16
feb
Seneste opdatering: 17/2-10 kl. 0721
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“I will not reject my viewpoints, but, people: it is five to twelve! Not in the Netherlands, but in Europe! And you want that? I stand for this country! For what has been built here in the last five, six centuries.”“Damn it, what we have here simply is a fifth col—
 well let me say it all now: a fifth column! Of people who want to help bring down the country! But I will not go for that.”After this meeting, Mr. Fortuyn decided to found his own party, LPF (List Pim Fortuyn) Pim Fortuyn: “This country has had enough of it! C’est ça!”

Østrigs nye medborgerskabskrav
1) Requirement of sufficient income: Acquisition of Austrian nationality depends on proof of regular and sufficient income. In addition, applicants must not have received social welfare assistance for the last three years preceding the application for naturalisation.
2) Citizenship fraud:  The amendment introduces a new regulation. Obtaining nationality by fraud can entail a fine in the range of 1,000-5,000.- Euros or imprisonment of up to three weeks.
3) Oath of loyalty: Successful naturalisation candidates must not only swear that they will be loyal citizens of the Republic, but since 2010 the oath also includes a commitment to the “core values of a European democratic state and society.”Austria changes its Nationality Law

No-go 5240 Odense NØ

Men vi skal jo klarlÊgge Ärsagen. Det er fuldstÊndig uhÞrt, at vi ikke kan fÄ lov til at arbejde i fred pÄ stedet, siger vagthavende.Politiet er derfor massivt til stede ikke bare der, men ogsÄ pÄ Odense Universitetshospital, hvor manden er indlagt. Ja, der er det sÄ familien, som laver ballade. Voldsom soloulykke i Vollsmose.

En 19-Ă„rig mand er her til aften ved 18-tiden kommet sĂŠrdeles galt afsted, da han bragede ind i et vejtrĂŠ. Det skete pĂ„ Åsumvej ved nr. 105 i Odense-bydelen Vollsmose. Politiet og bilinspektĂžren arbejder nu pĂ„ at fastslĂ„ omstĂŠndighederne omkring soloulykken, men deres tilstedevĂŠrelse er Ă„benlyst uĂžnsket i omrĂ„det. Der er stimlet en masse mennesker sammen. Der er rigtig dĂ„rlig stemning derude, fordi de selv vil bestemme, hvad der skal ske.

Oslo: »Homoseksuelle fortjener stening«

Du sa ogsÄ pÄ fredag at man som muslim ikke bÞr delta i «demokratiet deres». Men er det ikke nettopp det du gjÞr nÄr du deltar i en demonstrasjon?

Nei, for demonstrasjonen var en mÄte Ä svare pÄ angrepet som er lovlig. I andre land skulle vi ha tatt i bruk andre metoder. Demokratiet har ingen plass i islam, fordi islam forbyr menneskeskapte lover. Den eneste som kan komme med lover, er Allah.

Ønsker du deg heller et diktatur?

Nei, sharia er ikke diktatur. Det er de beste og rettferdige lovene. Men i dag er det ingen styrer etter Guds lover. De som pÄstÄr at de styrer etter sharia, gjÞr det ikke.

De [al-Shaabab]   har blant annet steinet en person til dÞde.

Etter det jeg kjenner til var den personen homofil, og det er den straffen han da fortjener. Homofile fortjener dÞdsstraff, JP Demonstrant: Sten homoseksuelle.

