26
jul
Seneste opdatering: 27/7-10 kl. 0119
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sommeragurker er ikke, hvad de har været, men jeg ser som bekendt ikke tv, før det udkommer på You Tube, så jeg anede knapt denne histories eksistens fra svenske medier. Maria Leissner er en meget, meget forhenværende poltitiker, hun afgik som formand for FP og Riksdagsmedlem i 1997. Fredrick Federley er en ubetydelig, centerpartistisk back-bencher og bøsse-aktivist, der er mest kendt for at lade sig fotografere som drag-queen. Han skal åbenbart skal tegne regeringen, nu hverken minster Sabuni eller minister Billström skal have noget klinket på det udlændingepolitiske område syv uger inden et valg. Enhver med et minimum af omløb i hovedet, – inlusive borgerlige (læs: liberalistiske) journalister – ved at varme, fremmedpolitiske kartofler er absolut off-limits indtil efter den 19. september. Og Lena Sundström er – ja, Lena Sundström. Politisk “ekspert” på TV 4, dybt troende socialdemokrat og ikke kendt for et ret livligt cerebralt omløb, hun er altid god for en letbenet ugebladsreplik. Sverige Radio har haft to små indslag den 22 og 24, DN en enkelt artikel nogle dage senere, “historien” findes ikke på svensk TV´s nyhedsside og jeg tvivler meget stærkt på, at de ville genere de syv i Riksdagen med at bringe den historie op i aftennyhederne. Kort sagt, ikke meget af en sag. Alligvel stiller Lars Barfoed lydigt op til DR´s sommeragurk, hvor han burde have sagt have sagt: “Ingen kommentarer til den pseudohistorie,” ligesom enhver politiker i Sverige, der betyder noget. “Fremtrædende svenske politikere” siger studieværten. Stop lige en halv ! – Leissner og Federley? DR´s egen fiktion og dagorden – og Marianne Jelveds, og iøvrigt udkom AB´s hysteriske leder “Danmark – ett förgiftat rike” ikke “samtidigt”, men den 3 juli, for over tre uger siden. Som tidligere skrevet, i marts sendte Sverige 1100 sigøjnere hjem til Balkan, hvor mange i april, maj, juni og juli ? Jeg tror de kan tage DR i Helvede, jeg tillader mig at vente med at se det, til jeg eventuelt kommer der. (“Det er dansk politik, som er fremmedfjendsk.”, sagde DR’s svenske meningsfæller.)

“Er det demokratisk at kvæle en hver form for debat ?”

Nu vi har gang i folk, der ikke ved hvordan klaveret spiller, tager vi en uskyldsren dansk, folkpartist i Malmø. Han er mere erfaren om få uger:

“Bjarne Kragh, folkpartist och kandidat till fullmäktige, vill samarbeta med Sverigedemokraterna efter valet.Hellre det än att stödja Socialdemokraterna, säger han med en känga riktad till det egna partiet.””Han profilerar sig med inlägg på internetsidor där han kräver att Sverigedemokraterna, SD, släpps in i den borgerliga gemenskapen.Det är odemokratiskt att frysa ut ett parti som balanserar på riksdagsspärren. Väljarna kommer att proteströsta på SD, tror han. Exakt samma sak hände med Danske Folkeparti i början.“Folkpartist vill regera med SD, Bjarne Kragh: SD på väg mot vågmästarroll.

Formanden for FP i Malmø siger noget originalt, vi ikke kunne have gættet os til: Skillnaden mellan oss och SD är att de ser invandrarna som en belastning och vill exploatera en främlingsrädsla hos folk. Man behøver bare iagttage på Malmø én gang, det er rædsel nok til resten af dagen.Kraftig explosion  i Malmö klockan 03.46 i morse

Sam Solomon: “Hvorfor” er et u-islamisk spørgsmål

Spring op og fald ned på den noget kristelige indledning. Sam Solomon er værd at høre, man kan lære noget og han er en dybt, troende kristen ex-muslim nu, med hvad det medfører af farer for ham. Hvor mange hører man, der kan koranen udenad på arabisk ? Indspillet 2006 men først online nu. Videoen skulle selv skifte videre, men ellers er de resterende afsnit her.

