14
feb
Seneste opdatering: 15/2-11 kl. 0150
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The heads of state have only now realized what many observers and radicals have been saying for quite some time……………Take Odense, a quiet Danish town, known as the birthplace of Hans Christian Andersen, one of the world’s best-known fairytale authors. But the story unfolding here has nothing magical about it.Clashes between Danes and groups of Somali and Palestinian youths have rattled this neighborhood for more than a year. Locals say car burnings and violence between immigrants and police are a familiar sight.This Danish neighborhood tries to sustain a collision of two different worlds. And voices are being raised about doing something before the situation gets out of hand.
There have been some suggestions on how to ease the tensions.“If we take those 200 people and split them all over the city with the help from the state and police, and kick them out of the country, we won’t have any problems,” says Odense City Council member Alex Ahrendtsen.Russia TV: European backlash over multiculturalism. Se ogsĂ„: Bruce Bawer, Not Far Enough. Cameron has finally dipped his toe in the waters of truth. Please dive in, sir.

StÞvring: Man bliver sÄ trÊt af al den herlige mangfoldighed

Jamen, sĂ„ lad os da bare se pĂ„ de sidste par ugers hĂžst: BeskĂŠftigelsen blandt ikke-vestlige indvandrere er faldet markant de seneste Ă„r. Fejlslagen indvandring koster omkring 16 milliarder om Ă„ret. Og det er endda et bud, der er langt overgĂ„et i andre undersĂžgelser. SĂ„ hedder det andre steder, at Danmark er blandt de bedste lande i EU til at integrere indvandrere pĂ„ arbejdsmarkedet. Men historien er kun en halv succes. For man skal skelne mellem vestlige og ikke-vestlige indvandrere, og blandt ikke-vestlige indvandrere skal man skelne mellem muslimer – primĂŠrt arabere og nordafrikanere – og resten. OpgĂžrelser fra Danmarks Statistik har sĂ„ledes vist, at op mod halvdelen af indvandrere fra oprindelseslande som Irak, Somalia og Libanon er fuldtidsmodtagere af offentlige forsĂžrgelsesydelser.
Det var Ăžkonomien. SĂ„ er der alle de andre ”nyheder”:
I Vollsmose trues jĂžder og kristne ofte af tĂŠsk, og deres biler brĂŠndes af. SĂ„ nu mĂ„ de gĂ„ under jorden. I Gellerup udsĂŠttes kirken for hĂŠrvĂŠrk. SĂ„ nu mĂ„ der ansĂŠttes vagtvĂŠrn. Og i de omrĂ„der i KĂžbenhavn, hvor der bor mange muslimer, uddrives jĂždiske gymnasieelever. ”Kristne og jĂžder flygter fra danske ghettoer”.I Weekendavisen den 5. februar interviewes tre muslimske kvinder. Resultatet opsummeres i fĂžlgende citat: ”Integrationen har ikke virket. Tag til Vollsmose: Det er ikke dansk. Det er Saudi Arabien.”I Tingbjerg og MjĂžlnerparken i KĂžbenhavn er der igen og igen pĂ„satte brande, der lige sĂ„ sikkert som Amen i kirken – eller Allahu Akhbar i moskeen – ledsages af stenkast imod nĂždhjĂŠlpen og politiet. Kasper StĂžvring: Er der stadig nogen, der orker det multikulturelle samfund?

Norges “Ăžde Ăž”

Forlden kunne man lĂŠse at det danske fĂŠngselsvĂŠsen er ved at bryde sammen af overbelastning. Aldrig har sĂ„ mange siddet i danske fĂŠngsler, og man tĂŠnker jo, hvem de mon kan vĂŠre, nu hvor man ogsĂ„ kan gĂ„ med fodbĂžje. OgsĂ„ i Sverige er der run pĂ„ fĂŠngslerne – Platsbrist hotar pĂ„ fĂ€ngelserna – selvom nye er bygget, men i Norge er de kommet Karen Jespersens berĂžmte Ăžde Ăž i forkĂžbet med en en fĂŠngselsĂž i Oslo Fjorden, BastĂžy 70 km syd for Oslo. FĂŠrgen fra KĂžbenhavn sejler lige forbi. Spiegel Online har en lang artikel om den: Doing Time on Norway’s Island Prison. Vi har over 400 Ăžer i Danmark, hvad venter vi pĂ„ ? (BastĂžy Fengsel.no)

UK: Islamisk voldsskole “frygter” backlash fra “hĂžjreekstremister”

Hvor er det usselt. HÞjreekstremister mÄ efterhÄnden siges at vÊre lige sÄ meget en enhjÞrning som den moderate islam.

An Islamic school at the centre of a documentary row will close tomorrow amid safety fears. Teachers at the Darul Uloom Islamic High School, in Small Heath, Birmingham, have held meetings with police chiefs and fear that youngsters could be targeted by the far-Right.

