14
nov
Seneste opdatering: 15/11-09 kl. 1505
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Passioneret tale fra 29 oktober 2009. Se også Dr. Wafa Sultan reveals Islam advocates militancy in the name of Allah, 6 november 2009 og Wafa Sultan, Copenhagen, 2009. Hun kommer nok aldrig i SVT.

Sjöbo 1987 РVellinge 2009

I Sj√∂bo holdt man en folkeafstemning i hvilken 67 % sagde nej til at modtage flygtninge. Siden har ingen spurgt befolkningen, hvad den synes, n√¶rmest tv√¶rtimod. I dag vrider Moderaterna i Stockholm armen om p√• deres partif√¶ller i Vellinge. Det er vel ogs√• kun rimeligt at alle h√¶fter solidarisk for regeringens fremmedpolitik – eller skifter ¬†regeringen ud, vel at m√¶rke. Det er den normale procedure. Hvorfor skal rige stockholmerforst√¶der slippe for konsekvenserne af den politik, de selv har stemt for ? ¬†Ligesom der i Danmark var mange, som under p√•skud af idealisme havde deres gode udkomme af at h√¶lde s√• mange udl√¶ndinge ind i landet som muligt – f.eks. Foreningen af Udl√¶ndingeretsadvokater, – s√• er det samme tilf√¶ldet i Sverige. Det er interessant at grave ¬†lidt i foretagendet Attendo Care, som har lavet aftalen med Malm√ł Kommune. De agerer ogs√• i Danmark, for eksempel med hjemmepleje i K√łbenhavn:

√Ągarstrukturen. V√•rdkoncernen har dragit p√• sig 28 Lex Maria-anm√§lningar f√∂r vanv√•rd. Attendo Care √§gs av Augustus International SARL i Luxemburg, som i sin tur √§gs av riskkapitalbolaget Industri Kapitals fonder p√• Skatteparadis√∂n Jersey. √Ągandekonstruktionen m√∂jligg√∂r att Attendo Cares vinster kan f√∂rflyttas obeskattade fr√•n Sverige till Jersey.

Det vi kan se här ovanför är att det handlar om ett fiffelföretag med förgrening långt upp i översta regeringshierkin och ibland Sveriges EU toppar. Här handlar det inte om någon omtanke utav några småbarn, utan om att kunna tjäna stora pengar på skattebetalarnas bekostnad som sedan försvinner till ett skatteparadis i Engelska kanalen. Vi ser att fiffelföretag har sina förgreningar högt upp i makteliten till ministrar och höga och överbetalda EU tjänstemän, och man har inte varit sen att uttnyttja förgreningarna för att totalt antidemokratiskt köra över Vellingeborna och deras kommun. Politiskt röd koppling mellan Malmö stad och Attendo Care, Attendo Care och Vellinge!

Men Sveriges regering er en sneplov, der pl√łjer problemerne op foran sig. Den udviser lige s√• lidt lederskab, som da Poul Nyrup afstod fra at lytte til Vestegsborgmestrene, og h√•bede problemerne ville forsvinde, hvis bare man lod Auken snakke dem v√¶k. S√•dan kan en h√łjere funktion√¶r handle, ikke en statsleder. Problemerne vil ramme den samlede Riksdag i nakken, p√• den ene eller den anden m√•de:¬†Sverigedemokraterna f√•r 5,8 % i Sifo-m√§tning. N√§stan var √•ttonde man under 30 √•r st√∂djer. SD som √§r tredje st√∂rsta parti i den gruppen. Bland alla m√§n uppger 9 procent att de skulle r√∂sta p√• SD. SD lika stort som V√§nsterpartiet. – ¬†Det er interessant, for SIFO plejer at have SD lavere end andre. Desuden m√• underrapporteringen ved telefoninterviewer formodes at v√¶re en del st√łrre for SD end for DF, s√• det kan betyde at Sverigedemokraterna er i Riksdagen med alt mellem 5 og 10-12 procent. Ved valget i 2006 prioriterede en del, at f√• smidt G√∂ran Persson ud, fremfor at give et usikkert SD deres stemme. De lader sig ikke lure af Alliancen √©n gang til.