Mohyldeen Mohammads tale i Oslo den 12 findes i transskription her. Homoseksuelles forening anmelder ham. Much ado. NĂ„r man kĂžber en hund, gĂžr den. NĂ„r man fĂ„r et barn, grĂŠder det. NĂ„r man gĂžr islamister til landsmĂŠnd fĂ„r man et Helvedes hus indtil de en dag er sĂ„dan en pest og en trussel, at de bliver smidt ud. Man skal nok vĂŠre politiker, ideelt set Peter Norsk, for at blive rigtig overrasket. Nu forlanger en engelsk islamist at muslimske lande bryder diplomatiske forbindelser med Norge, hvad der nĂŠppe ville skade norske interesser sĂ„ meget som muslimske bidragsmodtagere……Kristeligt Dagblad dyrker den lidt blĂždere version af det samme barbari via sin anonyme blogger Uzay Kertenkelesi: Homoseksuelle mĂ„ kontrollere deres fĂžlelser. Det mĂ„ vĂŠre den eneste danske main-stream avis, der tolererer anonyme bloggere, men kristeligheden tĂ„ler jo alt, hĂ„ber alt, udholder alt, – mere end vi andre, er jeg bange for. (HĂžr Bente Dahl, de Radikale: I stedet for at prĂžve at fĂ„ kirkeklokkerne til at ringe for de homoseksuelle par……sĂ„ kan man blive velsignet bagefter i kirken, i synagogen eller i moskeen.) – Apropos udvisning, det krĂŠver sĂŠrlige grunde. I Sverige – landet der ikke vil leve mere  – rĂŠkker dette ikke:

Den Ă„talade Ă€r vĂ€lkĂ€nd av polisen sedan tidigare. Vi erfar att gĂ€rningsmannen Ă€r densamme som tidigare dömts för bl a narkotikabrott, grov skadegörelse och grov misshandel. Den grova skadegörelsen bestod i att den misstĂ€nkte december 2007 punkterade 224 bildĂ€ck i VĂ€xjö. Drogade och vĂ„ldtog 16-Ă„ring – flickan gravid.

Londonistan: Et kĂŠmpeskridt for mangfoldigheden – ‘hijab-portaler’

Ikke pagode-portaler, ikke torarulle-portaler, ikke Shiva-portaler, og naturligvis heller ikke Stonehenge-portaler – der er kun Ă©t  trossystem i dagens verden der kan udtrykke mangfoldighed, og det er naturligvis en contradiction in terms af bibelske proportioner. De forstĂ„r virkelig det der med multikultur derovre i Storbritannien.

A plan to install headscarf-shaped arches at both ends of east London’s Brick Lane has been criticised by local artists and residents. The arches are part of a ÂŁ1.85m “cultural trail” proposed by Tower Hamlets Council for the street. […]

Vi er stadig ved starten af 2010, men dette kunne godt gÄ hen og blive Ärets mest hÄblÞse bortforklaring (LFPC):

According to Tower Hamlets, the gates represent the diverse communities in the area who have historically worn headscarves, including some members of the Jewish community and the Huguenots, as well as some Muslim residents. “The gates represent lots of different communities and how diverse and special Tower Hamlets is,” a council spokeswoman said. “The cultural path aims to attract tourists to the area and boost local businesses and the economy.” Brick Lane arches plan criticised by residents

Frankrig: Halal pÄ burgermenuen

Quick, one of France’s most popular fast food chains, has taken pork off the menu at eight of its restaurants, turning them into halal-only outlets. The chain has replaced bacon with smoked halal turkey in restaurants in three branches in a Paris suburb, two in Marseille, and the remainder in Toulouse, Villeurbanne, near Lyon, and Roubaix, northern France – all of them areas with high Muslim populations.

These restaurants now serve only halal food, seen as permissible according to Islamic law. The company said the move was part of a test, which began in November, and that pork may return to the menu at a later date. […] French fast food chain makes menus halal

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Det bliver ikke vores egne soldater der kommer til at skyde pĂ„ os, men muligvis grupper fra EUROGENFOR som . italienere mod danere osv.. Med mindre man nĂ„r at fĂ„ oprettet en EU-hĂŠr for sĂ„ bliver det den, men stadig med andre landes soldater mod danerne osv.. HVIS soldaterne/politifolkene altsĂ„ vil adlyde ! Men det kunne jo ogsĂ„ tĂŠnkes, at vores egne tidl. udsendte soldater ikke vil affinde sig med den behandling som befolkningerne skal udsĂŠttes for – for dette omfatter jo bĂ„de dem selv som deres familier! Norske Nina taler lige ud ad posen og hvor har hun ret.… Read more »

Emeritus
Emeritus
10 years ago

‘…I will not reject my viewpoints, but, people: it is five to twelve! Not in the Netherlands, but in Europe!…’

Talte Pim sandt? – Ja.
Taler Geert sandt – Ja.