The Dispatches documentary, Lessons in Hatred and Violence, is due to air tonight and will show footage of a preacher making offensive remarks about Hindus and ranting: ‘Disbelievers are the worst creatures’. […]

‘Our concern now is for the safety of children and people coming to the mosque because we are worried that some people will get completely the wrong impression once they have watched this programme.

‘After meeting with the police, we are bringing the half-term forward and we have been advised that there should be plenty of staff around on Monday night as a precaution.’ […] ‘Muslim Eton’ at centre of Channel 4 hate-preaching allegations is forced to shut over far-Right safety fears

“Disbelievers are the worst creatures” er Koranen 98:6. The Daily Mail er en pĂ„ mange mĂ„der forbilledlig avis, men rigtig godt bliver det fĂžrst den dag journalister som en selvfĂžlgelighed gĂžr opmĂŠrksom pĂ„ dette (LFPC).

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PBr.
PBr.
9 years ago

Ang. “Forlden kunne man lĂŠse at det danske fĂŠngselsvĂŠsen er ved at bryde sammen af overbelastning. ”

SĂ„ kan man jo passende genĂ„bne Horsens StatsfĂŠngsel, som idag stĂ„r tomt, “forvaltet” af en kuldsejlet “ide” mand og en socialdemokratisk ledet kommune.

Det er solide bygninger der sagtens kan bruges mange Ă„r endnu, isĂŠr hvis et fĂŠngselsophold ikke skal kunne forveksles med et hotelophold.

Alexander den store
9 years ago

I Sverige och mĂ„nga andra Europeiska lĂ€nder har vi haft ett talesĂ€tt som sĂ€ger; Att man fĂ„r ta seden dit man kommer. Att i stĂ€llet “spotta” pĂ„ vĂ€rdlandets kultur, dess invĂ„nare med dess kulturella sedvanor har istĂ€llet av PK och framförallt den förljugna pressen, under ett hyckleri som kallas för “liberalt synsĂ€tt” pĂ„ andra kulturer, blivit till det fiasko som nu vi ser de allvarliga konsekvenserna av. Det ena fiaskot efter det andra Ă€r att vara sĂ„ naiv i sin syn pĂ„ att invandrare till ett helt nytt land och kultur med en gĂ„ng de sĂ€tter sina fötter i det… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Mere kulturberigelse – tilsyneladende en del af et bandeopgĂžr. http://www.bt.dk/krimi/blodet-vaeltede-ud-af-munden-paa-skudoffer 15-Ă„rig pige skudt i halsen i KĂžge – overfĂžres til Rigshospotalet Blodet vĂŠltede ud af munden pĂ„ skudoffer TOBIAS SCHULTZ | FINN BJØRVIG HANSEN – Mandag den 14. februar 2011, 18:41 | Opdateret: 20:03 102Del En ung pige pĂ„ 15 Ă„r blev mandag aften skudt i KĂžge. Blodet vĂŠltede ud af munden pĂ„ hende, fortĂŠller et vidne, der sĂ„ hende falde om. Hun er nu pĂ„ vej med politieskorte til Rigshospitalets Traumecenter. … Jeg var pĂ„ vej op til min lejlighed, da jeg pĂ„ trappen sĂ„ en ung pige –… Read more »

LarsS
LarsS
9 years ago

Multikultur!

Er der ikke bare sĂ„dan at familliĂŠr og social omgang sker indenfor egen etnisk gruppe – i homogene omgivelser?

Heterogenitet skaber konflikter, krige og tragedier!

Afrika blev skÄret igennem pÄ kryds og tvÊrs med en lineal. Blev multikulturelt og heterogent. Og folk slÄr hinanden ihjel pÄ grund af forskellighed!

HvornÄr Äbner vi i EU en multizoologisk have uden bur og hegn og undrer os over blodet pÄ gangstien og den hÞjlydte smasken i krogene?

Jonny
Jonny
9 years ago

“Det mesta tyder snarare pĂ„ att invandrargruppers möjlighet/tendens att bygga en frĂ„n majoritetssamhĂ€llet separat identitet Ă€r kopplad till mĂ€ngden invandring; muslimer och andra grupper har helt enkelt kunnat flytta över hela gemenskaper till Europa, och dĂ€rmed bildat om inte stater i staten, sĂ„ Ă„tminstone smĂ„ nationer i staten. Det i sin tur gör att bĂ„de positiva och negativa levnadsvanor medföljer pĂ„ köpet, nĂ„got som i sin tur bara har sekundĂ€r relevans för sjĂ€lva huvudfrĂ„gan: de motsĂ€ttningar som uppstĂ„r, och vĂ€xer exponentiellt, i invandringens spĂ„r. Alternativet som nu framhĂ„lls av ”hĂ„rda liberaler” Ă€r trots detta ganska uppenbara faktum inte begrĂ€nsning av… Read more »