Når man så har hørt den knivskarpe Solomon, er man jo lige i humør til denne, der kom ind ad døren: Den tyske CDU undervisningsminister Anette Schavan har fundet ud af, at alle tyske skolebørn skal undervises i islam/koranen, fordi det er så dialogfremmende. Sådan er kristelige vatnisser desværre også. Børnene i Karnap, Essen ville sikkert også foretrække lidt dialog frem for muslimske herrefolksbank. Det er naturligvis de voldelige plageånder, der skal have intensiv kristendomsundervisning, ikke omvendt. Forleden skrev fire svenske kristelige på DN Debatt:  Är vi redo att älska juden och muslimen?, et ualmindeligt  lavpandet spørgsmål, der ville have haft noget med virkeligheden, hvis det lød sådan her: Er muslimer parate til at holde op med at hade og forfølge kristne og navnlig jøder, i deres egne lande såvel som her? Det bliver ikke mere højpandet længere henne, hvor de gejstlige sammenligner jagt og slagtning, og påstår at halal-slagtning er mere humant end elg-jagt. Svenske elge er gerne døde inden de rammer jorden, de hører ikke engang braget, det er min erfaring med samvittighedsfulde elg-jægere. Dette er altså  landets angiveligt højest ansete debatplads, hvor man ikke kan vrøvle nok, fordi den såkaldte debat-redaktion skåner standspersoner, for at blive sagt imod. Det er måske mere det, end vat-kristeligheden er problemet. Debatten er intellektuelt indavlet, og derfor er der ingen der gider læse den. Jeg kommer kun på Dagens Nyheter ved  uheld forårsaget af ufrivillige spasmer i musehånden, den venstre, for jeg er kejthåndet.

Oliver Stones næste skridt ud i loonismen: Antisemitisme

Endnu et fingerpeg om at 2. Verdenskrig er ved at forsvinde ud af den kollektive erindring – tabuer og moralske absolutter med rødder i bevidstheden om holocaust glider bort, og det jødehad der for bare få år siden var utænkeligt at lufte helt åbent og uden blusel, stikker hovedet frem igen. Stone er, selvfølgelig, ligesom George Galloway og Sean Penn, en del af den politiske ekstremisme i Vesten med personlige forbindelser til åbenlyse fjender som Hugo Chavez og Mahmoud Ahmadinejad, så at jødehadet nu luftes i en mainstreamavis er måske det næste logiske skridt for hans vedkommende. Ron Radosh på Pajamas Media om Oliver Stones interview med the Sunday Times (LFPC).

[…] Then, Stone finally gets to the forthcoming documentary on our supposed secret history. Stalin and Hitler will be put “in context,” he says, as if historians have not been doing just that for a long, long time. What he means by that, however, is that if Hitler was a Frankenstein, so were “German industrialists, the Americans and the British,” all of whom, he hints, gave Hitler his support.

Next, Stone insists that Jewish deaths must be put “in proportion.” After all, “Hitler did far more damage to the Russians than the Jewish people, 25 or 30 [million killed].” Then Stone pulls out all the stops in an example of anti-Semitic vitriol not heard in our country openly since the days of the Gerald L.K. Smith, the World War II-era American anti-Semite. Here, in bold, is the key paragraph in the Long interview:

Why such a focus on the Holocaust then? “The Jewish domination of the media,” he says. “There’s a major lobby in the United States. They are hard workers. They stay on top of every comment, the most powerful lobby in Washington. Israel has f***** up United States foreign policy for years.” […] Ron Radosh: Oliver Stone Reaches a New Low: Anti-Semitism

Fremmed hær invaderer USA, besætter ejendomme

Det er fascinerende at følge den amerikanske kultur- og politikdebat, og sammenholde med den danske og europæiske. På trods af afgørende historiske og kulturelle forskelle, er der også så mange ligheder i den kløft der skaber så stærke følelser imellem parterne, at man må kunne drage nogle konklusioner heraf. For mig at se må det nu være endegyldigt sikkert at den ophidsede europæiske uenighed om islam ikke skyldes denne ideologi/religion – det er bare sådan at islam af de åbenlyse grunde vi omtaler dagligt her bærer ved til en eksisterende værdikløft.