MĂ„tte Pim? – Nej. Det dĂžde han af.

MĂ„ Geert? – Nej. Det tager domstolen sig af.

Talte Sokrates sandt. Ja.

MĂ„tte han det? – Nej…..

Vi er tilbage, hvor vi begyndte.

Med venlig hilsen.

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Til Bjovulf. Det er lige som med tungen og en hul tand. Man kan blive ved at kredse om et emne. Som nu det lille, rare, hyggelige, i visse sammenhĂŠnge godt brugte, men altid rare og udprĂŠget godmodige udtryk, der handler om en bedre verden – om at ‘gĂžre en forskel’. Alt kan putte sig der og forblive uskyldigt – ikke? Hvem vil ikke gerne gĂžre en forskel? – Jo bedre, man er, desto gernere. Og en stor forskel er alt andet lige endnu bedre end en lille forskel, men det er godt altsammen, bare der er en forskel, og… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Husk endelig at hĂžre dette yderst interessante program om, hvad der i virkeligheden foregik i England pĂ„ dette omrĂ„de i 90’erne og “nullerne”. Skulle der mon foreligge lignende skumle overvejelser bag det danske Cirkus Multi-Kulti? Det ville vĂŠre af meget stor interesse, om nogen ville begynde at bore dybt i det – isĂŠr mens hovedpersonerne stadig kan huske det. Der mĂ„ vel trods alt vĂŠre nogle fĂ„ ĂŠrlige i dette slĂŠng, der langt om lĂŠnge har indset deres dyrebare fejltagelser og graden af naivitet, og som er villige til endelig at tale ud – evt. under anonymitet? http://www.bbc.co.uk/programmes/b00qh0zf ( BemĂŠrk… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Vi kan vist lige sÄ godt begynde at spare sammen til skamstÞtten over landsforrÊderne nu,
for den bliver meget hĂžj.

I mellemtiden kan vi sÄ lave en internet-version af den. Hvem skal stÄ pÄ den? Hvem Þdelagde Danmark?
Hvem var det nu lige, der pĂ„fĂžrte os al denne uĂžnskede “kulturberigelse” uden nogensinde at have bare
skyggen af et demokratisk mandat til at gĂžre det for at kunne pudse deres fine glorier for alverden og
fÞle sig gode pÄ andres bekostning?

Emeritus
Emeritus
10 years ago

NB II. EU-femismen:
Det blev (vist i firserne) moderne at ville gĂžre – ‘en forskel’. Var forrĂŠdderi, den forskel de talte om? Var det den pĂŠne omskrivning?

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Nota Bene!
Og hvorfor er det svĂŠrt at komme uden om ordet ‘forrĂŠderi’? Fordi Folket ikke er blevet spurgt. Fordi man godt har vidst hele tiden, hvad man som politiker kunne blive anklaget for. Men i lĂŠngden tror jeg som du, at dommen over dem bliver hĂ„rd.

Jeg kan godt lide denne gamle oversĂŠttelse fra Sagatiden:

‘FĂŠ dĂž
FrĂŠnde dĂž
Et jeg véd
Som aldrig dĂž
Dommen over hver en dĂžd.’

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
10 years ago

‘…Det vil kun vĂŠre den meget spĂŠde begyndelse pĂ„ elitens tilbagetog, der kan komme til at strĂŠkke sig over meget lang tid og byde pĂ„ en rent utrolig optrĂŠden fra det kollektive landsforrĂŠdderparti pĂ„ 349 mand i RD…’ Jeg noterer mig, at ogsĂ„ du er begyndt at anvende udtrykket: ‘landsforrĂŠdder’ her i forbindelse med partiet RD. Hvad kan man ellers kalde dette – Ă„benlyst at ville af med nationen som et hjemsted (herhjemme klart udtrykt i side-effekten: det krampagtigt kunstige forvandlingsforsĂžg fra monokultur til multikultur) og i tale som pĂ„ skrift med foragt tage afstand fra sit eget folk (som… Read more »

