3
maj
Seneste opdatering: 4/5-11 kl. 0002
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Interviewet, der er optaget i Vilks¬īhjem, har ligget og lagret siden den 27 august 2010 og offentligg√łres f√łrst nu. Det er to kunstnere, der taler, s√• det er et anderledes interview, der handler en del om Nimis og Arx, i Ladonia, hvor jeg forresten er statsborger. Bliv det selv ! Det spiller i 68 minutter. Hovedtelefoner en fordel.

[audio:http://snaphanen.dk/upload/2011/05/27-Aug-2010-uwe-vilks2-trim.mp3]

Det var så den retsstat

S√• valgte Landsrettens dommere at g√• planken ud og give deres v√¶gtige bidrag til opl√łsningen af den danske retsstat. Lars Hedegaard er i dag blevet d√łmt efter paragraf 266b, sk√łnt dav√¶rende drabschef ved K√łbenhavns Politi Ove Dahl i en fuldst√¶ndig sammenlignelig sag end ikke kom for retten.Der opereres nu med to standarder i dette land, n√•r anklagemyndigheden og dommerne skal afg√łre, hvem der skal tr√¶kkes i s√łlet, og hvem der g√•r fri. Anklagemyndigheden og Landsrettens dommere er naturligvis fuldst√¶ndig p√• det rene med, at Ove Dahl og Lars Hedegaards udtalelser og efterf√łlgende dementier er aldeles enslydende i substansen. Ingen af dem mente selvsagt, at alle rum√¶nere (Ove Dahl) eller alle muslimer (Lars Hedegaard) udviste den adf√¶rd, de beskrev. Og desuagtet gik Ove Dahl fri, mens Lars Hedegaard blev d√łmt. Morten Uhrskov i Jyllands Posten.

Lars Hedegaard blev som bekendt id√łmt 5000 kroner for sine udtalelser her p√• bloggen, dvs. det n√łje udvalgte, af sammenh√¶ngen l√łsrevne citat, der kun kan tolkes som bevidst ondsindet lytning af interviewet. Hvis man h√łrer interviewet i sin helhed, hvad kan man tvivle p√• at ret mange har gjort (det f√łrste anklageskrift kunne ikke engang citere det korrekt), siger Hedegaard tre gange siger han “dette g√¶lder naturligvis ikke alle muslimer”, men lader det v√¶re underforst√•et den fjerde, da talen falder p√• voldt√¶gt via et sp√łrgsm√•l om voldt√¶gt i Sverige. Haps, der klappede f√¶lden. Hedegaard vil anke hele vejen til Menneskerettighedssomstolen. Hedegaard: Skandal√łs, politisk dom. CBN: Lars Hedegaard Found Guilty of ‘Racism’. AP: Danish press freedom group president fined for racist comments against Muslims. L√¶s Morten Messerschmidts, Hans Hauges og Simon Emil Ammitzb√łlls reaktioner p√• dommen over Lars Hedegaard.

Hedegaard-sagen: Muslimers drab, vold og voldtægter på kvinder i tal

Af: Nicolai Sennels, psykolog, forfatter og folketingskandidat (DF) i Aarhus

Rigtige m√¶nd og rigtige kvinder forsvarer kvinder i n√łd. Selvom ytringsfrihedens og undertrykte kvinders hvide ridder, Lars Hedegaard, spildte, hvor han handlede, s√• gjorde han det rigtige

Tyrkiet: 14-dobling af hustrudrab 2002-2009. Tyrkisk kvindesagsfork√¶mper beskylder islam og det islamiske regeringsparti AKP. “From 2002 to 2009, the number of women killed in pre-meditated murders rose 14-fold, according to Justice Ministry statistics.”

Sverige: 200 b√łrne√¶gteskaber √•rligt. 8500 frygter tvangs√¶gteskab. “I s√• gott som samtliga fall var det kvinnan som var minder√•rig. Omr√§knat till hel√•rstal skulle det handla om √∂ver 200 fall. … 8500 unga mellan 16-25 √•r var oroliga f√∂r att bli bortgifta mot sin vilja.”

Danmark: Samtlige danske koranskoler er imod kvindens ligestilling. “I samtlige indsamlede data ‚Äď fra interviews til undervisningsmateriale ‚Äď er der enighed om at fort√¶lle, hvorfor kvindens stilling, defineret af sharia, er bedre for kvinden end ligestilling mellem k√łnnene, som begrebet fortolkes i dansk lovgivning.”