Kig således på USA, og se hvordan situationen omkring den porøse grænse til Mexico afstedkommer nøjagtigt det samme – kan man vist godt sige – had mellem konservative og liberals. Fra min side af kløften vil jeg sige at når problemerne med illegale og narkobander nu ligefrem får et militært islæt, burde der da ikke være noget at rafle om for liberals …….. vel? Et umiskendeligt spørgsmål om national suverænitet og sikkerhed burde da kunne samle landet, og gøre den omdiskuterede håndhævelse af loven i Arizona til noget alle kunne blive enige om? Forkert, ligeså forkert som at tro at den totalitære trussel Europa står over for burde bringe venstrefløj og kulturradikale under vore ‘faner’. Det er et generelt vestligt kulturelt selvhad vi ser, og for vores vedkommende derfor ikke et udslag af europæisk skyld over holocaust (LFPC).

The United States is under attack by narco terrorists invading from the failed state of Mexico and Obama and the federal government are doing nothing about it.

In June, the Mexican drug mafia forced the closure of the Buenos Aires National Wildlife Refuge in Arizona. Authorities in Arizona admit that criminals now control a drug and human smuggling corridor that stretches from the border into metro Phoenix. Pinal County Sheriff Paul Babeu explained in June that the Mexican Mafia controls three counties in his state.

Now drug smugglers are repeating the pattern in Texas. On Saturday, the Cypress Times, an online newspaper in Cypress, Texas, reported that the murderous Los Zetas has crossed into the United States and taken over at least two ranches in the Laredo, Texas area. The owners of the farms have evacuated and were not harmed. […]

Kimberly Dvorak, writing for the Albuquerque Examiner, reports that two sources inside the Laredo Police Department have confirmed the incident. “We consider this an act of war,” said one police officer on the ground near the scene. […] Mexican Drug Mafia Invades Texas

»Udbredt ny-dansk jøde-skepsis: Du skal dø, fucking jøde«

Kalot, davidstjerne og andre synlige tegn på jødisk identitet undviges hos flere danske jøder. På trods af et fald i de voldelige antisemitiske episoder i Danmark de seneste år bærer mange danske jøder stadig rundt på en frygt.

Af frygt for at ende i en konflikt eller værre – at blive overfaldet – undlader flere danske jøder beklædning eller smykker, som kan afsløre deres jødiske tilhørsforhold. Dette bekræftes af Det Mosaiske Troessamfund, som i sine hændelsesrapporter har oplevet et fald af antisemitiske hændelser de seneste år. [..]

Peter Kaltoft husker især en episode for halvandet år siden, da han var på vej hjem fra synagogen ved Nørreport.

»Jeg gik alene hjem efter at have været i synagoge, da nogle mellemøstlige mænd kom hen imod mig. De var meget ophidsede, råbte en masse ubehagelige skældsord og rykkede langsomt nærmere og nærmere. Først spurgte de, om jeg var jøde, hvortil jeg svarede, at det var jeg, og så begyndte de at slå og skubbe, indtil jeg fik mulighed for at stikke af,« fortæller Peter Kaltoft, som siden overfaldet sjældent har vist sin kalot eller davidstjerne frem i offentlige forsamlinger.

Davidstjerne provokerede:

Den 30-årige Søren fra Roskilde kan nikke genkendende til frygten og de ærgerlige episoder. For knap to år siden blev han overfaldet af tre-fire mellemøstlige mænd på en klub på Nørrebro. De følte sig provokeret af en davidstjerne, som han havde som vedhæng i sin halskæde.

I knap to år havde Søren været stamkunde i klubben uden problemer, men på et tidspunkt opstod der igen strid mellem israelerne og palæstinenserne i Gaza, og opfordringerne til had og drab på jøder florerede på gaden.

»De så, at jeg havde en davidstjerne om halsen, og de kom over og spurgte, om jeg var israeler. Jeg svarede nej, hvorefter de spurgte, om jeg var jøde. Og da sagde jeg så ja,« fortæller Søren, som dernæst fik besked på, at finde et andet sted at opholde sig – ellers ville han blive slået ihjel. [..]

»Du skal dø, fucking jøde«.

Drengene fra klubben havde nemlig hverken glemt Søren eller davidstjernen .

»Jeg kom ind, og så var der en arabisk mand, som råbte og skreg efter mig. Så kom flere af hans venner, og de begyndte at chikanere og skubbe,« fortæller Søren.

