6
apr
Seneste opdatering: 6/4-11 kl. 2058
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En väktare vapenhotades och sedan tände gärningsmännen på hans bil. Det blev starten på en stökig natt på Hisingen med stenkastning och flera bilbränder.GP: Rån, bränder och stenkastning i Backa (Pistolrån mot väktare, Polisen i specialmöte om oroligheterna i Backa.)

Ifølge SVT Rapport i dag er 17 biler brændt. Politiet er nu nået frem til, at det ikke drejer sig om “underprivilligerede”, men om kriminelle. Det har taget sin tid. Malmø er sydligere, der kom foråret for nogle dage siden: Brand i biblioteket på Lindängen, Brandmän attackerades med stenar,Stadsdelschefen: ”Vi är ju bekymrade”, Fler vuxna i rörelse är ett sätt att försöka stoppa mer skadegörelse på Lindängen.

Fisfis: Hvem vil have 600.000 kr.?

Af Britta Mogensen, antropolog

Er der nogen, der vil have 600.000 kr.? Er det et beløb, en stor dansk provinsby kunne finde anvendelse for, hvis beløbet dumpede ned i skødet på kommunalrødderne? Eller er der tale om så lille et beløb, at det intet betyder i det samlede budget? Hvad mener f.eks. Odenses skatteplagede borgere om det?

Ifølge EkstraBladet fik forbryderen FisFis og hans enorme familie ca. 600.000 kr. gode skatteyderpenge i 2010. Men det er faktisk småpenge i forhold til de beløb, familien fremover kommer til at koste. Med en kostpris på 1.900 kr. pr. fængselsdøgn kommer FisFis alene til at koste de danske skatteydere 693.500 kr. pr. år i 2011-kroner. Hertil kommer så vores forsørgelse af mandens arbejdsmarkedsuegnede kone og deres 8 børn. Og nu er konen pludselig blevet såkaldt eneforsørger. Det skæpper godt i kassen. Såkaldt – fordi hverken hun eller manden på noget tidspunkt har forsørget nogen som helst. Det har skatteyderne gjort – og sikkert temmelig tænderskærende ufrivilligt, vil jeg vove at påstå.

Og det bliver endnu dyrere. Man behøver ikke være profet for at vide, at det kræver intet mindre end et himmelsk mirakel, hvis ikke samtlige 5 drenge i familien ender som faderen, deres store idol. Altså 5 x 693.500 kr. år ud og år ind indtil den dag, de kun kan tygge suppe med gummerne. Og vi er uden chance for at slippe af med dem, da de formentlig er avlet her i landet, og så hænger vi på dem for evigt – siger EU. Og de 3 piger? Der findes ikke en integreret og ordentlig muslimsk familie i her i landet, der ville acceptere en svigerdatter fra så ussel en familie. Altså er der kun faderens beundrere – partyrødderne – tilbage som ægtefæller, og de er med garanti ikke ukendt af politiet. Og så kører den igen med masser af børn, der også er dømt til et liv som henholdsvis fødemaskiner og fængselsrotter.

Kan denne onde cirkel stoppes? Ja, men det kræver en indsats nu og her. Der er to alternativer:

Vi kan forsøge at redde børnene fra et liv, vi ikke ønsker for vores egne etniske danske børn, og få rollemodellen ekspederet hurtigst muligt ud af landet. Alle børn monitoreres døgnet rundt alle ugens 7 dage, mens moderen indleder et hårdt tvangsintegrationsarbejde, og så ud på arbejdsmarkedet og for første gang i sit 34-årige liv prøve at leve for egne tjente penge. Hun kan selvfølgelig også vælge at begå selvmord, som hun truer med. Det er nok helt sikkert at tage moderens trusler om selvmord, hvis manden udvises af Højesteret, helt roligt – også for venstrefløjen. Jeg er meget enig med byråds- og regionsrådsmedlem i Vejle, Lars Aarup, der (EB 4.4.2011) skriver, at det ”er almindelig muslimsk praksis, enten offerrollen eller den truende rolle.” Det har jeg selv gennem årene hørt indtil bevidstløshed. Skulle hun gøre alvor af truslerne, ja, så er det hendes valg.

Alle børnene tvangsfjernes, og moderen kan så følge med den mand, hun ikke kan leve foruden. Nok den bedste løsning for børnene. Men absolut en bet for danskerne.

