9
apr
Seneste opdatering: 11/4-11 kl. 0317
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Around one thousand immigrants mostly from Libya landed in Lampedusa yesterday. They are, therefore, potential refugees. UNHCR estimates that 440 thousand people in despair from Sub-Saharan Africa are waiting on Libya’s shores. 1, 000 land In Lampedusa, more boats to arrive.

Berlusconi besøgte Lampedusa igen lørdag.“Det er en tsunami af mennesker” EU kan ikke slippe ud af dette.” De seneste italienske signaler er stadig i alle retninger, Frankrig opretholder sin vægring mod deres indrejse i landet, mens EU nærmest dukker hovederne og håber det driver over af sig selv. En fælles politik for invasionen af EU synes at have lange udsigter. Som bekendt håber Reinfeldt og co., at den vil komme og reddde ham fra Sverigedemokraterne, det tør man love ham, at den ikke gør:Italy deports first Tunisians, more Africans land, Berlusconi: France Must Accept Migrants, Italy to begin twice-daily deportation flights of Tunisians, says it will dissuade others, GoV: Camp of the Saints: Daily Briefing

Seneste UNHCR hits er her, blandt andet med rariteter som Angelina Jolie calls for continued support to populations fleeing Libya and humanitarian access to those inside. – Danske medier tilegner det ikke nogen større interesse. Her er de ti seneste hits på Infomedia på søgningen “Lampedusa”. Flere af dem er ikke danske, og den seneste er Morten Uhrskovs “Vore politikeres ansvar”, der er over et døgn gammel nu søndag morgen kl 00:30:

Infomedia hit nummer 6 er EU kommisær Cecilia Malmström, som vi følger med en særlig interesse. Hun er en af Sveriges bedst uddannede politikere, hvilket sammenligningsvis ikke siger særlig meget. Hvad siger hun ? Jo, Sverige vil gerne tage 200 “flygtninge” og iøvrigt er hele sagen “emotionel.” Det kan hun nok selv være:

“I call upon all member states to resettle refugees identified by the UNHCR and in need of international protection. They are the most vulnerable group during the Libyan war and we must also show solidarity with Tunisia and Egypt, where most of them have fled to,” she said. Malmstrom’s home country Sweden has already signalled willingness to take 200 refugees and so have “seven to eight other member states”, she said, without wanting to name names as negotiations with the UNHCR are still ongoing. Mediterranean migration issue has become ‘very emotional’, commissioner says

Dårligt nyt til homoseksuelle i København: I skal dø

Det interessante ved bortforklaringerne er, at de lyder på samme måde hver gang. To klik, og Imran Shah fra Islamisk Trossamfund ville have vidst, hvad det drejede sig om. Imran Shah er en løgnhals eller debil, gæt selv. Når vi andre lyver, er det en fordel at tro på sagen, vælge en nogenlunde sandsynlig løgn, og lyve med god samvittighed. Den muslimske løgn er karakteriseret ved, at den afleveres med uafficeret samvittighed, men at den tåler ikke 30 sekunders granskning og det ikke generer løgneren det fjerneste. Hans organisation har ikke ændret sig siden Abu Laban, det er en femte-kolonne og en sovede celle, der spreder sin gift i håb om at dens tid kommer.  De direkte berørte burde i egeninteresse vågne op og frem for alt forkaste de partier, der har påført dem vold. Enhver ved, hvem de er, hvor svært skal det være ? “Doktoren” har grader fra Islamic University of Medina og the King Saud University in Riyadh.

Ungdomsafdelingen i Islamisk Trossamfund holder søndag 17. april en konference på Nørrebro i København, hvor hovedtaleren ifølge Politiken søndag er den kontroversielle prædikant Bilal Philips.Canadieren blev i juni sidste år nægtet indrejse til Storbritannien, hvor han også skulle have talt til en konference. De britiske myndigheder betragter ham som en potentiel trussel mod samfundet. For tre år siden var det de australske myndigheder, som nægtede Philips indrejse. Formand for Munida og talsmand for Islamisk Trossamfund, Imran Shah, siger, at han ikke er bekendt med, at Bilal Philips støtter sharialovgivning eller taler hadsk om homoseksuelle.[..]

»Vi har inviteret ham, fordi vi mener, at han er en kapacitet. Han er konverteret, og derfor har han sandsynligvis en fod både i den vestlige verden og i islam. Han har skrevet en masse bøger, og vi mente, at det kunne være spændende for de unge at høre ham tale om islamofobi. Han kan sende et signal til de unge om, at de skal omfavne det samfund, de lever i, og forsøge at være så praktiserende muslimer som muligt, fordi det ikke er i konflikt med samfundet«, siger Imran Shah. Den amerikanske terrorekspert Lorenzo Vidino mener, at det er en meget dårlig ide at invitere Bilal Philips til Danmark. »Han er ekstremt hardcore og har forbindelse til radikale mennesker i hele verden. Selv om han ikke opfordrer direkte til vold, er der ingen tvivl om, at hans holdninger er antisemitiske, intolerante og imod integration«, siger han. Ekstremist skal tale til de unge på Nørrebro (Islam’s Position on Homosexuality by Dr. Bilal Philips.)

