-vatnissen – & borgmesterkandidat i Kbh! -. Frank Jensen tror ghm., at det drejer sig om at sĂŠtte bĂžrn i spjĂŠldet sammen med voksne 🙂 http://jp.dk/indland/kbh/article1826747.ece Frank Jensen langer ud efter DF Offentliggjort 23.09.09 kl. 15:19 Under overskriften “Det er bĂžrn, for pokker!” retter Socialdemokraternes overborgmesterkandidat i KĂžbenhavn, Frank Jensen, er skarp kritik mod Dansk Folkeparti … BĂžrn bliver ikke mindre kriminelle af at komme i fĂŠngsel. TvĂŠrtimod risikerer de her at “komme i skole” hos voksne kriminelle”, skriver han pĂ„ sin blog. …. Og… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Journalistiske misforstĂ„elser og fejloversĂŠttelser er et kapitel for sig. Havde jeg en krone for hver gang jeg havde lĂŠst om soldaters “barakker” eller flyfabrikken “Boing” …

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago

> LFPC
Jeps, det var nĂžje kalkuleret!

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago

> Victor:
Hvad mener du egentlig?

“Forfordelt er et af de udtryk der har skiftet betydning. Hos yngre dansktalende betyder det oftest at man har fĂ„et for meget – blevet tilgodeset, hvor det hos ĂŠldre dansktalende har betydning af at man har fĂ„et for lidt – blevet snydt. ”

Du gÞr sproget en bjÞrnetjeneste ved at bruge ord eller udtryk pÄ en mÄde, sÄ de fÄr den nye, modsatte betydning.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Biering – jeg er en lille tyk mand i min bedste alder – uden propel pĂ„ ryggen. Og nĂ„r det gĂŠldet dette pendulord, har jeg altid brugt det i den “yngre” version af pendulordet. Synonym – begunstiget.

LFPC
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Var det bevidst at du brugte lige netop “bjĂžrnetjeneste”? Dette er jo netop ogsĂ„ et sĂ„kaldt pendulord, der for de yngre betyder ‘en meget stor tjeneste’.

Mia
Mia
11 years ago
Reply to  LFPC

De ord skal bruges pÄ old school-manér, ellers kommer man til at virke tÄbelig.

Victor
Victor
11 years ago

Vil lige gĂžre opmĂŠrksom pĂ„, at BBC worldnews kl 21.30 i aften sender programmet “Sharia UK”.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Victor

Og sĂ„ lige gĂžre reklame for File on fours “How real is far right terror threat”. Den er lidt PK; men samtidig ogsĂ„ temmelig afslĂžrende i sin beskrivelse af, hvordan muslimerne konstant forfordeles, nĂ„r det kommer til offentlige programmer i byer som Luton.

JensH
JensH
11 years ago

LFPC skrev forleden om alliancen mellem ‘de pĂŠne borgere’ i BedsteforĂŠldre for Asyl og sĂ„ stormtropeprne i AFA: “SĂ„ lĂŠnge pĂŠne bedsteforĂŠldre med bekymrede miner marcherer under dĂždningehoveduniformerede AFA’ers beskyttelse, er der ingen tvivl om hvor de hĂžrer hjemme. PĂ„ samme side som den radikale vinduespynt i den sovjetapologetiske fredsbevĂŠgelse i sin tid” Det minder mig om et lĂŠser-indlĂŠg i politken fra 2007 af DR’s Jannich Kofoed, der i 1980’erne var medlem af Danmarks Kommunistiske ungdom, og havde derfor selvfĂžlgelig et godt indblik i fredsbevĂŠgelsen. Om tiden i 1980’erne med beskriver han hvordan naive ‘bedsteborgere’ lod sig spĂŠnde for DKP’s… Read more »

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  JensH

Glem ikke en rĂŠkke folkekirkeprĂŠsters aktivistiske stĂžtte til kirkeasyl. PrĂŠsteinitiativet hedder det vist. Jeg har undersĂžgt om den prĂŠst der hĂžrer til ‘vores’ sogn er en del af prĂŠsteinitiativet og dermed stĂžtter kirkeasyl. Det er prĂŠsten ikke. Men var hun, sĂ„ ville jeg fortĂŠlle hende min ĂŠrlige mening om prĂŠsteinitiativets stĂžtte til kirkeasyl.