Liva
Liva
10 years ago

SĂ„ kan jeg i dag i JP lĂŠse at Trykkefrihedsselskabet tager positivt imod det nye ytringsfrihedsselskab. Det er et godt udgangspunkt. Jeg er langt fra enig med Fri Debat i alt. Men jeg hĂ„ber at Hedegaard og Winkel Holm og Co. bl.a. kan pĂ„virke Fri Debat m.h.t. burka-fĂŠngslet. Eller med andre ord religion der laver kvinder om til mĂžbler – til ting – der er der og sĂ„ alligevel ikke. Ikke som mennesker i hvert fald. Men som tildĂŠkket pynt uden menneskelig stemme og udtryk – uden gestik og mimik. Man kan ogsĂ„ sige at burka og niqab kvinder er… Read more »

Christina
Christina
10 years ago
Reply to  Liva
Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Christina

Lagde du mĂŠrke til at det er en mand der er speaker i filmen. Det er en mand der fortĂŠller hvad det er at vĂŠre nĂžgen – nĂžgen kvinde. Men det ved han som mand faktisk ikke. Filmen er frygtelig gammeldags i den forstand. Han er blot endnu en mand der ‘maler’ en nĂžgen kvinde. Det er det der sker under nĂžgenheden – der viser hvad et menneske er. Det er ikke huden der er kvindens bevidsthed eller personlighed. Eller mandens for den sags skyld. Det er det der foregĂ„r mellem Ăžrerne og andre steder under den nĂžgne hud. Det… Read more »

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Liva

Her er et eksempel pÄ en hudlÞs (og islam fri) mand:

http://www.youtube.com/watch?v=BxgmorK61YQ

Liva
Liva
10 years ago

NĂ„r nu en dedikeret religiĂžs mand i Norge mener at homoseksuelle skal stenes, hvorfor gĂ„r folkekirken sĂ„ ikke ud og tager afstand fra den udmelding? Folkekirken er vel ogsĂ„ religiĂžse, eller? Og hvorfor gĂ„r danske politikere ikke ud i flok og tager klart afstand fra det syn pĂ„ homoseksuelle? Og sĂ„ gĂžres DR nu til en religiĂžse kampplads. SĂ„ledes er katolikker nu sure over at islam fylder for meget i forhold til katolicisme. Hvad med at religion fyldte lidt mindre i det hele taget – i DR? DR selv giver i Ăžvrigt et meget godt eksempel pĂ„ hvordan kanalen definerer… Read more »

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Liva

“Derimod er der mange af TV-Avisens seere, der ikke ved, at muslimernes fastemĂ„ned starter”, tilfĂžjer redaktĂžr for DR-medier Henrik Faurby Birch og gĂžr opmĂŠrksom pĂ„, at DR via sin public service-kontrakt har bundet sig til at “fremme integrationen i Danmark”.

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/356554:Kirke—tro–Katolsk-kritik- af-DR

DR er blevet en religiĂžs missions station. Det mĂ„ der laves om pĂ„. Vi lever i et sekulĂŠrt land, hvor der ikke pĂ„ den mĂ„de skal missioneres med islam – eller katolicisme – for skattekroner og tvangslicens.

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Liva

“Det mĂ„ vĂŠre den eneste danske main-stream avis, der tolererer anonyme bloggere, men kristeligheden tĂ„ler jo alt, hĂ„ber alt, udholder alt, – mere end vi andre, er jeg bange for…”

Hvem har skrevet dette? Hvor er det bare godt skrevet. 🙂 Kanon satire.

Universalgeni
10 years ago
Reply to  Liva

De tÄler da anonyme journalister fra Ritzau & Reuters sÄ hvorfor ikke bloggere? :mrgreen:

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
10 years ago

“Infiltration, ja. Afgjort et problem. Der vil ogsĂ„ vĂŠre forskelle fra land til land. Svenskerne vil skyde pĂ„ deres egne, tror jeg
”

Ja det tror jag med faktiskt. Fast jag tror infiltrationen har gĂ„tt lĂ€ngre hĂ€r. Det kan lika gĂ€rna vara “svenskar” som skjuter ihjĂ€l oss. Dom soldater och poliser som fortfarande Ă€r riktiga svenskar Ă€r sannolikt sĂ„ pass hjĂ€rntvĂ€ttade att dom nog skjuter pĂ„ oss utan problem dom med.