Tankens klarhed og logik er ham ikke forundt, men her er han dog inde på noget, der ligner en logisk slutning:

“Mine holdninger er ikke unikke for mig, men for islam, så når de siger, at mine holdninger er ekstreme, så siger de, at islam er ekstrem. Så det er islam, der ikke skulle være tilladt i Danmark,” siger han. “Hvorfor må jeg ikke tale, når I må tegne”

Stockholm: Selvmordsbombningen planlagt længe i forvejen

Billedet af den “ensamma galning” fortoner sig. Taimour Abdulwahab Al-Abdaly planlagde over et år i forvejen, hvad der sætter yderlige fokus på hans kone Mona Thwanys påståede uvidenhed og uskyldighed, og medhjælperen “Ezedden al-Khaledi” havde været aktiv siden 2003. 30-40 uskyldige menneskers liv hang i få tråde/ledninger, alligevel såede Sveriges statsminister tvivl om det “eventuelle motiv” på pressekonferencen 17 timer senere. Den var svær at misforstå i lydfilen, som hans kone postede på nettet. De overlevende fra Drottninggatan er mere heldige, end de selv aner, og mere heldige end deres statsminister vil indrømme offentligt.

SvD kan idag berätta att 30-åringen anklagas för att ha betalat pengar till självmordsbombaren Taimour Abdulwahab i ett och ett halvt år – från och med i juni 2009 fram till attentatet i december förra året. Den 30-årige man som sitter häktad för att ha finansierat bombdådet i Stockholm i december misstänks ha förberett terrorbrott i åtta år. Enligt nya domstolsuppgifter anklagas mannen för att ha gett pengar till självmordsbombaren Taimour Abdulwahab sedan sommaren 2009. År av planering bakom bombdåd, Ny bild av terrorbombaren.

Paris 8 april 2011

Flere fotos på Paris : Vendredi, 8 avril 2011 – Photos de l’agence de presse internationale Getty

Demokratisk senator beskylder Nonie Darwish for “had”

En spontan reaktion på kognitiv dissonans over at høre en arabisk frafalden muslim sige hvad ‘islamofober’ siger, eller et kalkuleret forsøg på at indynde sig hos et højprofileret og sensitivt vælgersegment? Under alle omstændigheder er det afslørende for senator Adams’ uvidenhed at han åbenbart tror det vil give beskidte kuffar points at berøre Koranen (LFPC).

A hearing on homeland security descended into a heated and angry dispute after an Arab-American activist testified that she was taught as a youngster to ‘hate Jews’ and ‘hate America’.

The debate over Islamic terror turned into a shouting match as Nonie Darwish, director of Former Muslims United, spoke at the State Senate committee meeting in New York.

‘The education of Arab children is to make killing of certain groups of people not only good, it’s holy,’ she said. […]

‘It is horrendous. They don’t leave your mind to think for itself. You’re supposed to hate Jews. You’re supposed to hate America. You’re supposed to hare Western culture.’

Senator Eric Adams, a Brooklyn Democrat, interrupted, holding up a copy of the Koran ‘This is offending this hearing by having her here. This is not our enemy. You’re bringing hate, hate and poison into a diverse country.’

Committee chairman Greg Ball, a Putnam Republican, told Mr Adams to be quiet and suggested he was playing to the TV cameras. […] ‘Muslims are taught to hate America’: 9/11 Senate hearing descends into shouting match after activist testifies

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Hvis der er nogen som gider at snakke om hvordan problemerne potentielt kan loeses ,i modsaetning til bare at ” vride haender ” , saa er her lidt mere om det : Det nytter ikke noget at lade italienerne om at klare deres kystbevogtning , det ka’ de bare ikke finde ud af. Det der er brug for er et stort antal smaa hurtige patruljebaade som faar informationer fra overvaagnings droner. Dette maa noedvendigvis goeres enten i et EU – eller inden for et NATO sammenarbejde. Det foerste skridt paa vejen maa vaere at naa en forstaaelse af ,HVAD det… Read more »

Peer Pedersen
Peer Pedersen
10 years ago

Öj då det var inte lite, nära en halv miljon välfärdsturister i antågande och fler lär det bli med dagens politiska agenda.

Arvid Falk
Arvid Falk
10 years ago

Super duper video: Är politisk korrekthet värre än kommunism? Srdja Trifković, uppvuxen i det forna Jugoslavien, jämför i denna intervju väst och öst då och nu.

Måste ses!

(Förtjänstfullt textad till svenska.)

http://www.youtube.com/watch?v=Ef-uuEpWvXw&feature=player_embedded#at=587

EH
EH
10 years ago

Totalt uoverskueligt. Nogle EU parlamentarikere og belgiske studerende (går jeg ud fra) lever tilsyneladende helt løsrevet fra virkeligheden. Gør de sig overhovedet ingen tanker om det kaos, som vil opstå, hvis flere millioner menesker begynder at bryde op fra det Afrikanske kontinent og lande i Mellemøsten og sætter kurs mod Europas kyster? Er de fulstændig ahistoriske ? Ved de ikke hvilke personer og partier europæerne tidligere har “søgt hjælp” hos når vreden og frustrationen blev altopædende? Tror de virkeligt at de vil få nogen som helst indflydelse på udviklingen den dag helvede bryder løs? Disse politikere som med sikker hånd… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Hvor ser I de 440.000, 44.000 nævnes og jeg tror selv antallet der søger væk er langt større og skal måles i millioner?