17
jun
Seneste opdatering: 18/6-10 kl. 1931
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

A Personal Journey Through the Clash of Civilizations. Se det hele pÄ AEI 1:20.:00

At this book forum, Ayaan Hirsi Ali, author of the international bestseller Infidel, will discuss her stirring new book, Nomad, which describes her new life in America and deepens her analysis of the dangers that radical Islam presents to Western values and institutions. “This moving account by a remarkably brave woman of her personal journey from the premodern mindset of nomadic Somali society to a modern Western one provides a searing indictment of the cult of ‘multiculturalism’ and ‘diversity’ that is disabling other Muslims in the West from making a similar transition and making their youth turn to radical Islam and become ‘jihadis.’ More than many academic tomes, this personal memoir provides a cogent account of how and why Islam poses the gravest threat to Western liberal societies.”

Video: Sam Solomon “The Mosques Are Our Barracks”

Vlad Tepes interviews Sam Solomon about the role of the mosque in Islam, and how it functions as a center for jihad against non-Muslim societies.

Forbryderimporten i tal

Alla de 100 yrkeskriminella som lÀnskriminalen i SkÄne valde att jobba aktivt mot under 2009 Àr mÀn. Men bland lÀnets totalt cirka 500 yrkeskriminella finns en handfull kvinnor. 78 av de 100 har invandrarbakgrund, definierat som att minst en av förÀldrarna Àr födda utomlands. En av de 100 listan blev ihjÀlskjuten under Äret.Under Äret greps 40 av de 100 pÄ listan. Polisen beslagtog 22 kilo narkotika, 39 skjutvapen, tusentals patroner, el-, tÄrgas- och kolsyrepistoler och avancerad utrustning för kontokortsbedrÀgeri genom sÄ kallad skimming. Under fyra Är med 100-listor i SkÄne har personer pÄ listorna dömts till totalt 307 Ärs fÀngelse. HD.SE.

Man mangler kun tallet i kroner. F.eks. hvad 307  fÊngselsÄr koster Svensson. I England foreslÄr Nobelprisvinderen Gary Becker at enhver migrant skal betale svarende til 50.000 dollars for overhovedet at blive lukket ind. I KÞbenhavn vil Klaus Bondam bruge endnu flere penge pÄ at lÞse de problemer, han selv sÄ ivrigt har skabt. Jobskabelse for Radikale: fra pyroman til fast arbejde som brandmand.

Kommunister i festhumĂžr

Aftonbladets kuturchef Åsa Linderborg, der pĂ„ tyveĂ„rsdagen for Murens fald skrev “Muren föll och  jag gick sönder” (hun rĂžg dog ikke pĂ„ psykiatrisk afdeling ved kommunismens fald, som en fjern bekendt af mig), fejrer et vist kongeligt bryllup med at opfordre til sabotage af festen med de elektriske horn (vuvuzelas) man bruger til fodboldkampe. Det er ikke sĂ„ lidt af sin korte stund pĂ„ jorden, Linderborg tilegner arbejdet for en svensk republik, men nu er det ogsĂ„ Aftonbladet, Gramci vĂ€nsterns kulĂžrte lamper og blĂ„ briller-reservat. Vi noterer det som et kuriosum. Hele AB er et kuriosum af verdensfjernhed i den forstand, at Muren (“den antifascistiska skyddsvallen”) nĂŠsten ikke er faldet dĂ©r nu 20 Ă„r efter. En ikke helt ringe Ă„ndelig bedrift, der sparer svensk psykiatri for mange dyre sengedage.

Aftonbladets webbshop sĂ€ljer de sĂ„na dĂ€r vuvuzelas. För 129 pix + frakt fĂ„r man en tuta i blĂ„tt, grönt eller svart.PĂ„ lördag Ă€r det bröllop i Stockholm. Klockan 18 pĂ„ Lejonbacken ska 250 körsĂ„ngare ur armĂ©ns musikkör sjunga sin lov för privilegiesamhĂ€llet och feodalismen. Det Ă€r dĂ„, men bara dĂ„, man kan ha nytta av en vuvuzela. Sydafrikanerna mĂ„ drĂ€nka tusentals engelska fotbollsfans – med ett schysst plaströr kan vi republikaner enkelt brotta ner 250 sjungande majorer. ABÂŽs  “kulturblog”.