Universalgeni
10 years ago

Citat: “aims to attract tourists” !! Hvem i alverden vil rejse for at se pĂ„ multikultur? Man rejser for at komme vĂŠk fra den. Til lande, der stadig har en autentisk lokalbefolkning eller stadig er civiliceret.

HelgeD-H
HelgeD-H
10 years ago

Kampen mod den Politiske Korrekthed er mindst ligesÄ vigtig, for det er en hÄrd modstander mod vores virke.
Jeg husker alt for godt under Nyrup-regeringen denne tunge dyne af Politisk Korrekthed, om at man var hjemfalden til at blive meldt efter racismeparagraffen §265b, hvis man udtrykte sig kritisk over det hÞje flygtninge/indvandringstal som kom til Danmark. Og sÄfremt venstreflÞjen danner regering igen, sÄ lempes
udlÊndingeloven igen. At Danmark vil sÊttes under administration eller gÄ fallit er underordnet. Det der tÊller
for S-R-SF-regeringen er at man er Politisk Korrekt, og GOD over for etniske minoriteter.

WordsSpeaker
WordsSpeaker
10 years ago

Borgerkrig ala Libanon er helt sikkert pÄ vej i mange europÊiske lande desvÊrre.

Universalgeni
10 years ago
Reply to  WordsSpeaker

I de fleste lande vil militĂŠret rykke ud for skyde pĂ„ deres egne landsmĂŠnd. De er helt sikre pĂ„, at det hele er “racisternes” skyld. De holder militĂŠrĂžvelser vedr. opstande og borgekrigslignende tilstande. Flere steder hĂŠnger det hele i en tynd trĂ„d. Lige pludselig sker der noget, som fĂ„r europĂŠerne til at udvandrere fra deres lande. Hvis Wilders bliver dĂžmt eller der sker ham noget, sĂ„ skrider hollĂŠnderne. Den tanke har jeg ofte tĂŠnkt. Der kan ogsĂ„ ske det, at et land meddeler, at de har lukket helt af for muslimsk indvandring, men at folk med vestlig kulturbaggrund er velkomne.… Read more »

John
John
10 years ago
Reply to  Universalgeni

Du undervurderer de lavere echeloner i militÊret, de fleste professionelle soldater er nationalister og ikke nÞdvendigvis sÄ tro mod Multikultierne pÄ Christiansborg som man lige skulle tro, desuden bliver det Islam der fÄr lov til at lÞsne fÞrste skud. Problemet ville vÊre en fremtid hvor de militÊre krÊfter i Europa er for indfiltrerede.

Universalgeni
10 years ago
Reply to  John

Infiltration, ja. Afgjort et problem. Der vil ogsĂ„ vĂŠre forskelle fra land til land. Svenskerne vil skyde pĂ„ deres egne, tror jeg…

Johansen
Johansen
10 years ago

Pim Fortuyn havde modet til at sige det hÞjt, som mange folk tÊnker. Han pÄpegede den ubekvemme virkelighed med islamiseringens triste konsekvenser for de europÊiske samfund.
Qua disse synspunkter mistede hans sit liv. En politisk meningsmodstander lukkede endegyldigt munden pÄ Fortuyn ved at likvidere ham. Men Änden lever videre. Den kan ikke drÊbes.

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Johansen

Johansen

Ja hans Ă„nd lever videre.

morlille
morlille
10 years ago

Odense_NØ. Man begynder sÄ smÄt at se, hvad der bliver af skattekronerne, og hvorfor der rÄbes om hÞjere skatter. Pengene gÄr IKKE til de gamle, de syge og de handicappede. Send regningen for optÞjerne til ballademagerne. Det kan da ikke passe, at jeg skal betale!