24
nov
Seneste opdatering: 25/11-10 kl. 2251
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nassim Ben Iman er araber og dybt chokeret over vestens naïvitet.Video’en herunder er highlights af et længere interview. Det er på tysk, men han er særdeles velformuleret og letforståelig – også for danskere. Ben Iman: “Jeder Moslem potentieller Terrorist.”via Hodja.Ben Imam har skrevet bogen Der wahre Feind. … warum ich kein Terrorist geworden bin og er som frafalden i Tyskland truet på sit liv.

De skjønne kunstnere

Så mange vognlæs svenske kunstnere har nu samlet sig for at demonstrere mod Sverigedemokraterne, at der må gå meget lang tid inden der bliver plads til, at en ærlig dansk kunstner kan græde ud i en svensk avis. Hvis svenske kunstnere er lige så gode til at skamme sig som danske, så kan de for min skyld godt begynde nu. Ulf Nilson skrev igår at svensk politik er et beskyttet værksted. Han må have glemt velfærdskuvøsens kulturarbejdere (det hedder det i Sverige endnu) i skyndingen. Her får Åkesson en fotografisk, dansk skalle af Madeleine Grive:

Men är det inte en viss överdrift att illustrera det hela med en hakkorsflagga…? Nej, nu ska vi inte vara så petiga. Om det inte finns någon nazistisk motståndare så får vi göra dom nazistiska, så att vår poetiska kamp får den tyngd och godhet som den ju har! Väl mött på Dramaten den 24 november! Efteråt blir det fest på Berns. Äntligen klart besked från poesifestivalen, Kultursverige agerar mot SD, Stockholms Poesifestival 2010.

SR indslag : Bråk inför Stockholm poesifestival, min 15:21

Venstrefløjens nye kæledægge: De Forenede Arabiske Emirater

Imagine North Korean dictator Kim Jong Il financing an Anti-American movie to be released in thousands of theaters. Well you don’t need to imagine it anymore, because with “Fair Game,” we have the next best thing. “Fair Game” is an Anti-American movie financed by Imagenation Abu Dhabi, a company owned by the UAE royal family, and the chief difference between North Korea and the UAE is better PR. Both are brutal dictatorships ruled over by vicious little men which built ridiculous resorts and gargantuan projects for their own self-glorification. But unlike North Korea, the UAE has managed to get gullible Westerners to show up to their Dubai slave paradise without asking any inconvenient questions.

When the US contemplated taking out Bin Laden in 1999, two years before the September 11 attacks, they were unable to do so, because Uncle Osama was passing the time with UAE royals. Now Imagenation Abu Dhabi, a company run by UAE royals, is funding Anti-American movies like “Amreeka,” “My Name is Khan” and “Fair Game.” “Amreeka” and “My Name is Khan” focus on the mistreatment of Muslims by America after 9/11. […]

“Fair Game” is the ugly shotgun marriage between leftists and Islamists, with both sides working together to undermine and smear America. It features the likes of Sean Penn, who visited Iraq before the war to defend Saddam Hussein‘s regime. Then there’s director Doug Liman, better known for the first Bourne movie or his MoveOn.org commercials. The screenplay is by Jez Butterworth, a British devotee of radical leftist Harold Pinter. […]

Yet it’s curious how liberals and Islamists find common ground over anti-American conspiracy theories. So much so that Osama bin Laden felt compelled to cite Michael Moore‘s “Farenheit 9/11.” Because both reflect a common reality. To the Muslim world, conspiracy theories maintain an absence of responsibility, making it all too easy to blame America or Israel for all their defects. That same flexibility of narrative appeals to liberals, who discarded the fact that the Clinton Administration seriously explored an invasion of Iraq, to promote the conspiracy theory that Bush invaded Iraq out of religious fanaticism or to measure up to his father. It’s easier to substitute conspiracy theories for the truth, that Saddam Hussein was an unstable element for several administrations who debated internally over what to do with him. And that is what “Fair Game” does best, substituting conspiracy theories for difficult truths. […]

And if you want to understand what kind of priority the UAE regime places on propaganda films like “Fair Game,” here’s Liman’s own description of his reception there.

We land in Dubai at 8 a.m. One of the perks of visiting what amounts to a monarchy is the VIP treatment. We are whisked off the plane, down a back set of stairs and into a Mercedes — no airport, no customs. They can do whatever they want since it’s their country. […] Sean Penn’s Unfair Game ; billede: Retfærdighed UAE style – Bangladeshi man lashed 100 times for having sex with Filipina maid in the UAE

Pakistan: Allah er måske barmhjertig, men imamerne vil se blod

Jeg fejllæste først JPs overskrift, hvilket unægteligt ville have været en mand-bider-hund-historie: Imamer i korstog for en vantro kvinde. Men nej, Pakistan, ‘de renes land’, fastholder parløbet med Saudi Arabien som barbariets mørke hjerte (LFPC).

To fremtrædende muslimske ledere truede onsdag med at opildne til landsdækkende demonstrationer, hvis Pakistans præsident gør alvor af sine overvejelser om at benåde en dødsdømt kvinde.