»Jeg forsøgte at dæmpe situationen ved at lægge min hånd på skulderen af gruppens leder, men det skulle jeg aldrig have gjort. Han eksplodede og smækkede mig en ordentlig én. Jeg fik så mange slag, at jeg ikke kunne trække vejret. Til sidst tog han kvælertag på mig, og sagde “Nu skal du dø, din fucking jøde”.« Søren slap til sidst ud, blev overfaldet igen uden for klubben, hvorefter politiet dukkede op, tilkaldt af et vidne. [..]

»Det er jo næsten livsfarligt at gå med noget, som kan identificere dig som jøde. Jeg er ikke den eneste – jævnligt bliver der spyttet på jøders kibba,« siger Søren, som efter denne ubehagelige oplevelse har fjernet alt, der kan identi-ficere ham som jøde.

Nydanskere står bag:

Ud af 189 antisemitiske hændelser af voldelig, intimiderende og chikanerende karakter står unge med mellemøstlig baggrund står bag 138 tilfælder, rapporterer Det Mosaiske Troessamfund.Det billede genkendes af professor Peter Nannestad, institut for Statskundskab ved Aarhus Universitet. I november 2009 konkluderede han i en rapport, at en stor del af de muslimske medborgere deler en udbredt jødeskepsis.

fra Jyllands-Posten 25.07.2010 Davidstjernen er bandlyst på Nørrebro (ikke online)

“Danske kvinder bevæbner sig”

Ser vi forleden.Danske jøder er ikke de eneste, der har fået deres liv drastisk ændret af humanisternes kulturimport. På top listen står også homoseksuelle og kvinder, naturligvis. Politiet beklager, at de nu bevæbner sig, men det er en reaktion og et symptom, ikke et problem i sig selv. Det er ikke beklageligt, at folk tager deres liv og helbred i egen hånd, og vælger at  forsvare sig imod  at blive  voldsofre. Man kommer aldrig til at vinde gehør for, at folk frivilligt skal afstå  fra at forsvare sig mod en kendte trusler. Vil man bebrejde nogen, må det være dem, der har skaffet disse tilstande, de fleste sidder i Folketinget endnu, og de er efter min mening ikke nær nok blevet belønnet endnu. Det er politikernes og politiets opgave at hindre en voldsspiral i at eskalere, derfor er der  næppe heller  grund til overdreven optimisme. Det skal være med etvhert middel, ellers  kan vi se til Sverige hvilket samfund vi får.Den kedelige sandhed om de bevæbnede kvinder er, at det er en sund reaktion på syge forhold. Kurerer nogen mod forventning sygdommen, forsvinder symptomerne.

Her en kommentar fra Uriasposten:

Nu viser jeg en liste over bare nogle tilfælde hvor det vist ikke er kvinder der er den farlige tendens – eller kvinders ønske om sikkerhed, der er problemet. Listen over overfald på kvinder er ikke noget jeg selv har opdigtet. Det er reelle overfald på kvinder og piger i Danmark i de aller seneste år. Overfaldet – der er knyttet til manden på videoen oven over – er desværre ikke en enlig svale.

