27
okt
Seneste opdatering: 28/10-09 kl. 1743
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

In 1997, Headley was charged in federal court in Brooklyn, N.Y., with importing heroin into the United States. He was charged under his original name, Daood Saleem Gilani.Headley was living in New York at the time, records show. He was traveling to Pakistan and bringing heroin back, a law enforcement source said. Chicago Sun.

DR fra PET’s pressem√łde

H√łr hvad PET-chefen Jakob Scharff sagde tidligere p√• PETs pressem√łde. DR Update.

Remember that big, mysterious FBI raid a week or so ago on that Illinois meat-packing plant — I mean, on that Illinois Muslim meat-packing plant? Well, now we know what the feds were up to, as detailed in this federal affadavit. They were looking for jihadi killers, would-be Islamic assassins of Kurt Westergaard and Flemming Rose, for “crimes” against Mohammed — a cartoon.Two Chicago men charged in terror scheme. Okt 19, 2009 ‚ÄéFBI Raids Halal Slaughterhouse.

Westergaard: De skal ikke få mig ned med nakken

Terrorister ville bombe Jyllands-Posten.¬†FBI har anholdt to personer for at planl√¶gge terror i Danmark Et af terroristernes m√•l var angiveligt Morgenavisen Jyllands-Posten og kulturredakt√łr Flemming Rose og bladtegneren Kurt Westergaard.¬†Sappho har indhentet en kort kommentar fra Kurt Westergaard, der er manden bag den mest ber√łmte af Muhammed-tegningerne. Den, hvor den islamiske religionsstifter er udstyret med en bombe i sin turban.

“Jeg har den samme oplevelse af det som f√łr. De kan godt true mig, men de skal ikke f√• mig ned med nakken,” siger Kurt Westergaard til Sappho og uddyber:

“Jeg vil ikke v√¶re bange. Jeg blev vred over at blive truet for at passe mit arbejde. Men vrede er en god f√łlelse, n√•r man bliver truet. Det er en aktiv f√łlelse, der hj√¶lper en igennem truslerne.”¬†Westergaard. – De kan true mig, men de skal ikke f√• mig ned med nakken.

Læs anklageskriftet mod Tahawwur Hussain Rana (pdf) og  David Coleman Headley (pdf).  Dagens replik går til det Radikale parti:  Vestager: Vi har måske undervurderet hadet.

Muslimernes F√¶llesr√•d “chokeret” over Koranen 9:5

Sura 9 (Omvendelse) vers 5: N√•r de fredhellige m√•neder er omme, skal I dr√¶be dem, der s√¶tter andre ved Guds side, hvor som helst I finder dem! I skal p√•gribe dem, belejre dem, og ligge p√• lur efter dem i hvert et baghold! Men hvis de omvender sig, holder b√łn og giver almisse, s√• lad dem frit g√•! Gud er tilgivende og barmhjertig.

Nej, ikke helt. Svarene p√• mine sp√łrgsm√•l her under begynder s√• sm√•t at l√łbe ind. Muslimernes F√¶llesr√•d er “chokeret” over terrorplanerne mod Jyllands-Posten. Hvorfor dog? N√•r der nu har v√¶ret mindst 14.289 islamiske terror- og voldshandlinger siden 9/11? Mainstreammedierne er ikke tr√•dt i karakter endnu, for alle citerer gladeligt en komplet intetsigende udtalelse fra dette r√•d:

[…] Det har intet med Islam at g√łre, n√•r to personer planl√¶gger at angribe Morgenavisen Jyllands-Posten. Faktisk er det i strid med v√¶rdierne og grundprincipperne i Islam at ud√łve terror, lyder det fra Muslimernes F√¶llesr√•d i en kommentar til tirsdagens afsl√łring af terrorplanerne mod avisen. […]

– Muslimernes F√¶llesr√•d understreger, at en handling af denne karakter vil v√¶re i direkte strid med Islams grundprincipper og kernev√¶rdier. Enhver terrorhandling er og bliver uforenelig med Islam, understreger r√•det. […] Muslimer: Terrorplan uforenelig med Islam

Hvorfor er den det, når nu islamiske tekster, islamisk historie, og ledende islamiske personligheder siger noget andet? Muslimernes Fællesråd giver ikke mindste antydning af et svar, og denne Ritzau-historie gengives uden mindste kritiske vinkling i medierne lige nu (LFPC).