Anonymous
Anonymous
11 years ago
Reply to  JensH

“slog vi os pĂ„ lĂ„rene af grin over, at det lykkedes at fĂ„ tusinder af voksne mennesker til at mĂžde op foran Christiansborg og hoppe ret op og ned, mens de i kor rĂ„bte ’Hoppe-hoppe-hop! ”

Og de hopper stadig, nu for muslimerne. Var det ikke fordi det er sÄ tragisk, var det jo egentlig ret latterligt.

PB
PB
11 years ago
Reply to  JensH

“slog vi os pĂ„ lĂ„rene af grin over, at det lykkedes at fĂ„ tusinder af voksne mennesker til at mĂžde op foran Christiansborg og hoppe ret op og ned, mens de i kor rĂ„bte ’Hoppe-hoppe-hop! ”

Og de hopper stadig, nu for muslimerne. Var det ikke fordi det er sÄ tragisk, var det jo egentlig ret latterligt.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  PB

Ja, man skulle sgu tro, at de havde fÄet en hoplanÄl, sÄdan som de er villige til
konstant at hoppe og lÊgge sig pÄ maven for alle muslimernes vanvittige krav.

Eller der er mÄske ligefrem penge med i billedet for visse politikeres vedkommende?
Det begynder i hvert fald at lugte kraftigt af det her – og endnu hĂžjere grad nede i EU.
Er der monstro nogle slunkne partikasser, der har fÄet lidt hÄrdt tiltrÊngte
bidrag til gengĂŠld for “lidt” velvillig indstilling over for muslimer, islam og sharia?

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Et stÞrre afspÊrret omrÄde med overvÄgning og bevÊbnet personale bag var det der holdt svenskerne ude af KÞbenhavn for Är tilbage.
Det fungerede dengang og afspÊrrede omrÄder med bevÊbnet personale bag er stadig det, jeg foreslÄr aktuelt.

Thomas Nydahl
11 years ago

Steen en tanke slog mig: det spektakulĂ€ra helikopterrĂ„net hĂ€r i Sverige idag visar att det Ă€r tvĂ„ slags brottslighet vi har att leva med: Ă„ ena sidan denna, som Ă€r detaljplanerad, styrd organisatoriskt och med all sĂ€kerhet maffiarelaterad, eller utförd av en kriminell organisation, Ă„ andra sidan den vardagsterror som riktas mot Sverige i förorter och stĂ€dernas centra: misshandel, rĂ„n, sönderslagna rutor, nedklottrade fasader, attacker mot svenskar i deras egenskap av svenskar (fuck you, fucking svenne). Hur ska strategin se ut för att slĂ„ss mot sĂ„ olika fenomen? Eller ska vi betrakta dem som ett och samma fenomen, trots att… Read more »

Poul HĂžjlund
Poul HĂžjlund
11 years ago

Fremragende TV-indslag pÄ CBN. IsÊr den alvorlige stilfÊrdighed, der prÊgede indslaget, var befriende. MÄske er massemedierne ved at vÄgne op, mÄske er der endelig ved at ske noget pÄ en stÞrre skala. Og pÄ hÞje tid.

Janne
Janne
11 years ago

HĂ„ber at du har ret.

Og hvad f….. laver Iran i FN?? Og hvad laver vi i det hele taget i et FN bestĂ„ende af bl.a. Iran?? FN fremstĂ„r efterhĂ„nden som en organiseret hĂ„n mod frie demokratiske lande. SĂŠrligt som en hĂ„n mod Israel.

“Sidste gang den iranske prĂŠsident, Mahmoud Ahmadinejad, holdt tale i FN, udvandrede flere landes reprĂŠsentanter i protest. I dag, nĂ„r Ahmadinejad skal tale ved FN’s generalforsamling i New York, har Israel allerede pĂ„ forhĂ„nd meddelt, at man har tĂŠnkt sig at boykotte talen fra den iranske prĂŠsident.”

h t t p://jp.dk/udland/mideast/article1826052.ece