28
maj
Seneste opdatering: 31/5-11 kl. 0501
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et systematisering av muslimske organisasjoner i Norge viser knoppskyting over det ganske land. Ofte er foreningene finansiert med statlige penger. Knoppskyting.

Islam pÄ Norgeskartet, et stÞrre kort med en liste over den enkelte organisationer.

“GrĂŠnsekontrol er et udslag af ny-nationalistisk tankegang”

To danske “xenoracister” i MalmĂž ? Ikke sĂ„ forfĂŠrdelig meget. Cevaea er et venstresnoet foretagende, og antopologen Peter Hervik bruger udtryk som “neonationalister og neoracister.” om sine landsmĂŠnd. Jeg har aldrig mĂždt sĂ„dan nogle selv. Borgerlige danskere bliver ikke inviteret til Sverige, Jalving inviterede mest sig selv. SĂ„ lĂŠrte man et nyt ord, “xenorasism,” dem kan man ikke lĂŠre for mange af. Det er nu sĂ„ hĂ„rd dansk kost, som Heidi Avellan og hendes rĂžde venner kan tĂ„le. Et par citater:

P.H.: “I Danmark er det nĂŠrmest tabu at bruge begreber som nationalisme, racisme og lignende begreber om danske forhold, ligesom det ogsĂ„ nĂŠrmest var tabu under Muhammed-karikaturkrisen at tale om Jyllands-Postens anti-islamiske linje i 2000-tallet.”

P.H.:”Danmark taler nĂŠsten alle politikere og aviser faktisk mere neutralt og balanceret om Dansk Folkeparti, hvilket viser, at den radikale hĂžjrepopulistiske drejning er blevet mainstream.”

“PH: IndfĂžrslen af grĂŠnsekontrol er et udslag af ny-nationalistisk tankegang”

Heidi Avellan: Dansk debatt snart svensk? Seminarium: NĂ€r högerpopulismen blev rumsren – exempelt Danmark. TĂŠnk hvad man slipper for at overvĂŠre.

Fredriks forestillinger

Hvor Merkel, Sarkozy og Cameron dog prĂžver at komme en voksende opinion i mĂžde, og nedbringe tilstrĂžmningen af udlĂŠndinge, fortĂŠller den svenske statsminister svenskerne og resten af Europa, at deres “forestillinger” er forkerte, og Sverige skal gĂžre sig parat til “klimaflygtninge.” Hvorfor dog vente pĂ„ at Nordpolen smelter? Hvad med 20-30 mio sultne egyptere, der kunne udradere mindet om nationen Sverige i Ă©t hug og fĂ„ det overstĂ„et? (Spengler:The hunger to come in Egypt.)

BĂ„de den europeiska och svenska debatten om integration och segregation leder i fel riktning, menar statsminister Fredrik Reinfeldt.
– Det sprids en sorts förestĂ€llning att det mĂ„ngkulturella samhĂ€llet inte fungerar. Och det ropas pĂ„ stramare regler och kulturell likriktning. VĂ„ra motmedel mĂ„ste vara att visa att det mĂ„ngkulturella samhĂ€llet fungerar bĂ€ttre. Det Ă€r ett mer spĂ€nnande och mer intressant samhĂ€lle.


I direktiven, som partistyrelsen sÄledes Ànnu inte tagit stÀllning till, sÀgs att arbetsgruppen ska ta ett helhetsgrepp pÄ asylprocessen och diskutera hur flera kommuner ska förmÄs att ta emot flyktingar. En viktig uppgift Àr att analysera vilka nya typer av flyktingar som kan förvÀntas i framtiden, bland annat som följd av klimatförÀndringar.

Den tredje punkten pÄ arbetsgruppens dagordning Àr den svenska vÀrdegrunden i ett mÄngkulturellt Sverige. Fredrik Reinfeldt tycker att det svenska samhÀllet Ä ena sida visar för liten förstÄelse för mÀnniskors olika religiösa uppfattningar och kulturella bakgrund, Ä andra sidan inte stÄr upp för den svenska synen pÄ demokrati och mÀnskliga rÀttigheter. M ger ny syn pÄ integration

 

Ikke konspirationsteori, bare konspiration

 

