12
mar
Seneste opdatering: 12/3-10 kl. 1854
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Just back from a trip to Cairo and Alexandria. While I was there at the weekend, my recent debate against Tariq Ramadan went out on BBC World. It is now available on YouTube among other places. And as I promised I would post it when it came out, here is the first section (of my and Ramadan’s opening speeches) below. The rest follows on YouTube.

The motion was “Europe is Failing its Muslims”. I’m happy to say that Flemming Rose and I convincingly won the argument, with the audience voting overwhelmingly (and despite considerable intimidation in the hall on the night) that Europe is not in fact failing its Muslims. […]

It is grotesque to argue that Europe has failed its Muslims. It has been made repeatedly obvious that it is Islam that has failed Europe, indeed that it is Islam that has failed Muslims. I am delighted that the audience in the hall on the night agreed. And that most of the audience around the world who have emailed me since transmission – currently including people from as far afield as Nigeria, Pakistan and Iraq – appear to agree with that too. Douglas Murray: Europe is not failing its Muslims. But Islam has failed Europe

Folkemordet på armenierne, måske og lige akkurat og hvis det nu passer os

Den svenske Riksdag har med én stemmes flertal vedtaget, at folkemordet i 1915 faktisk fandt sted. Incroyable. Hvad hvis der havde været én stemmes flertal for, at det ikke fandt sted ? Tyrkiet  hjemkalder deres ambassadør fra Sverige på grund af vedtagelsen. Lene Espersen og Carl Bildt stod og kvidrede på dansk radio om den nye multikulturelle harmoni i anledning af det nordiske møde for udenrigsministre, men Bildt er  ikke helt  tilfreds Riksdagens opdaterede syn på historen om muslimers massenedslagtning af kristne i 1915. Sverige vil have  Tyrkiet i EU. Sverige vil så meget:

Jag döljer inte att jag är oroad för en situation där vi med detta öppnar för att fatta riksdagsbeslut om komplicerade historiska skeenden också I andra delar av världen och de konsekvenser detta kan få för våra möjligheter att fortsatt verka för fred och försoning.Till detta skall också läggas en viss oro för att föra in gamla konflikter rätt in i vårt svenska samhälle. Jag oroas av tonläget mellan organisationer I Sverige som företräder olika nationaliteter som under årens lopp kommit till och blivit viktiga delar av vårt samhälle. Carl Bildt: Politisering av historien skadar försoningEtt olyckligt beslut,Med en enda rösts övervikt slog Sveriges riksdag i går kväll fast att det skedde ett folkmord på armenier i det ottomanska riket 1915.

De mere litterært interesserede anbefales Franz Werfels: The Forty Days of Musa Dagh. Den findes  på dansk. Hans “Sangen om Bernadette” (fra Lourdes) fik mig næsten til at tro på katolske mirakler. Jeg kan som hedning stadig komme i tvivl, om end ikke ligefrem på den Carl Bildt´ske facon. Den troendes tvivl er respektabel, de kristne har den hele tiden, men den troløses hjemløse tro er interessantere, i al fald for ham selv. Den er ikke noget man drager i krig eller danner foreninger for. Kætteri er en vuggegave. Mine unge forældre boede på en kvindes  hotel i Lourdes, hvis barnebarn jeg meget senere skulle bo flere år sammen med. Ikke nok til at gøre én religiøs, men nok til at ønske sig til Werfels og hendes Lourdes en skønne dag. Og hvem F….bryder sig om overklasseløget Carl Bildts  “visioner” for et nyt, historieløst Europa andre end Lene Espersen ? Det er en divergens, vi havner uvægerligt tilbage på Musa Dagh, hvad enten Bildt og Tyrkiet vil det eller ej. De undslipper ikke deres Vergangenheitsbewältigung, heller ikke ved at smide millioner af chauvine tyrkere ind i Vesteuropa.