Kvinden, den 45-årige Asia Bibi, er ved en lokal domstol blevet idømt dødsstraf for at have fornærmet profeten Muhammed.

”Hvis præsidenten benåder Asia Bibi vil vi hæve vor røst i hele landet, indtil han er tvunget til at trække sin beslutning tilbage,” siger den kendte mufti Muneer Ur Rehman ifølge CNN. […]

En anden førende imam i storbyen Lahore, Hafiz Ibtisam Elahi Zaheer, siger, at en benådning vil være forsømmeligt og kriminelt og føre til uroligheder. […] Imamer i oprør over dødsdømt kvinde

“Asiatiske” mænds pædofili ikke “racistisk”

Overskriften er heldigvis meningsløs volapük på dansk, men er man brite afkoder man ordene rutinemæssigt. Som altid er den egentlige betydning – pædofile muslimers misbrug af vantro piger ikke religiøst begrundet – tilsvarende absurd, for dette ville man kun kunne konkludere hvis ofrene for disse velkendte tilfælde af “grooming” inkluderede et statistisk repræsentativt udsnit af tørklædeindpakkede piger. ‘Fravær af bevis er ikke bevis for fravær’ (LFPC).

An Asian gang of ‘sexual predators’ cruised city streets for girls as young as 12 – usually white – who were then plied with drink and drugs and raped or abused.

Up to 100 ‘vulnerable’ girls may have been groomed or abused or supplied cocaine by married fathers Abid Saddique and Mohammed Liaqat, and their seven friends.

A court heard the pair used Liaqat’s BMW saloon to trawl for victims, pulling up alongside girls outside shops, schools or on housing estates.

After ‘chatting up’ the girls and obtaining their mobile numbers, they offered rides in the car and embarked on a ‘campaign of calls and texts’ to groom the girls.

Many of the victims initially considered the men as boyfriends. But instead of being wined and dined, Saddique, 27, and Liaqat, 28, plied them with vodka and cocaine before taking them to ‘parties’ in hotels or flats with other gang members to rape or degrade them. […]

After the verdicts at Leicester Crown Court, a senior officer in the latest case warned that child exploitation and abuse was a ‘hidden’ problem nationwide, but denied there was a racial element to the Derby case. […]

He said that although all of the victims were white except for three mixed-race girls and two Asians, the men were ‘out for whatever sex they could get’ and did not care what race their victims were. The oldest victim was 18 but most were aged between 14 and 16. […] Asian gang raped girls as young as 12 after picking them up on the streets for sex

November


Foto © Snaphanen (klik. f. helskærm)

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
9 years ago

Man kan skrive til Pakistans præsident på: publicmail@president.gov.pk

Jeg har adressen fra Asia News, igennem bloggen Religion of Peace.

Jeg har skrevet og regner selvfølgelig med at nytter lige så meget som en sodavandsis i helvede.

trackback

[…] men derimod de horder som er lukket ind i Sverige i de sidste mange dekader. Aftonbladet via Snaphanen. Under Fascisme, Kultur, Langt Ude, Nazisme, Sverige, Venstrefløjen, Værdikampen, […]

Mette
Mette
9 years ago

Nej, hvor er de skønne de billeder. Nogle af mine yndlingsfarver og motiver.

Marit
Marit
9 years ago

En gammel dame er vel ikke mere verdt i Sverige. Svenskene opererer med ekstremt lave straffer, særlig på voldtekter. Derfor ligger Sverige på topp i Europa , med 6000 anmeldte voldtekter i 2009. Straffen virker ikke avskrekkende nok.

Victor
Victor
9 years ago

Jeg ved ikke om det her er blevet postet allered – har ikke set det. Hovrätten i Malmö her netop skærpet dommen over Ahmad Akileh, ham der myrdede en 78-årig kvinde i Landskrona.

Nu får han hele to år i skyggen….

http://www.sydsvenskan.se/sverige/article1306783/Hovrattsdom-om-p-drama-i-dag.html

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

De fem nordiske svaner? Med Sverige der er gået i udbrud helt i front? 😀

Mærkeligt, at de ikke også drager sydpå egentlig – altså svanerne.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  steen

Tak – det virkede bare så oplagt, så jeg troede, du havde en symbolsk hensigt med billedet 😉 Har du hørt dette indslag fra Orientering på P1? http://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2010/11/24/185439.htm En viral satire på YouTube, lavet af en 2. G’er om DF og deres klager over problemet med ophør af kage- og saftevandstilbud i nogle venteværelser pga. visse indvandrergruppers umådeholdne forbrug. [ Man har jo længe hørt historier, om hvordan de som besøgende på hospitalsstuer ankommer i flokke på over 20 højrøstede personer ad gangen, som ikke ønsker at overholde normale regler mht. opførsel og besøgstider og med uopdragne unger, der kravler… Read more »

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Er de billeder ikke fra omegnen omkring Aarhus?

falkeøje

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x