Åbenhed, eller fortsat fortrængning?

S√• skal vi til det igen. Endnu en dag i historien om jihad som kun adskiller sig ved at tage udgangspunkt i tegninger, og ved at have umiddelbar relevans for Danmark. Vi kender turen til ulidelighed, og netop stereotypien i mainstreammediernes d√¶kning, og politikeres og myndighedspersoners overfladiskhed og ber√łringsangst i forhold til dette emne, g√łr sp√łrgsm√•let om en eventuel bev√¶gelse hen imod klarhed og √•benhed til det interessante for mig. Er der, trods alt, ved at komme mere ubesmykket realitet og mindre politisk korrekthed i den offentlige ‘diskurs’? Her er en checkliste over punkter jeg vil v√¶re opm√¶rksom p√•:

Vil det i medied√¶kningen blive erkendt at de (formodede) gerningsm√¶nd handler p√• baggrund af islamisk dogmatik og historie som der er almen konsensus om? Eller vil det som hidtil blive impliceret at de er d√•rlige muslimer, uden den mindste angivelse af hvorfor? Vil man antage helt ureflekteret at der er en simpel k√¶de af skyld der ender hos JP? Vil man fortsat undlade at problematisere at nogen holder et helt land kollektivt ansvarlige for en avis’ redaktionelle dispositioner?

Vil politikere og PET tage udgangspunkt i det besynderlige paradigme (kendt fra bl. a. USA og UK) om at man kan forme virkeligheden ved at lukke √łjnene for den? Alts√• at man undg√•r at referere til jihad osv., og pr√łver at marginalisere og afsn√łre de anholdte som forbrydere, slet og ret? Eller er vi trods alt kommet s√• langt, at man tager om n√¶ldens rod, og erkender at problemet er at “terrorister” har solide r√łdder i islams historie og dogmatik?

Vil (angivelig) afstandstagen fra muslimsk hold v√¶re tydelig, trov√¶rdig og umisforst√•elig? Vil ordvalget g√łre klart at man ikke bare ford√łmmer vold i islams tjeneste, men ogs√• “terroristernes” m√•l om islamisk overherred√łmme? Vil man pr√¶cisere at drab p√• “uskyldige” ogs√• indbefatter vantro? Vil kritik af “terroristerne” v√¶re uden sammenk√¶dning med afstandstagen fra JPs brug af ytringsfriheden? Vil man erkende at “terrorister” er udstyret med en fri vilje til ikke at beg√• terror, eller vil man opfatte deres handlinger som en simpel konsekvens af trykningen af tegningerne?

Vil medierne fastholde fokus p√• proportionerne: At nogle mennesker ville sprede d√łd og √łdel√¶ggelse over nogle tegninger, eller vil d√¶kningen gradvist komme til at handle om de anholdtes retssikkerhed?

Vil danskerne efterhånden være så trætte af denne sag, at vreden rettes mod JP? (LFPC)

Vet du vad islamofobi är?

‚ÄĚOrdkonstruktionen ‚ÄĚislamofobi‚ÄĚ √§r en f√§lla lagd av islamister med avsikten att f√∂rhindra islamkritik‚ÄĚ (Robert Redeker)

Nazisternas judef√∂rf√∂ljelse missbrukas nu st√§ndigt som slagtr√§ s√• fort kritik mot Islam kommer p√• dagordningen. En spr√•klig nykonstruktion ‚ÄĚislamofobi‚ÄĚ har i det sammanhanget vunnit insteg i medierna och utnyttjas nu flitigt i den offentliga debatten av b√•de muslimer, journalister och politiker. Allt oftare kopplas detta ord ihop med begreppen rasism och fr√§mlingsfientlighet. Vi har sett det i b√∂cker och i massmedia under senare tid som ett sk√§llsord mot alla som √§r kritiska till Islam, s√§rskilt d√• Sverigedemokraterna. Och det m√§rkliga √§r att det √§r i huvudsak v√§nstern som anammat ordet mer √§n n√•gra andra. Men vad kommer ordet ifr√•n och varf√∂r har det f√•tt ett s√•dant genomslag?