Pia på parnasset

Bogforum. En √•rligt tilbagevendende begivenhed, hvor alle, der har noget med litteratur at g√łre – fagfolk og l√¶gfolk – maser rundt tre dage i Forum mellem et v√¶ld af stande og et v√¶ld af tilbud.¬†Sappho besluttede sig for at snuppe programpunktet p√• Balkonscenen 14.30 l√łrdag: Pia Kj√¶rsgaard og hendes biograf Elisabeth Svane, interviewet af forfatter og journalist Pia Friis Laneth, der gennem mange √•r var udlandsredakt√łr p√• dagbladet Information.¬†√Örsagen var naturligvis den nyligt udkomne bog, Pia K. Der var fyldt til sidste plads og sort af mennesker omkring scenen og stoler√¶kkerne.

-Alle har jo en mening om Pia Kj√¶rsgaard. Enten elsker man hende eller hader hende. Jeg besluttede mig for at benytte mig af et journalistisk kneb, “don¬īt tell it, show it”. Jeg ville l√¶gge blot l√¶gge det frem, for Pia Kj√¶rsgaard er blevet d√¶moniseret igennem s√• mange √•r. Nu m√•tte det v√¶re p√• tide at se p√• hende som en ganske almindelig politiker. […]

Og s√• n√•ede Kj√¶rsgaard ogs√•, som svar p√• Laneths sp√łrgsm√•l at sige, ja, det er rigtigt, hun er ikke feminist.¬†Jeg mener, man m√• klare sig uden alt det r√łdstr√łmpehall√łj. Jeg mener, jeg er beviset p√•, at det kan lade sig g√łre. Jeg forst√•r ikke, hvorfor jeg ikke har f√•et en feministpris.¬†Og s√• var det tid at takke af, og intervieweren, der havde v√¶ret venlig hele vejen igennem sluttede med at give bogen Pia K. en “stor anbefaling”. Kj√¶rsgaard selv rykkede ned i hj√łrnet og gjorde klar til bogsignering. S√• er det man m√• sp√łrge: Er ¬†Pia Kj√¶rsgaard blevet stueren? af Helle Merete Brix.

Endnu en svensk skole op i r√łg

Brandterroren i Sverige er r√łget l√¶ngere ned p√• pressens dagsorden, sikkert i et fors√łg p√• at l√¶gge en d√¶mper p√• ¬†pyromantttentaterne.¬†Kigger man n√¶rmere efter, ser man at den stadig er dagligt n√¶rv√¶rende.Det er en form for terror, det er umuligt at beskytte sig imod.

Torslandaskolan totalf√∂rst√∂rd,¬†Anlagd brand vid skola, G√∂teborgs v√§rsta skolbrand p√• decennier . Torslanda er en G√łteborg forstad.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PeterK
PeterK
11 years ago

F√• fat i Jyllands Postens jubil√¶umsinterview med Seidenfaden. Heraf fremg√•r med al √łnskelig tydelighed at han anser sig selv som en slags overpolitiker der skal lede flokken p√• ret vej.

Jeg ved ikke hvad der sker i Politikens direktion, det bliver mere og mere skingert og abonnenterne str√łmmer ud, bortset fra menigheden. Det m√• v√¶re slemt n√•r Lisbeth Knudsen st√•r af. M√•ske er det ligesom med John Edgar Hoover der var chef for FBI i n√¶sten 50 √•r, at han har s√• meget om dem, at ingen t√łr fyre ham. Gammeltoft Hansen ser ogs√• ur√łrlig ud.

Vivian
Vivian
11 years ago

B√łrne√¶gteskaber florerer i Sverige.

http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=44&tekstid=2946

Mosemanden
11 years ago
Reply to  Vivian

“Dets politik er populistiske enkeltsager tilsat centrum-venstre-humanit√¶rt tilsnit, og det agerer som opsamlingssted for borgere, der er af den ene eller anden grund er vrede over den g√¶ldende lovgivning, eller hvad et politisk flertal m√•tte mene.” Der fik Lisbeth Knudsen lige et kryds i bogen , et af de eneste i meget lang tid . T√łger og Rune er simpelhen til grin , enten har de ingen hjerne eller ogs√• har de en hemmelig plan om at sende politikens hus jorden . Hvordan kan de endnu ikke havde opdaget af Kirke Asylanter er en taber sag ? De ville f√•… Read more »

Mosemanden
11 years ago
Reply to  Mosemanden

Ja den var s√• Henrik J√łrgensen¬īs indl√¶g Vivian .

Men tak for dit link der er simpelhen rystende læsning !