Bangladesh: N√¶sten hver anden kvinde uds√¶ttes for overgreb i hjemmet. ‚ÄúBangladesh betragtes som et demokratisk og moderat muslimsk land, men p√• grund af dets udpr√¶gede patriarkalske traditioner ansl√•s det, at t√¶t ved hver anden kvinde uds√¶ttes for overgreb i hjemmet, ligesom mange uds√¶ttes for voldt√¶gt, voldelige overfald og syreangreb, skriver CNN.‚ÄĚ

Tyrkiet: Tyrkiet: Kvindemord √łget med 1.400 %, 34% procent overvejer selvmord. “The number of women murdered in a year in Turkey shot up 1,400 percent between 2002 and 2009. … 33.7 percent of women said they considered suicide as a solution to their problems.”

Egypten: 82 procent √łnsker stening som straf for utroskab: “82% endorse the stoning of people who commit adultery.”

Danmark: “Hos Landsorganisationen af Kvindecentre, LOKK, har n√¶sten halvdelen af kvinderne p√• centrene ‚Äď 46 procent ‚Äď en anden baggrund end dansk. … LOKKs krisetelefon for unge danskere med mellem√łstlig baggrund, der lever i sp√¶ndingsfeltet mellem √¶resbegreber og dansk kultur, har p√• et √•r oplevet n√¶sten en fordobling i antallet af opkald. Krisetelefonen fik 833 opkald i 2010 mod 440 henvendelser √•ret f√łr.‚ÄĚ

Egypten: “83% af de egyptiske kvinder har v√¶ret udsat for sexchikane. Ud af disse b√¶rer 72% sl√łr og 91% oplevede det i fuld offentlighed (p√• gaden eller i offentlig transport). 46% af de egyptiske kvinder oplever dagligt sexchikane.”

Tyrkiet: “Syv millioner tyrkiske par lever i et arrangeret √¶gteskab.” I tvangs√¶gteskaber er hvert eneste samleje reelt voldt√¶gt.
Verden: 20.000 dr√¶bes √•rligt for at redde familiens √¶re. “It’s one of the last great taboos: the murder of at least 20,000 women a year in the name of ‘honour’.”

Tyrkiet: 42% offer for fysisk eller seksuel mishandling. 25% har skader fra mandens vold. 10% skadet voldsskadet under graviditet. “In fact, according to a 2009 Turkish government report, 42 percent of women surveyed said they had been the victims of either physical or sexual abuse by their husband or partner. The report concluded that one in four married Turkish women had been injured by partner violence. Meanwhile, one in ten Turkish women were injured by such violence while pregnant.”

Afghanistan: Halvdelen af kvindelige fanger i Afghanistan d√łmt for ‚Äúmoralsk kriminalitet‚ÄĚ. “A senior official in Afghanistan‚Äôs Ministry for Women‚Äôs Affairs told a recent UN workshop that about half of Afghanistan‚Äôs 476 women prisoners were detained for ‚Äúmoral crimes. That includes everything from running away from home, refusing to marry, marrying without their family‚Äôs wishes, and ‘attempted adultery’. In many cases women run away because they can‚Äôt bear the domestic violence and then they are picked up and taken into custody for a long time,‚ÄĚ explains Nader Nadery, a commissioner at Afghanistan‚Äôs Independent Human Rights Commission.‚ÄĚ

Tyrkiet: 3 ud af 4 kvinder i Tyrkiet uds√¶ttes for vold mindst en gang om m√•neden. “Vildan Yirmibesoglu henviser til tidligere, mere omfangsrige unders√łgelser, der har fastsl√•et, at tre af fire kvinder i hele Tyrkiet i gennemsnit mindst en gang om m√•neden uds√¶ttes for fysisk eller psykisk vold. ¬ĽDet er typiske tr√¶k ved mandsdominerede samfund. Det er en mentalitet, der ikke tilkender kvinden taleret eller retten til at forvalte sit eget liv, kl√¶de sig som hun vil, eller have kontakt til hvem hun har lyst til.

Danmark: “I 2005 hjalp r√•dgivningen 101 gange personer, som enten selv stod i en √¶resrelateret konflikt eller havde kontakt med en ung i den situation. I 2008 hjalp r√•dgivningen 397 personer.”