10-årig pige trues af 2 røvere i Aldi forretning.
10-årig pige fik flået trusser af i en park og blev befølt af to teenagedrenge.
10-årig pige seksuelt krænket af mand.
12-årig pige overfaldet og klippet håret af, af 3 større drenge.
12-årig pige påkørt af flugtbilist.
12-årig pige kaldt for dulle og truet med kniv og voldtægt.
13-årig pige befølt og slået med trækæp af 3 yngre mænd.
13-årig pige sexmisbrugt af 4 mænd.
14-årig pige på cykel overfaldet og røvet af to unge mænd.
14-årig pige overfaldet i S-tog af en ung mand.
14-årig pige forsøgt voldtaget af 7 yngre mænd.
14-årig pige gruppevoldtaget på marked af 4 unge mænd.
14-årig pige får brækket næsen af 4 teenage drenge.
14-årig pige voldtaget af (udvist) mand som også truede pigen med at slå hendes familie ihjel.
15-årig pige voldtaget af yngre mand på vej til skole.
15-årig pige kidnappet og voldtaget af yngre mand.
15-årig pige voldtaget af to mænd i bil.
15-årig pige voldtaget af ekskæreste.
15-årig pige voldtaget under Beach Party af yngre mand.
15-årig pige voldtaget på strand af mand 35-40 år.
16-årig pige skudt på med softgun.
16-årig pige knivstukket af kæreste.
16-årig pige på knallert udsat for røveri.
16-årig pige voldtaget af ung mand.
16-årig pige voldtaget af en gruppe mænd på festival
17-årig pige overfaldet med spark og slag ved busstoppested.
17-årir pige slået og truet til at forlade skoleområde – af gruppe unge piger.
17-årig pige voldtaget i kælderskakt af ung mand.
17-årig pige voldtaget i pasfotoautomat af ung mand.
17-årig udviklingshæmmet pige bortført og voldtaget af mand.
17-årig pige voldtaget af to mænd.
18-årig kvindelig togpassager forulempet seksuelt af yngre mand.
18-årig kvinde sparket ned og bestjålet efter diskoteksbesøg.
18-årig kvindelig løber overfaldet af 3 mænd på knallert.
18-årig kvinde skudt og dræbt af ekskæreste.
18-årig kvinde holdt fanget og mishandlet i en uge. Hun får skåret sin tommelfinger af.
18-årig kvinde voldtaget af mand på stisystem.
18-årig kvinde gramset på af mandlig læge.
18-årig voldtaget af en ud af 5 unge mænd der overfaldt hende på campingplads. Hendes kæreste blev bundet og tvunget til at se på.
18-årig kvinde på vej hjem sex-krænket af yngre mand.
19-årig kvinde myrdet i sin lejlighed.
19-årig kvinde tilbudt at betale med sex for kørsel taxachauffør.
19-årig kvinde bundet, voldtaget og mishandlet i 10 timer.
19-årig kvinde forsøgt voldtaget yngre mand.
19-årig kvinde forsøgt voldtaget af mand.
19-årig tvunget til oralsex af yngre mand.
19-årig kvinde udsat for blodskam af far.
19-årig kvinde voldtaget på åben gade i København.
19-årig kvinde væltet af cykel på cykelsti og frarøvet mobil og penge af to unge mænd.
20-årig kvinde forsøgt voldtaget af tre unge mænd.
20-årig kvinde overfaldet af 2 knallertbøller.
20-årig kvinde truet til oralsex af mand i møntvaskeri.
20-årig kvinde overfaldet og filmet af to unge mænd.
20-årig kvinde truet til sex.
20-årig kvindelig bilist beskudt af anden bilist i BMV.
20-årig kvinde på vej til arbejde voldtaget på stisystem af yngre mand.
20-årig kvinde mishandlet af kæreste igennem længere tid. Han sagde at han havde en pistol.
20-årig kvinde sex-mishandlet af ældre ekskæreste. Han truede hende med en kniv.
20-årig kvinde sexmisbrugt og dræbt. Efterladt i kælderrum.
20-årig kvinde væltet af cykel og forsøgt røvet af to unge mænd på knallert.
20-årig kvinde overfaldet og befamlet af yngre mand.
20-årig kvinde udsat for voldtægtsforsøg af lidt ældre mand.
21-årig kvinde bortført, overfaldet og voldtaget.
21-årig kvinde udsat for drug rape af eksmand. Inden han forlod hende klippede han hende skaldet.
21-årig ung mor tævet af to unge mænd på P-plads.
21-årig kvinde kidnappet og udsat for vold af ekskæreste.
21-årig kvinde blufærdighedskrænket af 4 unge mænd.
21-årig kvinde og jævnaldrende veninde overfaldet af 2 kvinder.
22-årig kvinde får næsen skåret af, af kæreste.
22-årig kvinde voldtages på vej hjem fra arbejde.
22-årig kvinde tæsket og voldtaget af yngre mand.
22-årig kvinde forsøgt dræbt af 28-årig mand.
22-årig kvinde overfaldet med knytnæveslag af kærestes far.
22-årig kvinde groft forulempet af mandlig taxachauffør.
23-årig kvinde får brændt noget af sit hår af, af unge mænd i bybus.
23-årig kvinde forsøgt druknet og voldtaget.
23-årig kvinde forsøgt voldtaget af yngre mand.
24-årig kvinde truet til at give oralsex til 4 mænd.