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Vivian

“Det er for eksempel bare noen f√•r √•r siden, 2005 om jeg husker riktig, at svenskene satte foten ned for barneekteskap. Inntil da godtok Sverige at svensker giftet seg med barn, hvis slike ekteskap var tillatt i det landet ektefellen ble hentet fra.”

Det er rystende l√¶sning om feminismens h√łjborg Sverige. Stakkels pigeb√łrn. Stakkels de pigeb√łrn der rejste til Sverige.

Mette
Mette
11 years ago

VIVI

Nej, nej det er Ghada Jamshir, en kendt aktivist fra Bahrain, der k√¶mper for kvinders og b√łrns rettigheder.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ghada_Jamshir

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

METTE

Den video du henviser til med linket – er det Wafa Sultan ?

Hender der kommer frem på videoen ligner godt nok ikke den Wafa Sultan, som vi kan se på videoerne fra Trykkefrihedsselskabet.

Mette
Mette
11 years ago

Tak for videoerne med Wafa Sultan. Jeg har l√¶nge v√¶ret en af hendes beundrere. Gad vide, om hendes bog vil blive oversat til dansk? Ikke at det er bydende n√łdvendigt, for jeg antager, at hun skriver et lige s√• enkelt sprog, som hun taler, men jo mere hun overs√¶ttes og f√•r bogen udbredt, desto bedre. Hun beh√łver al den st√łtte, hun kan f√•, og jeg kan sagtens s√¶tte mig ind i, at hun m√• have gennemg√•et meget ondt, mens hun skrev og genkaldte sig fortiden. Sk√łnt helt forst√• det kan jeg selvf√łlgelig ikke, da jeg aldrig har v√¶ret belemret med… Read more »

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
11 years ago

Lad os nu v√¶re lidt kvikke: Hvis vi kalder indvandrerkriminaliteten for et CO2- og partikelforureningsproblem, kan det v√¶re, de gode vil v√¶re med til at g√łre noget ved det!

Benjamin
Benjamin
11 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

I √łvrigt er det faktisk slet ikke bevist, at den globale opvarming finder sted: Det varmeste √•r i nyere tid var faktisk 1998 og ikke 2008, som man m√•ske skulle tro hvis dommedagsprofetierne var sande: http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/8299079.stm I √łvrigt: Selv hvis det bliver varmere, er det jo stadig ikke sikkert at det er mennskeskabt. Jordens klima √¶ndrer sig hele tiden en lille smule gennem tusind√•rige perioder, i vikingetiden var gennemsnitstemperaturen 5 grader h√łjere i Danmark end i dag. S√• hvis det bliver varmere, skal det bevises meget grundigt, at det har menneskelig √•rsag. Og hvad er i det hele taget et… Read more »

Janne
Janne
11 years ago

Hvordan dehumaniseres en svensk kultur og et folk? Ved at ignorere befolkningens problemer og kultur? Ved at snakke om noget andet?

Janne
Janne
11 years ago

“Endnu en svensk skole op i r√łg”

Hvorfor er det lige at den svenske Sundstr√∂m ikke taler om de mange svenske skolebrande? Brande som bliver p√•sat i et land, hvor DF ikke er? Et land hvor der ogs√• forekommer mange voldt√¶gter af svenske kvinder. Sundstr√∂m svigter i den grad svenskere ved ikke at itales√¶tte de mange brande og voldt√¶gter. Har svenskere da ingen v√¶rdi, er det n√¶rliggende at sp√łrge.

Janne
Janne
11 years ago

“Er Pia Kj√¶rsgaard blevet stueren?” – bliver der spurgt efter at Pia K. var med p√• √•rets bogmesse i KBH. Ordet stueren kan jeg fame ikke li’.
N√•r Pia K. nu er med p√• √•rets bogmesse, s√• ser jeg det som at hun humaniseres efter i s√• mange √•r at have v√¶ret fors√łgt dehumaniseret. Det bliver sp√¶ndende at se hvem der n√¶ste gang v√¶lger at v√¶re med i den proces. Politikens anti-Pia projekt er i den grad fejlet.

Henrik J√łrgensen
Henrik J√łrgensen
11 years ago
ole burde
ole burde
11 years ago

Om klimaskepsis :
Det svaerre er det saadan , at der ikke er noget som er til at stole paa.
IKKE engang paa at de politisk frelste ALTID tar fejl i ALT.
Den bedste taktik er at udnytte klimaproblemet til at AFMASKERE modstanderens taabelighed ,specielt ang. atomkraft.