Den franske forskaren Caroline Fourest har unders√∂kt saken och sp√•rat det till radikala islamister. Hon har visat att det f√∂rst d√∂k upp n√§r islamisterna anv√§nde det som vapen mot feministerna. Den ber√∂mde, amerikanske kvinnosaksaktivisten, Kate Millet, blev utsk√§lld f√∂r att vara islamofob n√§r hon uppmanade sina iranska medsystrar att neka b√§ra sl√∂ja. Det hade allts√• med motst√•ndet mot iransk kvinnoapartheid att g√∂ra ‚Äď att iranska kvinnor skall tvingas b√§ra sl√∂ja i offentliga milj√∂er, skolor och andra institutioner samt att det skulle inf√∂ras k√∂ns√•tskillnad i simhallar o s v De som protesterade emot att ayatollorna, i den teokratiska diktaturen Iran, upph√∂jt denna kvinnoapartheid till norm blev anklagade f√∂r att vara islamofober, d v s deras protester visade att de hade ett sjukligt f√∂rh√•llande till Islam. Begreppet har sedan dess spridit sig med vindens hastighet i radikala muslimska och v√§nsterinriktade kretsar, s√§rskilt med hj√§lp av den k√§nde islamisten Tariq Ramadan , en ‚ÄĚakademisk‚ÄĚ muslim som bor i Schweiz, och som visat sig vara en riktig ulv i f√•rakl√§der. I m√•nga √•r var denne inkallad som expert p√• integrationsfr√•gor av flera aningsl√∂sa, europeiska regeringar. √Ąnda tills han blev avsl√∂jad som islamistisk strateg. Ramadan √§r numera portf√∂rbjuden i USA. Men han h√∂jdes till skyarna i svenska media f√∂r inte s√• l√§nge sedan. Sverige √§r verkligen unikt p√• m√•nga s√§tt!

Caroline Fourets visade hur begreppet snabbt spred sig politiskt bland islamistiska milj√∂er i Londons mosk√©er, s√§rskilt under den s k Rushdie aff√§ren. F√∂rfattaren Salman Rushdie blev kallad ‚ÄĚkriminell islamofob‚ÄĚ och pr√§stdiktatorn ayatolla Komeini i Iran hotade honom till livet genom en fatwa. Det vill s√§ga, han gav alla muslimer fritt fram att sk√§ra halsen av Rushdie. Den som lyckas g√∂ra det f√•r fritt intr√§de till paradiset.

Nu har begreppet “islamofob” blivit ett allm√§nt retoriskt vapen som islamister anv√§nder generellt i sin kamp f√∂r att sprida antidemokratisk hatpropaganda mot allt v√§sterl√§ndskt. D√§rf√∂r kallar en norske f√∂rfattarinnan Hege Storhaug bruket av begreppet ‚ÄĚislamofobi‚ÄĚ f√∂r en klassisk, politisk h√§rskarteknik i akt och mening att v√§cka starka k√§nslor hos muslimer i allm√§nhet, och bland muslimska ungdomar i V√§st i synnerhet. Hon citerar den k√§nde somaliskf√∂dde Ayan Hirsi Ali, tidigare parlamentsledamot i Holland, som skriver: ‚ÄĚIngen debatt √§r mer explosiv, mer k√§nslig, mer f√∂rvirrande och mer skr√§mmande √§n debatten om Islams framtid i Europa‚ÄĚ

En s√•dan “skr√§mmande”debatt har vi nyligen f√•tt se prov p√• i den osakliga hatpropaganda som riktats mot Jimmie √Ökesson p√• grund av hans artikel i Aftonbladet nyligen. √Ökessons befogade oro och r√§dsla f√∂r Islam och islamismen blev genast betecknad som islamofobi och rasism. Och man framst√§ller honom nu som en ren nazist med ‚ÄĚbruna r√∂tter‚ÄĚ d v s hans person kopplas till nazitidens Brunskjortor p√• 30-talet. Snacka om mobbing!

Följden är att hela det politiskt korrekta mediaetablissemanget i Sverige har låtit sig luras av islamisternas smarta retorik. Vi är nu alla per definition utnämnda till islamofober om vi vågar rikta minsta kritik mot Islam. Och det är ingen hejd på hur lättstötta muslimer är. De börjar ställa krav på att yttrandefriheten skall avskaffas eller starkt begränsas när det gäller Islam. Och de har krävt att de som kritiserar Islam skall åtalas för hets mot folkgrupp. Precis som Islam och muslimer är en enda folkgrupp.