Den omvendte burka i Holland

Naked Dutch woman mocks burkha rather well

At efteruddanne en journalist

Der blev sagt – ikke ganske uvittigt- om Tøger Seidenfaden under den danske Muhammedkrise, at han var “det største journalistiske efterudannelseprjekt i dansk presse.” Dette blev sagt af hans  medarbejdere på Politiken, og tiden har givet dem ret. Efteruddannelsesprojektet Tøger Seidenfaden bare vokser og vokser. Man kunne jo tro i disse dage, at 18.000 svenske journalister, der også (ideelt set) lever af at udtrykke sig frit, ville slutte op bag Lars Vilks. Sådan er det naturligvis ikke. Artikler der falder Vilks i ryggen som Yxmannen Vilks som Raskolnikov, Vilks är lycklig, var helt forventelige. I overmorgen kan man tapesere en væg i Globen i Stockholm med dem, og de ville allesammen kunne være underskrevet Carsten Jensen, der jo godt må ytre sig i svensk presse i modsætning til mængder af landets borgere. Mere samvittighedsfulde meningsdannere ville betakke sig for et sådant privillegium. Forbehold på forbehold, jamen og aberdabei kunne man ikke også og så videre ? Ikke som Nobel medlemmets klarspråk nedenfor. En kunstner må nu ikke være et varemærke ? Hvad pokker, Per Kirkeby og Claus Carstensen tog til Köln og blev internationale varemærker. Svend Wiig Hansen og Palle Nielsen blev hjemme. Svend blev først verdenskunstner da han som gammel udstillede i New York og Rio, Palle Nielsen aldrig. Det er en gammel lektie, Warhol kunne den udenad, Vilks er heller ikke født igår, han kender markedets vilkår, men prostituerer sig ikke. Der er ikke noget odiøst i det.

Nu er Vilks er ikke en hvilken som helst “højreorienteret”, han er én af deres egne og derfor en klasseforrædder der vækker virkeligt anstød i journaliststanden, der for over  halvfjerds procents vedkommende er  rød  og har gjort den svenske “klasserejse” fra nobody til somebody, i al fald hvad angår lønninger. Med anseelsen ligger det lidt tungere. (En av historiens mest statstrogna journalistkårer.) Jeg kan ikke se andre efteruddannelsmuligheder for svenske journalister end skibskatastrofer, hærværk  og pludselig død. Det ville eventuelt kunne hive  dem ud af deres  fantasiverden, hvis noget kan. Bortset fra det, så har jeg allerede  i flere år ment, at livet er for kort til svensk journalistik, så min indgang til den er nu udelukkende via er mere  ærlig og mindre professionel blogverden, selv efter Kurt Lundgrens død. (Også mere listige steder, jeg ikke lige giver fra mig.) Journalister kan faktisk være elskede og beundrede. Ulf Nilson er én af meget få eksempler. Der skrives visselig noget kulturopinion af interesse, men når det kommer til det mere brandfarlige, den politiske, er der ikke noget at hente mere end et par gange om året. Hvem læser DN Debatt, der er så demineraliseret og selvtilfreds ? Hvem læser SvD Brännpunkt, hvor ingenting brænder på i årevis ?

Det  svenske folk er i gennemsnit ikke spor dummere end andre, en udbredt misforståelse der kan herske i et Danmark, der ikke kender Sverige nærmere. Fjern en halv mia i pressestøtte, moms- og porto fritagelse, deres åndelige støttestrømper, og se om de har tænkt sig at vågne op til tilværelsen . Hvorfor ikke begynde med at give de borgere, der alligevel financierer dem over skatten, adgang til spalterne ? Det ville øge mediernes værdi ganske betydeligt og det ville fjerne den air af reservat, der ligger som en dunst over dem. Demokratiet er en kamp på åbne synspunkter, ikke på tabuer. Argumenter, ikke vold og trusler. Når intimideringerne for overtaget, er demokratiet på tilbagetog, så er det den største AK 47 der vinder, en kun alt for velkendt styreform. (se: Bryssel, Belgien)

Selvransagelse efter drabsplaner

I Sverige spørger man sig selv om, beskyttelsen af Muhammed-tegneren Lars Vilks har været god nok

af Uwe Max Jensen

Afsløringen af drabsplanerne mod Muhammed-tegneren Lars Vilks har skabt selvransagelse i Sverige. Torsdag stiller flere svenske medier spørgsmålstegn ved, om beskyttelsen af tegneren fra officiel side har været tilstrækkelig.