Tyrkiet: 13 % af voksne i Tyrkiet har bevidnet et √¶resdrab. 26 % st√łtter √¶resdrab “‚ÄúThe study was conducted in the provinces where the most honor killings in the country were taking place and covered the responses of 440 high school students and their parents. According to the report released by the ministry, 13 percent of the parents and 9.9 percent of students had witnessed an honor killing. … The study also showed that 26.2 percent of the parents and 25.9 percent of the students said they support such killings.‚ÄĚ

England: 17.000 kvinder uds√¶ttes √•rligt for √¶resrelateret vold. “Up to 17,000 women in Britain are being subjected to “honour” related violence, including murder, every year, according to police chiefs. And official figures on forced marriages are the tip of the iceberg, says the Association of Chief Police Officers (ACPO).”

Indonesien: 96 % af kvinderne i Indonesien er omsk√•ret senest som 14-√•rige. “96 percent of families surveyed reported that their daughters had undergone ‚Äúsome form of circumcision‚ÄĚ by the time they reached 14.”

Afghanistan: “87 procent af de afghanske kvinder har angiveligt v√¶ret udsat for vold, som halvdelen af tilf√¶ldene har haft seksuel karakter. Over 60 procent af √¶gteskaberne er tvangs√¶gteskaber, sk√łnt denne skik er forbudt ved lov, og over 57 procent af de afghanske brude er under 16 √•r. Mange af disse piger bliver tilbudt som skadesgodtg√łrelser for forbrydelser eller som del af en g√¶ldsafvikling. Afghanistan er det eneste land i verden, hvor kvinder har en h√łjere selvmordsrate end m√¶nd.”

England: Mange muslimske universitetsstuderende er imod kvinders ligev√¶rd: “40 per feel it is unacceptable for Muslim men and women to mix freely. 24 per cent do not think men and women are equal in the eyes of Allah.

Danmark: ‚ÄúSidste √•r havde Dannerhuset kontakt til over 1400 kvinder, og 70 procent af dem har ikke dansk baggrund. De fleste er if√łlge Vibe Klarup Voetmann fra Mellem√łsten.‚ÄĚ

Af Nicolai Sennels, 3.5 2011

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
10 years ago

@Mette

“N√•. Jeg har ellers mange gange skrevet, at den sag aldrig burde v√¶re rejst, og at han anvendte almindeligt sprogbrug. Jeg har efterlyst nuancer.”

okay, det har jeg så ikke set. Jeg beklager.

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Under henvisning til samfundets udvikling med total ytringsfrihed under Struensee, oplysningstid, mulighederne for at s√¶tte alt under debat i sand kulturradikal √•nd, aktuel mulighed for udvekslen af information, eksistens af metoder til meningsoffentlgg√łrelse og egne bidrag til samme kan hr. Hedegaard stadig h√¶vde sin uskyld i overtr√¶delse af noget i en paragraf, han tillige gerne ser afskaffet.

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Peter Buch

Jeg er ikke sikker p√•, at jeg forst√•r, hvad du mener Peter Buch. En fjern sl√¶gtning af mig var tilh√¶nger af Struensee og kastede sig med trykkefriheden ud i at skrive sm√¶depamfletter. Han n√¶vnes tit som en af de hovedansvarlige for, at der igen kom censur. Hans ordsprog var “√Ürlighed varer l√¶ngst. Jeg har l√¶rt meget af at studere de nationale r√łrelser fra midten af 1700-tallet. Men nu skal jeg ikke afspore debatten yderligere, som JensH s√• venligt skriver, at jeg g√łr det, fordi jeg ikke kan f√• √łje p√• en helt og giver udtryk for en anden mening. Det… Read more »

Prudentius
10 years ago

Hedegaard b√łr selvf√łlgelig anke!

For hvert skridt han tager, udstiller han den multikulturelle stat og dens h√•ndlangere, i al deres gr√¶nsel√łse fejhed, t√•belighed og svaghed.

Det er jo s√• √•bentlyst en politisk dom og en total falliterkl√¶ring af dimensioner fra systemets side, der er faldet s√• dybt, som at anklage Hedegaard for at v√¶re “bombemand”! Hvilket umuligt kan v√¶re lovligt, Hedegaard b√łr kr√¶ve oprejsning og erstatning for denne grundl√łse og dybt kr√¶nkende udtalelse.

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

Ove Dahls ikke-sag er i√łvrigt fuldst√¶ndig afsl√łrende for hele miseren.

Men multikulturalisterne skal ikke nyde noget af lægge sig ud med ordensmagten, der sætter de alligevel grænsen.

Hvem skulle ogs√• redde deres sm√• pudrede marcipan-r√łve fra “bande-konflikten” og “terrorismen”?