Men begreppet islamofobi har ingenting med hat till n√•got speciellt folk att g√∂ra, s√•som det nu framst√§lls i v√•ra politiskt korrekta media. Det √§r tv√§rtom ett aggressivt f√∂rsvarsverktyg som anv√§nds med framg√•ng av islamister f√∂r att tysta all kritik av Islam. Men vi √§r v√§l inte totalt blinda? Iran √§r ju ett typexempel p√• vad islamister kan st√§lla till med n√§r de f√•tt den politiska makten. (Och det finns faktiskt ledande islamister i London som redan tagit ut segern i f√∂rskott och kallar Europa f√∂r ‚ÄĚKalifatet Europa‚ÄĚ!)

När muslimer och vänsterfolk i Sverige samarbetar och sätter beteckningen islamofob på sina meningsmotståndare då har de antagit islamisternas språkbruk. Därmed har vi all anledning att se upp. Sådant folk är inte att leka med när de visar sina rätta ansikten. Det har vi redan fått många bevis för under de senaste 20 årens attentat och mord runt om i Europa och i övriga världen.

S√• gl√∂m inte vad “islamofobi” √§r!

af Ord mot Ord

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PeterK
PeterK
11 years ago

Der er jo ikke s√• meget at diskutere. Fra hestens egen mund: 3:151 “We shall cast terror into the hearts of those who disbelieve.” 4:74 “Fight in the way of Allah who sell the life of this world for the other. Whoso fighteth in the way of Allah, be he slain or be he victorious, on him We shall bestow a vast reward.” 4:76 “Those who believe do battle for the cause of Allah; and those who disbelieve do battle for the cause of idols. So fight the minions of the devil.” 4:91 “Take them and kill them wherever ye… Read more »

Johansen
Johansen
11 years ago

“Muslimernes F√¶llesr√•d understreger, at en handling af denne karakter vil v√¶re i direkte strid med Islams grundprincipper og kernev√¶rdier. Enhver terrorhandling er og bliver uforenelig med Islam, understreger r√•det.”

Taqiya-snak!

“Strike terror into their hearts”.

Terrorplanerne er i fuld overensstemmelse med helligskrifternes dogmatik.

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Johansen

Jeg kunne godt t√¶nke mig at h√łre og se r√•det tage afstand fra de dybt intolerante passager i koranen.

Mette L.
Mette L.
11 years ago

“Det har intet med Islam at g√łre” og “Faktisk er det i strid med v√¶rdierne og grundprincipperne i Islam at ud√łve terror” og bla bla bla. Man vidste, det ville komme og at medierne ukritisk ville labbe det i sig og uden at stille sp√łrgsm√•l formidle det videre til os andre “uvidende”…. Her t√¶nkte jeg p√• en artikel fra JP 5/10, men jeg har glemt at notere √•rstallet (men det er med nogenlunde sikkerhed 2006). Overskriften lyder “Bin Laden l√¶ser koranen p√• rette m√•de” – det var Hirsi Ali, der var blevet interviewet til Frankfurter Allgemeine. Hun “mener ikke, at… Read more »

morlille
morlille
11 years ago

Kan nogen fort√¶lle mig, om der er noget uldent i at Butt Hussain afslutter sin afstandtagen til terrorplanl√¶gning med ordene “det accepterer vi ikke indenfor islams gr√¶nser”! Hvad mener han med “indenfor islams gr√¶nser”? Det er m√•ske kommet dertil, at jeg ser sp√łgelser allevegne! Apropos den ovenst√•ende Mickey-med-√łrerne tegning, s√• er der tale om stor kunst. Jeg ved ikke, om der kan blive problemer med ophavsret eller Kurt Westerg√•rd, men Kathrine Winkel Holm efterlyser i Sapphos nyhedsbrev flere muhammedtegninger. Da kunst if√łlge Carina Christensen skal v√¶re provokerende skulle der ikke v√¶re noget til hinder for at opn√• livslang kunstst√łtte. Send… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  morlille

Måske takfir?