24-årig kvinde voldtaget af midaldrende mand.
24-årig kvinde kørers ihjel af flugtbilist.
24-årig kvinde voldtages af 29-årig kæreste.
24-årig kvinde knivdræbes af ekskæreste.
24-årig kvindelig Aldi ekspedient tapet fast til stol og truet med kniv.
25-årig kvinde påkørt og efterladt med benklæderne ned om anklerne.
25-årig kvinde forsøgt voldtaget på vej hjem fra byen.
26-årig kvinde kvalt af tidligere samlever.
26-årig kvinde kastes ud af vinduet af ekskæreste.
26-årig kvinde dræbes af flugtbilist.
26-årig kvinde voldtaget af mand.
26-årig kvinde forsøgt voldtaget på åben gade.
27-årig kvinde skubbet ud fra 3. sals vindue af ekskæreste.
27-årig knivstukket af ekskæreste.
27-årig kvinde seksuelt krænket af mandlig passager i bus.
27-årig prostitueret kvinde bagbundet under røveri.
27-årig småbørns mor dræbt med machete af 35-årig ægtemand.
27-årig kvinde tæt på at blive kørt ihjel af en flugtbilist.
28-årig kvinde forsøgt voldtaget af mand i en opgang i boligkompleks.
28-årig kvindelig løber påkørt med vilje af 2 mænd i bil.
28-årig kvinde voldtaget af yngre mand i tunnel.
28-årig kvinde voldtaget af mand nær busholdeplads.
28-årig kvinde bliver da hun sidder på en bænk trukket i håret og snittet med hobbykniv af to unge mænd.
29-årig kvinde død i påsat brand på pizzaria.
29-årig kvinde forsøgt smidt ud fra 2. sals lejlighed af ekskæreste.
29-årig kvinde hevet af cykel og forsøgt voldtaget af yngre mand.
30-årig kvinde voldtaget af ekskæreste.
30-årig kvinde i bil overfaldet af 3 mænd, efter hun fjernede cykler der lå på en vej.
30-årig kvinde befamlet på vej hjem fra byen.
30-årig kvindelig betjent på vej på arbejde sparket i ansigtet af yngre mand.
31-årig kvinde knivstukket af 2 mænd.
31-årig kvinde stukket med kniv ved S-station af yngre mand.
31-årig kvinde trues til at forlade sin bil, som sjæles af ung mand.
31-årig gravid kvinde slået i maven af bilist.
32-årig kvinde udsat for drugrape.
33-årig gravid kvinde torpederet af bilist. Hendes ufødte barn dør.
33-årig kvinde voldtaget i solcenter.
33-årig kvinde forsøgt voldtaget af ung mand.
33-årig kvinde voldtaget på gaden af lidt ældre mand.
34-årig kvinde frastjålet taske og penge af to unge mænd.
34-årig kvinde voldtaget på vej hjem fra byen af unge mand.
35-årig kvinde overfaldet i diskoteks kø.
36-årig kvinde gramset på af læge.
40-årig kvinde dræbt af 46-årig kæreste.
41-årig kvinde voldtaget da hun møder på job tidlig morgen.
41-årig kvindelig buschauffør holdt som fange da yngre mand kaprede bus og røvede penge og busbilletter.
42-årig kvinde overfaldes og frarøves sine penge og mobil og hun trues af ung mand med at hendes hund bliver skudt.
45-årig kvinde knivdræbt af mand på åben gade.
45-årig kvindelig buschauffør berøvet af unge med kniv.
48-årig kvinde kvalt af yngre mand.
48-årig kvinde kørt ihjel af flugtbilist.
49-årig kvinde myrdet af pizzabud.
50-årig kvinde voldtaget af yngre mand i baggård.
50-årig kvinde udsat for hjemmerøveri og udsat for vold af flere mænd.
52-årig kvinde voldtaget og tortureret i timevis.
54-årig kvinde overfaldet af mand på vej hjem fra arbejde.
54-årig kvinde væltet af cykel på cykelsti og røvet af to unge mænd.
55-årig kvinde udsat for hjemmerøveri af 3 maskerede mænd.
56-årig kvinde overfaldet af yngre mand på cykelsti.
56-årig kvindelig buschauffør udsat for vold og voldtaget af yngre mand.
56-årig kvindelig kommunalt ansat sagsbehandler stukket ihjel nær sit arbejde af 28-årig mandlig klient.
57-årig psykisk syg kvinde på bocenter voldtaget af 33-årigi mand.
57-årig kvinde sparket af cykel og frastjålet taske af fem 12-13-årige drenge.
58-kvindelig præst stukket ned og frarøvet taske og penge.
63-årig kvinde udsat for røveriforsøg af 4 unge mænd.
66-årig kvinde voldtaget af yngre mand.
66-årig kvinde forsøgt frarøvet sin taske og penge af teenager.
69-årig kvinde truet med pistol til at udlevere penge.
72-årig kvinde slået og hevet ud af sin bil af bilrøver.
76-årig kvinde væltet om og udsat for hjemmerøveri af ung mand.
78-årig kvinde hevet ud af bil og frarøvet den.
79-årig kvinde med rollator overfaldet og røvet af to unge mænd.
81-årig kvinde skubbet omkuld og frarøvet bil. Kvinden slog hovedet i faldet.
84-årig kvinde seksuelt krænket og frarøvet et fjernsyn af 2 hjemmerøvere.
85-årig kvinde slået og sparket af 2 helt unge mænd.
88-årig kvinde udsat for trick-tyveri i sit hjem.