Kontroversiel svensk racisme: “StĂ„ ved, at du er svensk”

NRW: German Flags Forbidden for Police Officers

Vi havde nĂžjagtig den samme historie fra Storbritannien forleden, hvor betjente og skraldemĂŠnd blev forbudt at lufte det engelske St. George-flag. OgsĂ„ her var begrundelsen at flaget kunne tĂŠnkes at ‘provokere’ ikke nĂŠrmere angivne personer der opholdt sig i landet. Historierne er selvfĂžlgelig endnu et eksempel pĂ„ det lektor Michael Skovmand i Weekendavisen kaldte agensforskydning, pĂ„ godt dansk rĂžvrendingsmekanismer. Artiklen som Politically Incorrect citerer fra taler godt nok om at flaget kunne blive “construed” som provokation, og at dette altsĂ„ ikke nĂždvendigvis er reelt, men ved pĂ„ forhĂ„nd at kapitulere over for hypotetiske provokationspĂ„kaldere pĂ„tager man sig alligevel selv skyld og ansvar. Med hvilke fĂžlger for voldsmonopolets autoritet?

Northrhine-Westphalia’s police are not allowed to show any flags during the World Cup soccer championship. The decoration of uniforms or cruisers with flags or pennants in which the German national colors black-red-gold are displayed in support of the eleven national players are, of course,not allowed, a speaker of the Interior Ministry said in a ddp inquiry.

The reason, he said, is that this could be construed as provocation by fans from other nations. “We don’t want any unnecessary complications during during the assignment,” he said. After all, police are required to stay neutral. NRW: German Flags Forbidden for Police Officers

Tag ikke fejl, der arbejdes sÊrdeles aktivt pÄ at demontere nationalstatens autoritet, her fra den meget passende grÞnne-tyrkiske akse i Nordrhein-Westphalen (LFPC):

[The freshly elected representative for the Greens to the Northrhein-Westphalia (NRW) State Assembly, Arif] Ünal, who has lived 30 years in Germany, would like that in the future instead of “for the well-being of the German people,” rather “for the well-being of the residents of NRW” – for the sake of the two million immigrants in NRW. […] Greens: No More “German Nation” in Oath

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Victor
10 years ago

For the record: NRWs indenrigsminister er juristen Ingo Wolf, der er medlem af FDP, Venstres og de Radilgales tyske sÞsterparti. Det er, bl.a. , ogsÄ FDP, der presser pÄ for at fÄr Tyrkiet med i EU.

http://www.im.nrw.de/hom/40.htm#

Hans Jensen
Hans Jensen
10 years ago

TilfĂŠldet Sverige, er jo eksemplet par excellence pĂ„ hvad der sker hvis “tonen” lige pludseligt bliver det vigtigste: SĂ„ ryger principper, holdninger, rigtigt/forkert ud ad vinduet i ekspresfart. Vi er jo heller ikke for gode her i landet. Arafat var her og blev tiltalt “Mr. President”, og under klimakonferencen var her ogsĂ„ flere, der uden videre burde vĂŠret sendt til Haag under stĂŠrk bevogtning. Apropos klima og HELT off topic. Klimapanelt lever videre i bedste velgĂ„ende, helt upĂ„virket af afslĂžrende skandaler og massiv tvivl om det videnskabelige grundlag. Man er nu igang med at skrive en ny rapport, hvor alt… Read more »

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Hans Jensen

DesvĂŠrre var topmĂždet jo i FN-regi. Derfor var de formastelige beskyttet gennem FN’s immunitet.

Mette
Mette
10 years ago

Det var noget nyt. En opfordring til moderate kristne om at tilbyde muslimer en bedre religion end islam, fordi ateisme kun appellerer til meget fĂ„ muslimer. Dette gĂ„r meget fint i spĂŠnd med de mange opfordringer, der har lydt fra danske islamkritikere til Folkekirkens prĂŠster og biskopper om dog at vĂ„gne op og forsvare kirken, hvilket meget fĂ„ gĂžr. Det er fortsat ganske uforstĂ„eligt, at stĂžrstedelen af danske teologer optrĂŠder sĂ„ fejt og konfliktsky i stedet for med glĂŠde at gribe nye muligheder for at udbrede evangeliet – eller det glade budskab som nogen kalder det. Hvorfor vil de hellere… Read more »