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Janne og Johansen Jeg kan ikke blive uenig med Jer ! Men vi er oppe imod noget som vi overse i forbindelse med ytringsfriheden og demokrati : “Objections to muslim and homosexual practices to be UNLAWFUL in Europe.”, skrevet af Poul Belien p√• http://www.hudsonny.org/2009/10/if-all-goes-as-planned.php Desuden havde 180grader i deres leder d. 28.juli 2009 en beskrivelse af en lov der blev vedtaget i Irland. Desv√¶rre har jeg ikke et link, men artiklen er virkelig v√¶rd af finde frem, da den giver os et vink med en vognstang om hvad vi andre ogs√• har i vente! Denne irske lov giver mindelser om… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@LFPC “fyren her siger faktisk at ‚Äútryk avler modtryk‚ÄĚ S√• pr√łv lige at se den her fra Politken-lederens kommentator-spor: “Af Louise Volsted Pedersen √Örhus 12:30 28. OKT AnbefalKlagI forst√•elsen af krigen mod terror, som skal ses i lyset af Georg Bush retorikken der fastslog, at vi k√¶mpede mod ondskabens akse, mener jeg der er et overset perspektiv. Dette handler om, at terrorister jo kun er onde i vores √łjne. De handler af idealistiske √•rsager, m√•let helliger midlet, for de √łnsker at opn√• det gode. Ved at bekrige, ser vi kun en eksalering af volden. Dialog er n√łdvendig.” http://politiken.dk/debat/ledere/article819165.ece#tocomment Man bliver… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  JensH

Hun tilh√łrer et segment der – paradoksalt nok – er uden for p√¶dagogisk r√¶kkevidde. Som min teori plejer at lyde, s√• bliver folk som hende aldrig overbevist, men omst√¶ndighederne i fremtiden kan tvinge dem til at kalde p√• en brutal statsmagts beskyttelse, n√•r nu dialog viser sig ikke at g√łre gaderne sikre for dem og deres b√łrn. Konsekvensp√¶dagogisk r√¶kkevidde m√• alle med et overlevelsesinstinkt v√¶re inden for.

Janne
Janne
11 years ago

Ha ha, nu vil en folkekirke præst også til at bestemme hvem der går til gudstjeneste i den danske folkekirke:

“Politikernes beh√łrigt annoncerede kirkegang i Tingbjerg er ikke bare sammenblanding af religion og politik – det er gudstjenestebes√¶ttelse og h√łjtr√•bende selvpromovering…”

h t t p://www.kristendom.dk/artikel/343556:Bedste-blogindlaeg–Blog–Politikere-misbrugte-gudstjeneste-i-Tingbjerg?rss

Apropos selvpromovering. Jeg har h√łrt et i √łvrigt sp√¶ndende kulturhistorisk foredrag af denne pr√¶st Pedersen og ved den lejlighed havde han b√łger med, som han selv har skrevet, som vi s√• kunne k√łbe – hvis vi havde de pr√¶ferencer.

Johansen
Johansen
11 years ago

Janne

Jeg er helt enig i dine synspunkter.

Muhammedtegningerne skal ALDRIG glemmes. De st√•r som et symbol p√•, at vi holder ytringsfrihedsfanen h√łjt og ALDRIG vil b√łje os i st√łvet for islams form√łrkede dogmatik.
M√łrkets kr√¶fter skal ikke vinde over vor mest dyrebare frihedsrettighed, ytringsfriheden.
En ikke-reformeret poltisk lovreligion skal ikke diktere, hvad vi må sige eller tegne.

http://jp.dk/opinion/leder/article1865373.ece

Orolig
Orolig
11 years ago

Fr√•n New York Times: Extremism Spreads Across Indonesian Penal Code http://www.nytimes.com/2009/10/28/world/asia/28stoning.html “But under a new Islamic criminal code that goes into effect this month, the Shariah police will be wielding a new and more potent threat: death by stoning for adulterers. Most of Indonesia still lives up to its reputation for a moderate, easygoing brand of Islam, and Islamist parties suffered heavy losses in this year‚Äôs national elections. But how Aceh went from basic Islamic law to endorsing stoning in a few short years shows how a small, radical minority has successfully pushed its agenda, locally and nationally, by cowing… Read more »