Det ser ud, som om manden er en af de palæstinensere, som det Radikale Venstres særlov fik skaffet os på halsen. Et tredje alternativ kunne derfor være, at moderen og børnene blev partiets fulde ansvar og blev fordelt mellem de gode og anstændige partimedlemmer – måske med lidt hjælp fra Enhedslisten. De belemrede os med disse personer og lod os andre om at forsørge dem. Det ville klæde partiet nu at begynde at tage det ansvar, som hidtil er blevet påduttet deres danske medborgere.

Der er nu politikere, der vil bede Rigsadvokaten om at bringe den manglende udvisningsdom for Højesteret. Et prisværdigt forsøg, der dog næppe har nogen gang på jorden. For her på jorden har vi også EU, og det er dér, vores love vedtages, og dér den europæiske domstol forkaster dem, vi selv vover at vedtage. Men Søren Pind vil dog alligevel lave loven om – siger han. Skulle det lykkes ham, er det meget enkelt. Jeg kan foreslå, at ”kan udvises” ændres til ”skal udvises”, og at den såkaldte hensynsparagraf, § 26 i udlændingeloven, ikke længere anvendes på hard-core kriminelle. Hensynsparagraffen tager nemlig alene hensyn til kriminelle udlændinge, ikke til de danskere, der gerne vil være fri for at betale fysisk, psykisk og økonomisk for politiske fejltagelser. – Britta Mogensen.

– Se også i dag en tangerende artikel: Islamists on Welfare.

Karen Jespersen: Fis så af Fisfis

FISFIS HAR FÅET nedsat sin straf på grund af familien. Uden familien var han blevet udvist. Hvornår har man nogensinde taget et lignende hensyn til en dansk familie? Ingen dansk mand får strafnedsættelse, fordi han er far. Hvordan ved man, at det er bedst for Fisfis ‘ børn, at han bliver i landet? Hvis de ikke vil splittes, er der intet til hinder for, at familien rejser med ham.Fisfis er skyld i, at unge mænd med indvandrerbaggrund trækkes ind i kriminalitet.[..]

FISFIS OG ANDRE KRIMINELLE bandemedlemmer er på kontanthjælp og andre offentlige ydelser. En undersøgelse viste, at hele 70 procent af de kriminelle fra bandemiljøet hævede sociale ydelser, da politiet anholdt dem. Ekstra Bladet har regnet ud, at Fisfis og co. koster det danske samfund 600.000 kroner om året. For at komme dette vanvid til livs burde der være tvungen aktivering fra dag ét på kontanthjælp og meget mere kontrol med socialt bedrageri.Den omfattende bandekriminalitet dækker over total mangel på samfundssind – eller endog had til det danske samfund.

I Fisfis ‘ sag er der behov for en udvisning. Loven skal strammes, så det samme ikke sker igen. Eksperter siger ganske vist, at det ikke vil hjælpe, fordi vi er bundet af Menneskerettighedskonventionen. Resultatet er, at det danske samfund fortsat må trækkes med sådan en type. Vi skal have konventionerne op til en  vurdering: Hvor vil vi fortsat være med, og hvor vil vi ikke? Jeg er så træt af folk som Fisfis . Nok er nok. Fis af Fisfis . Karen Jespersen: Fis så af Fisfis (Ekstra Bladet, ikke online)

Pointen er ikke at Koranen bliver skændet, men hvem der gør det

På Gates of Vienna er en heftig debat i gang over Ann Barnhardts uovertruffent assertive destruktion af særligt menneskefjendske Koranvers – vi taler om en kvinde med cojones som vi andre kun kan bøje os i støvet af ydmyghed over for. Denne kommentar af Pierre Picaud opsummerer fint hykleriet, inkonsekvensen og fortielserne i det kaglende hysteri af forargelse af papirskændingen (LFPC).

[…] “We just need to be really clear on the consequences of our actions.”

This is actually quite wrong. Because it is not our actions that are the causal agent here. Really. Not at any level.

Read this dispatch from Afghanistan. I’ll quote the relevant section:

One of the stranger and more ironic by-products of the Florida Quran-burning incident has been the destruction by fire of many Qurans — several dozen, according to local estimates — in the violence and rage sweeping Kandahar.

In two days of carnage, mobs have torched schools, shops, Internet cafes, many of which carry a copy of the Quran as a matter of course.