Kunstneren har forklaret til blandt andet Ekstra Bladet, at han sover med en økse ved siden af sin seng, og at han har indrettet sit hus med flere anordninger, der skal sikre ham i tilfælde af et attentat, og noget tyder på, at Lars Vilks i en helt anden udstrækning end den danske Muhammed-tegner Kurt Westergaard, der i flere år har haft et tæt samarbejde med PET, har været overladt til sin egen skæbne. I hvert fald var det ikke det svenske efterretningsvæsen Säpo, der orienterede Lars Vilks om drabsplanerne i Irland. Det var en bekendt, der kontaktede Lars Vilks og gjorde ham opmærksom på anholdelserne.

Nimis

Lars Vilks talte senest med Säpo, da efterretningsvæsenet tidligere på året orienterede tegneren om, at der var et øget trusselsbillede omkring hans person. Säpo har tidligere opfordret Lars Vilks til at bo på en hemmelig adresse, men det har kunstneren afvist. Lars Vilks ønsker at blive boende i sit hus i Skåne, da han med udgangspunkt fra sit hjem hver dag arbejder på sit egentlige livsværk kolossalskulpturen Nimis på den svenske kyst.

Ifølge Lars Vilks’ blog Vilks.net er der allerede sket en opgradering af sikkerheden omkring kunstneren, da politiet kører regelmæssig patrulje ved hans hjem.

LÆS Vilks’ økse er stærkere end Thors hammer

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

46 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
10 years ago

Jag håller inte med Goliath men så är jag också skåning med både lite tyskt och danskt blod i mig.

Universalgeni
10 years ago

@ Peter Buch: interessant artikel i WND.

Vivian
Vivian
10 years ago

Bjøulf,

Forskellen på dansker og svensker, er at danskerne holder med David og svenskerne med Goliath.
Lyder det ikke rigtig?;-)

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Bjøulf,

Forskellen på dansker og svensker, er at danskerne holder med David og svenskerne med Goliath.
Lyder det ikke rigtig?;-)

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago
Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Åh,altså – visse svenskeres opfattelser af hvem og hvad man skal støtte….

” Min kære hr. Rigskansler” – var vist bogens titel.

At de bl.a. nu kan fremvise en Mona Sahlin som mulig statsleder kan ikke undre.

Men læs bogen – den er ganske interessant .

HelgeD-H
HelgeD-H
10 years ago

I visse kommuner bryder skolerne sig nu ikke om at skolebørn går til præst om morgenen før skoletid.
I stedet for må skolebørnene gå til konfirmationsforberedelse efter skoletid eller i deres fritid.
Dette var at læse på forsiden af JyllandsPosten fredag d.12.marts 2010.
Konfirmationen blev indført i Danmark i 1736. Og med den Politisk Korrekte selvafvikling af alle danske traditioner, ser det ud til at konfirmationen skal ophøre indenfor et årti.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
10 years ago

Saudiarabien tillhör så vitt jag vet också Asien. Men jag hörde det på 90-talet nån gång och då kanske det var mer generellt menat.

Nils
Nils
10 years ago

Er det virkelig Asien, der begynder på den anden side af Øresund. Jeg troede, det var Arabien. Jeg plejer at kalde landet derovre for Suediarabien.

Ang. Nyrup, så var han jo lidt sjov der. Han var endnu sjovere dengang han skød Rushdie med luftkugler. Sådan gør en rigtig statsmand.

Og lad os takke svenskerne for, at vi slap af med de skide herulere, selv om de var os selv. Herulmark og Herullebrog. Det dur ikke. 😉

Per
Per
10 years ago

Petra Stienen virkede da ikke som hun havde fattet en brik af muslimsk mentalitet.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
10 years ago

Redan för länge sedan uppskattade jag skämtet om att Asien började på andra sidan sundet. Men aldrig hade jag väl kunnat tro att det en dag verkligen skulle bli sant.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
10 years ago

Dom försökte tydligen byta ut oss mot balter redan på 1600-talet men det misslyckades uppenbarligen. Det nutida försöket att byta ut oss, denna gång med mussar verkar ha större utsikter att lyckas.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
10 years ago