Janne
Janne
11 years ago

Politiken mener at det kan vare √ÖR f√łr – hvis nogen sinde – at mellem√łstlige lande glemmer de danske Muhammedtegninger. Til det vil jeg sige, at forh√•bentlig glemmes tegningerne ALDRIG i mellem√łstlige lande. For mellem√łstlige lande b√łr vide, at vi her i Danmark har ytringsfrihed og at dansk verdslig lov g√¶lder her. Mellem√łstlige lande b√łr vide og indrette sig efter at vi her i Danmark IKKE har sharia lov – og IKKE har tegneforbud. Sharia kan mellem√łstlige lande beholde for sig selv. Forh√•bentlig kan Muhammedtegningerne blive ved at minde mellem√łstlige lande om, at, i Danmark g√¶lder dansk lov og at… Read more »

Mia
Mia
11 years ago

Labour censored a hugely controversial report on immigration to remove details of its possible links to organised crime, street fights and begging, it emerged last night:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1223296/Labour-think-tank-airbrushed-link-migrants-crime-immigration-report-Blair.html

Carlo √ėstergaard
Carlo √ėstergaard
11 years ago

Jeg har sendt en mail til ritzau for at h√łre hvem fra muslimernes f√¶llesr√•d der er talsmand for deres afstandtagen fra terror. Sjovt at der ikke er enkelt-muslimer der t√łr tage det ansvar. Jeg tror ikke jeg f√•r svar. C√ė

LFPC
11 years ago

Det er den ber√łmte Zubair Butt Hussain. Pr√łv at l√¶se lignende udtalelser af ham i forbindelse med angrebet i London 5.7.2005 her. Det er den samme rutine, overfladisk afstandstagen og indholdsl√łse postulater om at bombeterroristerne handlede i strid med islam. I denne brevkasse er der ogs√• et pragteksempel p√• vestlig dhimmitude af den slags jeg n√¶vnte i en post: Terrorhandlinger f√łlger mekanisk af noget vi i Vesten g√łr – terroristerne handler helt mekanisk og uden fri vilje, fyren her siger faktisk at “tryk avler modtryk”: Konsekvensen af Amerikas og Europas gr√•dighed og antihumanit√¶re menneskesyn, ses hver dag i medierne. Tryk… Read more »

trackback

[…] voldspsykopater fra Muslimistan, fra 20.april under titlen Turban 2. Denne gang er det terrorister fanget af FBI med planer om at nakke Kurt W og folk fra […]

Historyman
Historyman
11 years ago

LAD V√ÜR ! Er det ikke bem√¶rkelsesv√¶rdigt at journalister stadigv√¶k, nu ca. 3 1/2 √•r efter Muhammedkrisen, stiller den ansvarshavenede redakt√łr af Jyllandsposten, ” Var det v√¶r at trykke Muhammed tegningerne”. Her ser man i hvor h√łj grad danske journalister har indoptaget den islamiske opfattelse af ytringsfriheden. T√¶nk hvis vi havde sagt til alle de √łsteurop√¶iske dissidenter” lad v√¶r”. Lad v√¶r med at sige sandheden om sovjetkommunismen, lad v√¶r med at sige sandheden om Stasi, om Securitate, om overgrebne, om Gulagerne, om henrettelserne, om aflytningerne. Er det det vi √łnsker at sige til de unge i Iran, der t√łrster efter… Read more »

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago
Reply to  Historyman

Ja desuden kan vi ikke tage hensyn til hvad andre går og bilder sig selv ind, hvad så når den næste religion ser det som en fornærmelse hvis man skriver bogstavet E eller går med briller, hvornår stopper galskaben?

morlille
morlille
11 years ago

Skammelsen og konen p√• TV2knuz inviterer 2 terroreksperter i studiet, men Skammelsen og konen sidder under interwievet alligevel og kloger sig p√• terrorsp√łrgsm√•l, og insisterer fra f√łrste til sidste minut p√• selv at v√¶re eksperterne. Det er jo latterligt. De vil partout g√łre hele sagen til, at Danmark har provokeret med muhammedtegninger og vistnok derfor selv er skyld i at psykopater rundt omkring i verden vil beg√• massemord p√• danskere i Danmark.