“Some crazy guy in Florida burns one Quran and here in Kandahar we burn hundreds,” said one disturbed Kandahar resident. “This is not the Islamic way.” ‘

You see what we actually have to be clear about is Islam.

Just think for a second. How is this possible? Why are there not riots in Saudi now, about the desecration against the Koran being committed in Kandahar?

Because what matters in the Koran burning is not the action. Not what is being done. But who is doing it. And the fury, is because it is being done by a kafir. […]

The problem is not that these burnings are acts of defilement and blasphemy, it is because they are actions of disrespect. This is why the reaction is not universal sadness, but selective rage.

The kufar are refusing to behave as the Islamic worldview commands.

They are not fulfilling their allotted role of submissive subservience towards Islam. And of due deference and respect to their religious text.

It is not that a kuffar burning a Koran is committing a bigoted act of sacrilege in the Islamic mind, it is instead, the equivalent of a slave rising up and spiting in his master’s eye.

They are not showing the deference to Islam that Islam demands that they do. […] The Manifesto of an Evil Totalitarian Political System

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] kun 14 dage siden. I går og i aftes. Det er blevet opholdsvejr for pyromaner og […]

Hans Und
Hans Und
9 years ago

“Some crazy guy in Florida burns one Quran and here in Kandahar we burn hundreds,” said one disturbed Kandahar resident. “This is not the Islamic way.” ‘

Hvad er så The islamic Way?

Ahhr ja. Artelleri mod budda statuer.

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
9 years ago

“som i en krigszone” – I SVT: “det har varit stökigt”. Vad ska man då kalla ett fullskaligt krig? “möte mellan människor”

Victor
Victor
9 years ago

Kig lige på denne her fra RT (som i øvrigt ser mere og mere spændende ud).

Den finske, lutherske, præst Juha Molari risikerer at blive fyret for “incitement of ethnic hatred” – fordi han har talt imod Kavkaz-centeret og kaldt tjetjenerne for “terrorister”.

http://rt.com/news/finnish-priest-umarov-molari/

EH
EH
9 years ago

Karen Jespersen: Fis så af Fisfis Flotte ord. Hvordan man så kan få dem til at hænge sammen med en næsegrus begejstring for EU er kun forståeligt for shizofrene. “Vi må have en lovændring som kan forhindre en gentagelse”. Ja god morgen. Hvis ikke højesteret ændrer denne dom kan en uoprettelig skade allerede været sket. Se det lille regnestykke på Hodja´s blok. Det kunne sagtens have været mit eget overslag. Jeg er godt klar over at det kan lyde voldsomt hysterisk, men der er en sammensværgelse eller skal vi sige en meget stor forståelse mellem domstole, de fleste politikere, DI,… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Britta mogensen har som antropolog lagt maerke til en vigtig mekanisme i det muslimsk-arabiske adfaerdsmonster : Den svaert forstaaelige “skiftemekanisme” mellem offerrollen og den truende rolle . Nogen gange er disse rolle-skift saa bizare at det naesten er somom det bliver muligt at vaere ET TRUENDE OFFER. I loebet af fem sekunder en transformation fra et stakkels underkuet tredje verden offer , til en brutal,truende og altdominerende macho-repraesentant for den erobrende og sejrrige MUH- arme’ Men hvad kan et offer true med ? I realitetens verden ingen ting, men i psykologiens verden kan der trues med AT SKIFTE ROLLE Alligevel… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

Appropos Fez Fez, så har Mogens Camre idag en glimrende kommntar til Søren Pind’s ‘pusten sig op’ i forbindelse med denne skalndaløse mangel på udvisning af en dybt kriminel udlænding:

http://jp.dk/opinion/breve/article2392366.ece

Victor
Victor
9 years ago
Reply to  JensH

Der har Camre ret. PInd – og de andre venstre-løver – er til at få kvalme af på det her felt. Det parti har fuldkommen ukritisk leget baghyler med Bruxelles – og nu prøver de så at tørre ansvaret for hele EU-fadæsen af på andre. I grunden ynkeligt.

I øvrigt ville jeg gerne være flue på væggen næste gang Fisfis skal ses med konen, kællingen, madammen. Noget tyder på, at det er hende, som glad og fro er rykket ud med papiererne fra socialkontoret…