Tror snarare det blir Sahlinistan…

Liva
Liva
10 years ago

Meget apropos så får Danmark nu et frimærke med en dejlig kvinde på med nogle skønne afklædte lår. 🙂

h t t p://www.bt.dk/danmark/trusseloes-pige-paa-danske-frimaerker

Stort tillykke til de gamle gasser (Gasolin) med at få et pladecover på et frimærke. Det danske band der også sang og spillede “Kvinde min”.

http://www.youtube.com/watch?v=dc0RUV4lCCE&feature=related

Jaaa..jubidubi 🙂

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Liva

Og godt at det ikke blev Nephew med den utålelige Simon Klamm, som ghm. tror,
de er ansat til at opdrage os danskere til, hvad vi skal tænke og mene 😉

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Liva

Ha, gad vide om ikke det vovede frimærke vil skabe problemer for dansk post
i visse muslimske lande; Og hvem ved? Måske endog i USA, hvor man ofte
er utroligt snerpede 😉

Liva
Liva
10 years ago

Nej, hvor er hun bare et skønt skue, kvinden i kun blå farve og cykel. 🙂 Hende kunne en legende og henført Picasso eller Thorvaldsen ikke have gjort bedre. Hvor er der meget power i en kvinde der ikke mener at hun skal defineres af religiøse mænds og dogmers tildækkende stof og begrænsninger. Mange ældre, vestlige kunstnere har formidlet afklædte kvinder pragtfuldt og med stor styrke og vitalitet og gavmildhed. En nulevende dansk kunstner skildrer derimod afklædte kvinder f.eks. på denne her måde? http://images.artnet.com/WebServices/picture.aspx?date=20080304&catalog=131810&gallery=111441&lot=00405&filetype=2 Næh tak til den. Så hellere de gamle (mandlige) kunstnere – eller kvinder der selv skaber… Read more »

li
li
10 years ago
Reply to  Liva

Jo, iSLAM er lort 🙂

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  li

Ja, dele af islam er i hvert fald.

Christina
Christina
10 years ago
Reply to  Liva

”Mennesker der er klædt ud så det behager tilfældige religiøse myter”

Är det modeindustrin du beskriver…?

”Lad os se den ægte ’vare’. Den nøgne sandhed”

Den nakna sanningen är den att alla som aktivt väljer tar avstånd från ‘multikulturalismen’ kommer att blir så illa tvungna att cykla runt på gatorna utan kläder på kroppen framöver. Det är som sagt inte många kläder i våra ‘västerländska’ garderober som är tillverkade av Västeuropeiska händer.

http://www.asiafloorwage.org/

”kvinder der selv skaber værker ved at cykle rundt ”

😉

http://3.bp.blogspot.com/_MgrcptXq18M/SbcAtiXLMgI/AAAAAAAAA0U/POL_3sig6U4/s400/Naked-Vagina-Bike.jpg

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Christina

Ja, det er jo et meget godt eksempel på en islamisk burka. En religiøs kæmpe kusse. Forskellen er bare at burka kusser ikke må cykle. Ikke kan cykle – for bar symbolsk bomulds kusse, der gør at de hverken kan styre cykel med arme eller ben. 🙂

Prudentius
10 years ago

Ramadan fortæller sit engelske/europæiske publikum at de er nogle lede, fede racister.

At de hader andre mennesker pga. deres hudfarve og at muslimers daglige ødelæggelse af uskyldige liv er DERES skyld.

Til den serie af svinagtigheder klapper det engelske/europæiske publikum. Klap-klap-klap.

Ramadan griner. “What we need is time” siger han. Han mener at have et solidt tag om vores nosser.

Har han?

For tiden, utvivlsomt.

Murray siger islam mishandler kvinder.

