6
nov
Seneste opdatering: 6/11-10 kl. 2235
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man begynder altid nutidens krig, med den forriges taktik. Sverige har begge ben ude i en nutid, det til dels mangler et sprog for. Alle har patent på fortidens sprog.

“Sex-rovdyr” og “white bitches”

På nuværende tidspunkt kan enhver nok afkode eufemismerne: “Asian” er muslimer, og “white” har ikke noget med hudfarve at gøre, men med status som mindreværdige og urene kuffar, vantro, at gøre (LFPC).

A gang of Asian ‘sexual predators’ were jailed yesterday for abusing white girls as young as 12. The five men preyed on their victims over several months and threatened them with violence if they refused their advances. One of the men branded his victim a ‘white bitch’ when she resisted, while a second smirked: ‘I’ve used you and abused you.’

The men, all British-born Pakistanis, attacked the four girls in play areas, parks and in the back of their cars, Sheffield Crown Court heard. They gave them gifts and introduced them to their friends. The girls were abused so frequently that after many months it ‘became a way of life’.

The girls, who were being monitored by social services, were eventually rescued by police and removed from their homes amid growing concerns for their safety. […]

The five, Umar Razaq, 24, Razwan Razaq, 30, Zafran Ramzan, 21, Adil Hussain, 20, and Mohsin Khan, 21, were found guilty of a string of sexually related offences against the girls, one aged 12, two aged 13 and one aged 16.

Ramzan was found guilty of raping the 16-year-old girl in her own home, and the other four were found guilty of sexual activity with a child. […] ‘Sexual predators’: Gang of Asian men weep as they are jailed for total of 32 years for abusing girls as young as 12

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Asdic
Asdic
10 years ago

Dette er helt i tråd med koranen. 24:24 Also (prohibited are) women already married except those whom your right hands possess. Thus hath Allah ordained (prohibitions) against you: except for these all others are lawful provided ye seek (them in marriage) with gifts from your property desiring chastity not lust. Seeing that ye derive benefit from them give them their dowers (at least) as prescribed; but if after a dower is prescribed ye agree mutually (to vary it) there is no blame on you and Allah is All-Knowing All-Wise. Forklaring for oss vanntro hunder, skrevet av en araber som har… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago

Eller bare: Når man ser de fem ignoranter på billedet 🙂

– – –

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago

Det, der slår en allermest, når man ser billederne af de fem ignoranter på billedet er, at havde de været danskere, ville det have været yderst stigmatiserende for dem, blandt deres egne, at blive udhængt med navn og billede. Det er let at indse.

Og at det er ikke noget, der marginaliserer muslimer i det muslimske samfund. Så længe, de ikke forgriber sig på “trosfæller”. Det véd vi dybt inde.

– – –

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago
Reply to  LFPC

Det er voldsomt stødende med de idelige underretninger om smadrede retssale, når retfærdigheden er sket fyldest, hhv. de hæmningsløst triumferende jubelscener, når den ikke er.

Hvad der er knapt så spektakulært, men næsten endnu mere foruroligende, er, at man ikke fornemmer, at selv de værste skændselshandlinger afstedkommer nogen nævneværdig næserynken hos “de andre muslimer”.

– – –

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Dröjer väl inte så länge tills någon inom sjupartiet varumärkesskyddar ordet kulturberikare. Med det draget vinner man fördelen med att man kan åtala sverigedemokrater och deras anhängare om dom använder det ironiskt genom att påstå att det är rasism.