Man behÞver ikke at dele alle Pamela Gellers synspunkter eller at vÊrdsÊtte hendes flamboyante facon for at anerkende hendes nÊrmest overmenneskelige indsats for at henlede en slumrende amerikansk befolknings opmÊrksomhed pÄ den samfundsundergravende virksomhed der foregÄr lige for deres Þjne. Geller er pÄ godt og ondt en nÞdvendig del af antijihadismens fÞdekÊde. Og er hun optaget af felter der fÄr mange til at rynke pÄ nÊsen (en vis prÊsidents fÞdested), kan antijihadisme aldrig betegnes konspirationsteori, al den stund at konspirationen foreligger i autoriserede dokumenter (Koranen, hadith) der den dag i dag fÄr deres eviggyldighed stadfÊstet af islams hÞjeste autoriteter. Grafikken her er Gellers illustrative gengivelse af dokumenter brugt i en retssag mod en islamisk organisation i USA. Organisationens ligefremme erklÊring af egne hensigter med at etablere sig i USA burde fÄ (men fÄr det ikke) danske politikere til at spÊrre Þjnene op nÄr der tales om etablering af islamiske kaserner/moskeer i Danmark (LFPC).Hamas-Tied MAS Lies in Court Documents Political Collusion with Muslim Brotherhood Mosque in Sheepshead Bay

Nu ogsĂ„ selvcensur i forhold til – kommunistiske Kina

De underliggende mekanismer er selvfÞlgelig helt adskilt fra den frygt for korporlig vold der er primus motor for det massive knÊfald for islam i de vestlige lande. Denne sidste Þjebliks-retouchering af en Hollywoodfilm er mÄske ikke det fÞrste eksempel pÄ at frygt for Þkonomiske konsekvenser har fÞrt til knÊfald for Kina (jfr. Google), men at sÊrhensynet nu ogsÄ fÄr konsekvenser for amerikanerne og det globale filmpublikum selv er vanskeligt at tolke som andet end et ildevarslende signal om svaghed. Ligesom man pr. rygmarv tager bestik af de daglige eksempler pÄ eftergivenhed i forhold til islam, og vurderer hvor de peger hen pÄ lÊngere sigt, pÄ samme mÄde vil man formentlig begynde at tolke historier som denne i lyset af frygten for amerikansk retrÊte som verdens fÞrende supermagt. Bliver dette en ny tendens? (LFPC)

The remake of the hit 1984 film “Red Dawn” has been remade. It seems Hollywood was worried about choosing a politically incorrect—and financially risky—bad guy. […]

The updated version of the film, which was ready for distribution in 2010, substituted Chinese troops for the Soviets. But that worried MGM execs, who didn’t want to jeopardize future movie deals in China’s massive market. So MGM ordered the film to be radically redone in post-production, taking what The Los Angeles Timescalls “the highly unusual” and “extraordinary step of digitally altering a film to excise bad guys from the communist nation lest the leadership in Beijing be offended.”

The result, according to published reports, is that most references to China have been replaced with North Korea. The MGM self-censors have gone so far as “digitally erasing Chinese flags and military symbols.” According to The Times, “There’s no known precedent for changing the nationality of an entire group of characters.” […]

To be sure, depicting a Chinese invasion of the United States probably wouldn’t promote friendship. Of course, neither would it contribute to hostility. But altering a film to appease the gatekeepers of China’s massive market could contribute to the sense among China’s ruling elite that they hold all the cards. As Joseph Nye recently observed, admittedly in relation to the much bigger, broader issue of U.S.-China power perception, many Chinese “believe that the recession of 2008 represented a shift in the balance of world power, and that China should be less deferential to a declining United States
.Faulty power assessments have created hubris among some Chinese
.Any American compromise is read in Beijing as confirmation of American weakness.” […] Alan W. Dowd: Red Dawn: Remaking a Remake

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vagn Henning
Vagn Henning
9 years ago

Ledelsen i MGM ville svigte virksomhedens ejerkreds hvis de ikke gjorde sig tanker om hvilke konsekvenser det ville have for deres fremtidige forretningsmuligheder at udgive en film hvor Kinas ledelse portrĂŠtteres som Fjenden. Og det er ejerne de i fĂžrste omgang mĂ„ stĂ„ til regnskab for. Intet land kan klare sig uden sine virksomheder, men det betyder ikke at vi skal regne med at virksomhedernes interesser er sammenfaldende med vores som borgere. TvĂŠrt imod. Deres primĂŠre interesse er at tjene penge i dag og i morgen, og det synes jeg er helt legitimt. Mine interesser trĂŠkker tit i en anden… Read more »

Mette
Mette
9 years ago

Document/Hans Rustad pĂ„peger utvivlsomt et forhold, der bĂžr have opmĂŠrksomhed, og som lĂŠnge har hygget sig i smug godt beskyttet af andre, og her tĂŠnker jeg pĂ„ norske nordmĂŠnd. Det er vel en en seks-syv Ă„r siden, at jeg fĂžrte min egen lille anti Minhaj ul-Quran kampagne i norske Aftenpostens debatforum og som fast procedure oplevede, at mine indlĂŠg blev diskret slettet. Det stod pĂ„ i flere Ă„r, og siden er jeg flere gange kommet ind pĂ„ emnet men har ikke mere kunnet finde de hjemmesider pĂ„ nettet, som jeg tidligere linkede til. Det fĂžrste var en hjemmeside for det… Read more »