Muslimaerne, hvis gud har lovgivet deres mindreværd og tilladt vold imod dem, buuer. BUUUUUUUUUHHHH.

bl
bl
10 years ago

Er der nogen, der har hørt om følgende i MSM? Kan man overhovedet rejse til ægypternes land med god samvittighed?

http://en.wikipedia.org/wiki/Nag_Hammadi_massacre

mvh

Pk
Pk
10 years ago

Svigt og svigt.
Ham der Tragic Ramadan var for år tilbage ude med det gode budskab,
om det muslimer ønskede i Europa.
Socialretfærdighed.
Jobs.
Et sted at bo.
Respekt for islam.
Min tanke var , hvorfor tager Tragic Ramadan ikke til Muslimien og
ønsker alt dette? Det må da være pærelet at opfylde disse krav…I Muslimien.
Hvorfor ønske det i Europa?

Pk
Pk
10 years ago

Liva, ifølge Mona Muslim har der aldrig været vikinger i Sverige.
Damen stod engang i en moske og sagde, at svenskerne er misundlige
på de fremmede, fordi de har en historie.
I Sverige havde de kun en maj-stang og noget sådan..
Man tror der er løgn , men den er desværre god nok.
Måske har socialdemokraterne ligesom muslimerne;
det er kun egen historie, som tæller?

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Pk

Socialdemokraters selvmål er at de har forsøgt at sælge såkaldt multikultur, hvor vores – den europæiske – kultur er nul værd eller simpelthen ikke-eksisterende.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Pk

Ja, helt utroligt – hvis en dansk statsministerkandidat nogensinde havde dristet sig til at sige noget tilsvarende groft om danskerne, så kunne han/hun godt have opgivet enhver tanke om at blive statsminister. Nyrup kom engang tæt på, da han halvt i alvor, halvt i spøg kaldte os for nogle “skide svenske fremmedarbejdere, der bare skulle skruppe hjem til Sverige, hvor vi kom fra” ( frit efter hukommelsen ), baseret på Benny Andersens særdeles tendentiøse læsning af en flertydig historisk kilde ( det er ikke til at vide ud fra dette kildemateriale, om det var herulerne eller danerne, der var de… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Pk

Onde rygtet vil vide, at hvis Mona Sahlin vinder det svenske valg til
efteråret, så vil Stockholm blive omdøbt til …… Sahlingrad 😉

Måtte det i så fald også blive begyndelsen til enden for den selvbestaltede
PK-“elite” i Sverige og dens totale svig imod svensk kultur og svenske værdier ….

Även de trevliga svenskar kommar väl nån gång att vakna upp på alvar och börja
att innse, vad dessa förräderiska folk har gjort med deras vackra Sverige.

Snowball
Snowball
10 years ago
Reply to  Pk

Oh de socialdemokrater! Først smadrer de historieundervisningen i skolen. Derefter fortæller de os, at vi ikke har nogen historie.

Personlig synes jeg at sveriges historie er noget at være stolt af i væsentligt højere grad end islams er.

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Det ,at Sverrige ALLIGEVEL stemte for sandheden om Armener-masakren ,viser tydeligt at PC -hjernetomheden har visse “svaghedspunkter” ,og at disse kan udnyttes i en god sags tjeneste. “incroyable” …. men logisk nok alligevel ; hvormeget demagogi man end kan faa folk til at sluge raat , hvor taet man end kan komme paa Orwelsk doppeltsnak saa ER det hele nu altsaa meget nemmere at faa til at haenge sammen hvis man som selvgod PC-tilbeder lader visse specifikke stykker SANDHED blive staaende i fred , specielt hvis de passe fint til at fremvise (ligesom en paafugl viser halefjerene !) samme selvgodhed… Read more »

Nils
Nils
10 years ago

Nå, der kan man se. Svenskerne har tilstået mordet på armenierne. Jeg har også altid syntes, der var noget skummelt ved dem 😉

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Nils

Hæhæ 😉

Ja, og Sverige burde måske som det første se på, hvordan de på trods af alle løfter om det modsatte
undertrykte de indfødte (ØST)DANSKE befolkninger i Skåne, Halland og Blekinge kulturelt og
sprogligt i flere hundrede år efter 1660 – ofte endda i form af en decideret etnisk udrensning! –
en undertrykkelse, som faktisk er fortsat helt op i moderne tid.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Sjovt at “erkänna” og “erkende” har to helt forskellige betydninger – i hvert fald i den henseende.
“erkänna” betyder vel nærmest “ANerkende” eller “tilkendegive” på dansk, men “erkende”, som
man kunne tro var det samme ord på dansk, betyder “tilstå” (confess), fx. en forbrydelse ( for vore svenske læsere 😉 )

Godt set, HelgeD-H.