LFPC
11 years ago
Reply to  morlille

Tak for referatet. Netop hvad jeg havde forventet. Endnu en gang bekræftes man i at tv er spild af tid.

morlille
morlille
11 years ago
Reply to  steen

H√Ü! ,…. pr√¶cis som jeg har forestillet mig det!

Anna Lyttiger
11 years ago
Reply to  steen

Mickey Mouse – h√¶dr! Og s√• set i lyset af deres MM-operation mod KW og FR…

Victor
Victor
11 years ago

Der er åbenbart en sammenhæng med dette raid forleden i Illinois:

http://www.youtube.com/watch?v=i-fiKHp7yTQ

morlille
morlille
11 years ago

I dag er mange brikker faldet på plads for mig. Jeg har gået og troet, at der var en muslimsk profet, som muslimerne kalder for Muhammed, men nu viser det sig, at han i virkeligheden hedder Mickey Mouse.

JensH
JensH
11 years ago

@Victor Desv√¶rre er du nok for optimistisk. N√•r al qaeda bruger udefrakommende til at gennef√łre attentatet, s√• skyldes det snarre, at de nemmere kan g√• ‘under PET’s radar’. Man m√• formode, at PET siden 11.09.2001 har f√•et et godt overblik over de militante islamistiske milj√łer, der findes i Danmark. Vi er trods alt et lille velorganiseret land, hvor det er sv√¶rt, (dog ikke umuligt), at skabe militante celler uden nogen p√• et eller andet tidspunkt bem√¶rker et eller andet mystisk ved medlemmernes g√łren og laden. Jeg ved godt at Blekingegadebanden fik lov at operere over flere √•r, men PET kendte… Read more »

Victor
Victor
11 years ago

Jeg tror at dette terrorplot – p√• en sk√¶v m√•de – er en god nyhed. Hvis, som meldingerne tyder p√•, at dette er et al-q styret komplot, s√• tyder det faktum, at islamisterne har v√¶ret tvungne til at bruge amagerkanere til at filme mulige m√•l, det tyder p√•, at de ikke har kadrer i Danmark. Hvis jeg sad i NFFP ville jeg have foretrukket at bruge home-growns til den slags arbejde. Men jeg studser over en anden ting: Det er blevet meldt, at de arresterede har kontakter til Lashkar-i-toiba. Deres stil er ikke bilbomber – de ville g√łre alt for… Read more »

PeterK
PeterK
11 years ago

P1 nyhederne havde det kl 16. Her blev sagt at det skyldtes Jyllands Postens karrikaturer, og lagt lidt op til at det egentlig var vores egen skyld.

Vr√łvl. Tegningerne medf√łrte et sagsanl√¶g fra en r√¶kke imamer som sags√łgerne tabte klart. Efter en gruppe danske imamer tourede mellem√łsten med en kuffertfuld falske tegninger, opstod den planlagte uro med ambassadeafbr√¶ndinger m.v. De p√•g√¶ldende lande har i √łvrigt ikke betalt for skaderne, hvilket mig bekendt er en del af folkeretten.

Hvilken intereresse har DR P1 i at fastholde den forkerte version, hvem pleaser man?

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago

OT:

19-årig svensk kvinde voldtaget i fængselscelle, kan det snart blive mere grotesk?

http://ekstrabladet.dk/112/article1244996.ece

Mosemanden
11 years ago
Reply to  Niels Hansen

“Jeg kan bekr√¶fte, at der har v√¶ret en h√¶ndelse. Det er en personf√łlsom sag, og jeg vil ikke sige mere, siger vagthavende hos politiet i V√§ster√•s, Joni M√§kinen, til aftonbladet.se.”

Gadvide hvilke person man her v√¶lger at v√¶re “f√łlsom” overfor ?

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Hellere være islamofob end islamofil !
Muslimerne er ikke bedre, for muslimer har en fobi mod al ikke-islamisk-kultur. Alt ikke-muslimsk skal
destrueres (Jahiliya). Er de stærke nok, jævner de kirker med jorden, samt i yderste konsekvens myrder
ikke-muslimer. Det er tilladt af Allah if√łlge muslimernes overbevisning.

S√• kan EUrabia sige, og d√łmme os fra Europas oprindelige nationers befokninger for Hate-speech
ved at være islamofober.