Under alle omst√¶ndigheder m√• vi sande at vi st√•r med en stat der er blevet s√• svag at den ikke l√¶ngere er istand til at beskytte sine borgere, som tidligere, og derfor nu hellere giver sig til at lukke n√¶bet p√• dem der har opdaget hullet i diget, end at indr√łmme at den er p√• flintrende glatis.

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Prudentius

Mig bekendt har Lars Hedegaard det meste af sit liv tilh√łrt de politiske kredse, der er ansvarlige for den udvikling. Han har aldrig vendt ryggen til sin marxistiske munkeorden, hvilket Bent Jensen og andre hurtigt gjorde. Da Trykkefrihedsselskabet holdt foredragsaften om liberalisme, holdt Hedegaard endda p√•, at venstrefl√łjen tabte pusten i 1970’erne og dermed gled ud af billedet. Sk√łnt det er tydeligt for enhver, at den fik sig placeret p√• en stor del af af de magtfulde tinder i det danske samfund. Det forekommer mig, at der foreligger et misforhold mellem teori og tydelig praksis, hvis man p√•st√•r noget andet.

JensH
JensH
10 years ago

OT S√• ser vi atter et bevis p√•, at Socialdemokratiet er up√•lidelige n√•r det kommer til udl√¶ndingepolitiken: “S √•bner op for omfordeling af flygtninge Med de store forandringer og den voldsomme uro, der pr√¶ger Nordafrika og Mellem√łsten, er EU n√łdt til at f√• styr p√•, hvordan det skal h√•ndteres, hvis der opst√•r ekstreme flygtningestr√łmme. Og en af l√łsningerne er, at aflaste de lande, der gr√¶nser op til flygtningenes hjemlande, s√•dan som EU-Kommisionen i morgen vil foresl√• i et nyt udspil p√• udl√¶ndingeomr√•det, siger Socialdemokraternes udl√¶ndingeordf√łrer Henrik Dam Kristensen. – Jeg har hele tiden v√¶ret meget optaget af Dublin-konventionen og princippet… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

WA: “Vi og den hvide overmagt” ( via Uriasposten-l√¶ser ) Venstreorienterede b√łsser splittet ang√•ende “kulturberigerne” og deres/ islams ekstremt intolerante syn p√• homoseksualitet – kognitiv dissonans for alle pengene. Nogle vil bare ikke erkende realiteterne, for s√• bryder hele deres lyser√łde verdensbillede jo sammen, og s√• vil alle deres anstrengelser, frelsthed og endel√łs selvgodhed v√¶re totalt spildte – nej, s√• da hellere lukke √łjnene og bare h√•be p√•, at de ikke selv bliver de n√¶ste ofre for “kulturberigelsen”. http://www.weekendavisen.dk/smarticle/view/1 Af S√łren K. Villemoes Vi og den hvide overmagt ¬Ľdu er en ussel kujon, l√¶ngere er den ikke,¬ę skriver en vred… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

@Mette Jeg tror det er g√•et op for os, at du synes Lars Hedeg√•rds rascisme-dom er velfortjent, selvom jeg ikke fatter hvad du mener med at hvis man “forts√¶tter i samme spor, bliver resultatet derefter”. Men for mig drejer sagen sig ikke om hvorvidt dommen er ‘velfortjent’ eller ej. Det er for mig fuldst√¶ndig irrelevant. For mig er det uhyreligt at man overhovedet kan blive d√łmt for sine holdninger, og det uanset om jeg er enig eller uenig i de holdninger der bliver fremf√łrt. S√• set ud fra mit synspunkt afsporer du debatten, selvom jeg naturligvis aldrig kunne dr√łmme om… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  JensH

JensH

Nå. Jeg har ellers mange gange skrevet, at den sag aldrig burde være rejst, og at han anvendte almindeligt sprogbrug. Jeg har efterlyst nuancer.

Mette
Mette
10 years ago

Hvis man har et v√¶sentligt emne, som man √łnsker at kommunikere videre til mange mennesker og i stedet skyder dem fra sig, er det tid at overveje metoder og midler.

Insisterer man på at fortsætte i samme spor, bliver resultatet derefter. Dette er næppe nyt for Hedegaard.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

bin Ladens harddisk beslaglagt

USA håber at have gjort et efterretnings-kup af de helt store i Osama bin Ladens villa i Pakistan

http://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/article1547930.ece

Ja, han burde jo nok have anskaffet sig en af de der nye selvslettende harddiske ūüėČ –
fx. det sker hvis harddisken tages ud og sættes i en anden PC i forbindelse med tyveri.