Kommentar af Liva — mandag 26. juli 2010 @

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
z
z
11 years ago

“Fantastisk” liste, Liva.

Det er godt, at du med mellemrum samler disse ting op i punktform. Husker også din bus-liste. Det er meget brugbart og overskueligt på en morbid måde.

Ved man, hvem, der står bag overfaldene?

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  steen

Fra engang i 2007, men listen er slet ikke fyldestgørende. Der er desværre mange andre tilfælde.

Liva
Liva
11 years ago

Tak til jer snaphaner for at citere de mange modbydelige overgreb mod kvinder, som jeg har omtalt. Det er alle oplysninger hentet fra forskellige avisartikler. Det er uhyrligt at det kan undre at kvinder føler sig mere utrygge – og også gerne vil prøve at beskytte sig – i Danmark anno 2010.

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Hvis Oliver stone har allieret sig med Mahmud Ahmadinijad ,Hugo Chavez osv , dvs en stor del af de kraefter som enhver fornuftig vesterlaending maa anse som sine FJENDER ,betyder det saa noget om han ogsaa er “antisemit” i en eller anden klassisk betydning af ordet eller ej ? Han er stensikkert modstander af Israels ret til at eksistere som selvstaendig nation . Set fra mit synspunkt er denne nyopblussede selverklaerede “antizionisme” bare en mode-designet udgave af det goe gamle princip med at goere joederne skyldige for alt mellem himmel og jord .

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago

DR’s udsendelse om “Det officielle Sveriges” protest mod udvisningen af de 23 romaer, ligger lige til højrebenet for en officiel klage. Den kan vindes med hænderne bundet bag ryggen, de har begået alle de kendte fejl, plus et par nye de selv har fundet på.

Det rigtige officielle Sverige, repræsenteret ved Migrationsverket der bedst kan sammenlignes med Udlændingeservice, afviste 1100 serbiske romaers asylansøgning i marts.

:-(
:-(
11 years ago

Var Oliver Stones 9/11-epos World Trade Center til gengæld ikke en heroisk film?

LFPC
11 years ago
Reply to  :-(

Jeg har ikke set den, så det kan jeg ikke udtale mig om. Jeg forholder mig til hvad personen Oliver Stone siger, og hvem han forsvarer og associerer sig med i virkelighedens verden.

victor
victor
11 years ago

Tagesspiegel optrykker i dag uddrag fra dommer Heisigs bog:

http://www.tagesspiegel.de/berlin/wir-muessen-die-kinder-retten/1890828.html

Og så var det mig, som lige før undrede mig over, hvordan man kan kalde et værk anti-semitisk – endnu før det er kommet på gaden. Der er vist nogen, der har lært af den muslimske krænkelseskultur – Biers nye film in mente.

Anonymous
Anonymous
11 years ago

Meget kort – er på ferie…og nyder det: Kræver det ikke vel møj forudseenhed at kalde Oliver Stones nye film for anti-semitisk – inden den er blevet vist?

Jeg troede egentlig at den her form for hellig forargelse over ting, som ingen endnu kender til, er en af muslimernes specialiteter.

LFPC
11 years ago
Reply to  Anonymous

Jeg er slet ikke med. Hvem har kaldt hans nye film for antisemitisk?

Rudolf
Rudolf
11 years ago

Rasist är ett intressant litet ord,så fort man använder det så erkänner man också att det finns olika raser av arten homo sapiens,eller hur?
Hur går det ihop med den officiella politiska uppfattningen att raser inte existerar?