9
feb
Seneste opdatering: 10/2-10 kl. 1403
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

CBN News recently traveled to London to interview a number of leading Islamic radicals who have settled there with the full knowledge of the British government.How London became a hotbed of Islamic terrorists,  London’s Islamic Radicals Speak Out

Det kristne CBN er noget forsig selv, men reportagen adskiller sig ikke væsenligt fra CNN´s Christiane Amanpurs, sĂĄ man mĂĄ frygte den handler om virkeligheden. Notoriske  fanatikere og opviglere kan ikke smides ud pĂĄ grund af EU og deres “menneskerettigheder”. Det vil de kommende ofre for deres fanatisme sikkert have ringe forstĂĄelse for. England flakser mellem farce og tragedie. En lærer blev fyret fordi han ikke ville stĂĄ model til dette:

Teacher Nicholas Kafouris claims he was sacked for reprimanding pupils who made racist remarks and praised the September 11 terrorists.The parent claimed Mr Kafouris was promoting ‘Christianity as better than Islam’ and complained to the headteacher, an employment tribunal heard.The predominantly Muslim youngsters, some as young as eight, openly praised Islamic extremists in class and described the September 11 terrorists as ‘heroes and martyrs’.
One pupil said: ‘Don’t touch me, you’re a Christian’ when he brushed against him.Others said: ‘We want to be Islamic bombers when we grow up’, and ‘The Christians and Jews are our enemies – you too because you’re a Christian’.They told him: ‘We hate the Christians’ and ‘We hate the Jews’, despite his attempts to stop them. Christian teacher ‘forced out’ after complaining Muslim pupils praised 9/11 hijackers ‘as heroes’

‘Bang’ eller ‘whimper’ fra Iran pĂĄ torsdag?

Indenrigspolitiske forhold i Iran er normalt udenfor vores radar, men i dette tilfælde stĂĄr og falder det med om denne udtalelse fra Præsident Ali Khamenei er velkendt persisk tæppehandlerskryden eller ej.  Jeg nævner det fordi jeg kan ikke se dette nævnt i nogle danske medier, som ellers har været flittige leverandører af standardiserede metervareartikler om dette land, som “Verdenssamfundet mĂĄ presse Iran” (med hele 24 hits pĂĄ Infomedia), de sidste par dage. Men den korte version: Khamenei lover bulder og brag af en slags pĂĄ torsdag som vil fĂĄ verden til at spærre øjnene op. Mon ikke regimet stĂĄr til en alvorlig afklapsning fra oven inden længe? (LFPC)

Supreme leader Ayatollah Ali Khamenei said on Monday that Iran is set to deliver a “punch” that will stun world powers during this week’s 31st anniversary of the Islamic revolution. “The Iranian nation, with its unity and God’s grace, will punch the arrogance (Western powers) on the 22nd of Bahman (February 11) in a way that will leave them stunned,” Khamenei, who is also Iran’s commander-in-chief, told a gathering of air force personnel. […] Iran anniversary ‘punch’ will stun West: Khamenei ; Michael Ledeen: What Is Iran Planning for Thursday?

“Frihed er intet andet end en mulighed for at forbedre sig”

Radioklassikeren: Albert Camus – en litterær myte, P 1 1972 inden vi blev forudsætningsløse, publice-service- navlepillere. Det er sĂĄ anstrengende at tænke. “Det tager mig ti ĂĄr at fĂĄ en idĂ©, der er min egen”, siger Camus i programmet. Man hører ham læse op fra Sisyfosmyten min. 32. Hør det ogsĂĄ for tankerne om vold, krig og terror sidst i udsendelsen i forbindelse med Algier krigen, der allerede i 1957 havde antaget karakter af islams hellige krig mod kristne og jøder: ” Vi undrede os over, hvor krigen kom fra, og hvad der gjorde den sĂĄ modbydelig. Og nu ved vi det; den er inde i os selv.” –  Jeg tænder tit for P 1 af gammel vane. Halvdelen af gange mĂĄ jeg  skynde mig væk fra kanalen igen for ikke at blive sløj. Jeg tog et billede da jeg var i Irma til aften for at købe ind til en gang Singapore-curry. SĂĄdan nogenlunde  lyder “den tankevækkende radio” nu  jævnthen. “Hvordan har vores anseelige, føølende og pludrevorne ego det sĂĄ idag?”

Hvorfor ikke  Elefantordenen?

Audiens på Christiansborg Slot. 54 mænd og kvinder trodsede mandag kulden og var i audiens hos dronning Margrethe.For udnævnelse til Kommandør af 1. grad af Dannebrogordenen takkede: Folketingets ombudsmand, professor, dr. jur. Hans Thomas Gammeltoft-Hansen, Helsingør. (Berlingske Tidende | 09.02.2010, ikke online)

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Liva
Liva
11 years ago

“Jeg tænder tit for P 1 af gammel vane. Halvdelen af gange mĂĄ jeg skynde mig væk fra kanalen igen for ikke at blive sløj.”

Du er ikke alene og jeg kender flere der har det lige sĂĄdan. Gamle ellers trofaste P1 lyttere.

Liva
Liva
11 years ago

M.h.t. Pilgaard, sĂĄ er det hans elementære frihedsrettigheder jeg støtter nĂĄr jeg støtter bl.a. Wilders’ og Hirsi Ali. Alle skal kunne give udtryk for deres syn pĂĄ det de synes sker i vores samfund – og ogsĂĄ i religiøse bøger – lige nu og kunne udtrykke sig som lige præcis dem de er. Alle tre skal kunne leve som de finder det rigtigt. Og det er netop for at gøre det muligt for Pilgaard ikke at leve et “lille forskrækket liv”, at jeg støtter at religionskritik fortsat skal kunne lade sig gøre i Vesten. OgsĂĄ nĂĄr det gælder islam. Med… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

I et normalt fungerende samfund ville man rejse en skamstøtte over Hans Thomas Gammeltoft-Hansen og hans ‘virke’. Ja, faktisk ville en mand som Hans Thomas Gammeltoft-Hansen i et politisk normalt fungerende samfund blot have været en uskadelig dagdrømmende landsbytosse ingen ville have taget alvorligt. Men I Danmark har han haft afgørende indflydelse pĂĄ at et ellers økonomisk og socialt velfungernde land i løbet af et par ĂĄrtier er blevet omkalfatret til ukendelighed, og nu stĂĄr med nogle de facto store uløselige problemer. Og sĂĄ fĂĄr han ovenikøbet Dannebrogsordenen for denne ‘indsats’. Gad vide hvordan de kommende generationer af Danskere vil… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

CBN udsendelsen giver et billede af hvor tåbelig Englands magthavere, + resten af EUs , opfører sig.

Noget må der gøres, men hvad ?

Politikerne tager større hensyn til sådanne muslimske forbrydere end til deres egne befolkninger.

Og befolkningerne, de mĂĄ jo mene at dette er OK siden de bliver ved med at stemme pĂĄ de selv samme politikere, som foretager disse hensyn.

Det er sĂĄgu da sygt !