PeterK
PeterK
10 years ago

Bravo, vi har her en videnskabelig nyskabelse.! Sandheden vedtages ved flertalsbeslutninger.

Det er videnskabens endeligt, og startskuddet på civilisationens undergang. Dumheden sejrer.

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Slør er en ytring i skole i byen Mons:
http://nyhederne.tv2.dk/article/29184658/

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Peter Buch

Kvinder nu med uld i mund. 🙂

HelgeD-H
HelgeD-H
10 years ago

Erdogan og andre bogstavtro tyrkere, samt kurdere : ” Die Armenier-lüge”.
Når Tyrkiet får fuldgyldigt medlemsskab af EU skal al fortidig dokumentation om folkemordet på de kristne
armenere i 1895-1896, samt en gang for alle fra den 24.marts 1915, censureres eller bortkomme.
Sejrherrerne skriver historien.

Asger Trier Engberg
Asger Trier Engberg
10 years ago

OFF TOPIC: Hykleriet i den danske presse tager i disse dage et omfang af store dimensioner. Ord som ytringsfrihed og kvindefrihed produceres af medierne som en seddelpresse uden en stopknap. Er det fair? Giver det mening at bekende sig til idealer, som man i samme åndedrag gør alt hvad man kan for at knuse? Her er min historie, som dansk intellektuel, og min kamp for ytringsfrihed og kvindernes rettigheder. I de sidste fire år har jeg kæmpet for ytringsfriheden, flere gange har jeg været ved at give livet for denne kamp. To gange er jeg blevet overfaldet af autonome, den… Read more »

Liva
Liva
10 years ago

Tak for link.

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Det bedes her dog erindret at valg i sig selv ikke afgør om det ene eller andet synspunkt som sådan har ret i tolkningen af historien, valgs udfald viser blot de magtforhold der eksisterer når valg afholdes.

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Newsmill kommentarerne har blandt andet følgende stående: Det är för övrigt lika märkligt som att man på politisk nivå i FN bestämt att i begreppet “ursprungsbefolkning” ska gälla att man är en minoritet, vilket fått till följd att samer räknas som Sveriges ENDA ursprungsbefolkning trots att de första bofasta i det som idag är Sverige bodde i Skåne var förgermanska stammar från dagens Danmark och Tyskland och kom något tidigare än samerna. Både samer och kärnan i den övriga skandinaviska befolkningen har bott här i tusentals år så att särskilja samer som “urspungsbefolkning” är ett bra exempel på hårresande felaktigheter… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Ha, det skal nok blive muntert med Tyrkiet i EU og så en flok lallenaive europæiske politikere, der ikke har begreb skabt om, hvad de har med at gøre – hvad det er for en hvepserede, de uforvarende er ved at stikke fingrene ned i. http://politiken.dk/udland/article921883.ece Tyrkiet kalder sin ambassadør hjem fra Sverige [ Protest. Tyrkiets premierminister Tayyip Erdogan vil ikke acceptere, at Tyrkiet skulle have begået folkemord mod armenerne.. – AP ] Tyrkiets premierminister reagerer skarpt på svensk erklæring om halvanden million dræbte armenere. AF Kaare Skovmand Den tyrkiske premierminister Tayyip Erdogan har kaldt sin ambassadør hjem fra Stockholm.… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

“Den svenske udenrigsminister Carl Bildt siger til sydsvenskan.se, at han beklager rigsdagens beslutning om at kalde armenerdrabene for folkemord. [!!!]

»Det er forkert, at politisere historien på denne måde, og det vil komme til at vanskeliggøre Sveriges mulighed for at bidrage til forsoning. Det er præcis den slags konsekvenser, jeg frygtede« [?!?!], siger Carl Bildt.”

——————————————————————————————————————————————————

Typisk svensk magtelite – hellere omskrive eller skjule realiteterne, hvis konsekvenserne af
dem er ubehagelige 😉

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Nej, der er ikke meget viking tilbage i det feminiserede Sverige.